- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.501
esracım merhaba cnm geçen bebişimin cicilerini ekleyememiştim şimdi ekleyebildim bakabilirsin tatlım
Arkadaşlar herkes tetenoz aşısı yaptır dı mı? Çok acıyo mu? ben bugun yaptıracağım da
cnm ayrıntılıya devlet hastanesinde mi girdin acaba ücreti ne kadar öğrenebilirmiyim???ay evet bana da çok soruyolardı hissediyor musun diye bağısak hareketi diye hayır diyordum insan kızıyoı gercekten .. ben de dün ayrıntılıya devlet hastanesinde girdim kızımı göremedim ama ekran capraz dı doktor bile ne ara baktı nasıl anladı anlamadım özeller de alışmısız tabi uzun uzun bakmaya baya bi garipsedim bu ay kızım ı göremedim 25 aralık a egepole randevu aldım orada bakarız artık
cnm ayrıntılıya devlet hastanesinde mi girdin acaba ücreti ne kadar öğrenebilirmiyim???
Ay kızlar kafayı yicem Ne çok ince ne çok kalın giyinin kızlar ben sözde kendimi korucam die giydim yünlü kazakları.. Terledim sonra bi anda terimi soğuttum derken şuan hapşuruyorum.... Burnum akıyo... Ama çok şükür 3 gündür var bu kırgınlık baş ağrısı falan yok...dikkat edin kızlar...:26: Bide çalışan anneler..
dikkat et cnm kendine valla bende 2 gündür çok halsizim havalardan sanırım.Ay kızlar kafayı yicem Ne çok ince ne çok kalın giyinin kızlar ben sözde kendimi korucam die giydim yünlü kazakları.. Terledim sonra bi anda terimi soğuttum derken şuan hapşuruyorum.... Burnum akıyo... Ama çok şükür 3 gündür var bu kırgınlık baş ağrısı falan yok...dikkat edin kızlar...:26: Bide çalışan anneler..
ben 10 aralıkta yaptıracagım canım normal bı ası gıbıymıs gercı öyle aşı olmayalıda epey oldu ama
aynen öyle canım yedikçe akşama doğru kocaman oluyo,sabah küçülüyo magnezyum kullandığım halde çok kasılmalar oluyor bende.Kızlar karnınız sertleştimi ?
nezamandan sonra sertleşiyo diye merak ediyorum
internettede araştırdım bişe bulamadım. :97:
Birde benim göbüş sabah kalkınca daha düz sonra şişiyo
sizlerdede öylemi??
kızlar bu ayrıntılı ultrason olayı nasıl oluyor mesela ben bugün hastaneye gittim diyelim ayrıntılı için mi geldim diycem önceden randevu almak mı gerekli yoksa bir de devlet hastanesinde olursa nasıl olacak önceden ayrıntılı olması gerektiği belirtiliyor mu devlet hastanesine de yoksa sadece kadın doğumdan randevu alıp gitmek yeterli mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?