2011 Nisan Anneleri

kızlar mamamızı yedik geldık çok şükür karnımız doydu ama hemen acıkıyoruz daha dogrusu bızım boddıler acıkıyo sanırım

cnm ayrıntılıya devlet hastanesinde mi girdin acaba ücreti ne kadar öğrenebilirmiyim???

Ay kızlar kafayı yicem Ne çok ince ne çok kalın giyinin kızlar ben sözde kendimi korucam die giydim yünlü kazakları.. Terledim sonra bi anda terimi soğuttum derken şuan hapşuruyorum.... Burnum akıyo... Ama çok şükür 3 gündür var bu kırgınlık baş ağrısı falan yok...dikkat edin kızlar...:26: Bide çalışan anneler..

aynen canım bende senın gıbıyım gozlerımden bıle yaş akıyo sinir oluyorum yaa.çalışan anne oldugun ıçin uzerını sevıp sevmezsen degıstıremıyrsun sıkıla bunala aksama kadar uzerınde o kıyafetlerı tasıman gerekıyo bazen aksamları evde ıc camasırlarımla gezıyorum bırsey gıyme ıstemıyorum gercı buda esımın hosuna gıdıyormus yaaaa

dikkat et cnm kendine valla bende 2 gündür çok halsizim havalardan sanırım.
evden çıkmayıp çıkmayıp birden çıkıyoruz üşütüyoruz tabi...

Kızlar karnınız sertleştimi ?
nezamandan sonra sertleşiyo diye merak ediyorum
internettede araştırdım bişe bulamadım. :97:
Birde benim göbüş sabah kalkınca daha düz sonra şişiyo
sizlerdede öylemi??

kızlar bu ayrıntılı ultrason olayı nasıl oluyor mesela ben bugün hastaneye gittim diyelim ayrıntılı için mi geldim diycem önceden randevu almak mı gerekli yoksa bir de devlet hastanesinde olursa nasıl olacak önceden ayrıntılı olması gerektiği belirtiliyor mu devlet hastanesine de yoksa sadece kadın doğumdan randevu alıp gitmek yeterli mi???

Esracığım bende medikal parkta ayşe gül sofuoğluna gidiyorum,kapalı bi doktor dediğin gibi ve normal doğum taraftarı
ama maalesef şikayetlerim var kendisiyle ilgili böyle daha 4 ay devam etsem mi yoksa değiştirsem mi diye düşünüyorum:44:

esracığım ben medical parkta ayşe gül sofuoğluna gidiyrum.Şikayetlerim kendisi içindir maalesef,çok iyi doktordur diye başladım,güveniyorumda ama hiçbir ilgi görmüyorum kadın bi randevudan bi sonraki randevuya kadar beni tanımıyor bile sadece önündeki kağıttan bilgilerime bakıp konuşuyor,Yani bi ay bi hastalığım oldu diyelim bi sonraki ay onu sormuyor.Rutin kontrollerini yapıp gönderiyor.:44:

aynen öyle canım yedikçe akşama doğru kocaman oluyo,sabah küçülüyo magnezyum kullandığım halde çok kasılmalar oluyor bende.

cnm ben cuma günü devlet hastanesi ne gittim doktor ayrıntılı ya göndermese kendim isteyecektim evraklarıma baktı ayrıntılı çekil gel bana göster dedi elime evragı aldım gittim ayrıntılı bölümüne kayır yaptılar pazartesi 14,55 de gel dediler bir arkadasımın daha gec ti onu hemen yapmıslar gün vermeden ben dün gittim baktılar herşey normal kız oldugunu teyit ettiler çok kısa sürdü ama bebişimi göremedim ben verdiği çıktıda da bişey anlaşılmıyo

kelebek canım benimde gece yatarken davul gibi şişmiş bi karnım oluyor,gaz falan diye yorumluyorum ben.Gazlı içecekler içmiyorum,gece birşey yememeye çalışıyorum ve sulu besinler tüketmeye çalışıyorum ama göbüşümün şişmesine negel olamıyorum,sanırım benim velet gazlı olacak

yssknk

canım beni sormuşsun. bizim işler aldı başını gidiyor. çok yoğunlaştı. sabah forumu açıyorum ama ara ara bakma fırsatım oluyor.

3 lü test değil de afp değerime bakıldı sadece. mom değeri var orda. sınır 2.5 benim 2.08 çıktı. bir de risk 1/450 çıktı. doktor sınırın altında ama 2'li testin çok iiken 1/19000 iken bu niye öyle çıktı dedi içime kurt düşürdü. gerçi ultrasonda o değeri yükseltecek bütün kritik şeylere baktı çok şükür sorun yokmuş ama haftaya çarşamba ayrıntılı usg ye girmek istediğimi söyledim. bakalım bir radyolog önerdi. 1 hafta sonra ona gideceğim. artık pozitif düşünüyorum eminim ki sağlıklı bebişim. tabi ilk başta düntya başıma yıkıldı sandım o gün çok ağlamıştım ama geçti.

canım sen de doktordan gelince yaz. anında okumasam bile sonradan geçmişi okuyorum merak ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…