- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.481
Ben 16+0'dan beri hissediyorum
haftasonu annem elini koydu hissetti ama kocam hala hissedemiyo
daha doğrusu kocam elini koyduğunda duruyor
minik kızım babasından utanıyo mu ne
Landsarcçım hepinizi çok özledim artık dayanamadım geldim
İnşallah profa yönlendirilimene gerek kalmaz
Kızlar medipol port hastanesine giden var mı,ben medical park hastanesine gidiyorum,doktorum çok güvenilir ama çok yoğun,hiçbirşeyimle ilgilenmiyor.Para veriyoruz insan hatırlanmak ilgilenilmek istiyor,ben söylersem cevap veriyor.Çok yoğun bugün almak istesem 1 ay sonraya randevu alabiliyorum.Medipol hastanesini bi denemek istiyorum,dereyi geçerken at değiştirmekte doğru mudur bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
estem
drumla konuştum şimdı detaylı ya bende bakıyorum dedı eger bı sorun olursa senı prof yonlendırcem dedı.
tetanoz aşısını da vurulmana gerek yok vurulsanda olur vurulmasanda dedı
nerde oturuyısun cnm...ben bu hastanelerle ilgili hiç yorum duymadım.. ama ne öyle randevu alsan 1 ay sonraya vermeler yok hatırlatmasan bişeyden haberi olmayan doktor... çok sinir bozucu..Kızlar medipol port hastanesine giden var mı,ben medical park hastanesine gidiyorum,doktorum çok güvenilir ama çok yoğun,hiçbirşeyimle ilgilenmiyor.Para veriyoruz insan hatırlanmak ilgilenilmek istiyor,ben söylersem cevap veriyor.Çok yoğun bugün almak istesem 1 ay sonraya randevu alabiliyorum.Medipol hastanesini bi denemek istiyorum,dereyi geçerken at değiştirmekte doğru mudur bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
inşallah prof yönlendirmene gerek kalmaz,boşu boşuna para verme o kadar:)
kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız bebek için hediye verdiğim şapkalar
buda erkek bebek için hediye şapka
buyrun bloguma izleyicim olun yorum bırakın belki kazanan siz olucaksınız
bende 17 den beri hissediyorum:))bizimbebişte babasına biraz nazlı epey bi bekledi hissetmek için
inşş canım bı gecseydı cmt.bundan sonra başlıyor ışte renklı doppler -şeker tarama ooo sonlara dogru telaş daha da artcak inşş sorunsuz atlatrz aylarımızı
hangı medıcal park hast gıdıyosun bahçelıevlerse orası ıyıymış ama onemlı olan dr ılgılenmıyorsa degıştr drunu suratsız drlardan nefret edıyorum.medıpol hast duymadım hıç
canım ben fatih medikal parka gidiyorum,ultrasonum renkli değil,ayrıntılı değil eski usul ultrasonla görüntü alıyor.
suratsız değil ama çok yoğun ve bir an önce bakim gitsin gibilerden yaklaşımı var.
hoşgeldiniz cnm...herkese merhabalar ben geldim.
cnm ayşe hanım var orda kapalı... çok iyi bi hastane dediğin gibi ok fatih şubesi inanılmaz kalabalık oluyo... ama çok bekliyosun randevuna bie 30 dak sonra girme ihtimalin var..canım ben fatih medikal parka gidiyorum,ultrasonum renkli değil,ayrıntılı değil eski usul ultrasonla görüntü alıyor.
suratsız değil ama çok yoğun ve bir an önce bakim gitsin gibilerden yaklaşımı var.
slm cnm...hoşgeldin...Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?