- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.541
Merhaba kızlar.Nasılsınız bugün? Kaç gündür bebişim pek bir hareketliydi.Okulda ders anlatırken bile pıt pıt ediyordu,gülesim geliyordu.Bugün sadece birkez hissettim hareketini.Bu normal mi sizce?Niye bugün böyle oldu,normali ne acaba?
Merhaba kızlar.Nasılsınız bugün? Kaç gündür bebişim pek bir hareketliydi.Okulda ders anlatırken bile pıt pıt ediyordu,gülesim geliyordu.Bugün sadece birkez hissettim hareketini.Bu normal mi sizce?Niye bugün böyle oldu,normali ne acaba?
normalmiş canım endişe eyme.bebekler sürekli hareket etmeyebiliyorlarmış.bana da oluyo bazen.hissettiysen mesele yok.anne acıkınca bebeğin hareketleri de yavaşlıyormuş.
canm normaldr bazen sık bazen yoğun hssedileblyrmuş duzene grmedi daha ondan
bugün çok sıcak kızlar bunaldım çok
bugün çok sıcak kızlar bunaldım çok
kızlar benim kalbim bazen çok hızlı atıyo durup dururken uzandığım yerde
tansiyn falan mı acaba bugün başımda çok ağrıyodu
kızlarr ben geldimm... ayyy günlerdir neden anlamadım giremiyordum bir türlü kadınlar kulübüne çıldırdım çıldırdım resmen..:) nasılsınız neler yapıyorsunuz ayy kusura bakmayın ama tam 70 sayfa ilerlemiş o yüzden bastan okuyamadım. herkes iyi dimi bi değişiklik var mı görüşmeyeli...
kızlar benim kalbim bazen çok hızlı atıyo durup dururken uzandığım yerde
tansiyn falan mı acaba bugün başımda çok ağrıyodu
herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın
herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?