- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.521
Kızlar karnınız sertleştimi ?
nezamandan sonra sertleşiyo diye merak ediyorum
internettede araştırdım bişe bulamadım. :97:
Birde benim göbüş sabah kalkınca daha düz sonra şişiyo
sizlerdede öylemi??
çok iyi diyolar o doktora ama dediğin gibi herkes ondan şikayetçi benim arkadaşım önce o doktora gitmişti dediğim gibi çok yoğun sen sorcaksın o cevaplıcak öyle... Ondan sonra hisar hast gitmeye karar verdiler ordan çok memnun kaldıkları için bende hisara gidiyorum..yoksa bende ayşe hanm tercih edicektim... Medicalpark ayşe hanım olmadı ama hisar ayşe hanım olduesracığım ben medical parkta ayşe gül sofuoğluna gidiyrum.şikayetlerim kendisi içindir maalesef,çok iyi doktordur diye başladım,güveniyorumda ama hiçbir ilgi görmüyorum kadın bi randevudan bi sonraki randevuya kadar beni tanımıyor bile sadece önündeki kağıttan bilgilerime bakıp konuşuyor,yani bi ay bi hastalığım oldu diyelim bi sonraki ay onu sormuyor.rutin kontrollerini yapıp gönderiyor.:44:
merhaba herkeseKızlar medipol port hastanesine giden var mı,ben medical park hastanesine gidiyorum,doktorum çok güvenilir ama çok yoğun,hiçbirşeyimle ilgilenmiyor.Para veriyoruz insan hatırlanmak ilgilenilmek istiyor,ben söylersem cevap veriyor.Çok yoğun bugün almak istesem 1 ay sonraya randevu alabiliyorum.Medipol hastanesini bi denemek istiyorum,dereyi geçerken at değiştirmekte doğru mudur bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
sağol canım bulabilirsem değiştiricem,bulamazsam devam ederim 4 ay daha ben sorarım o cevaplar
eminönündebeli bir yer veya adres var mı kızlar bebek sepetleri için?Valla sadece sepetede o kadar para verilmez,eminönünde falan bebek mağazalarında satılıyor bencede bide oralara bak,yarı yarıya bile alabilirsin.Güle güle kullansın bebiş inşallah.Resmini ekle görelim şeker
amin canım.aramıza hoşgeldinHepinize merhaba arkadaşlar ben siteye daha dün üye oldum bugün de sizleri buldumBende kısmet olursa Nisanda Bir kız bebek annesi olacağım hafif hafif hissediyorum hareketlerini 3 gündür çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Hepimize hayırlı doğumlar.
kızlar bende şu anda 18 haftalık oldum avcılardayım normalde özele gidiyorum , ama testler pahalı olduğu için ssk da yaptırmaya karar verdim 17+5 günlükken 3. test için özellerde pahalı olduğu için bakırköy kadın doğumda yaptım bi sonun çıkmadı temiz sonuç ayrıntılıyı sordum burda çekilmiyor dedi dışarda çektir sonucu bende göreyim dedim bakalım onu araştırıyorum nerde yaptırsam diye glikoz için belki gene ssk ya giderim
sağol canım ,teşekkür ederim.ellot ,havuzlu handa gördüm ben bebek sepeti,onun haricinde aziz bebe falan var bakabilirsin oralara.
kızlar yemek başlığı açtımmmmmmburda arkadaşların canı cekmesin tarf muhabbeti yaparz orda diyeeeeeee :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?