- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.561
Herkese merhaba.
Funmak gözün aydın canım.
canım 5.ayda kan daha fazla pompolandgı için bu tarz seyler oluyrmş diye okuudm ben gecenlerde bi yerde
herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın
herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın
hoşgeldın canım bende yenı halıne pek alışamadım
eğer herşey yolundaysa hissedersin elbet bazısı geç hissediyormuş ilerde bol tekme yiiyince görürsün hissetmeyi:)hanım hanımcık bir kız olacak annnesini üzmeyecek demekki,erkekkler belli ediyo kendini şimdiden kıpır kıpır
bende hıssetmıyorum kendımı dınler oldum artık bazen damar atması gıbı oluyor ama anlamıyorum
slm kızlar
funmak gözün aydın çok şükür kötü bişey çıkmamış.
Artık rahat rahat bebeğinin doğumunu beklersin.
Arkadaşlar benim ilk bebeğim olduğu çin öncelikle ne almak nasıl şeyler almak gerektiğiyle ilgili bi fikrim yok mesela bebek arabasını hemen almasamda olur diye düşünüyorum..
Deneyimli anneler azıcık fikir verebilirler mi ?
2009-2010 nisan annelerinin 2011 nisan annelerine tavsiyeleri die topik var bence onu bi baştan oku cnm sana yazılı fikir verir en azından..artık yavaş yavaş ciciler al bence... Sakince sonradan sıkışıklık olmasın.. Maddiyatta ağır olan şeyleri ileri tarihe at cnm..
Kızlar bu dün bebeğime maşallah hep annesiyleydi..ama geçen 2 güne çok sessizdi...hayırlısı bakalım..
o damar atması gibi olan şey o işte daha çok ilk zmanlarda sırt üstü uzanırken hareket ediyo,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?