2011 Nisan Anneleri

canım benim çok sevindim. çok dua etmiştim zaten. darısı bütün annelerin başına. gözün aydın

gözün aydın cnm rabbim sağlık sıhhat versin kuzularımıza ve bizlere

slm kızlar
funmak gözün aydın çok şükür kötü bişey çıkmamış.
artık rahat rahat bebeğinin doğumunu beklersin.

arkadaşlar benim ilk bebeğim olduğu çin öncelikle ne almak nasıl şeyler almak gerektiğiyle ilgili bi fikrim yok mesela bebek arabasını hemen almasamda olur diye düşünüyorum..
deneyimli anneler azıcık fikir verebilirler mi ?

bende hıssetmıyorum kendımı dınler oldum artık bazen damar atması gıbı oluyor ama anlamıyorum[/QUOTE]

o damar atması gibi olan şey o işte daha çok ilk zmanlarda sırt üstü uzanırken hareket ediyo,

bende hıssetmıyorum kendımı dınler oldum artık bazen damar atması gıbı oluyor ama anlamıyorum

o damar atması gibi olan şey o işte daha çok ilk zmanlarda sırt üstü uzanırken hareket ediyo,[/QUOTE]

evet damar atması gibiydi ilk zamanlar benimde ama şimdi sürekli tepiniyor bir süre sonra hareketler artıyor. çok oynuyor benimki maşallah üstelik de kız. yandık yaramaz olacak heralde bizimki

2009-2010 nisan annelerinin 2011 nisan annelerine tavsiyeleri die topik var bence onu bi baştan oku cnm sana yazılı fikir verir en azından..artık yavaş yavaş ciciler al bence... Sakince sonradan sıkışıklık olmasın.. Maddiyatta ağır olan şeyleri ileri tarihe at cnm..

# pofpof
# happydays
# gulenhepgul
# tuba335
# KATARA_ANG
# mefunihi

SLM GÜZEL ANNELER BU ARADA...AHANDA KULAĞIM ÇINLIYO AHAHAH ÇAYA GİDİCEMDE YAZİM BİRAZ ÖYLE GİDİM DEDİM..BU GÜN GAZİ GİBİYİM AĞRIMAYAN YERİM YOK YATIŞ ŞEKLİNDEN BİDE DİŞ AĞRISI OLMASINMI...BURNUM SÜMÜTLÜ ZATİ HAPŞUR HAPŞUR RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞ

verdiğin bilgi için teşekkürler esrayağmur..
forma yeni üy olduğumdan incelme fırsatım olmadı

Kızlar bu dün bebeğime maşallah hep annesiyleydi..ama geçen 2 güne çok sessizdi...hayırlısı bakalım..

20+ gebeliklerde bebekler daha sessiz olabiliyorlarmış merak etme beinde oynamamıştı korkmaya başlamıştım hatta.
malesaf bebeğe şiddet uygulayarak :) oynattım ama içim rahatlamıştı napim

o damar atması gibi olan şey o işte daha çok ilk zmanlarda sırt üstü uzanırken hareket ediyo,

evet damar atması gibiydi ilk zamanlar benimde ama şimdi sürekli tepiniyor bir süre sonra hareketler artıyor. çok oynuyor benimki maşallah üstelik de kız. yandık yaramaz olacak heralde bizimki[/QUOTE]

bvalla ben bebekken annemi çok tekmeliyormuşum o zman ultrasonda olmadığım için bu kadar tekmeye harekete kesin erkek olcak demişler ama sürpriz ben geldim:)ben yaramaz değildim hiç aksine sakin ve içine kapanuk mwelankolik bir çocukrum ama koşmayı çok seviyordum bir dönem okulda atletizim bile yaptım,belki seninki sporcu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…