2011 Nisan Anneleri

evet damar atması gibiydi ilk zamanlar benimde ama şimdi sürekli tepiniyor bir süre sonra hareketler artıyor. çok oynuyor benimki maşallah üstelik de kız. yandık yaramaz olacak heralde bizimki

bvalla ben bebekken annemi çok tekmeliyormuşum o zman ultrasonda olmadığım için bu kadar tekmeye harekete kesin erkek olcak demişler ama sürpriz ben geldim:)ben yaramaz değildim hiç aksine sakin ve içine kapanuk mwelankolik bir çocukrum ama koşmayı çok seviyordum bir dönem okulda atletizim bile yaptım,belki seninki sporcu olur[/QUOTE]

ya inşallah öyle olur. çünkü benim sporla uzaktan yakından alakam yok bari o sporcu olsun

of ya yazılı yapıcam. soru hazırlamaktan beynim durdu. arada tvye arada bir foruma bakıyorum. eşim de gelmedi daha. midemde müthiş bir yanma var sizde de varmı kızlar? ne iyi gelir ki bu yanmaya

gaviskon mu valla bıktım artık dayanamıyorum. yarın alayım eczaneden bari çok teşekkür ederim. ben çıkıyorum. hadi hepinize iyi geceler:92:

verdiğin bilgi için teşekkürler esrayağmur..
Forma yeni üy olduğumdan incelme fırsatım olmadı
önemli değil cnm... Ordan çok yararlandım ben cnm... Bu arada bebiş düzeli olarak 20. Haftalardan sonra hareketi düzene girermiş beklicem artık... Ama buda yetiyo bana...
gaviskon mu valla bıktım artık dayanamıyorum. Yarın alayım eczaneden bari çok teşekkür ederim. Ben çıkıyorum. Hadi hepinize iyi geceler:92:

iyi geceler cnm...allah şifa versin...az ve sık yemeye çalış... Yağlı yiceklerden kaçın cnm.. Uyurkende ılık süt iç az içine bal koy...iyi gelir

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız ve erkek bebek için hediyelerim
kız bebek için
erkek bebek için
kazanan talihlinin adresine gönderim yapıcam

öncelikle çok çok tşk ediyorum kızlar allahım kimseyi bu durumla karşılaştırmasın aminyosentez dende kimse kokrmasın ben bunca zaman karsı çıktıgıma kızıyorum valla kendime hepinize tek tek teşekkür ediyorum

bende bebeğimin tepinmelerini hissdiyorum bugun dune gömre daha azdı ama bazen çok hareket ediyor çok mutlu oluyorum özxlelikle çikolata tatlı yediğimde zıp zıp içimde tatlı cadım

Kızlar nezle oldum şükür kırgınlık ateş vs yok...sümütlü oldum bide gözlerim hafif kapandı inş.. çabuk geçer...:2:

geçmiş olsun esra ben bayramda rahatsızlandım yeni geçmeye başladı
doktor ılık limonlu su içmemi önerdi.5. Aylarda kan daha hızlı pompalandığından tansiyon düşmesi yaşanmazmış.bide burnum tıkalı olduğu için sprey verdi.
şimdilik ara sıra tutan öksürüğüm var

çabuk iyileşmen dileğiyle

cnm burnum tıkalı değil..hapşuruyorum sürekli işte hafif gözlerde ağırlık var... Ama etkiliyo haliyle cnm...ondan önce gıcık hafif öksürük vardı...inş çabuk geçer...:2:

Kızlar nezle oldum şükür kırgınlık ateş vs yok...sümütlü oldum bide gözlerim hafif kapandı inş.. çabuk geçer...:2:

geçmiş olsun cnm..desene gıcık öksürük boşa değilmiş,hasta etcekmiş seni

slmm kızlarrr ben geldim..ekranım bozulmuştu dün gece ne yazıkki yapılmıyor servise gitmesi lazım..görümcemin ekranını ödünç aldım o işteyken ama bakalım ne kadar duracak..gelip isterse mecbur veririm..yani burda olmazsam anlayınki ben ekransızım

hoşgeldin kanki desene illa gidicek servise...naptın bu gün nasılsın... Sorma hepsi bir arada geldi burun akması hapşurma....kuluçka ağrısı...dişim çürümüş galiba onun ağrısı bugünden hiç bişey anlamadım:2:

selam kızlaaarr, ya ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim. yoğunluktan internete de giremedim. 4'lü testim çıktı bugün- çok şükür iyiymiş. çok mutluyum. son 1 haftadır falan iştahım çok açıldı yaaa... toplmda 5 kiloya ulaştım üstelik zaten balık etli biriyim. ama çok yemek de yemiyorum ki...
neyse oğluşum sağlıklı olsun da önemli değil. sizlere ve bebişlerinize iyi geceler.

cnm gözün aydın....ama kilonu sorun edip yememezlik yapma....kilo almak çok normal bebişler büyüyo..

gözün aydın cnm oh çok şükür artık huzurla bekle bebişini :)
canım 5.ayda kan daha fazla pompolandgı için bu tarz seyler oluyrmş diye okuudm ben gecenlerde bi yerde
evet bendede oluyor bu gerçi benim hamilelik önceside ara ara oluyordu ama..

ah cnm vucüt direnci düşüyor ya ondan öyle oldun sen..ben bugün evdeydim eşim işten geldi öğleye yakın kalktım,kahvaltı eder etmezde görümcemler geldi..eşi bilgisayardan anlıyorda tamir etmesi için aramıştık..ama maalesef dediğim gibi yapılmadı..onlar ikindiden sonra gitti..sonrada pazara çıktık..eşim dükkana gitti,benide ablam aramıştı teyzemin gelininde toplandık,hani yeni evlenende..güzel vakit geçirdim değişiklik oldu..demin geldim işte,,gelincede nete girdim..

off şu ekran işine acaip sinirim bozuldu,tamirdende 1ayda ancak geliyor yaa öff (

kızlar yemek başlığı açtımmmmmm burda arkadaşların canı cekmesin tarf muhabbeti yaparz orda diyeeeeeee :87:

kizlar bu ince dü$üncenizden dolayi sizleri tebrik ederim.yemek,icmek isteyenler ordan yazar hem kimsede özenmez.benim oraya hic ugramayacagim kesin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…