- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.581
evet damar atması gibiydi ilk zamanlar benimde ama şimdi sürekli tepiniyor bir süre sonra hareketler artıyor. çok oynuyor benimki maşallah üstelik de kız. yandık yaramaz olacak heralde bizimki
önemli değil cnm... Ordan çok yararlandım ben cnm... Bu arada bebiş düzeli olarak 20. Haftalardan sonra hareketi düzene girermiş beklicem artık... Ama buda yetiyo bana...verdiğin bilgi için teşekkürler esrayağmur..
Forma yeni üy olduğumdan incelme fırsatım olmadı
gaviskon mu valla bıktım artık dayanamıyorum. Yarın alayım eczaneden bari çok teşekkür ederim. Ben çıkıyorum. Hadi hepinize iyi geceler:92:
sağol cnm...ay akşam bir selam verdim site göçtü
Neyse düzelmiş artık.
Geçmiş olsun esracığım.
cee yapıpı kaçmış gibi olucam ama çok uuykum var.
Iyi geceler...
Kızlar nezle oldum şükür kırgınlık ateş vs yok...sümütlü oldum bide gözlerim hafif kapandı inş.. çabuk geçer...:2:
geçmiş olsun esra ben bayramda rahatsızlandım yeni geçmeye başladı
doktor ılık limonlu su içmemi önerdi.5. Aylarda kan daha hızlı pompalandığından tansiyon düşmesi yaşanmazmış.bide burnum tıkalı olduğu için sprey verdi.
şimdilik ara sıra tutan öksürüğüm var
çabuk iyileşmen dileğiyle
Kızlar nezle oldum şükür kırgınlık ateş vs yok...sümütlü oldum bide gözlerim hafif kapandı inş.. çabuk geçer...:2:
geçmiş olsun cnm..desene gıcık öksürük boşa değilmiş,hasta etcekmiş seni
Slmm kızlarrr ben geldim..ekranım bozulmuştu dün gece ne yazıkki yapılmıyor servise gitmesi lazım..görümcemin ekranını ödünç aldım o işteyken ama bakalım ne kadar duracak..gelip isterse mecbur veririm..yani burda olmazsam anlayınki ben ekransızım
selam kızlaaarr, ya ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim. Yoğunluktan internete de giremedim. 4'lü testim çıktı bugün- çok şükür iyiymiş. çok mutluyum. Son 1 haftadır falan iştahım çok açıldı yaaa... Toplmda 5 kiloya ulaştımüstelik zaten balık etli biriyim. Ama çok yemek de yemiyorum ki...
Neyse oğluşum sağlıklı olsun da önemli değil. Sizlere ve bebişlerinize iyi geceler.
herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın
evet bendede oluyor bu gerçi benim hamilelik önceside ara ara oluyordu ama..canım 5.ayda kan daha fazla pompolandgı için bu tarz seyler oluyrmş diye okuudm ben gecenlerde bi yerde
hoşgeldin kanki desene illa gidicek servise...naptın bu gün nasılsın... Sorma hepsi bir arada geldi burun akması hapşurma....kuluçka ağrısı...dişim çürümüş galiba onun ağrısı bugünden hiç bişey anlamadım:2:
kızlar,bir fikrim var..kasım annelerinde görmüştüm..
"yamyam kasım anneleri " diye bir başlık var..burda yemek tarifleri yada yemekle ilgili konuları paylaşıyorlar..
tabi çok beceriklileri var..diğerleri de bu tarfilerden faydalanıyor,güzel bir şey aslında..böylece,burda kimseyi rahatsız etmeden
yemek konuları konuşulmamış olur,ne dersiniz?
kızlar yemek başlığı açtımmmmmmburda arkadaşların canı cekmesin tarf muhabbeti yaparz orda diyeeeeeee :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?