2011 Nisan Anneleri

aramiza hosgelmissin.sanada hayirlirli dogumlar canim.

gecmis olsun canim.dikkat et kendine:94:

tekrardan gözün aydin canim.ne güzel hersey tertemiz cikti.darisi bekleyen tüm annelere insallah.

test sonucun iyi cikmis gözün aydin

günaydın kızlar dün nekadar eç yattıysam bu saatte ayağa dikilmekten kurtulamadım malum hastalık bu hale getiriyo insanı..çok şükür yine iyiyim dicem ama sabah 7.30 da doktoruma mesaj çektim...azı dişimin çok ağrıdığını dolgu yapılsada kurtarılmadığını söyledim...çektire bilirmiyim dedim olmaz dedi...bende napim katlanıcam artık rabbim şifa versin inş bana.. AHMET MARANKİ ÇİĞ SARIMSAĞI DÖV DİŞİN ETRAFINA SÜRÜN DEDİ DOĞAL ANTİBİYOTİKMİŞ ONU YAPTIM BİRAZ HAFİFLETTİ...devam edicem yine.. :2: :85:,

ama herşeye rağmen hayat güzel... ve bebişim benimle

allah ıyılık versın canım yaaa diş ağrısı zordur ama bebişlerimizin varlığı her türlü zorlukların üstesinden gelebılmemızı sagğlar.

allah ıyılık versın canım yaaa diş ağrısı zordur ama bebişlerimizin varlığı her türlü zorlukların üstesinden gelebılmemızı sagğlar.

sağol cnm...gerçekten çok şükür ağır bi durumum yok enazından katlanırım ama geldimmi çeşit çeşit üstüste geldi napalım artık bebişler iyi olsunda.. kolay değil annelik

ERKEK/KIZ BEBEK POPO TEMİZLİĞİ
KIZLAR İNŞ O GÜNLERİ GÖRÜRÜSEK BEBEĞİMİ HEMEN SÜNNET ETTİRMEYİ DÜŞNÜYORUM ÇOK DAHA HAYIRLI OLCAĞI İÇİN...VE Bİ YAZI OKUDUM HOŞUMA GİTİİ..ERKEN GELEBİLİR AMA BİLMEKTE FAYDA VERDIR...
Erkek bebeklerde ilk ay, özellikle de sünnet olmuşsa bezden çiş kaçması kabus olabiliyor. Boşu boşuna reyon rafındaki tüm markalardan paket paket bez almayın. Pipiyi vazelinlediğiniz için sıvıyı ememeyen bez, ne marka olursa olsun çiş kaçırıyor. Siz yedek üst baş hazır tutun yeter.

Sünnetli erkek bebeklerde göbek bağı bakımı ile beraber sünnetli pipi bakımı çok mühim. İkisi de aşağı yukarı aynı sürede iyileşiyorlar. Göbek bağını alkollu pamuk veya bezle silerken pipiyi de her alt değiştirmede yıkayıp, vazelinleyip gazlı bezle kapatıyorsunuz. Kapatmadan, her seferinde, vazelinlerken sünnetli deriyi geriye çekmeniz gerekiyor. Bu derinin tekrar ucuna yapışmaması gerekiyor.

Erkek bebeklerde bezi açtığınızda çiş fışkırma ihtimali çok yüksek. Buna önlem olarak pipiyi hava ile temas etmeden bezi açar açmaz bir tülbent ile kapayın. Temizliği yapar yapmaz yine aynı şekilde kapalı tutun. Bebek ve Çocuklar için Pratik İcatlar yazımdaki Erkek bebekler için fıskiye kapağı ürünü de faydalı olabilir. Pipi ile beraber testislerini altını da iyice temizlemeyi unutmayın.

Kızlarda, erkeklerde pek dikkat etmediğimiz önden arkaya temizleme zorunluluğu var. Popoyu önden arkaya temizlemek gerekiyor ki hem vajina temiz kalsın hem idrar yolları enfeksiyonuna sebep olmasın. Ayrıca kız bebeklerde kasık ve bacakların kat yerleri ile beraber genital bölgedeki dudakların içini de iyice temizlemek gerekiyor.

Hem erkek hem kız bebeklerde en kolayı gündüz altını ıslak bez yerine ılık suda yumuşak bir sabunla yıkayıp emici bir tülbentle kurulamak. Böylece pişik olasığı önemli ölçüde düşüyor.

Esracığım günaydın çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.İnşallah çok zorlanmadan atlatırsın,diş ağrısı çekmek zordur:18:

günaydın kızlarrr nasılsınız? İyi haber alan arkadaşlar gözünüz aydın geçmişi okumaya vaktimiz yok esracım ne güzel bilgiler vermişsin :13:

günaydın herkese ben dün doktora gittim bebişimi gördüm çok hareketliydi doktor bu bebek çok hareketli dedi ölçümlerini bile zor yaptı dedim abisine çekmiş büyük oğlumda çok harketliydi bebişim tam 430gr olmuş gayet sağlıklı bebek dediben iki kutu ayrı aytı vitami içiyodum bu nedenle bu zamana kadar toplam 7 kilo aldım doktor kesti vitaminleri sadece kan hapı ,içmemi söyledi ama zayıf hamile kaldığım için önemli değil 7 kilo belli bile olmuyo bebeğim sağlıklı olsunda hepsini veririm inşş.

gözün aydın canım maşallah bebişine doğumdan sonra sıkı rejimler bizi bekliyor

=nisa_86 gözün aydın canım maşallah bebişine doğumdan sonra sıkı rejimler bizi bekliyor
evet canım haklısın sıkı rejim yapmak lazım birde daha son üç ayda alınıyo esaz kilolar

=nisa_86 gözün aydın canım maşallah bebişine doğumdan sonra sıkı rejimler bizi bekliyor
evet canım haklısın sıkı rejim yapmak lazım birde daha son üç ayda alınıyo esaz kilolar

sağlıcakla olsunlarda kilolarda yakışır elbet arkadaşım 3 ayda verdi tüm kiloyu ama onun ikizleri oldu 3 aylık ve maşşallah tek bakıyor koşturmaktan 53 kilo eski kilosuna döndü bizim bebişler bakalım nasıl olcak

Esracığım günaydın çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.İnşallah çok zorlanmadan atlatırsın,diş ağrısı çekmek zordur:18:
SAĞOL CNM ÇOK ŞÜKÜR KULUÇKA AĞRIM GEÇTİ... DİŞ AĞRIMDA GİTTİ..Bİ HAPŞURUK BURUN AKMASI VS VAR...İNŞ GEÇİÇEK CNM..
günaydın kızlarrr nasılsınız? İyi haber alan arkadaşlar gözünüz aydın geçmişi okumaya vaktimiz yok esracım ne güzel bilgiler vermişsin :13:
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ YAZI..BENİM GİBİ ERKEKN SÜNNET DÜŞÜNEN ANNELERE VE KIZ ANNELERİNE BİNEVİ UFAK Bİ BİLGİ..
MAŞALLAH BEBİŞİNE YA...vallahi cnm bizim sıpa arada tepk atmasa bu kadar bekleyemezdim 2 haftada bir giden kişi olrakat 3. haftaya gircez
esracım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim sağlık versin inş.

sağol cnm...aman sizden uzak dursun kızlar...ŞİFA İLE GÜZELLİKLE HAMİLELİĞİMİZİ GEÇİRELİM..AMA GERÇEKTEN SARIMSAK RESMEN DİŞİMİ SIZLATTI YAKTI Bİ SÜRE ZOR DAYANDIM AMA ETKİSİNİ GÖRÜCEĞİM AKLIMA GELMEZDİ..GERÇİ İNANARAK YAPTIM... BİDE DİŞ ETLERİM KAŞINIYODU O DAHA BERBAT BİŞİ ODA GEÇTİ ELHAMDÜLİLLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…