- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.601
Hepinize merhaba arkadaşlar ben siteye daha dün üye oldum bugün de sizleri buldumBende kısmet olursa Nisanda Bir kız bebek annesi olacağım hafif hafif hissediyorum hareketlerini 3 gündür çok güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Hepimize hayırlı doğumlar.
Ay kızlar kafayı yicem Ne çok ince ne çok kalın giyinin kızlar ben sözde kendimi korucam die giydim yünlü kazakları.. Terledim sonra bi anda terimi soğuttum derken şuan hapşuruyorum.... Burnum akıyo... Ama çok şükür 3 gündür var bu kırgınlık baş ağrısı falan yok...dikkat edin kızlar...:26: Bide çalışan anneler..
herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın
selam kızlaaarr, ya ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim. yoğunluktan internete de giremedim. 4'lü testim çıktı bugün- çok şükür iyiymiş. çok mutluyum. son 1 haftadır falan iştahım çok açıldı yaaa... toplmda 5 kiloya ulaştımüstelik zaten balık etli biriyim. ama çok yemek de yemiyorum ki...
neyse oğluşum sağlıklı olsun da önemli değil. sizlere ve bebişlerinize iyi geceler.
allah ıyılık versın canım yaaa diş ağrısı zordur ama bebişlerimizin varlığı her türlü zorlukların üstesinden gelebılmemızı sagğlar.günaydın kızlardün nekadar eç yattıysam bu saatte ayağa dikilmekten kurtulamadım malum hastalık bu hale getiriyo insanı..çok şükür yine iyiyim dicem ama sabah 7.30 da doktoruma mesaj çektim...azı dişimin çok ağrıdığını dolgu yapılsada kurtarılmadığını söyledim...çektire bilirmiyim dedim olmaz dedi...bende napim katlanıcam artık rabbim şifa versin inş bana.. AHMET MARANKİ ÇİĞ SARIMSAĞI DÖV DİŞİN ETRAFINA SÜRÜN DEDİ DOĞAL ANTİBİYOTİKMİŞ ONU YAPTIM BİRAZ HAFİFLETTİ...devam edicem yine.. :2: :85:,
ama herşeye rağmen hayat güzel... ve bebişim benimle
allah ıyılık versın canım yaaa diş ağrısı zordur ama bebişlerimizin varlığı her türlü zorlukların üstesinden gelebılmemızı sagğlar.
günaydın herkese ben dün doktora gittim bebişimi gördüm çok hareketliydi doktor bu bebek çok hareketli dedi ölçümlerini bile zor yaptı dedim abisine çekmiş büyük oğlumda çok harketliydi bebişim tam 430gr olmuş gayet sağlıklı bebek dediben iki kutu ayrı aytı vitami içiyodum bu nedenle bu zamana kadar toplam 7 kilo aldım doktor kesti vitaminleri sadece kan hapı ,içmemi söyledi ama zayıf hamile kaldığım için önemli değil 7 kilo belli bile olmuyo bebeğim sağlıklı olsunda hepsini veririm inşş.
sağol cnm...gerçekten çok şükür ağır bi durumum yok enazından katlanırım ama geldimmi çeşit çeşit üstüste geldinapalım artık bebişler iyi olsunda.. kolay değil annelik
=nisa_86 gözün aydın canım maşallah bebişine doğumdan sonra sıkı rejimler bizi bekliyor
evet canım haklısın sıkı rejim yapmak lazım birde daha son üç ayda alınıyo esaz kilolar
SAĞOL CNM ÇOK ŞÜKÜR KULUÇKA AĞRIM GEÇTİ... DİŞ AĞRIMDA GİTTİ..Bİ HAPŞURUK BURUN AKMASI VS VAR...İNŞ GEÇİÇEK CNM..Esracığım günaydın çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.İnşallah çok zorlanmadan atlatırsın,diş ağrısı çekmek zordur:18:
GERÇEKTEN GÜZEL Bİ YAZI..BENİM GİBİ ERKEKN SÜNNET DÜŞÜNEN ANNELERE VE KIZ ANNELERİNE BİNEVİ UFAK Bİ BİLGİ..günaydın kızlarrr nasılsınız? İyi haber alan arkadaşlar gözünüz aydın geçmişi okumaya vaktimiz yokesracım ne güzel bilgiler vermişsin :13:
MAŞALLAH BEBİŞİNE YA...vallahi cnm bizim sıpa arada tepk atmasa bu kadar bekleyemezdim 2 haftada bir giden kişi olrakat 3. haftaya gircezgünaydın herkese ben dün doktora gittim bebişimi gördüm çok hareketliydi doktor bu bebek çok hareketli dedi ölçümlerini bile zor yaptı dedim abisine çekmiş büyük oğlumda çok harketliydi bebişim tam 430gr olmuş gayet sağlıklı bebek dediben iki kutu ayrı aytı vitami içiyodum bu nedenle bu zamana kadar toplam 7 kilo aldım doktor kesti vitaminleri sadece kan hapı ,içmemi söyledi ama zayıf hamile kaldığım için önemli değil 7 kilo belli bile olmuyo bebeğim sağlıklı olsunda hepsini veririm inşş.
esracım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine rabbim sağlık versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?