- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.621
landsarc tatlım bu arada doktorunun verdgi egsersziler ne bize de anlatsana
Merhaba kızlar.Nasılsınız bugün? Kaç gündür bebişim pek bir hareketliydi.Okulda ders anlatırken bile pıt pıt ediyordu,gülesim geliyordu.Bugün sadece birkez hissettim hareketini.Bu normal mi sizce?Niye bugün böyle oldu,normali ne acaba?
kızlar benim kalbim bazen çok hızlı atıyo durup dururken uzandığım yerde
tansiyn falan mı acaba bugün başımda çok ağrıyodu
herkese merhaba amniyosentez testinni tüm sonuları elimize geçti bugun allahıma bin şükür bebeğimde kromozom anormalisine rastlanmadı . darısı bekleuyen tüm annelerin ve hastaların başına rabbim kimseleri böyle durumlarla karşılaştırmasın
günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim inşallah iyisinizdir. Benim dün akşam kontrolüm vardı pekte iyi haberlerle geldim sayılmaz bebeğimin gelişimi iyi değilmiş haftasına göre kafası 9 gün küçük çıktı kızlar moralim çok bozuk.
günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremedim inşallah iyisinizdir. Benim dün akşam kontrolüm vardı pekte iyi haberlerle geldim sayılmaz bebeğimin gelişimi iyi değilmiş haftasına göre kafası 9 gün küçük çıktı kızlar moralim çok bozuk.
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bizde geldikkkk
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bizde geldikkkk
slm kızlar nasılsnız bugün??sizi bişi sorcaktım dün drm ikinci düzey ayrıntılı ultrason istedi 20.haftada yapılıyor dedi..sizde yaptıran varmı drum hersey normal ama istiyorum yinede dedi pek içim rahatlamadı tabi
hoşgeldin tatlım detaylı ultrason bende yaptırıcam ayın 15 de neredeyse bütün doktorlar istiyor artık içini rahat tut sen bi sorun olduğu için istemiyorlar
cok saol canım ya nette arastrdım maliyeti fazla olduğundan her gebeye yapılmaz diyor(ben 4 boyutluya girdim bu baska birseymiş..oturduğum sehirde makine olmadı için beni baska sehire yolladı drmuz birazda ondan tedirgin oldum.
hoşbulduk teyzeleri prensesimizde iyi bugün kızlar akşam bi oynuyodu benimki ay oturup ağlıycaktım az daha eşimde kulağını dayayınca hissediyo artık meleğimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?