2011 Nisan Anneleri

evet tatlım ama bu ultrason bi yerde çok iyi bebğin damarlarındaki kan akışına kadar bakıyorlar tüm iç organlarına sen içini rahat tut canım benimmmm

bende bir yandan iyi olur diyorum usg için selcuk üni.tıp fakültesinden randevu aldık en azından bebisimi birde doçentler görecek içim rahat eder umarım.. aa tabi birde doğumdan önce bebişi en net görebilecegim zaman

ya kızlar ben sağlık ocağına hiç gitmedim eve gelmişlerdi beni bulamayınca arayıp kaydımı yaptılar tetenoz aşısı içinde aramadılar tekrar zaten yaptırmıyorum ben aşıyı doktorumda istemiyor. gitmem gerekirmiki ya

evetttt o yüzden bırak düşünmeyi git bebişini gör keyfini çıkar ben iple çekiyorum ayın 15 de gidicem

Günaydın arkadaşlar

3-4 gecedir uyandığımda karnım taş gibi oluyor böyle bi durum yaşayan varmı?
normal bi durummu acaba yoksa yarın doktora gidicem :44:

günaydın herkeseee.. bu gün 3 te ayrıntılı usgye gitces. çok heyecanlıyım bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum. yaa bi tane usg cihazı da biz mi eve alsak ne sıkıldıkça bakarız bebişlerimize

hoşgeldin tatlımmmm benim kocada aynını diyo parayla çevredeki hamilelerinkinede bakıp çocuğun eksiklerini alırmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…