- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.641
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bizde geldikkkk
evet tatlım ama bu ultrason bi yerde çok iyi bebğin damarlarındaki kan akışına kadar bakıyorlar tüm iç organlarına sen içini rahat tut canım benimmmm
Selam kızlar bir sorum olacak bugün ilk kez sağlık ocağına gidicemde ilk kiminle muattap olucam orda yani kime ne sormamasöylemem gerekiyor:44:
bende ilk defa gtmştm canım saplık memuru vardı onla muharab oldum zaten bilgilerimi o doldurdu
benm eşim hissedemiyor hala çıldıryr ölecek meraktan o ne zamn dinlemye çaşlsa uslu uslu duryr galiba
hoşgeldiniiiz :92: nasılsınız bakalım prensesinlee
bende bir yandan iyi olur diyorum usg için selcuk üni.tıp fakültesinden randevu aldık en azından bebisimi birde doçentler görecek içim rahat eder umarım.. aa tabi birde doğumdan önce bebişi en net görebilecegim zaman
herkese günaydınnnnnn
Umarım herkes bebişle iyidir :)
evetttt o yüzden bırak düşünmeyi git bebişini gör keyfini çıkar ben iple çekiyorum ayın 15 de gidicem
Günaydın arkadaşlar
3-4 gecedir uyandığımda karnım taş gibi oluyor böyle bi durum yaşayan varmı?
normal bi durummu acaba yoksa yarın doktora gidicem :44:
Günaydın arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar
günaydın herkeseee.. bu gün 3 te ayrıntılı usgye gitces. çok heyecanlıyım bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum. yaa bi tane usg cihazı da biz mi eve alsak ne sıkıldıkça bakarız bebişlerimize
günaydın herkeseee.. bu gün 3 te ayrıntılı usgye gitces. çok heyecanlıyım bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum. yaa bi tane usg cihazı da biz mi eve alsak ne sıkıldıkça bakarız bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?