- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.941
ben eskişehirdeyim varsa buluşmak konuşmak isterim
hepimiz bu dertten müzdaribiz cnm... Yiceksin yapa bileceğin bişey yok...hamura yüklenme sen doğru besine karar ver...bol bol salata ye..bak ben napıyorum
normal salata yapıyorum içine beyaz peynir küp küp bide etimek kırıyorum işte güzelce..onu iyiyorum çok acıkırsam tutuyocnm
offffffffff kizlar ya su kocam tarafimdan biktim artik.ta amerikada bize rahat vermiyolar.sabahtan bu yana sinirden deli oldum.istahim kapandi.kocama anlattim cevap bile verme diyo.ama beni resmen kocamla kavga etmek icin aramiza laf sokuyolar.napiyim sizce.tam bir cingeneler ama.
Canim benim walla en iyisi hic duymamis Kabul etmek! Onlar yuzunden kendine de bebisine de stress yapma! Onemli olan asinine tutumu
maşallah cnm.... bebişin kocaman olmuş gerçektende...En son bir hafta once gordum tatlim 27 cm 450 gramdi. Tepikleri de cok artti hatta bazen disardanda farkediliyo :)
cnm hayırdır ya... ne dertleri var.. yok anam bu koca kısımlarında bi arıza oluyo kesin karar verdim..offffffffff kizlar ya su kocam tarafimdan biktim artik.ta amerikada bize rahat vermiyolar.sabahtan bu yana sinirden deli oldum.istahim kapandi.kocama anlattim cevap bile verme diyo.ama beni resmen kocamla kavga etmek icin aramiza laf sokuyolar.napiyim sizce.tam bir cingeneler ama.
canm elimde deil bana yazdiklari mesajlari bi okusaniz.kafayi yersiniz.kocamla ayirmak icin ugrasip duruyola.kim bilir kocama ne mesajlar yaziyolardr.moralim cok bozuldu.onlarin yuzunden bi tane sigara ictim.onada uzuluyorum.kocam eve gelince aratiyim onlari ugrasmasinlar benle.olurmu sence.
kızlar slm ay yrn detaylı ultrasona gitcem nasıl heyecan sardı anlatamam bebişte heyecanlandı herhalde o da kıpır kıpır ama ben birazda korkuyorum maalesef yalnız gitcem eşim çalışıyor...
canm genelde sag taraf agrilar bobrekle ilgilidir.oda idar yolu ilg.olur.ben bir tatli kasigi karbonati bir su bardagi suyla karistiriyodm,once tahlil yaptir.
slm cnm çok şükür herşey yolunda..inş böylede devam eder..
cnm minoset içebilirsin..doktor sadece bu ağrı kesiciyi verdi..bendede romatizma var içince iyi geliyo çok şükür... sağ tarafta ağrı oluyo bu dönemde büyüyün rahim böbreklere ve mesaneye baskı yapıyo genelde lavaboya gittiğindede ağrıya bilir..bende vardı 2 gün sürdü geçti çok şükür..
kocam onlarla konusmuyo.oyle bi karar almistk.simdide bana yazip duruyolar.catladilar hasetlernden.bende bos durmadm agzima geleni yazdim zaten.alayci bi sekilde.ama kocam bi gelsn eve nasil kavga edicem onla/maşallah cnm.... bebişin kocaman olmuş gerçektende...
cnm hayırdır ya... ne dertleri var.. yok anam bu koca kısımlarında bi arıza oluyo kesin karar verdim..
cnm üzülme 1 taneden bişey olmaz ama bidaha içme cnm... söyle kocana dertleri neyse kendi aralarında halletsinleruğraşmaya utanmıyolarmı aaa
kızlar slm ay yrn detaylı ultrasona gitcem nasıl heyecan sardı anlatamam bebişte heyecanlandı herhalde o da kıpır kıpır ama ben birazda korkuyorum maalesef yalnız gitcem eşim çalışıyor...
kıyamam sana ya cnm....allah şifa versin...geçer inş enyakın zamanda git hemen doktora cnmsanırım en kısa zamanda gidip tahlil yaptırmam gerek böyle içim rahatlayacak.Ama korkarım idrar yolu ile ilgili bir sorunum var.
esracım minoset te içtim magnezyumda içtim ama o kadar şiddetli bir ağrıkı romatizma ilacımı içmeden geçmiyor. dizime kalın bi atkı bağladım battaniyenin altında oturuyorum gece çok ağrıyor.
kocam onlarla konusmuyo.oyle bi karar almistk.simdide bana yazip duruyolar.catladilar hasetlernden.bende bos durmadm agzima geleni yazdim zaten.alayci bi sekilde.ama kocam bi gelsn eve nasil kavga edicem onla/
bende senin gibi çok hırslar yaptım karsı tarafa ve onlar yüzünden herseferinde eşimle kavgalar ettim.Sonra anladım kieşim arada kalıyor ve kendi içinde dert ediyor ve en nihayetinde ailesi olduğu için ne kadar kızarsa kızsın ben haksız gibi oluyorum . şimdi Allah 'A HAVALE EDİYORUM EŞİMEDE BİŞİ DEMİYORUM ONLAR YÜZÜNDEN EV İÇİNDE HUZURUMUZ KALMIYORDU Allah'a şükür şimdi benden önce onlara karsı eşim koyuyor tavrını ben hiç sesimi çıkarmıyorum artık.Biraz sabredersen bence sende bunu sağlayabilirsin. Boş yere huzurunu oralarda bozmaya değmez .üstelik bebeğinin hiç . Hamilesin havale et ilahi adalet çok güçlü ben bunu şimdi zevkle izliyorum köşemden :)kocam onlarla konusmuyo.oyle bi karar almistk.simdide bana yazip duruyolar.catladilar hasetlernden.bende bos durmadm agzima geleni yazdim zaten.alayci bi sekilde.ama kocam bi gelsn eve nasil kavga edicem onla/
canm haklisinda ne diyolar biliyomusun.ben dogum yaptiktan sonra beni bosaticaklatmis.kocamla beraber plan yapmislar ole yazmis bana.elimde olmadan agliyom vala.bunlar hetseyi yaparlar.simdi ben kocama ne diyeyim.susaymi yani.bende senin gibi çok hırslar yaptım karsı tarafa ve onlar yüzünden herseferinde eşimle kavgalar ettim.Sonra anladım kieşim arada kalıyor ve kendi içinde dert ediyor ve en nihayetinde ailesi olduğu için ne kadar kızarsa kızsın ben haksız gibi oluyorum . şimdi Allah 'A HAVALE EDİYORUM EŞİMEDE BİŞİ DEMİYORUM ONLAR YÜZÜNDEN EV İÇİNDE HUZURUMUZ KALMIYORDU Allah'a şükür şimdi benden önce onlara karsı eşim koyuyor tavrını ben hiç sesimi çıkarmıyorum artık.Biraz sabredersen bence sende bunu sağlayabilirsin. Boş yere huzurunu oralarda bozmaya değmez .üstelik bebeğinin hiç . Hamilesin havale et ilahi adalet çok güçlü ben bunu şimdi zevkle izliyorum köşemden :)
ay cnm nie korkuyosun allah aşkına...ne güzel bebişini görüceksin... sağlıklı haberlerini alırsın inş cnm..içini ferah tut
ya bilmiyorum da offf içim içime sığmıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?