- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.961
canm haklisinda ne diyolar biliyomusun.ben dogum yaptiktan sonra beni bosaticaklatmis.kocamla beraber plan yapmislar ole yazmis bana.elimde olmadan agliyom vala.bunlar hetseyi yaparlar.simdi ben kocama ne diyeyim.susaymi yani.
canm allahin izniyle hic bisiy cikmaz.bak gor.dua et sadece.olsaydi benm bebisime olurdu.bu kadar sikintinin icinde.bu yalnizlikta.kotu bir hamilelik geciriyorum.ilk aylarda cok sigara ictim.simdide araara iciyorum.oda gorumcemler yuzunden.benm kocam biraz uydum akilli.canm benm eminm bebisin sagliklidir
kocamin ailesi bastan bu yana evlenmemizi istemedi.biz kendi basimiza evlendik.beni hic kabullenmediler.birakin birbirimizi tanimiyoz bile.hic tanismadk.ordan burdan duyduklari laflarla esimi hep bana karsi doldurdular.neyse sonra hamile old.ogrenmisler.esimle beraber plan yapip cocugu aldirtmaya karar vermisler.ben sonradan ayiktim tabi.ben esim icin ailemi birakip hic bilmedim bi ulkeye geldm.sonradan cok pisman oldum.burda tek basima kaldm.ailemin ogutleriyle kocami kendi taragima cektm.esim simdi onlarla konusmadigini soluyo.ama bizim ne yaptigimizdanda haberleri var.kocamla kavga etsem onlar kazanacak.ama hazmedemiyom.ben onlara naptimki.tanimiyorum bile.inanamıyorum yaa bunların ne derdi var seninle acayip sinirlerim bozuldu valla benim bile burda bu nasıl bi vicdansızlık konunun ana teması nedir Allah aşkına çok özel değilse paylaşabilirmisin bu kadar rezilliğe sebep olan şey ne yazık günah yaa hamile kadına yapılır mı bu bunlar insan mı
kocamin ailesi bastan bu yana evlenmemizi istemedi.biz kendi basimiza evlendik.beni hic kabullenmediler.birakin birbirimizi tanimiyoz bile.hic tanismadk.ordan burdan duyduklari laflarla esimi hep bana karsi doldurdular.neyse sonra hamile old.ogrenmisler.esimle beraber plan yapip cocugu aldirtmaya karar vermisler.ben sonradan ayiktim tabi.ben esim icin ailemi birakip hic bilmedim bi ulkeye geldm.sonradan cok pisman oldum.burda tek basima kaldm.ailemin ogutleriyle kocami kendi taragima cektm.esim simdi onlarla konusmadigini soluyo.ama bizim ne yaptigimizdanda haberleri var.kocamla kavga etsem onlar kazanacak.ama hazmedemiyom.ben onlara naptimki.tanimiyorum bile.
hamilelgimin ilk ayinda cok kavga ediyoduk.ailesi yuzunden.onlarda cocugu aldirin daha kolay bosanirsin felan demisler.bu ulkede cocuk cok onemli.cocuk olursa esimin benden hic kopamiycani dusunmusler.esim cocuklara cok duskun.ben aldirmam dedim.esimi kendime cektim.kavga etmez olduk.aramiz cok iyi esimle simdi.ama cok korkuyorum ya buda plansa.bana ailesi hakaret dolu mesaj yazmislar gene.is esimde biter biliyorum.bunlardan nasil kurtulurum onu dusunuyorum kara kara.
olmuş bitmiş ya sonuçta oğulları sizinle evlenmiş yazıklar olsun demek ki kadere kısmete inançları yok bu insanların hoş inançları olsa zavallı bir yavrucağı aldırmaya kalkarlar mı siz eşinizle asla kavga etmeyin hatta onlar öyle yaptıkça siz iyi olmayı prensip edinin kendinize sizinle huzur bulsun onlar yılan gibi zehirlerini akıtmaya çalıştıkça siz ağzına bal sürün çünkü gerçekten erkeklerin en değer verdiği şeylerden biridir huzur emin olun naçizane tavsiyem kavga etmeyin stres yapmayın çocukta etkilenecek unutmayın şimdi birşey olur diye değil korkum kolay kolay olmaz o ama ya doğduktan sonra düşünmek bile istemiyorum hamileyken sorun yaşayan ne kadar yakınım varsa çocukları asabi sinirli rahatsız edici tavırlara sahip ve herkes tarafından köşe bucak kaçılan çocuklar siz siz olun huzur verin eşinize ve çocuğunuza bakın bir hafta deneyin en azından farkı göreceksiniz yine de Allahım yardımcınız olsun çok zor bir durum Rabbim sabırlar versin sizekocamin ailesi bastan bu yana evlenmemizi istemedi.biz kendi basimiza evlendik.beni hic kabullenmediler.birakin birbirimizi tanimiyoz bile.hic tanismadk.ordan burdan duyduklari laflarla esimi hep bana karsi doldurdular.neyse sonra hamile old.ogrenmisler.esimle beraber plan yapip cocugu aldirtmaya karar vermisler.ben sonradan ayiktim tabi.ben esim icin ailemi birakip hic bilmedim bi ulkeye geldm.sonradan cok pisman oldum.burda tek basima kaldm.ailemin ogutleriyle kocami kendi taragima cektm.esim simdi onlarla konusmadigini soluyo.ama bizim ne yaptigimizdanda haberleri var.kocamla kavga etsem onlar kazanacak.ama hazmedemiyom.ben onlara naptimki.tanimiyorum bile.
Eşin bunu bebişimi aldırmanı teklif ettimi ki sana..böyle bi söz konusu oldumu ki:26:... Eşinin ailesi nerde cnm...siz amerikadasınız değilmi..ne için yerleştiniz oraya..ailenden uzak zor olmuyomu:
beni yalniz birakmadiginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslar,esime anlattim bana yazdiklarini oda cok kizdi onlara.agzina geleni soledi.bu laflar onlara baya bi yetr.saskina donmuslerdir sanirim.bende susuyorum artik.esimle mutlu olmaya calisiyorum.dirdir etmiycem ona.bu halimle bana bu sikintilari yasatanlari allaha havale ettim.sizlerdende allah razi olsun.olmuş bitmiş ya sonuçta oğulları sizinle evlenmiş yazıklar olsun demek ki kadere kısmete inançları yok bu insanların hoş inançları olsa zavallı bir yavrucağı aldırmaya kalkarlar mı siz eşinizle asla kavga etmeyin hatta onlar öyle yaptıkça siz iyi olmayı prensip edinin kendinize sizinle huzur bulsun onlar yılan gibi zehirlerini akıtmaya çalıştıkça siz ağzına bal sürün çünkü gerçekten erkeklerin en değer verdiği şeylerden biridir huzur emin olun naçizane tavsiyem kavga etmeyin stres yapmayın çocukta etkilenecek unutmayın şimdi birşey olur diye değil korkum kolay kolay olmaz o ama ya doğduktan sonra düşünmek bile istemiyorum hamileyken sorun yaşayan ne kadar yakınım varsa çocukları asabi sinirli rahatsız edici tavırlara sahip ve herkes tarafından köşe bucak kaçılan çocuklar siz siz olun huzur verin eşinize ve çocuğunuza bakın bir hafta deneyin en azından farkı göreceksiniz yine de Allahım yardımcınız olsun çok zor bir durum Rabbim sabırlar versin size
devlet hastanesin de cinsiyetini söylüyorlarmı cnm bir de detaylı ultrason için ne kadar ücret ödedin oraya ve önceden mi randevu almıştın yoksa gittiğin gün mü belirttin detaylı ultrasona girmek istediğini bende devlete gitmeyi düşünüyorum da hiç bir bilgim yok sorularımı cevaplarsan çok sevinirim
minik prensesimiz hayırlı olsun ayçacım çok sevindim
cnm hayırlı olsun kızın benim de kızım olacak inş. ben aşımı yaptırdım geçen hafta bir ay sonra 2. dozu yapıyorlar. yani illaki yapılıyo yetiyo diye biş olmuyo sanırım hatta bana bir ay sonra 2. yapcaz 6 ay sonra ve 1 yıl sonra olarak 5 doza tamamlanacak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?