2011 Nisan Anneleri

canm haklisinda ne diyolar biliyomusun.ben dogum yaptiktan sonra beni bosaticaklatmis.kocamla beraber plan yapmislar ole yazmis bana.elimde olmadan agliyom vala.bunlar hetseyi yaparlar.simdi ben kocama ne diyeyim.susaymi yani.

inanamıyorum yaa bunların ne derdi var seninle acayip sinirlerim bozuldu valla benim bile burda bu nasıl bi vicdansızlık konunun ana teması nedir Allah aşkına çok özel değilse paylaşabilirmisin bu kadar rezilliğe sebep olan şey ne yazık günah yaa hamile kadına yapılır mı bu bunlar insan mı

ay kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama yalnız gideceğim içinde kendimi bi tuhaf hissettim ben ya inşallah oğluşum iyidir sağlıklıdır sizinde dediğiniz gibi moral olur gerçektende tekrardan teşekkürler bu arada ben dün dr gittim maşallah iyidi oğluşumuz 21+6 da 460 gr dı sağlıklı görünüyor ama yinede bi detaylı ultrason yaptır dedi 4 lü test e falan hiçbirine gerek yok dedi dr muz...

canım desteğin için çok teşekkür ederim ALLAH hepimizi ve tabiki bebişilerimizide korusun inşallah iyi haerimizle gelcez yrn...

kocamin ailesi bastan bu yana evlenmemizi istemedi.biz kendi basimiza evlendik.beni hic kabullenmediler.birakin birbirimizi tanimiyoz bile.hic tanismadk.ordan burdan duyduklari laflarla esimi hep bana karsi doldurdular.neyse sonra hamile old.ogrenmisler.esimle beraber plan yapip cocugu aldirtmaya karar vermisler.ben sonradan ayiktim tabi.ben esim icin ailemi birakip hic bilmedim bi ulkeye geldm.sonradan cok pisman oldum.burda tek basima kaldm.ailemin ogutleriyle kocami kendi taragima cektm.esim simdi onlarla konusmadigini soluyo.ama bizim ne yaptigimizdanda haberleri var.kocamla kavga etsem onlar kazanacak.ama hazmedemiyom.ben onlara naptimki.tanimiyorum bile.

nasıl aldırmaya çalıştılar ya:26: şakamı bu terbiyesizlik...allahım

allahım biz gerçekten çekmiyoz kaynanalardan..esasında arada ufak bişeyde cırlıyoruz ya sabır gösterip susmak en doğrusu sanırım...GERÇEKTEN HAYATTA DAHA FAZLA SIKINTI YAŞAYANLAR VAR... BİZ KÜFRE GİTMİŞ OLURUZ DİE DÜŞÜNÜYORUM...

RABBİM AKIL FİKİR VERSİN..GÖNÜLLERİNE MERHAMET..İMAN ALLAH KORKUSU VERSİN...YOKSA NEFİSLERİNE YENİK DÜŞMEK ONLARIN ESİRİ OLMAK :26:

hamilelgimin ilk ayinda cok kavga ediyoduk.ailesi yuzunden.onlarda cocugu aldirin daha kolay bosanirsin felan demisler.bu ulkede cocuk cok onemli.cocuk olursa esimin benden hic kopamiycani dusunmusler.esim cocuklara cok duskun.ben aldirmam dedim.esimi kendime cektim.kavga etmez olduk.aramiz cok iyi esimle simdi.ama cok korkuyorum ya buda plansa.bana ailesi hakaret dolu mesaj yazmislar gene.is esimde biter biliyorum.bunlardan nasil kurtulurum onu dusunuyorum kara kara.

eşinden şüphenmi var cnm...hattını değiştir... Illaki yapmışsındır bunu...eşinle hep iyi ol cnm böyle başa çıkarsın anca... Olumsuz bi laf deme ailesi için erkeklerin en kızdığı şey..daha düşkün olurlar...nötr ol cvp verme..söyle yorum yapma ve geç... Rabbim haklılardan yanaç..görüyo çektiğini

Eşin bunu bebişimi aldırmanı teklif ettimi ki sana..böyle bi söz konusu oldumu ki:26:... Eşinin ailesi nerde cnm...siz amerikadasınız değilmi..ne için yerleştiniz oraya..ailenden uzak zor olmuyomu:

olmuş bitmiş ya sonuçta oğulları sizinle evlenmiş yazıklar olsun demek ki kadere kısmete inançları yok bu insanların hoş inançları olsa zavallı bir yavrucağı aldırmaya kalkarlar mı siz eşinizle asla kavga etmeyin hatta onlar öyle yaptıkça siz iyi olmayı prensip edinin kendinize sizinle huzur bulsun onlar yılan gibi zehirlerini akıtmaya çalıştıkça siz ağzına bal sürün çünkü gerçekten erkeklerin en değer verdiği şeylerden biridir huzur emin olun naçizane tavsiyem kavga etmeyin stres yapmayın çocukta etkilenecek unutmayın şimdi birşey olur diye değil korkum kolay kolay olmaz o ama ya doğduktan sonra düşünmek bile istemiyorum hamileyken sorun yaşayan ne kadar yakınım varsa çocukları asabi sinirli rahatsız edici tavırlara sahip ve herkes tarafından köşe bucak kaçılan çocuklar siz siz olun huzur verin eşinize ve çocuğunuza bakın bir hafta deneyin en azından farkı göreceksiniz yine de Allahım yardımcınız olsun çok zor bir durum Rabbim sabırlar versin size

Eşin bunu bebişimi aldırmanı teklif ettimi ki sana..böyle bi söz konusu oldumu ki:26:... Eşinin ailesi nerde cnm...siz amerikadasınız değilmi..ne için yerleştiniz oraya..ailenden uzak zor olmuyomu:

ewt canm o ilk bastaki kavgalarimizda esimde istedi aldirmayi.sonradan bana olan sinirinden dolayi ole dedigini soledi.simdi benden cok o hevsli bebise.esimin ailesi tr.de.ewt biz amerikadayiz.esimin isinden dolayi buraya yerlestik canm.zaten o benden once geldi buraya.ben tr.deki iismi birakip geldim.ailemden uzakta cok zor oluyo.bazen bogulacak gibi oluyorum.

beni yalniz birakmadiginiz icin cok tesekkur ederim arkadaslar,esime anlattim bana yazdiklarini oda cok kizdi onlara.agzina geleni soledi.bu laflar onlara baya bi yetr.saskina donmuslerdir sanirim.bende susuyorum artik.esimle mutlu olmaya calisiyorum.dirdir etmiycem ona.bu halimle bana bu sikintilari yasatanlari allaha havale ettim.sizlerdende allah razi olsun.

Günaydın kızlar hepinizin günü aydın ve sağlıklı olsun güne erken başladık teyzelerinin geçmişte yazdıklarına baktık epey uzak kalmışız su eylül inş. herşey yoluna girer dışardaki insanlara takılmamaya çalış eşin ve bebişinle çok mutlu ol çatlat onları

Canım doktorun özel muayenehanesine gidiyorum, ama doktor devlet hastanesinde baş hekim yrdmcısı. ben normalde ssklıyım ama doktorum müsait zamanını söyledi, 15 dakika özel olarak aldı beni ultrasona. detaylı ultrason için bir para ödemedim. önümüzdeki hafta özelde 4 boyutlu ultrason yaptıracağım.onun fiyatını henüz bilmiyorum. en büyük şansım geçen sene özel sigorta yaptırmıştım,6.000 Tl limite kadar tüm doğum masraflarını özel sigorta ödüyor. zaten testler muayene ücreti filan geçmez 6.000 TL.yi.doğumdan sonra özel sigortayı keseceğim.
Cinsiyeti de doktor tanıdık diye söylediler herhalde, normalde söylemiyorlar mı.

canım çok teşekkürler..Bana doktor tek dozu söyleyince şaşırım, herhalde sağlk ocağı detaylı söyler diye düşündü...doktorla tam kapı önünde, hastaneden çıkarken ayaküstü konuşmuştuk bu konuyu.. Bilgilendirmen için çok tşkler,

kızlar günaydın.. öncelikle bugün dr. kontrolüne gidecek arkadaşlar inşallah hayırla haberlerle dönersiniz.. ben de pazartesi günü gittim. detaylı ultrason yapıldı. 45 dak. kadar sürdü.. dr. tek tek bütün organlarına ellerine ayaklarına vs. baktı.. çok şükür bişey yok dedi. darısı sizlere.. ama benim pazartesinden beri şikayetlerim arttı.. öncelikle idrar yolu enf. çıktı.ilaca başladım. dün gece de acayip karnım ağrıdı şimdi de kasıklarım ve belim ağrıyo.. çok fazla değil ama rahatsız edici.. inşallah kötü bişey değildir.. her hissettiğim ağrıyı araştırmaktan gına geldi.. sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…