- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.161
sen kaçıncı haftada çıkıcan izne tatlım 32 de değilmi
gerci kuzum bak ben öğretmenim benim için farketmez demk istedim şubat tatili var şubat tatilinden sonra hiç çalşmayacam sonea yasal izin bittkten sonra yaz tatili gelyr ben bi an kendimi ddüşünerek cevaplamışım normal mesai yapan memurlar için ii tabi
inşallah kızlar hep üzülüyordum bebişimi en çok ihtiyacı olduğu zaman bırakacam diye bu izin olayı olursa yaşadık
bu tasarı çıktığı gün burda büyük bir parti düzenliyelim şenliklerle kutlayalım bunu
:81:
Bende 32. haftamdan sonra çalışabildiğim kdarı ile işe gelmeyi düşünüyorum.Daha sonra bu haklarımı doğumdan sonra kullanırım hayırlısı ile..bebişimin yanında ne kadar uzun süre kalırsam o kadar iyidir
inşallah kızlar hep üzülüyordum bebişimi en çok ihtiyacı olduğu zaman bırakacam diye bu izin olayı olursa yaşadık
bende 32. Haftamdan sonra çalışabildiğim kdarı ile işe gelmeyi düşünüyorum.daha sonra bu haklarımı doğumdan sonra kullanırım hayırlısı ile..bebişimin yanında ne kadar uzun süre kalırsam o kadar iyidir
gerci kuzum bak ben öğretmenim benim için farketmez demk istedim şubat tatili var şubat tatilinden sonra hiç çalşmayacam sonea yasal izin bittkten sonra yaz tatili gelyr ben bi an kendimi ddüşünerek cevaplamışım normal mesai yapan memurlar için ii tabi
canım ben de öğretmenim 1 sene ücretsiz izin almayı düşünüyorum ,yaz tatilinden sonra ücretsiz izni başlatabiliyor muyuz bu konudfa fikrin var mı?
ben biliyorum yasal iznin bittikten sonra hemen başvuruyorsun ben ilk oğlumda 1 sene almıştım da ordan biliyroum.
ooo kötü o zaman benim yasal izin bittikten sonra yaz tatili başlıyordu yaz tatilinide bitirip öyle ücretsiz izin alırım diyordum
bu durumda planlar suya düştü
genede sen bu konuyu milli eğitime bir sor istersen benim arkadaşım öğretmendi tam hatırlamadım yaz tatili olayını naptıydı galiba maaşı kesildiydi
saol cnm verdiğin bilgiler için devlet hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar diye duymuştum da o yüzden sordum sana ama senin zaten aynı zaman da özel doktorunmuş o yüzden söylemiştir bilemiyorum belki de yanlış bilgi almışımdır söyleyedebilirler giden varsa bilir devlet hastanesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?