2011 Nisan Anneleri

sen kaçıncı haftada çıkıcan izne tatlım 32 de değilmi

gerci kuzum bak ben öğretmenim benim için farketmez demk istedim şubat tatili var şubat tatilinden sonra hiç çalşmayacam sonea yasal izin bittkten sonra yaz tatili gelyr ben bi an kendimi ddüşünerek cevaplamışım normal mesai yapan memurlar için ii tabi

ah ahhh bide bizim gibi özel sektör kurbanları var

Bende 32. haftamdan sonra çalışabildiğim kdarı ile işe gelmeyi düşünüyorum.Daha sonra bu haklarımı doğumdan sonra kullanırım hayırlısı ile..bebişimin yanında ne kadar uzun süre kalırsam o kadar iyidir

bende istiyorum çalışmak ama evle iş arası çok uzak metrobüsle geliyorum çok kalabalık yolda doğururum sonra çocuğu

:103:
inşallah kızlar hep üzülüyordum bebişimi en çok ihtiyacı olduğu zaman bırakacam diye bu izin olayı olursa yaşadık

bende öyle yapacam haklısın inşallah o zaman sağlığımız ii olur o günlere sağ salim geliriz bebişlerimizle

partinin balonları süsleri de benden

canım ben de öğretmenim 1 sene ücretsiz izin almayı düşünüyorum ,yaz tatilinden sonra ücretsiz izni başlatabiliyor muyuz bu konudfa fikrin var mı?

ooo kötü o zaman benim yasal izin bittikten sonra yaz tatili başlıyordu yaz tatilinide bitirip öyle ücretsiz izin alırım diyordum
bu durumda planlar suya düştü

genede sen bu konuyu milli eğitime bir sor istersen benim arkadaşım öğretmendi tam hatırlamadım yaz tatili olayını naptıydı galiba maaşı kesildiydi

arkadaşlar bir saattir internette araştırıyorum. ücretli doğum izninin uzayacağına dair net bir bilgi bulamadım.yasa tasarısında 16 hafta ücretli izin yazıyor.ancak süt izni uzatılmış.belki ben yanlış anlamışımdır inş. uzamıştır..

canım bende özele gidiyorum ama 3. test için bakırköy kadın doğuma gitmiştim sordum söylemiyorlarmış , hatta sırada 8 aylık kadınlar falan vardı neyiniz olacak diyorum bilmiyoruz diyorlar :) insan bi merak eder demi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…