- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.201
pendikte neresi var bilmiyorum tatlım ben avrupa yakasındayım eminönü filan dolu burda bebk giyeceği bende eminönüne toplu alışverişe çıkıcam
EXOR BABY COLOR OYUN PARKI BEÅİK (KARGO DAHİL) GittiGidiyor.com'da #27648059sen hangi marka aldın tatlım
saol canım ay çok yoruldum ya ama ALLAH a şükür sonuçlar iyi ya geçer yorgunluğum napalım bubu arada iş içinde canım sıkkın biraz asıl mesleğim yapmıycam canım yılbaşına özel bi firmaya bağlı olarak satış destek yapcam ama karar veremedim adamlarda illede kabul etcen diye durmadan arıyorlar...ama önemli olan benim ve oğluşumun sağlığıgözün aydın canım hoşgeldin 9 saat ayakta kalmaya dayanabilcenmi ben otururken bile dayanamıyorum da işe
EXOR BABY COLOR OYUN PARKI BE�İK (KARGO DAHİL) GittiGidiyor.com'da #27648059
EXORBAby miş,aynısım burda var
saol canım ay çok yoruldum ya ama ALLAH a şükür sonuçlar iyi ya geçer yorgunluğum napalım bubu arada iş içinde canım sıkkın biraz asıl mesleğim yapmıycam canım yılbaşına özel bi firmaya bağlı olarak satış destek yapcam ama karar veremedim adamlarda illede kabul etcen diye durmadan arıyorlar...ama önemli olan benim ve oğluşumun sağlığı
GULEYSA canım bu arada senınde soruna cevap vermiş oldum öptüm hepinizi...
çok tatlı yaaa rengarenk cıvıl cıvıl
BABY MAX SALLANIR OYUN PARKI KARGO BİZDEN GittiGidiyor.com'da #31863387
benimde beğendiğim bu tatlım sence nasıl
babymax ın bu oyun parkı daha güzel
gözün aydın canım hoşgeldin 9 saat ayakta kalmaya dayanabilcenmi ben otururken bile dayanamıyorum da işe
gözün aydın canım.işin ne 9 saatlik ayaktasın?
tatlım seni zorlayacaksa gitme derim kolay değil yani o kadar saat ayakta kalmak iyi düşün
oda güzel ama benim dediğimin yanında kocaman cep bölümü var oyuncak biberon bez birsürü şey koyarsın cep çok lazım olaCAK HEM FIRFIRarına bayıldım ben,fiyat farkı yoktur bence alırsan öbürünü al emin ol daha memnun kalacaksın
onunda aynı renkleri var sanırım senin kız olacak ben ikincisi kız olursa diye ortak renk olsun istedim cinsiyete göre almadım hem benim odamda çekyatla bi tane demir karyola var bilgisayar odası gibiydiburası burdaz< herşeyim turuncu olduğundan çok uyumlu oldu
Facebook'a Ho� Geldin
facebooku olan tüm anne ve anne adaylarını bekliyoruz kızlar.
Deneyimli annelerin ve gebeliklerini yaşayan anne adaylarının buluştuğu, forumlarla paylaşımlar yaptığı ve bilgiler edindiği güzel bir grup oldu
GEBELER VE ANNELER
görümcemle konuştum kızlar oda yakından takip ediyormuş ve çıkacak emin olabilirsin bu hafta yada en haftaya çıkar diyo sadece memurları değil tüm çalışan anneleri kapsıyormuş yasa akşam yine bakacakmış çıkar çıkmazda haber verecek hadi inşallah ay çok umutlandım
canım ya nasıl sevindirdin bugün beni. Allah da seni öyle sevindirsin inşallahhh
evet tatlım kız olacak benimki ben bakıym öyle bol cepli olanlara da öyle karar veriym alsammı artık yatağını bekliymmi biraz daha
hem benimkinin yatağı üç kademeli ayarlanıyor genelde 2kademeli yatalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?