2011 Nisan Anneleri

gözün aydın canım hoşgeldin 9 saat ayakta kalmaya dayanabilcenmi ben otururken bile dayanamıyorum da işe
saol canım ay çok yoruldum ya ama ALLAH a şükür sonuçlar iyi ya geçer yorgunluğum napalım bubu arada iş içinde canım sıkkın biraz asıl mesleğim yapmıycam canım yılbaşına özel bi firmaya bağlı olarak satış destek yapcam ama karar veremedim adamlarda illede kabul etcen diye durmadan arıyorlar...ama önemli olan benim ve oğluşumun sağlığı
GULEYSA canım bu arada senınde soruna cevap vermiş oldum öptüm hepinizi...

tatlım seni zorlayacaksa gitme derim kolay değil yani o kadar saat ayakta kalmak iyi düşün

oda güzel ama benim dediğimin yanında kocaman cep bölümü var oyuncak biberon bez birsürü şey koyarsın cep çok lazım olaCAK HEM FIRFIRarına bayıldım ben,fiyat farkı yoktur bence alırsan öbürünü al emin ol daha memnun kalacaksın

gözün aydın canım hoşgeldin 9 saat ayakta kalmaya dayanabilcenmi ben otururken bile dayanamıyorum da işe

gözün aydın canım.işin ne 9 saatlik ayaktasın?

tatlım seni zorlayacaksa gitme derim kolay değil yani o kadar saat ayakta kalmak iyi düşün

evt haklısın canım ama genel olarak çalışmam cuma cumartesi pazar bı yılbaşı haftası tam hafta çalışcam yrn bi denıycem bakalım olursa olur olmazsa da yapacak bişey yok bizim için önemli olan sağlığımız...

ben biraz daha araştırıym o zaman ya pembe gri istiyordum rengini o yüzden buna takıldım

onunda aynı renkleri var sanırım senin kız olacak ben ikincisi kız olursa diye ortak renk olsun istedim cinsiyete göre almadım hem benim odamda çekyatla bi tane demir karyola var bilgisayar odası gibiydiburası burdaz< herşeyim turuncu olduğundan çok uyumlu oldu

evet tatlım kız olacak benimki ben bakıym öyle bol cepli olanlara da öyle karar veriym alsammı artık yatağını bekliymmi biraz daha

canım ya nasıl sevindirdin bugün beni. Allah da seni öyle sevindirsin inşallahhh

Kızlar biz bu akşam eşimle beraber Ankara'ya yola çıkıyoruz...Kendi arabamızla...Birkaçgün yokum...Dr. aradım sordum bir sorun olmaz dedi...Çıkabilirmişim yola...Sizlerde dua edin kızlar...Sonuçta yol hali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…