- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.181
kızlar parka yatak hangi marka iyi?
bebişlere bişeyler alan var mı?ben sap gibi bişe almıyorum yaa.belki ocak ayında istanbula giderim diye beklemedeyim sankii
çok farketmiyor marka chicco nunkiler hiç güzel değil kraftın güzel olanlar var ama ben hemen hemen aynı fiyata dah güzel ve daha kullanışlı bişey aldım hemde demirden plastik değil,yatağıyla beraber 250ye aldım
iyi günlerde kullanın canım da nerden aldın burda kraftın bulamadım ben ya?çok farketmiyor marka chicco nunkiler hiç güzel değil kraftın güzel olanlar var ama ben hemen hemen aynı fiyata dah güzel ve daha kullanışlı bişey aldım hemde demirden plastik değil,yatağıyla beraber 250ye aldım
kemay bende ücretsiz izinle ilgili 1 sene içerisinde istediğin zaman çıkabiliyorsun diye biliyorum.Yanii 3 ay çalışıyo gösterilip daha sonra ücretsiz izne ayrılabilirsin sanırım.
iyi günlerde kullanın canım da nerden aldın burda kraftın bulamadım ben ya?
kızlar neden kimse bişe yazmıyor yaaa?
bende istiyorum çalışmak ama evle iş arası çok uzak metrobüsle geliyorum çok kalabalık yolda doğururum sonra çocuğu
gözün aydın canım.işin ne 9 saatlik ayaktasın?kızlar herkeze merhabalar biz dr dan geldik ALLAH a şükürler olsunki herşey yolunda kan tahlillerimizde iyi çıktı bi sıkıntı yok dedi doktorumuz ama sabahtan beri çok yorulduk şimdi yatıp dinlencez bu arada yarından itibaren 1 aylığına geçici olarak çalışmaya başlıycam 9 saat ayakta kalmam gereken bir iş bu yapabilirmiyim bilemiyorum ama denemekte fayda var ne dersiniz kızlar çalışan arkadaşlar fikirlerini bi söylesin bakalım...
canım aynen katılıyorum sana bende hergün metrobüs ve tranwaya binip anca işe gidiyorum yolda doğum yaparız artık
ben geldim tatlım ben bişiler aldım kuzuma istanbula geleceksen burdan al bencede çeşit çoook park yatağıda baby max alıcam galiba
ben geldim tatlım ben bişiler aldım kuzuma istanbula geleceksen burdan al bencede çeşit çoook park yatağıda baby max alıcam galiba
kızlar herkeze merhabalar biz dr dan geldik ALLAH a şükürler olsunki herşey yolunda kan tahlillerimizde iyi çıktı bi sıkıntı yok dedi doktorumuz ama sabahtan beri çok yorulduk şimdi yatıp dinlencez bu arada yarından itibaren 1 aylığına geçici olarak çalışmaya başlıycam 9 saat ayakta kalmam gereken bir iş bu yapabilirmiyim bilemiyorum ama denemekte fayda var ne dersiniz kızlar çalışan arkadaşlar fikirlerini bi söylesin bakalım...
baymax çok ghüzel benimde ilk onları gördüm beğendim ama burda bulamadım internetten görmeden alamam benim aldığımda aynı onunki gibi cepleri var fırfırları ver cibi,nliği çok hoşuma gitti
hım ewt ya acele etmeyeyim ordan alırım geklirsem pendiğe gelecem orda nerelerde bulurum fikri olan varmı kızlar ?
kızlar günaydın. biraz cnm sıkkın. dün detaylı usg için gitmiştim. çok şükür bişey çıkmadı ama üçlü test sonucum riskli olunca amniosentez önerildi. yarın sabah amniosentez yapılcak. doktorla konuştum dün rahatlatmaya çalıştı ama ne biliim işte yine de içim hiç rahat değil. hep bi korku var. funmak yaptırmıştı amnioyu sonuçları nasıl çıkmıştı duyan bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?