2011 Nisan Anneleri

kemay bende ücretsiz izinle ilgili 1 sene içerisinde istediğin zaman çıkabiliyorsun diye biliyorum.Yanii 3 ay çalışıyo gösterilip daha sonra ücretsiz izne ayrılabilirsin sanırım.

canım bizde daha almadık park yatak düşünüyoruz , nasıl bir şey aldın nerden aldın paylaşırmısın ?

iyi günlerde kullanın canım da nerden aldın burda kraftın bulamadım ben ya?

kızlar herkeze merhabalar biz dr dan geldik ALLAH a şükürler olsunki herşey yolunda kan tahlillerimizde iyi çıktı bi sıkıntı yok dedi doktorumuz ama sabahtan beri çok yorulduk şimdi yatıp dinlencez bu arada yarından itibaren 1 aylığına geçici olarak çalışmaya başlıycam 9 saat ayakta kalmam gereken bir iş bu yapabilirmiyim bilemiyorum ama denemekte fayda var ne dersiniz kızlar çalışan arkadaşlar fikirlerini bi söylesin bakalım...

gözün aydın canım.işin ne 9 saatlik ayaktasın?

ben geldim tatlım ben bişiler aldım kuzuma istanbula geleceksen burdan al bencede çeşit çoook park yatağıda baby max alıcam galiba

baymax çok ghüzel benimde ilk onları gördüm beğendim ama burda bulamadım internetten görmeden alamam benim aldığımda aynı onunki gibi cepleri var fırfırları ver cibi,nliği çok hoşuma gitti

gözün aydın canım hoşgeldin 9 saat ayakta kalmaya dayanabilcenmi ben otururken bile dayanamıyorum da işe

hım ewt ya acele etmeyeyim ordan alırım geklirsem pendiğe gelecem orda nerelerde bulurum fikri olan varmı kızlar ?

pendikte neresi var bilmiyorum tatlım ben avrupa yakasındayım eminönü filan dolu burda bebk giyeceği bende eminönüne toplu alışverişe çıkıcam

canım sana özel mesaj yazdım ilk 3 gun 15 dk dan fazla ayakta kalma beni riskim senden çok çok fazlaydı sonuclarımı hızlı testtede 20 gun sonrada aynı coktı yan bebekte sorun yok sakın canını sıma benim riskim 1/172 idi detaylı ug de sorun olmamasına rağmen her dr yaptırmamı önerdi . şimdi rahatım. allahım darısı bekleyen herkesin başına benimki gibi olumlu amniyosentez sonucu versin canında acımayacak. ben özel klinikte yaptırmama rağmen sonuclar 20 .gunde geldi hızlı teste zaten sorun yoksa diğerleride sorun olmuyor. keşke yakın olsak desteğe gelirdim valla yanına. birde canım burda üniv. hastanesinde yaptıranların sonucları hala gelmemiş bizle aynıgun yaptırdıalr onlar. üüzldüm 1 hafta daha sıkıntı . hızlı testde yapmamısla üniv. hastanesinde . yalnız hızlı testte biraz fark alıyorlar aklnda olsun canım merak etme bebeğin cok yi ve iyi haberlerle döneceksin.
düşün benim yaşıma göre riskim o kadar fazlaydı ki yaptırmaktan başka çarem yoktu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…