2011 Nisan Anneleri

Kızlar milupa nın sitesinde anne bebek kulubü var üye oluyorsun form dolduruyorsun hamilelik hediye seti gönderiyor bana geldi çok güzel doğuncada gmnderi,yorlar,içinde cd var,kitapçıklar var ıslak mendil var,migros için indirirm kuponları vargöğüs pedi var,bitki çayı var,kaavnozda çorba almak için indirim kuponu var, çok güüzel şeyler

tweşekkürler canım

ay evet tatlım banada geldi bide cd vardı kaan kocatepe filan çok güzeldi izledim hepsini

Slm anneler Hayırlı günler nasılsınız,

A.S.Hoşgeldin tatlım..yoğun bir tempoda çalışıyorum sen nasılsın

aaa.evet ben teee hamile kalmadan önce üye olmuştum da gelmişti..özellikle ıslak mendilin kokusuna bayıldım.daha da kullanmadım saklıyorum onları :1:

selam arkadaşlar, yaa şu göbüşler topiğine falan nerden giriliyor? bi kolay yolu falan varsa özetler misiniz?
bu arada avcılar-beylikdüzü civarında oturan hamiş var mı?

selam arkadaşlar, yaa şu göbüşler topiğine falan nerden giriliyor? bi kolay yolu falan varsa özetler misiniz?

tatlım nisan anneleri başlığının altında 2011 nisan annelerinin göbüşleri bebişlerin cicileri filan ben avcılarda oturuyorum tatlım sen

kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki hasta gibiyim solgun gibiyim böyle araba tutar da midemiz bulanır hasta gibi oluruz ya oyle ama sadece halsizlik var mide bulantısı yok

ahh canım ağzından bal damlıyor. vergi affını yılbaşına kadar çıkaracaklar diye duymuştum ben. dua edelim hep birlikte

inşallah arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş hep birlikte dua edelim de çıksın bu kanun yavrularımızın kısmet etsin
ALLAH Yardımcımız olsun hepimizin inanın hamilelikte bile işe gelmek çok zor
yavrucakları bırakıp gelmek daha da zor

Son düzenleme:
rica ederim tatlım

hoşgeldin canım benim

hoşbulduk canım benim yaa ben çok takip edemedim bu yasayı ama inş. biran önce çıkar dört gözle bekliyorum

Selam..hoşgeldin..ne gzl mesaiyi erkenden bitirmişsin..darısı bizim başımıza inş.

amin cnm biran önce biter az kalmıştır sizede bizde 7de başlıyoruz mesaiye:26:

kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki hasta gibiyim solgun gibiyim böyle araba tutar da midemiz bulanır hasta gibi oluruz ya oyle ama sadece halsizlik var mide bulantısı yok
dikkat et kendine cnm acil şifalar

kızlar bu kanun meselesi ne ben anlmadım :26:

Hemen bakıyorum
nisan annelerinin göbişleri yazıyr ordan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…