- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.121
Tamam oldu arkadaşlar
gözün aydın tatlım
benim oldu cnm çok kötü oluyo ya o gaz çıkartacak bitşeyler yesen yada soda içsen zaten hamileyken günde bir tane maden suyu içilmesi gerekiyormuş
tweşekkürler canım
Kızlar milupa nın sitesinde anne bebek kulubü var üye oluyorsun form dolduruyorsun hamilelik hediye seti gönderiyor bana geldi çok güzel doğuncada gmnderi,yorlar,içinde cd var,kitapçıklar var ıslak mendil var,migros için indirirm kuponları vargöğüs pedi var,bitki çayı var,kaavnozda çorba almak için indirim kuponu var, çok güüzel şeyler
Slm anneler Hayırlı günler nasılsınız,
aaa.evet ben teee hamile kalmadan önce üye olmuştum da gelmişti..özellikle ıslak mendilin kokusuna bayıldım.daha da kullanmadım saklıyorum onlarıKızlar milupa nın sitesinde anne bebek kulubü var üye oluyorsun form dolduruyorsun hamilelik hediye seti gönderiyor bana geldi çok güzel doğuncada gmnderi,yorlar,içinde cd var,kitapçıklar var ıslak mendil var,migros için indirirm kuponları vargöğüs pedi var,bitki çayı var,kaavnozda çorba almak için indirim kuponu var, çok güüzel şeyler
selam arkadaşlar, yaa şu göbüşler topiğine falan nerden giriliyor? bi kolay yolu falan varsa özetler misiniz?
bu arada avcılar-beylikdüzü civarında oturan hamiş var mı?
selam arkadaşlar, yaa şu göbüşler topiğine falan nerden giriliyor? bi kolay yolu falan varsa özetler misiniz?
kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki hasta gibiyim solgun gibiyim böyle araba tutar da midemiz bulanır hasta gibi oluruz ya oyle ama sadece halsizlik var mide bulantısı yok
görümcemle konuştum kızlar oda yakından takip ediyormuş ve çıkacak emin olabilirsin bu hafta yada en haftaya çıkar diyo sadece memurları değil tüm çalışan anneleri kapsıyormuş yasa akşam yine bakacakmış çıkar çıkmazda haber verecek hadi inşallah ay çok umutlandım
ahh canım ağzından bal damlıyor. vergi affını yılbaşına kadar çıkaracaklar diye duymuştum ben. dua edelim hep birlikte
rica ederim tatlım
hoşgeldin canım benim
Selam..hoşgeldin..ne gzl mesaiyi erkenden bitirmişsin..darısı bizim başımıza inş.
dikkat et kendine cnm acil şifalarkızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki hasta gibiyim solgun gibiyim böyle araba tutar da midemiz bulanır hasta gibi oluruz ya oyle ama sadece halsizlik var mide bulantısı yok
inşallah arkadaşlar hamilelerin duası kabul olurmuş hep birlikte dua edelim de çıksın bu kanun yavrularımızın kısmet etsin
ALLAH Yardımcımız olsun hepimizin inanın hamilelikte bile işe gelmek çok zor
yavrucakları bırakıp gelmek daha da zor
Hemen bakıyorumKızlar milupa nın sitesinde anne bebek kulubü var üye oluyorsun form dolduruyorsun hamilelik hediye seti gönderiyor bana geldi çok güzel doğuncada gmnderi,yorlar,içinde cd var,kitapçıklar var ıslak mendil var,migros için indirirm kuponları vargöğüs pedi var,bitki çayı var,kaavnozda çorba almak için indirim kuponu var, çok güüzel şeyler
nisan annelerinin göbişleri yazıyr ordan bakabilirsinselam arkadaşlar, yaa şu göbüşler topiğine falan nerden giriliyor? bi kolay yolu falan varsa özetler misiniz?
A.S.Hoşgeldin tatlım..yoğun bir tempoda çalışıyorum sen nasılsın
Hoşbulduk kuşum bende öyle yoğun tempoda çalışıyorum zaman mı çok çabuk geçiyor yoksa bebi mi hızlı büyüyor anlamadım gitgide kilo alıyorum kıyafetler artık olmuyo hiç
aaa.evet ben teee hamile kalmadan önce üye olmuştum da gelmişti..özellikle ıslak mendilin kokusuna bayıldım.daha da kullanmadım saklıyorum onları:1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?