- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.801
selam kızlar nasılsınız inş herkes iyidir ben ve bebişimde gayet iyiyiz çok şükür bizde eşimle hala isim konusunda karar veremedik oğluşuma ne isim koycaz bilmiyorum karar vermek çok zor fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.
kızlar ya karnınız sertmi kaç gündür buna taktımyatınca yumuşuyo öyle çok değil ama ayakta özellikle bi şertleşiyoki sormayın...bi rahatsızlık vermiyo ama malum tedirgin oluyo insan
Ben geldim, hoş geldim değil mi
Ben geldim, hoş geldim değil mi
HoşbuldummmNasılsınız bakalım?
Benim içimde bebek değil kurt var sanki yaa
DOYMUYORUM,DOYMUYORUM.
Yemek yedikten sonra bile aklımda hep ne yesem düşüncesi var
herkese merhabalar,çok mutluyum amniosentez sonucumuz çok şükür temiz çıktı.öyle bir rahatladım ki anlatamam.darısı sonuç bekleyen herkesin başına.artık hamileliğimin keyfini çıkarabilirim.çok mutluyum çooook.
herkese merhabalar,çok mutluyum amniosentez sonucumuz çok şükür temiz çıktı.öyle bir rahatladım ki anlatamam.darısı sonuç bekleyen herkesin başına.artık hamileliğimin keyfini çıkarabilirim.çok mutluyum çooook.
ay sinir oldu int sitesnin birinde 20 haftaya kadar 2.5 kilo alınmalıymış peh çıçımın kenarı..çok biliyo onlar...ne dicemi unuttum ya.... he aklıma geldik yok karın sertliği erken doğummu şimdi böyleyse sonradan ne olur..çok ya bunlar bi garip insanlar falan...:82:
pazar kuşları slm lar nasılsınız
maşallah cnm ama hep temiz çıkıyo ya..bu doktorlar ufacık bişeyde hemen saldırıyolar testlere yok tedirginlik olmasa tamada ne bilim ya...AMA ÇOK SEVİNDİM CNM...dinlen bol bol... sendede sertlik varmı bebişte.... özellikle ayakta çok durduğunda falan
gozun aydn tatlım keyfni çıkar
Ben de meyveye verdim kendimi.ben bi ara ruyamda bile tatlı goruyrdm aynen aç kalkyrm resmen ekmek yemedigim için...kendimi tutmaya çalşyrm son 3 ay zaten çok aalacgm diye
Gözün aydın canım. Çok sevindim.herkese merhabalar,çok mutluyum amniosentez sonucumuz çok şükür temiz çıktı.öyle bir rahatladım ki anlatamam.darısı sonuç bekleyen herkesin başına.artık hamileliğimin keyfini çıkarabilirim.çok mutluyum çooook.
ay sinir oldu int sitesnin birinde 20 haftaya kadar 2.5 kilo alınmalıymış peh çıçımın kenarı..çok biliyo onlar...ne dicemi unuttum ya.... he aklıma geldik yok karın sertliği erken doğummu şimdi böyleyse sonradan ne olur..çok ya bunlar bi garip insanlar falan...:82:
pazar kuşları slm lar nasılsınız
selam tatlım hoşgeldin tam da hep açız dyrduk sen geldinnnn
Hoş geldinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?