2011 Nisan Anneleri

kızlar merhaba ben mayıs annesiyim size sorum olacak acaba 3 veya 4 lü testten sonra hangi testler yapılıyor kaç test kalıyor haberiniz varmı siz daha tecrübelisinizdir diye düşündüm biliyorsanız söylermisiniz şimdiden teşekkürler

ya bu kadar acele etmeyin isim konusunda, beğendiklerini yaz bi tarafa sonlara doğru illa ki seçersiniz. ebru şallı bile 1 aylık oğlunun ismini değiştiriyo duymuşsunuzdur belki. üstelik kimliği falan değişecekmiş. yani kolay değil tabi ki isim seçmek. ama sağlıklı ve mutlu olsunlar gerisi o kadar mühim değil. biz daha isim neredeyse konuşmadık bile. acelemiz yok.

Hoşbuldummm Nasılsınız bakalım?

Benim içimde bebek değil kurt var sanki yaa
DOYMUYORUM,DOYMUYORUM.
Yemek yedikten sonra bile aklımda hep ne yesem düşüncesi var

Son düzenleme:
Hoşbuldummm Nasılsınız bakalım?

Benim içimde bebek değil kurt var sanki yaa
DOYMUYORUM,DOYMUYORUM.
Yemek yedikten sonra bile aklımda hep ne yesem düşüncesi var

ben bi ara ruyamda bile tatlı goruyrdm aynen aç kalkyrm resmen ekmek yemedigim için...kendimi tutmaya çalşyrm son 3 ay zaten çok aalacgm diye

herkese merhabalar,çok mutluyum amniosentez sonucumuz çok şükür temiz çıktı.öyle bir rahatladım ki anlatamam.darısı sonuç bekleyen herkesin başına.artık hamileliğimin keyfini çıkarabilirim.çok mutluyum çooook.

ay sinir oldu int sitesnin birinde 20 haftaya kadar 2.5 kilo alınmalıymış peh çıçımın kenarı..çok biliyo onlar... ne dicemi unuttum ya.... he aklıma geldik yok karın sertliği erken doğummu şimdi böyleyse sonradan ne olur..çok ya bunlar bi garip insanlar falan...:82:

maşallah cnm ama hep temiz çıkıyo ya..bu doktorlar ufacık bişeyde hemen saldırıyolar testlere yok tedirginlik olmasa tamada ne bilim ya...AMA ÇOK SEVİNDİM CNM...dinlen bol bol... sendede sertlik varmı bebişte.... özellikle ayakta çok durduğunda falan

ya ben haftamı grp bakmştm kaan kocatepede bu haftalarda 5-7 arası tazyrdu takma sen tatlım 2,5 olur mu hiç ya ilk 4 ay 10 kilo aln bile var

sağol canım,o sertlik zaman zaman bendede oluyor.böyle bitarafa toplanıp kasılıyormuş gibi demi.ben çok ciddiye almamıştım almalımıyım?

ben bi ara ruyamda bile tatlı goruyrdm aynen aç kalkyrm resmen ekmek yemedigim için...kendimi tutmaya çalşyrm son 3 ay zaten çok aalacgm diye
Ben de meyveye verdim kendimi.
Napayım o fazla kilo yapmaz en azından.
Gözün aydın canım. Çok sevindim.
Her siteye bakma boşver. Ancak kafa karıştırıyorlar.
pazar kuşları slm lar nasılsınız

Hoş geldinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…