- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.821
kaçılınnn o zaman en aç hamile geldi
herkese merhabalar,çok mutluyum amniosentez sonucumuz çok şükür temiz çıktı.öyle bir rahatladım ki anlatamam.darısı sonuç bekleyen herkesin başına.artık hamileliğimin keyfini çıkarabilirim.çok mutluyum çooook.
kaçılınnn o zaman en aç hamile geldi
O zaman kilolar konuşsun
Dün çokkomikti.
Doktorun yanında tartıya çıktım.
Hiç beklemediğim bir sonuç
4 kilo almış görünüyorum -ama onların tartı 1 kilo fazla tartıyor-
Şey dedim aslında tuvalet ihtiyacım vardı, ondan bu kadar fazla çıktı bence
4 kilo mu dedi kadın.
Yutturamadım yani
O zaman kilolar konuşsun
Dün çokkomikti.
Doktorun yanında tartıya çıktım.
Hiç beklemediğim bir sonuç
4 kilo almış görünüyorum -ama onların tartı 1 kilo fazla tartıyor-
Şey dedim aslında tuvalet ihtiyacım vardı, ondan bu kadar fazla çıktı bence
4 kilo mu dedi kadın.
Yutturamadım yani
ben elma kemirmeye başladım bile yavvvv
gözün aydın tatlım çok sevindim[/QUO
teşekkürleeeeeeer.
annem kızıyr ekmek yemezsen doymazsın tabi diye
valla tatlım ben ekmek filan kesmedim hiçç tam gaz yiyiyorum :78: :78: :78:
Canımcım aynı sertleşmeler bende de oluyor panik olma hemen.Hatta biraz önce yorulmuştum dışarı falan çıktık sonra eve geldm birkaç yer sildim yemek yaptım derken ayakta çok kalım herhalde karnım bir anda sertleşti.kızlar ya karnınız sertmi kaç gündür buna taktımyatınca yumuşuyo öyle çok değil ama ayakta özellikle bi şertleşiyoki sormayın...bi rahatsızlık vermiyo ama malum tedirgin oluyo insan
Canım ben özel hastaneye gidiyorum.Bakalım yarın ayrıntılıya gideceğim kaç para olduğunu bilmiyorum yarın yazarım tatlım.Ama bunların hepsi devlette de yapılıyordur bence.özele mi gidiyorsunuz ayrıntılı ultrason için kızlar yaaa?? kaç paraya mal oluyor? acaba devlette yapılıyor mu diye merak ediyorum doğrusu...
Hehh heehh bi yerden tanıık geliyor bu cümleler banaHoşbuldummmNasılsınız bakalım?
Benim içimde bebek değil kurt var sanki yaa
DOYMUYORUM,DOYMUYORUM.
Yemek yedikten sonra bile aklımda hep ne yesem düşüncesi var
Gözün aydın canım ohh çok şükür bişeycik çıkmadı.Çok sevindimherkese merhabalar,çok mutluyum amniosentez sonucumuz çok şükür temiz çıktı.öyle bir rahatladım ki anlatamam.darısı sonuç bekleyen herkesin başına.artık hamileliğimin keyfini çıkarabilirim.çok mutluyum çooook.
Ekmeğe ben de dikkat etmeye çalışıyorum canım yaaa bu sefer ona da yüklensem iyice giecek benim kilolarşeytan dyr banada arada ye gitsin kızzzzzzzzzzzzzzzz korkuyrm resmen galiba sadece kahvaltıda yiyorum
şeytan dyr banada arada ye gitsin kızzzzzzzzzzzzzzzz korkuyrm resmen galiba sadece kahvaltıda yiyorum
şeytan dyr banada arada ye gitsin kızzzzzzzzzzzzzzzz korkuyrm resmen galiba sadece kahvaltıda yiyorum
ben gazide baktırdım cnm yakınız aslında seninle benim oturduğum yer optimumun arka tarafı sende oraya yakınmısın?Gunaydin canim
Yakinmisiz bende eryamanda oturuyorum ayrintili ultrasound nerd yaptirdin canim? Ben eyup ekiciye gittim AMA hala bebegimin renkli halini gormedim. Lokman hekim hast varmis iyi diyorlar orda da ayrintili yaptirsam mi diuorum?
Ben varımmmCanım lokman hekimde doğum yapan bir arkadaşım hiç memnun kalmadığını söyledi ordan.Ama ben hiç bilmiyorum, onun yalancısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?