2011 Nisan Anneleri

ciddi bişey değildir herhalde herkeste aynı şeyle oluyo hemen hemen... haliyle ilk deneyim tecrübesizlik benimki ufacık bişeyde acaba bişeymi var diyorum... haftaya kontrol var bakalım neler dicek..

kaçılınnn o zaman en aç hamile geldi

O zaman kilolar konuşsun

Dün çokkomikti.
Doktorun yanında tartıya çıktım.
Hiç beklemediğim bir sonuç
4 kilo almış görünüyorum -ama onların tartı 1 kilo fazla tartıyor-
Şey dedim aslında tuvalet ihtiyacım vardı, ondan bu kadar fazla çıktı bence
4 kilo mu dedi kadın.
Yutturamadım yani

harikasın tatlı yaaaa çok güldüm

evet komik olmuşşşş

kızlar ya karnınız sertmi kaç gündür buna taktım yatınca yumuşuyo öyle çok değil ama ayakta özellikle bi şertleşiyoki sormayın...bi rahatsızlık vermiyo ama malum tedirgin oluyo insan
Canımcım aynı sertleşmeler bende de oluyor panik olma hemen.Hatta biraz önce yorulmuştum dışarı falan çıktık sonra eve geldm birkaç yer sildim yemek yaptım derken ayakta çok kalım herhalde karnım bir anda sertleşti.

özele mi gidiyorsunuz ayrıntılı ultrason için kızlar yaaa?? kaç paraya mal oluyor? acaba devlette yapılıyor mu diye merak ediyorum doğrusu...
Canım ben özel hastaneye gidiyorum.Bakalım yarın ayrıntılıya gideceğim kaç para olduğunu bilmiyorum yarın yazarım tatlım.Ama bunların hepsi devlette de yapılıyordur bence.

Hoşbuldummm Nasılsınız bakalım?

Benim içimde bebek değil kurt var sanki yaa
DOYMUYORUM,DOYMUYORUM.
Yemek yedikten sonra bile aklımda hep ne yesem düşüncesi var
Hehh heehh bi yerden tanıık geliyor bu cümleler bana

Gözün aydın canım ohh çok şükür bişeycik çıkmadı.Çok sevindim

şeytan dyr banada arada ye gitsin kızzzzzzzzzzzzzzzz korkuyrm resmen galiba sadece kahvaltıda yiyorum
Ekmeğe ben de dikkat etmeye çalışıyorum canım yaaa bu sefer ona da yüklensem iyice giecek benim kilolar

şeytan dyr banada arada ye gitsin kızzzzzzzzzzzzzzzz korkuyrm resmen galiba sadece kahvaltıda yiyorum

Pİlav olunca ben de ekmek yiyemiyorum ama diyetisyenler her öğün ekmek yenmesi gerektiğini söylüyorlar.
Ekmek yersen daha çabuk doyar ve daha geç acıkırsın.
Böylece kilonu koruyabilirsin.
Tabii bu kilo koruma hamilelkite olmayabilir:))

Selam kızlar.Gezmeden geldik bebişimle biz de.Yedik içtik,kafamız dağıldı biraz.

Kremlerden konuşmuşsunuz sanırım.Ben de eczaneden "mustela" krem aldım.Eczacı kendisi önerdi.Bir de aktardan özel bir karışım aldım.Kendileri birkaç çeşit yağı karıştırarak yapmışlar,bakalım işe yarayacak mı?

Bunun dışında kilo almaya tam gaz devam ediyorum.57 ile hamile kalmıştım.Şimdi 63-64 gösteriyorum 70 ile kapatmak istiyordum ama şu durumda imkansız.Bari 75'i geçmesem

Gunaydin canim
Yakinmisiz bende eryamanda oturuyorum ayrintili ultrasound nerd yaptirdin canim? Ben eyup ekiciye gittim AMA hala bebegimin renkli halini gormedim. Lokman hekim hast varmis iyi diyorlar orda da ayrintili yaptirsam mi diuorum?
ben gazide baktırdım cnm yakınız aslında seninle benim oturduğum yer optimumun arka tarafı sende oraya yakınmısın?
eryaman 3. etaptada görümcem oturuyo.oda göksuya çok yakın. ewt lokman hekimi baya meth ettiler banada. bende p.tesi gitcem bii bakcam fiyatlarıda çok cazip. muayene ücreti 22 tl. normal doğum 450 sezeryan 750 tl imiş bence çok uygun. orda baktır ayrıntılı ultrasona.

Son düzenleme:
Ben varımmm Canım lokman hekimde doğum yapan bir arkadaşım hiç memnun kalmadığını söyledi ordan.Ama ben hiç bilmiyorum, onun yalancısıyım.

kişiden kişiye fark ediyo demekki. benimde eşimin arkadaşının karısı orda doğum yapmış süper bii hastane bayıldık diyolar. dr.u kimmiş öğrenebilirmisin bende oraya gitcemde o dr gitmem en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…