2011 Nisan Anneleri

kişiden kişiye fark ediyo demekki. benimde eşimin arkadaşının karısı orda doğum yapmış süper bii hastane bayıldık diyolar. dr.u kimmiş öğrenebilirmisin bende oraya gitcemde o dr gitmem en azından

Evet canım doktorla da alakalı olabilir yada dediğin gibi kişiye göre de değişebilir.Ben öğrenirirm doktorunu.O çok zor bir normal doğum yaptı, suni sancı falan vermişler,bir daha ya çocuk doğurmam yada sezeryan olurum diyo.Ama hastanenin odaları falan güzelmiş,temizmiş.

merhaba kızlar bende ankaradayım.ya bu ayrıntılı ultrasonu herkes mi yaptırmak zorunda doktor mu istiyo neye göre anlayamadım

Valla canım bence isteğe bağlıdır,şart değildir diye düşünüyorum tıpkı 2 li 3 lü testler gibi ama hani bu ultrasonda bebeğin tüm organları ve uzuvları tam mı sağlam mı diye öğrendiğin için bence iyi birşey.Hoş sağlam olmadığını öğrensen ne olacak ki Allah korusun ???

bazen ilkel düşünüyorum böyle ne biliyim bizlere yapılmamış bunlar

Evt o açıdan haklısın.Sürekli bi kontrol, ultroson, ne bileyim test falan yokmuş.Bu durumda anneler daha rahat tabiki.Şimdi ise en ufacık bi şeyden huzursuz oluyoruz işte hep bu testler, ultrosonlar vs.Ama insanın içinin rahat etmesi de önemli eskiden teknoloji bu kadar gelişmiş değilmiş.Günümüzde bazen doktor gerekmez desede biz ısrarcı olabiliyoruz de mi ama

sağol cnm içim rahatladı demek fazla gezince ayakta kalınca artıyo bende bu gün çok hareketliydim..

kızlar bu çocuk odası olayında kaynanaı alır yoksa anneannemi... ben merak ettim.. biz şahsen kendimiz almayı tercih ediyoruz... ufak ufak geze geze

kızlar bu çocuk odası olayında kaynanaı alır yoksa anneannemi... ben merak ettim.. biz şahsen kendimiz almayı tercih ediyoruz... ufak ufak geze geze

Valla canım bizim oralarda ilk çocuk anneannenindir derler ama bence şart değil.Kişiye bağlı,eskide kalmış o adetler.Gerçi annem ben bambu beşiğini alıp süsleticem diyo ama bakalım.

Of ya bu arada bana pazartesi sendromu vurmaya başladı

allah allah ya benim sert tama öyle taş gibi değil ama... bide bizim oğlan bi tekme attımı ağrı veriyo bazen...anlamıyorum..diyolar şimdi böyleyse ilerde ne olur... bizimki çokmu güçlü acep ağrıtsın oğlum olsun..vursun anasına ancak öyle haberleşiyoz

Futbolcu mu olcak kız yoksa :) Hadi yine iyisiniz parayı kırdınız :)

Biz de çocuğumuzu kadın doğumcu yapmaya karar verdik :))))

kesinlikle katılıyorum. önceden yokmuş bu kadar test usg fln. düşünsenize kimbilir biz annemizin karnındayken bizim ikili üçlü test sonuçlarımız nası çıkardı ama hepimiz maşallah sağlıklı bi şekilde doğmuşuz. bu benim ilk hamileliğimdi bi de hamile kaldığım sırada mide ilaçları kullanıyodum haberim olmadan sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım hemen tabi ama ondan sonra testler usgler amniosentezler vs vs aklım karman çorman oldu. tam anlamıyla bi huzurlu yaşayamadım diyebilirim hamileliğimi. pztesi amniosentez hızlı sonucum belli olucak. inş ondan hayırlı haberleri alıyım bundan sonra allah kısmet eder de yine hamile kalırsam ne testler ne usgler hiç birini yaptırmayı düşünmüyorum.sadece cinsiyetini öğrencem o kadar.

ben yaptırmadım vallahi testler... kesinlikle böyle şeyler sırf kafa karıştırıyo... uyugun bulmuyorum fazlasını....2-3-4 lü yok detaylı ugs 2 li yaptırın sonra detaylı yaptırın tamam ama allah ne versiyse ne gerek var

ay koptum... baktın bize bu işte para var olsun olsun cnm

:)))) Aynen canım doktora gide gele bu kararı aldık :)) Bizim hayatımızı yavrum kurtaracak :)))

Sorma canım ya.Bunlar yüzünden tadını çıkaramadık.Yok şunun sonucu ne olcak yok bunun sonucu ne olcak.Ancak evhamlandık.Herşey Allah'tan...

eşim kıskanıyo bu arada o da bi site açıcakmış erkekler kulübü die. ne konuşcaksınız ki siz dedim. olsun dio biz de göbüşlerimizi çekip koyarız bizde kilo almıyomuzmu nasıl olsa dio:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…