- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.841
kişiden kişiye fark ediyo demekki. benimde eşimin arkadaşının karısı orda doğum yapmış süper bii hastane bayıldık diyolar. dr.u kimmiş öğrenebilirmisin bende oraya gitcemde o dr gitmem en azından
merhaba kızlar bende ankaradayım.ya bu ayrıntılı ultrasonu herkes mi yaptırmak zorunda doktor mu istiyo neye göre anlayamadım
merhaba kızlar bende ankaradayım.ya bu ayrıntılı ultrasonu herkes mi yaptırmak zorunda doktor mu istiyo neye göre anlayamadım
bazen ilkel düşünüyorum böyle ne biliyim bizlere yapılmamış bunlar
Canımcım aynı sertleşmeler bende de oluyor panik olma hemen.Hatta biraz önce yorulmuştum dışarı falan çıktık sonra eve geldm birkaç yer sildim yemek yaptım derken ayakta çok kalım herhalde karnım bir anda sertleşti.
sağol cnm içim rahatladı demek fazla gezince ayakta kalınca artıyo bende bu gün çok hareketliydim..
kızlar bu çocuk odası olayında kaynanaı alır yoksa anneannemi... ben merak ettim.. biz şahsen kendimiz almayı tercih ediyoruz... ufak ufak geze geze
allah allah ya benim sert tama öyle taş gibi değil ama... bide bizim oğlan bi tekme attımı ağrı veriyo bazen...anlamıyorum..diyolar şimdi böyleyse ilerde ne olur... bizimki çokmu güçlü acepağrıtsın oğlum olsun..vursun anasına ancak öyle haberleşiyoz
Futbolcu mu olcak kız yoksa :) Hadi yine iyisiniz parayı kırdınız :)
Biz de çocuğumuzu kadın doğumcu yapmaya karar verdik :))))
ay koptum... baktın bize bu işte para var olsun olsun cnm
kesinlikle katılıyorum. önceden yokmuş bu kadar test usg fln. düşünsenize kimbilir biz annemizin karnındayken bizim ikili üçlü test sonuçlarımız nası çıkardı ama hepimiz maşallah sağlıklı bi şekilde doğmuşuz. bu benim ilk hamileliğimdi bi de hamile kaldığım sırada mide ilaçları kullanıyodum haberim olmadan sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım hemen tabi ama ondan sonra testler usgler amniosentezler vs vs aklım karman çorman oldu. tam anlamıyla bi huzurlu yaşayamadım diyebilirim hamileliğimi. pztesi amniosentez hızlı sonucum belli olucak. inş ondan hayırlı haberleri alıyım bundan sonra allah kısmet eder de yine hamile kalırsam ne testler ne usgler hiç birini yaptırmayı düşünmüyorum.sadece cinsiyetini öğrencem o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?