- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.861
eşim kıskanıyo bu arada o da bi site açıcakmış erkekler kulübü die. ne konuşcaksınız ki siz dedim. olsun dio biz de göbüşlerimizi çekip koyarız bizde kilo almıyomuzmu nasıl olsa dio:76:
eşim kıskanıyo bu arada o da bi site açıcakmış erkekler kulübü die. ne konuşcaksınız ki siz dedim. olsun dio biz de göbüşlerimizi çekip koyarız bizde kilo almıyomuzmu nasıl olsa dio:76:
Ayy onların göbeği de hiç çekilmez yaa kıllı kıllı
Ayy onların göbeği de hiç çekilmez yaa kıllı kıllı
ben yaptırmadım vallahi testler... kesinlikle böyle şeyler sırf kafa karıştırıyo... uyugun bulmuyorum fazlasını....2-3-4 lü yok detaylı ugs 2 li yaptırın sonra detaylı yaptırın tamam ama allah ne versiyse ne gerek var[/Q
hepsine karşı değilim ama abartmamak gerek bu testleri cidden gereksiz yere bazı arkadaşlarım aylarca bunalıma girdi
ahah bizim onlarınkinden farkı yokki cnm şahsen benim bi tüylendi göbeğim...3 aydan sonra:84:
ankaranın nersiydi cnm?
Ayrıntılı dışında hiçbirini yaptırmadım.kesinlikle katılıyorum. önceden yokmuş bu kadar test usg fln. düşünsenize kimbilir biz annemizin karnındayken bizim ikili üçlü test sonuçlarımız nası çıkardı ama hepimiz maşallah sağlıklı bi şekilde doğmuşuz. bu benim ilk hamileliğimdi bi de hamile kaldığım sırada mide ilaçları kullanıyodum haberim olmadan sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım hemen tabi ama ondan sonra testler usgler amniosentezler vs vs aklım karman çorman oldu. tam anlamıyla bi huzurlu yaşayamadım diyebilirim hamileliğimi. pztesi amniosentez hızlı sonucum belli olucak. inş ondan hayırlı haberleri alıyım bundan sonra allah kısmet eder de yine hamile kalırsam ne testler ne usgler hiç birini yaptırmayı düşünmüyorum.sadece cinsiyetini öğrencem o kadar.
Ay o muhabbet bizde de var.eşim kıskanıyo bu arada o da bi site açıcakmış erkekler kulübü die. ne konuşcaksınız ki siz dedim. olsun dio biz de göbüşlerimizi çekip koyarız bizde kilo almıyomuzmu nasıl olsa dio:76:
ahah bizim onlarınkinden farkı yokki cnm şahsen benim bi tüylendi göbeğim...3 aydan sonra:84:
bu arada içimde kelebekler uçuşuyor.
Ilk defa bugün bu kadar net hissediyorum.
çok güzel bir duygu
Bir süre sonra şikayet etmeye başlayacaksınız kızlar.
Görümcemin son ayı.
Hareketlerinden uyuyamıyor, gayet rahatsız bir durumda :))
ii akşamlar şekerler benim kocişte ne var su forumda gryon durekli dyrAy hareketleir hissetmekten bahsetmştnz gercekten muthiş bi olay ama kendlğnden daha çok hssetmek istyrm uzannca elmi koynca daha çok hissedyrm ay yarn çizelgemde 20 hafta yazacak mutlu oldm birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?