2011 Nisan Anneleri

Ayrıntılı dışında hiçbirini yaptırmadım.
Ayda bir kontrole gidiyorum o kadar.
Durmadan tahlil de yapmıyorlar.
Bir defa kan, idrar hepsi yapıldı tamam.
Ama kafam çok rahat.
Hayırlısını dileyip, dua ediyorum.

eşim kıskanıyo bu arada o da bi site açıcakmış erkekler kulübü die. ne konuşcaksınız ki siz dedim. olsun dio biz de göbüşlerimizi çekip koyarız bizde kilo almıyomuzmu nasıl olsa dio:76:
Ay o muhabbet bizde de var.
Ya ben de site açıcam diyor ya da karılar kulübünü çökertecekmiş
ahah bizim onlarınkinden farkı yokki cnm şahsen benim bi tüylendi göbeğim...3 aydan sonra:84:

Al benden de o kadar...

Bir süre sonra şikayet etmeye başlayacaksınız kızlar.
Görümcemin son ayı.
Hareketlerinden uyuyamıyor, gayet rahatsız bir durumda :))

KIZLAR DENEDİM Bİ FARKLILIK HİSSETTİM AMA EMİN DEĞİLİM HALİYLE

• Bebeğinizin kalbi daha da güçlenir. Sessiz bir yer bulun, düz bir şekilde sırt üstü yatın. Nabzınıza bakarak kalp atışınızı belirleyin. Elinizi göbeğinizin üzerine koyun. İki kalp atışını ayırt edebilirsiniz.

ii akşamlar şekerler benim kocişte ne var su forumda gryon durekli dyr ay hareketleir hissetmekten bahsetmştnz gercekten muthiş bi olay ama kendlğnden daha çok hssetmek istyrm uzannca elmi koynca daha çok hissedyrm ay yarn çizelgemde 20 hafta yazacak mutlu oldm birden

Ne güzel bişi değilmi...acaba ikinci bebişlerdede böyle olucakmıyız heycanımız falan..onunda illaki farklı bi yanı olacak inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…