- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.901
ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler ya onuın için sordum.doğrumu diye çünkü benim de canım abartılı tatlı şeyler istiyo ama kızım olacak.
Benim de canim birgun tatli cok cekiyor bir gun eksi, daha cinsiyet belli degil.. Ama icime erkekmis gibi doguyor..
MERHABA kemaycım güzel haberini aldım çook sevindim.nasıl bir mutluluk değil mi?okadar stresten sonra...herkese merhabalar,çok mutluyum amniosentez sonucumuz çok şükür temiz çıktı.öyle bir rahatladım ki anlatamam.darısı sonuç bekleyen herkesin başına.artık hamileliğimin keyfini çıkarabilirim.çok mutluyum çooook.
ben taha diyorum isim anketine
arkadaşlar merhaba aranızda e-bebek sitesinden parkyatak alan varmı ben siteden inceledim 99.90 diye 2 sene garantili bir ürünü var gidip mağazasınada baktım gayet güzel almayı düşünüyoruz hiç alıp kullanan varmı bunlardan?
KIZLAR BUNU SREKLİ TEKRAR EDİCEM ARTIK..ÇÜNKÜ BU ZAMANLAR AŞ ERME ESASINDA YAMYAM OLDUĞUMUZ ZAMANLAR... HERHANGİ Bİ BESİN MADDESİNDEN SÖZ EDİLDİĞİNDE CİDDİ ANLAMDA İNSAN İSTİYO..FORUMDA YAZAN ŞEYİ ŞİMDİ KALKTIM YAPTIM..SAĞLIKSIZ YAĞLI BİŞEY... HE HOŞUMA GİTTİ AMA YA ELİMDEN GELMESE.... HEPİMİZ AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUZ...SKORPİON ARKADAŞIMIZIN BAŞINA GELEN BİŞEY VAR...Bİ İÇECEKTEN SÖZ EDİLMİŞ..VE YAŞADIĞI ŞEY ORDA YOK TÜRKİYEDEN SİPARİŞ VERMİŞ VS ZOR Bİ DURUM YANİ...bu konuda hassas olursak gerçekten sevinirim...YOKSA HER GÖRDÜĞÜMÜ YAPIP YERSEM PİS BOĞAZ BEN BİZİM OĞLANDAN İKİTANE VARMIŞ GİBİ OLCAM
KIZLAAR..sizce TAMER....TAHA....CEYHUN....METE....hangi isim daha güzel?yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?