2011 Nisan Anneleri

MERHABA kemaycım güzel haberini aldım çook sevindim.nasıl bir mutluluk değil mi?okadar stresten sonra...

ben o siteden kırmızısını aldım canım 1 ayı gectı 2 gunde geldı kargo ben cok memnun kaldım zaten cokda uzun yatmayacagı için o fiyat ıyı geldı bana.daha kullanmak nasıp olmadı halıyle ama memnun kalıcam gibi gelıyor tavsıye ederim...

KIZLAR BUNU SREKLİ TEKRAR EDİCEM ARTIK..ÇÜNKÜ BU ZAMANLAR AŞ ERME ESASINDA YAMYAM OLDUĞUMUZ ZAMANLAR... HERHANGİ Bİ BESİN MADDESİNDEN SÖZ EDİLDİĞİNDE CİDDİ ANLAMDA İNSAN İSTİYO..FORUMDA YAZAN ŞEYİ ŞİMDİ KALKTIM YAPTIM..SAĞLIKSIZ YAĞLI BİŞEY... HE HOŞUMA GİTTİ AMA YA ELİMDEN GELMESE.... HEPİMİZ AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUZ...SKORPİON ARKADAŞIMIZIN BAŞINA GELEN BİŞEY VAR...Bİ İÇECEKTEN SÖZ EDİLMİŞ..VE YAŞADIĞI ŞEY ORDA YOK TÜRKİYEDEN SİPARİŞ VERMİŞ VS ZOR Bİ DURUM YANİ...bu konuda hassas olursak gerçekten sevinirim... YOKSA HER GÖRDÜĞÜMÜ YAPIP YERSEM PİS BOĞAZ BEN BİZİM OĞLANDAN İKİTANE VARMIŞ GİBİ OLCAM

seni tebrik ediyorum esracimen iyisi gecmi$i okumayim demekki gene birsey yaziyo,okumamak en hayirlisi.artik agir konusucam ama zaten uyari almak istemiyorum!! baska bir topikten yada bizim aramizda olmayan biri bugun okurken denk geldim bizim topige gelip yesil e... yazmis yok isteyen olursa bulurmusmus.insanlar artik ticareti buralara kadar ta$idi.bu tip insanlari Allaha havale ediyorum ve burda yazamadigim bircok agla unutmasin.dedigin gibi dünü$cüm ismarladim ama gelirken sivi diye havaalaninda cöpe attilar yani bana gelemedi.yurtdisi kargoya sordurdum gida maddeleri(yiyecek ve icecek)yasak.gümrükten cekmiyo.insallah yarin baska biri gelicek o gecirebilir.artik $ansa.insanlari anlamiyorum burda herkes hamile,ki olmasa bile bizim kültürümüzde göz hakki denen sey vardi.

Evet dünüşüm..olayı ticarete döküyolar yok böyle bi olay... Uslubum sert olur ama sırf gerginlik olmasın die bişey demiyorum... Ama hassaz davranmalıyız bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…