2011 Nisan Anneleri

Elimi koyunca hep kalp atışı hissediyormuşum gibi geliyor ama ikisini ayırt edemiyorum.

selamlar bende 2010 nisan annesiyim, allah hepinize sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin kızlar..

Hoş geldin. Esrayağmurumuz vardı şimdi bir de rüzgaryağmurumuz oldu

Bir süre sonra şikayet etmeye başlayacaksınız kızlar.
Görümcemin son ayı.
Hareketlerinden uyuyamıyor, gayet rahatsız bir durumda :))

ay ben şimdi bile dönerken çooooooooook yavaş dönuyorum eşim her seferinde uyarıyor çunku yavaş dön diye o aylarda kesin bana kımıldama kızım rahatsız olmasın der valla :82:

kızlar bende nısan annesıyım yenı kesfettım sızı 19 haftam bıttı 20 ıcındeyım...
Canım ınanılmaz un helvası ıstıyorrr kendıme hakım olamıyorum
1 ayda 3 kılo aldım

cnm odamız küçük ölçtük sığmıyo hiç bi şekilde... kısme değilmiş o kadarda uygun ki... hem gerçekten güzel bu gün gördük...ne sinir bozucu bişy çocuk odası küçük olcak peh
canım ilerde gönlünce olur inşallah tek yavrularımız sağlıkla gelsinde varsın küçük olsun odaları
gözünaydın canım evet bende çok şükür yaptırıpta kötü haber alan kimseyi duymadım çevremde.bu doktorlar seviyorlar bizi kobay olarak kullanmayı
canım hayırlı olsun bebişin öncelikle. 20-24.hafta arası detaylı ultrason var, 25 de şeker yüklemesi ,tam kan tam idrar var. ondan sonrada bitiyor sanırım.istersen Dr.Kaan Kocatepenin sitesinden kontrol edebilirsin hangi testler yaptırman gerektiğini
bende çabalıyorum kabızlıktan o kabızlıktan diyorum ama yok bacım yemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…