- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.881
Ne güzel bişi değilmi...acaba ikinci bebişlerdede böyle olucakmıyız heycanımız falan..onunda illaki farklı bi yanı olacak inş
Elimi koyunca hep kalp atışı hissediyormuşum gibi geliyor ama ikisini ayırt edemiyorum.KIZLAR DENEDİM Bİ FARKLILIK HİSSETTİM AMA EMİN DEĞİLİM HALİYLE
• Bebeğinizin kalbi daha da güçlenir. Sessiz bir yer bulun, düz bir şekilde sırt üstü yatın. Nabzınıza bakarak kalp atışınızı belirleyin. Elinizi göbeğinizin üzerine koyun. İki kalp atışını ayırt edebilirsiniz.
selamlar bende 2010 nisan annesiyim, allah hepinize sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin kızlar..
Bir süre sonra şikayet etmeye başlayacaksınız kızlar.
Görümcemin son ayı.
Hareketlerinden uyuyamıyor, gayet rahatsız bir durumda :))
selamlar bende 2010 nisan annesiyim, allah hepinize sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin kızlar..
ay ben şimdi bile dönerken çooooooooook yavaş dönuyorum eşim her seferinde uyarıyor çunku yavaş dön diye o aylarda kesin bana kımıldama kızım rahatsız olmasın der valla :82:
Söylemesi kolay tabii.
Yüz üstü yatıp uyumayı çok severdim ben ama artık yapamıyorum tabii.
Yeme kısmı güzel ama
Ben çıkıyorum. İyi geceler size
kızlar bende nısan annesıyım yenı kesfettım sızı 19 haftam bıttı 20 ıcındeyım...
Canım ınanılmaz un helvası ıstıyorrr kendıme hakım olamıyorum
1 ayda 3 kılo aldım
kızlar bende nısan annesıyım yenı kesfettım sızı 19 haftam bıttı 20 ıcındeyım...
Canım ınanılmaz un helvası ıstıyorrr kendıme hakım olamıyorum
1 ayda 3 kılo aldım
oğlum
bu yıl zaten masallah erkek yılı
canım ilerde gönlünce olur inşallah tek yavrularımız sağlıkla gelsinde varsın küçük olsun odalarıcnm odamız küçük ölçtük sığmıyo hiç bi şekilde... kısme değilmiş o kadarda uygun ki... hem gerçekten güzel bu gün gördük...ne sinir bozucu bişy çocuk odası küçük olcak peh
gözünaydın canım evet bende çok şükür yaptırıpta kötü haber alan kimseyi duymadım çevremde.bu doktorlar seviyorlar bizi kobay olarak kullanmayıherkese merhabalar,çok mutluyum amniosentez sonucumuz çok şükür temiz çıktı.öyle bir rahatladım ki anlatamam.darısı sonuç bekleyen herkesin başına.artık hamileliğimin keyfini çıkarabilirim.çok mutluyum çooook.
canım hayırlı olsun bebişin öncelikle. 20-24.hafta arası detaylı ultrason var, 25 de şeker yüklemesi ,tam kan tam idrar var. ondan sonrada bitiyor sanırım.istersen Dr.Kaan Kocatepenin sitesinden kontrol edebilirsin hangi testler yaptırman gerektiğinikızlar merhaba ben mayıs annesiyim size sorum olacak acaba 3 veya 4 lü testten sonra hangi testler yapılıyor kaç test kalıyor haberiniz varmı siz daha tecrübelisinizdir diye düşündüm biliyorsanız söylermisiniz şimdiden teşekkürler
bende çabalıyorum kabızlıktan o kabızlıktan diyorum ama yok bacım yemiyorlarO zaman kilolar konuşsun
Dün çokkomikti.
Doktorun yanında tartıya çıktım.
Hiç beklemediğim bir sonuç
4 kilo almış görünüyorum -ama onların tartı 1 kilo fazla tartıyor-
Şey dedim aslında tuvalet ihtiyacım vardı, ondan bu kadar fazla çıktı bence
4 kilo mu dedi kadın.
Yutturamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?