2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar bıraz rahatsızdım bugun ıse döndüm o yüzden inte giremedim üşütmüşüm bi görseniz ağzım yüzüm tüm yara oldu enfeksıyonda almısım sanırım doktorum oyle dedı.simdilik idare ediyorum genede tam olarak ıyılesmıs sayılamam ama.

Son düzenleme:
günaydınnnn kızlar nasılsınız iyi sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle.....
canım bnm geçmiş olsun acil şifalar

günaydınnnn kızlar nasılsınız iyi sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileğiyle.....
canım bnm geçmiş olsun acil şifalar

teşekkür ederim canım dıkkatlı olun kızlar bızım hamılelıkler kışa denk geldıgı ıcın soguk-sıcak hava değişimi ortalıkta gezen hastalıklar v.s cok yogun aman dıkkat

teşekkür ederim canım dıkkatlı olun kızlar bızım hamılelıkler kışa denk geldıgı ıcın soguk-sıcak hava değişimi ortalıkta gezen hastalıklar v.s cok yogun aman dıkkat

haklısın canım bide herkes öylemi bilmiyorum ama ani sıcaklık basıyor sonra bir bakıyosun üşümüşsün bana öyle oluyor bazen o kadar sıcaklıyorum :94:

geçmiş olsun cnm

şekerler midenizde yanma ve asit problemleri var mı benim 2 gün akşam yemeğinden sonra karnımda gaz ve sertlik oluştu sanki midem asitten fokur fokur kaynıyordu bebeğim de çok hareketli olunca sağlıklı olduğunu düşünüp bebeğimden endişe etmedim ,,,sonra nasıl olsa pazar günü de tatil diye eşim e c.tesi gece birde hadi hastaneye gidelim dedim nts ve ultrasonda gayet sağlıklı görünüyordu doktor bir tane şurup yazdı gaviscon adında hamilelikte artan reflu ve asit için kullanılıyormuş

tatlım bnde bu anakucaklı salıncaktan bnde çok begenmştm çarşıda...90 mlyon demişlerdi bana sende bi araştır istersen

evet mesa cım bendede çok yoğun şekilde mide yanması ve ekşimesi var yoğun gaz problemi yaşıyorum doktorum banada renny isimli şurup verdi geçicide olsa rahatlatıyo zaten benim midemde gebelikten öncede ülser problemi vardı hamileliğimde dahada rahatsız edici oldu.

günaydın arkadaşlar c.tesi ayrıntılı usg vardı çok şükür bebğim iyiymiş herşeyi normal dedi doktor bid fotorafını çerçeveye koyup verdiler çok şaşırdım yanında cd başka fotoğraf falan memnun kaldım ben allah hepimizin sonuçlarının güzel çıkmasını nasip etsin inşşş

peki bu benim reflu geçici midir normalde reflum yoktu

günaydın kızlaar,:92:
birkaç gündür giremedim..cuma günü ayrıntılı ultrasonumun devamı vardı hatırlarsanız..
daha doğrusu kalbine tekrar bakma istemişti doktor..asd yani delik olabileceğinden şüphelenmişti..
neyseki,çok şüküüür birşey çıkmadı,oğlum gayet iyi,bende rahat bir nefes aldım...

kontrolümden önce 1 saatlik yoga dersine katıldım,çok iyi geldi sonra acısı biraz çıktı ama çok rahatlattı...
akşam da İstanbula uçtuk..haftasonu ordaydım giremedim...bebeğimin nerdeyse bütün giysi alışverişini tamamladım..
bakım ürünlerini ve biberon emzik gibi şeylerini büyük ölçüde aldım..hala eksiklerimiz var ama çoğu bitti sayılır..

geçmişe baktım nerdeyse 30 sayfa,okumaya çalışıcam ama kaçırdığım birşey olursa şimdiden affolaa..
sizi çok özledik teyzeleri, şimdi teker teker gözatıcam hepinizee

gozun aydın tatlım artık rahat bi nefes alıp keyfini çıkar bebişinin oo çeyizleri bitrdin sen ha maaşallah

GÜNAYDIN BAYANLAR NASILSINIZ?biz çok şükür iyiyiz.doktorumuz ayrıntılı usg önerdi.bu hafta gitmeye çalışacağım.bebişim iyiymiş.370 gr azmı sanırım normali 390 gr.21 haftamın içindeyim

Günaydın hanımlar, bizde alışverişe başladık yavaş yavaş dün civilden sipariş verdik ordan üürn alan var mı birde stork marka park yatak alan var mı kumaşı çıkarılıp yıkanabiliyormuş en kaliteli kumaşmış nettende araştırdım biraz aslında epey ucuz geldi bana ama yatağı uyku seti beşiği 250 internette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…