2011 Nisan Anneleri

bende istanbula gidince civile bakmayı düşünüyrm.ben bişe almadım ya daha.buarada o parka yatağı bende araştırdım boyu ufak gibi geldi vazgeçtim oldukça fiyatları uygun

bende istanbula gidince civile bakmayı düşünüyrm.ben bişe almadım ya daha.buarada o parka yatağı bende araştırdım boyu ufak gibi geldi vazgeçtim oldukça fiyatları uygun
Canım ben büyük alamam zaten evim küçük yatak odamda adım atacak yer yok hem kapıdan geçebilmesenide dikkat etmek lazım, bizde yeni başladık alışverişe ben nerdeyse bunalıma giriyrodum bişey almıyoruz diye:)) civilden benim komşum yeni sipariş etmiş mevlüt elbisesi baktım güzel kaliteli zaten o ilk çocuğununkininde çoğunu civilden almış mağazasından gelince yazarım nasıl olduğunu.

gozun aydın tatlım artık rahat bi nefes alıp keyfini çıkar bebişinin oo çeyizleri bitrdin sen ha maaşallah

eveet tatlım hemde nasıl,o rahatlıkla da alışverişimizi yaptık..çok iyi geldi hepsi banaa...
bebeğimin sağlığı,İyoga İstanbul alışveriş...

Ay şu yoga ya bir de bizler katılsak
kesinlikle öneririm..normalde kurs haftada 2 gün ama ben 1 gidebileceğim sanırım..evde de devam edicem arada tabi..
landsarc bebişine sevindim.gözün aydın canım.isatanbuldan nereden alışveriş yaptın önerin varmı?

saol cnm...Eminönünde havuzlu handan yaptım , 6-7 katlı biryer zaten sırf bebek mağazaları var..
çok komikti herkes hamilee,ilk defa bu kadar hamileyi birarada gördüm
neyi hangi mağazadan aldım bilmiyorum bilee..önce biraz gezip fiyatlara bakıp sonra beğendiğim uygun fiyatlıları aldım çıktım..
kendim için pijama ve sabahlık gecelik tk.larına baktım onlarda 65-100 arası değişiyor ama hepsi aynı ve uzun kollu,ben kısa kollu ve spor
istiyorum oyuzden ordakiler olmadı ama handan çıktıktan sonra dönerken yolda Kom'un mağazası vardı ordan indirimden aldım..
çok güzel tam istediğim gibi üstelik daha uyguna geldi hemde taksitli almış oldum

Eskişehirli olan var mı ayrıntılı ultrason için soruyorum?

Maşaallah oğluna cicilerdie hayırlı olsun güle güle giymek nasip olsun.

kızlar ben ana kucağı yani puset yerine bebek taşıma sepetleri bambu veya hasırdan varya onlardan bulursam alıp süsletmeyi düşünüyrm nasıl olur sizce??????

Günaydınnnnn

Ben civilden bi elbise-bi eşofman takımı- bide çıtçıtlı badi aldım.. Kaliteliydiler
Park yataklara bende baktım ama kumaşı naylonumsu gibi geldi bana pek içime sinmedi
Bence görmeden alma derim :13:
Diğer markaların kumaşları çıkarılıp yıkanmıyor ama nemli bezle silince yeni gibi oluyorlar Yeğeniminkinden biliyorum

Canım hoşgeldin demek istanbuldaydın
Nerelerden alışveriş yaptın memnun kaldınmı
Maşşalah kayramıza Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin
Biberonları hangi marka aldın? ben Nuk yada Dr browns düşünüyorum
cam ve kauçuk emzikli olanlar en iyisiymiş diye okudum çoğu yerde

GÜNAYDIN BAYANLAR NASILSINIZ?biz çok şükür iyiyiz.doktorumuz ayrıntılı usg önerdi.bu hafta gitmeye çalışacağım.bebişim iyiymiş.370 gr azmı sanırım normali 390 gr.21 haftamın içindeyim

Canım gözünaydın maşşalah bebeğine

kızlar ben ana kucağı yani puset yerine bebek taşıma sepetleri bambu veya hasırdan varya onlardan bulursam alıp süsletmeyi düşünüyrm nasıl olur sizce??????

Neden canım? Bende beşiğin yanına şöyle raflı bişey itsiyordum aklıma şey geldi sebzelikler varya naylon ondan alıyım diyorum tüllerle falan süslüyüm bezini bakım malzemelerini koymak için.

Neden canım? Bende beşiğin yanına şöyle raflı bişey itsiyordum aklıma şey geldi sebzelikler varya naylon ondan alıyım diyorum tüllerle falan süslüyüm bezini bakım malzemelerini koymak için.
benim bebiş kız ya süslü püslü taşıma sepeti olsun diye tabi burda o hasır sepeti bulursam yapacam.yoksa mecburen puset alacam.senin fikrinde güzel çeyizcilerde süslet.ben sepetlerini de çeyizcide süsleteceğim.

İyi içim biraz daha rahatladı sonuçta netten alınca insan güvenemiyor parka yataktan başka almam mobilyalar çok hantal oluyor odam kullanışlı değil hem park yatağı seyehattede taşıyabiliyorsun o açıdanda iyi,kumaş konusunda bende tereddütlüyüm onun için şey bakıcam normal beşiklerin yanlarında koruyucu minderler oluyorya eğer park yatağada uyarsa onadan alıyım diyorum.

Hım güzel fikri kullanışlı olur mu peki? Sülemeyi kendim yaparım canım:)) yeteneğim var hamdolsun hem kendim yapınca daha mutlu oluyorum birde ayakkabı kutusu var bir sürü onlarıda yapışkanlı kağıtla kaplıycam bezlerini koymak için başka ıvır zıvırını koyarım kuzumun.

Park yataklar için uyku setleri çıkmış onlardsan bahsediyorsun sanırım güzel olur

Cinsiyetini öğrendiğimiz gün annanesi civilden bunu aldı 15 TL filan ama çok şirin
Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com | rnn Byk Resmi

Günaydın herkese.
Çalışanlara kolaylıklar diliyorum.
Ben bugün yatıştayım.
Yarın ayrıntılı için randevu aldım.

arkadaşımda gördüm 6-7 ay falan kullandı sonra kullanmadı da pusette ancak o kadar kullanılır.sonra kucağımda taşırım prensesi.çok şık bişe ben çok beğeniyrm.buarada senin yeteneğin varsa süper keşke bende de olsaydı bu yetenek.

Çok güzelmiş güle güle giysin,parka yataklar için uyku seti varda yanları için koryucu minderi yok içinde, mobilya beşiklerde hem yorganı yastığı hemde yanlarına başına koruycu minderleri var.

Anladım araştırmak lazım acemiyiz daha ne kullanışlı olur bilmiyoruz,aslında yetenekle alakası yok şimdi herşey satılıyor süslemek için alıp yapıştırcam o kadar sende yaparsın bence hem dene bak çok keyifli olur kendi elinle kızına bişey hazırlaman,şimdi danteller bordürler çeşit çeşit birde yapıştırcı aldın mı tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…