- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.941
Günaydın hanımlar, bizde alışverişe başladık yavaş yavaş dün civilden sipariş verdik ordan üürn alan var mı birde stork marka park yatak alan var mı kumaşı çıkarılıp yıkanabiliyormuş en kaliteli kumaşmış nettende araştırdım biraz aslında epey ucuz geldi bana ama yatağı uyku seti beşiği 250 internette.
Canım ben büyük alamam zaten evim küçük yatak odamda adım atacak yer yok hem kapıdan geçebilmesenide dikkat etmek lazım, bizde yeni başladık alışverişe ben nerdeyse bunalıma giriyrodum bişey almıyoruz diye:)) civilden benim komşum yeni sipariş etmiş mevlüt elbisesi baktım güzel kaliteli zaten o ilk çocuğununkininde çoğunu civilden almış mağazasından gelince yazarım nasıl olduğunu.bende istanbula gidince civile bakmayı düşünüyrm.ben bişe almadım ya daha.buarada o parka yatağı bende araştırdım boyu ufak gibi geldi vazgeçtim oldukça fiyatları uygun
gozun aydın tatlım artık rahat bi nefes alıp keyfini çıkar bebişininoo çeyizleri bitrdin sen ha maaşallah
kesinlikle öneririm..normalde kurs haftada 2 gün ama ben 1 gidebileceğim sanırım..evde de devam edicem arada tabi..Ay şu yoga ya bir de bizler katılsak
landsarc bebişine sevindim.gözün aydın canım.isatanbuldan nereden alışveriş yaptın önerin varmı?
günaydın kızlaar,:92:
birkaç gündür giremedim..cuma günü ayrıntılı ultrasonumun devamı vardı hatırlarsanız..
daha doğrusu kalbine tekrar bakma istemişti doktor..asd yani delik olabileceğinden şüphelenmişti..
neyseki,çok şüküüür birşey çıkmadı,oğlum gayet iyi,bende rahat bir nefes aldım...
kontrolümden önce 1 saatlik yoga dersine katıldım,çok iyi geldi sonra acısı biraz çıktı ama çok rahatlattı...
akşam da İstanbula uçtuk..haftasonu ordaydım giremedim...bebeğimin nerdeyse bütün giysi alışverişini tamamladım..
bakım ürünlerini ve biberon emzik gibi şeylerini büyük ölçüde aldım..hala eksiklerimiz var ama çoğu bitti sayılır..
geçmişe baktım nerdeyse 30 sayfa,okumaya çalışıcam ama kaçırdığım birşey olursa şimdiden affolaa..
sizi çok özledik teyzeleri,şimdi teker teker gözatıcam hepinizee
Günaydın hanımlar, bizde alışverişe başladık yavaş yavaş dün civilden sipariş verdik ordan üürn alan var mı birde stork marka park yatak alan var mı kumaşı çıkarılıp yıkanabiliyormuş en kaliteli kumaşmış nettende araştırdım biraz aslında epey ucuz geldi bana ama yatağı uyku seti beşiği 250 internette.
günaydın kızlaar,:92:
birkaç gündür giremedim..cuma günü ayrıntılı ultrasonumun devamı vardı hatırlarsanız..
daha doğrusu kalbine tekrar bakma istemişti doktor..asd yani delik olabileceğinden şüphelenmişti..
neyseki,çok şüküüür birşey çıkmadı,oğlum gayet iyi,bende rahat bir nefes aldım...
kontrolümden önce 1 saatlik yoga dersine katıldım,çok iyi geldi sonra acısı biraz çıktı ama çok rahatlattı...
akşam da İstanbula uçtuk..haftasonu ordaydım giremedim...bebeğimin nerdeyse bütün giysi alışverişini tamamladım..
bakım ürünlerini ve biberon emzik gibi şeylerini büyük ölçüde aldım..hala eksiklerimiz var ama çoğu bitti sayılır..
geçmişe baktım nerdeyse 30 sayfa,okumaya çalışıcam ama kaçırdığım birşey olursa şimdiden affolaa..
sizi çok özledik teyzeleri,şimdi teker teker gözatıcam hepinizee
GÜNAYDIN BAYANLAR NASILSINIZ?biz çok şükür iyiyiz.doktorumuz ayrıntılı usg önerdi.bu hafta gitmeye çalışacağım.bebişim iyiymiş.370 gr azmı sanırım normali 390 gr.21 haftamın içindeyim
kızlar ben ana kucağı yani puset yerine bebek taşıma sepetleri bambu veya hasırdan varya onlardan bulursam alıp süsletmeyi düşünüyrm nasıl olur sizce??????
benim bebiş kız ya süslü püslü taşıma sepeti olsun diye tabi burda o hasır sepeti bulursam yapacam.yoksa mecburen puset alacam.senin fikrinde güzel çeyizcilerde süslet.ben sepetlerini de çeyizcide süsleteceğim.Neden canım? Bende beşiğin yanına şöyle raflı bişey itsiyordum aklıma şey geldi sebzelikler varya naylon ondan alıyım diyorum tüllerle falan süslüyüm bezini bakım malzemelerini koymak için.
Günaydınnnnn
Ben civilden bi elbise-bi eşofman takımı- bide çıtçıtlı badi aldım.. Kaliteliydiler
Park yataklara bende baktım ama kumaşı naylonumsu gibi geldi bana pek içime sinmedi
Bence görmeden alma derim :13:
Diğer markaların kumaşları çıkarılıp yıkanmıyor ama nemli bezle silince yeni gibi oluyorlarYeğeniminkinden biliyorum
Canım hoşgeldin demek istanbuldaydın
Nerelerden alışveriş yaptın memnun kaldınmı
Maşşalah kayramızaAllah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin
Biberonları hangi marka aldın? ben Nuk yada Dr browns düşünüyorum
cam ve kauçuk emzikli olanlar en iyisiymiş diye okudum çoğu yerde
Canım gözünaydınmaşşalah bebeğine
benim bebiş kız ya süslü püslü taşıma sepeti olsun diye tabi burda o hasır sepeti bulursam yapacam.yoksa mecburen puset alacam.senin fikrinde güzel çeyizcilerde süslet.ben sepetlerini de çeyizcide süsleteceğim.
İyi içim biraz daha rahatladı sonuçta netten alınca insan güvenemiyor parka yataktan başka almam mobilyalar çok hantal oluyor odam kullanışlı değil hem park yatağı seyehattede taşıyabiliyorsun o açıdanda iyi,kumaş konusunda bende tereddütlüyüm onun için şey bakıcam normal beşiklerin yanlarında koruyucu minderler oluyorya eğer park yatağada uyarsa onadan alıyım diyorum.
Park yataklar için uyku setleri çıkmış onlardsan bahsediyorsun sanırım güzel olur
Cinsiyetini öğrendiğimiz gün annanesi civilden bunu aldı15 TL filan ama çok şirin
Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com | rnn Byk Resmi
Hım güzel fikri kullanışlı olur mu peki? Sülemeyi kendim yaparım canım:)) yeteneğim var hamdolsun hem kendim yapınca daha mutlu oluyorum birde ayakkabı kutusu var bir sürü onlarıda yapışkanlı kağıtla kaplıycam bezlerini koymak için başka ıvır zıvırını koyarım kuzumun.
Çok güzelmiş güle güle giysin,parka yataklar için uyku seti varda yanları için koryucu minderi yok içinde, mobilya beşiklerde hem yorganı yastığı hemde yanlarına başına koruycu minderleri var.
Park yataklar için uyku setleri çıkmış onlardsan bahsediyorsun sanırım güzel olur
Cinsiyetini öğrendiğimiz gün annanesi civilden bunu aldı15 TL filan ama çok şirin
Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com | rnn Byk Resmi
arkadaşımda gördüm 6-7 ay falan kullandı sonra kullanmadı da pusette ancak o kadar kullanılır.sonra kucağımda taşırım prensesi.çok şık bişe ben çok beğeniyrm.buarada senin yeteneğin varsa süper keşke bende de olsaydı bu yetenek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?