- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.961
ewt çok güzel olurda ben beceremem ya sanki bi yapan görsem çok hevesim var ama tek başıma yapamam sanırım.harika olurdu bebişime bişeler yapmakAnladım araştırmak lazım acemiyiz daha ne kullanışlı olur bilmiyoruz,aslında yetenekle alakası yok şimdi herşey satılıyor süslemek için alıp yapıştırcam o kadar sende yaparsın bence hem dene bak çok keyifli olur kendi elinle kızına bişey hazırlaman,şimdi danteller bordürler çeşit çeşit birde yapıştırcı aldın mı tamamdır.
Günaydın herkese.
Çalışanlara kolaylıklar diliyorum.
Ben bugün yatıştayım.
Yarın ayrıntılı için randevu aldım.
Çok şirin bayıldım:))
Çok güzelmiş güle güle giysin,parka yataklar için uyku seti varda yanları için koryucu minderi yok içinde, mobilya beşiklerde hem yorganı yastığı hemde yanlarına başına koruycu minderleri var.
çok guzel bammbik bnde begendm
Canımm gözünaydınnnnKızlar günaydın:):)
Yeni geldik doktordan ayrıntılıya gitmiştik.Çok şükür bir problem yokmuş.Doktor amcamız kalbine, beynine, omurgasına, midesine,ellerine ve ayaklarına heryerine baktı.Çok şükür Allahım:):)
309gr olmuş kuzucuğum
Kızlar günaydın:):)
Yeni geldik doktordan ayrıntılıya gitmiştik.Çok şükür bir problem yokmuş.Doktor amcamız kalbine, beynine, omurgasına, midesine,ellerine ve ayaklarına heryerine baktı.Çok şükür Allahım:):)
309gr olmuş kuzucuğum
Evt canım kız dedi yine doktorumuz
Canımm gözünaydınnnnMaşallah bebeğine
ee cinsiyet kesinleştimi
Evt canım kız dedi yine doktorumuz
Sağlıkla sıhhatle gelsin
Cimcimecim seninle günlerimiz aynı bugün 20 li haftalara başladık şükür
Canım sen park yatak almıyacakmıydın benim aklımda mı öyle kalmış :44:Kızlar şu beşiğe bir bakar mısınız?
ewet canım bu çizelgeler beni çok mutlu edyr
Canım sen park yatak almıyacakmıydın benim aklımda mı öyle kalmış :44:
ama fiyatı baya uygun biz geçenlerde bi bebek mağazasının önünden geçtik buna benzer bişi için 550 TL dediler
140 Günümüz kalmış
sarissa evet fiyatı çok uygun geldi guzel de gözkyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?