2011 Nisan Anneleri

ewt çok güzel olurda ben beceremem ya sanki bi yapan görsem çok hevesim var ama tek başıma yapamam sanırım.harika olurdu bebişime bişeler yapmak

Günaydın herkese.
Çalışanlara kolaylıklar diliyorum.
Ben bugün yatıştayım.
Yarın ayrıntılı için randevu aldım.

Günaydın canım hoşgeldin
Hayırlı haberlerini alırız inşallah benim ayrıntılı 15 aralıkta

Çok şirin bayıldım:))

Saol teyzesi
Çok güzelmiş güle güle giysin,parka yataklar için uyku seti varda yanları için koryucu minderi yok içinde, mobilya beşiklerde hem yorganı yastığı hemde yanlarına başına koruycu minderleri var.

Teşekkürler
Bahsettiğin burada var
Hepsiburada.com : Petal Bebe Seaboy 6 Parça Park Beşik Uyku Seti (Pt300) - Mavi | Anne / Bebek / Çocuk

Kızlar günaydın:):)
Yeni geldik doktordan ayrıntılıya gitmiştik.Çok şükür bir problem yokmuş.Doktor amcamız kalbine, beynine, omurgasına, midesine,ellerine ve ayaklarına heryerine baktı.Çok şükür Allahım:):)
309gr olmuş kuzucuğum

Canımm gözünaydınnnn Maşallah bebeğine
ee cinsiyet kesinleştimi

maaşallah kızınaaa..kızına dyrm kesnleşti deil mi tatlımm

Benim bebegim 8 aylik zaten canim, su anda yanimda uyuyor, soracaginiz yardimci olabilecegim bir konu olursa seve seve yardimci olurum diye yazmistim.

Kararsızım hala canım.
Bizim ne zaman bebek odası yapabileceğimiz şimdilik belli değil.
Park yatak alırsam bir süre sonra yeniden yatak almak mı gerekir diye düşünüyorum.
Böyle bir şey alırsam daha uzun süre kullanabiliriz.
Bizim odamızın biri çalışma odası şeklinde.
Bebeğe oda yapabilmemiz için 4+1 ev lazım.
Ona da ne zaman taşınırız Allah bilir.
Tabii belirli bir süre mecburen ayrı yatırmak zorunda kalacağız ama en azından dolabı filan olamayacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…