2011 Nisan Anneleri

slm kızlar yaaa kalkar kalkmaz hastaneyi aradım amnio sonucum belli olmuşmudur die ama yarın öğleden sonra ancak belli olurmuş. üfff zaten dün geceyi zor geçirdim beklemek ne zorrrr:97:

canım içini ferah tut... Bişey çıkmaz... Yaptıranların hepsi hemen hemen olumlu cevap alıyolar.. Doktorların işgüzarlıkları işte :)))

kızlar bu arada galiba nezle olucam (( burnum çok feci akıyır ve hapşırıyorum devamlı ((( off inşallah olmam... Bu arada kızım bugün kıpır kıpır teyzeleri... Acayip hissediyorum artık...

bammbik talım göbüşün ne alemde benmki az bişey çıkmaya başladı

çıktı canım, artık görenler aa hamilemisin diyorlar

Canım bende kararsızdım ama artık net kararım park yatak yönünde;
diğer topiğe yazmıştım oradan kopyalıyorum

"yeğenime odası için 4 çekmeceli beşik ve salonda kullanmak için parkyatak almıştık
Şimdi 11 aylık oldu ve geçen gün beşikten belinden aşağı sarkarken yakaladık
Allah korudu
Onu o halde görünce beşiği kaldırıp yerine park yatağı getirdik
şimdi onun içinde uslu uslu yatıyo,
uyandığında da boyuna geldiği için çıkamıyo, oyun oynuyo kendi kendine
Bende oda yapmayı düşünüyodum, yeğenimi o halde görünce aklım çıktı
ve aniden oda fikrinden vazgeçtim istemem, ben park yatak alıcam
Bebeğin eşyaları konusunu bende düşündüm benim yatak odamdaki aynalı dolabımı boşaltıcam eşyalarını oraya koyabilirim yada küçük bi şifonyer tarzı bişiyde alabilirim "

slm kızlar yaaa kalkar kalkmaz hastaneyi aradım amnio sonucum belli olmuşmudur die ama yarın öğleden sonra ancak belli olurmuş. üfff zaten dün geceyi zor geçirdim beklemek ne zorrrr:97:

Canım sabret çok az kalmış yarın güzel haberlerini alıcaz

Son düzenleme:
Denizciğim gözün aydın.
Ben de yarın gidiyorum ayrıntılıya.
Canım çok sağol inş sen de yarın güzel haberlerle geleceksin:):)

Canım ben karar verdim artık park yatak mı beşik mi diyordum ama bi arkadaşım da yeni doğum yaptı o da park yatak almış iyi bişey alırsın 2 yaşına kadar yatıyormuş.Eee ondan sonra bakacağız çaresine ama benim açımdan pratik olması çok önemli

Canım inş temiz çıkacak sonuçların hiç dert etme kendine.Rabbim sağlıcakla inş kucağımıza aldığımız günleri de göstermeyi nasip etsin

Havalar birden bire soğudu çok dikkat etmemiz lazım, inşallah grip olmazsın
benimde hazır aklıma gelmişken bal limon ılık su yapıp içeyim

Maşallah bebeğine benimkide içerde takla atıyo galiba tıır tıkır dönüyo

ben hala net hissetmiyorum yaaa(geçmiş olsun buarada canım

kızlar bu arada galiba nezle olucam (( burnum çok feci akıyır ve hapşırıyorum devamlı ((( off inşallah olmam... Bu arada kızım bugün kıpır kıpır teyzeleri... Acayip hissediyorum artık...
Aynen canım bende de var hapşuruk, akıntı...Yaa daha dikkatli olalımd erken herkesten önce hasta oluyorum.Bana viks çok iyi geliyor boğaz ağrılarıma falan sürünce.Bugün doktora sordum kullan da diyemem kullanma da dedi, iyice şaşırdım ilaç bile değil o dedi içine çok koklamadan kullan o zaman iyi geliyorsa dedi.Üfffff sormasaydım kullanacaktım şimdi tereddüte düştüm:44:

ben hala net hissetmiyorum yaaa(geçmiş olsun buarada canım

sağol canım... Sen kaçıncı haftandasın.. Bende 2 gündür daha net hissediyorum.. Evet bu o diyebiliyorum :))))

canım sanada geçmiş olsun... Napıcaz biz yaa... Ilaç alamıyoz ama erkenden hemen biz hastalanıyoruz... Eve gidip uyuyabilsem atlatırım ama işyerinden de zırt pırt izin alamam ki ((

Canım senin kaç haftalıktı merak etme ben de çok hissetmiyorum doktora da sordum ben niye kıpır kıpır olduğunu hissetmiyorum dedim.Acele etme 1-2 haftaya daha bet hissedeceksin dedi
CANIM BENDE 20+5 İM.kalp atımı gibi çok nadir hissediyorum o kadar.ultrasonda baktım hareketli maşallahama ben hissedemiyorum işte

CANIM BENDE 20+5 İM.kalp atımı gibi çok nadir hissediyorum o kadar.ultrasonda baktım hareketli maşallahama ben hissedemiyorum işte

Canım önce kelebek uçuşuyormuş gibi içinde pır pır bir şeyler hissediyorsun.
Ben şu anda öyle hissediyorum.
Dikkat et bence hissedersin.

canım 20+5 haftalığım.darısı başıma artık.doktor seğirme şeklinde hissedersin sonra artar dedi ama ben çok az kalp atımı tarzı nadir hissediyorum.

Canım önce kelebek uçuşuyormuş gibi içinde pır pır bir şeyler hissediyorsun.
Ben şu anda öyle hissediyorum.
Dikkat et bence hissedersin.
canım internette bakmıştım çalışan anneler daha geç hissedermiş diye acaba ondan dolayı mı bilmiyorum.bende kelebek uçuşları falan hiç olmadı kalp atımı şekli bişeler ve ağrılı kramplar hissediyorum

Canım ben de öyle arada hatta geneld akşamları tv izlerken böyle seyirme gibi bikaç hareket oluyor bazen, sen de dikkat et bak sertleşmeler oluyor belli bölgelerde...O zaman içim biraz olsun rahatlıyor.Bazı anneler geç hissedebilirmiş o yüzden panik yapmayalım hele ilk gebeliklerde hissetme biraz daha geç olabilirmiş tabi bu kişiden kişiye değişir ama neyse ki iyiler yaa ona duacıyız canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…