- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.981
slm kızlar yaaa kalkar kalkmaz hastaneyi aradım amnio sonucum belli olmuşmudur die ama yarın öğleden sonra ancak belli olurmuş. üfff zaten dün geceyi zor geçirdim beklemek ne zorrrr:97:
slm kızlar yaaa kalkar kalkmaz hastaneyi aradım amnio sonucum belli olmuşmudur die ama yarın öğleden sonra ancak belli olurmuş. üfff zaten dün geceyi zor geçirdim beklemek ne zorrrr:97:
bammbik talım göbüşün ne alemdebenmki az bişey çıkmaya başladı
Kararsızım hala canım.
Bizim ne zaman bebek odası yapabileceğimiz şimdilik belli değil.
Park yatak alırsam bir süre sonra yeniden yatak almak mı gerekir diye düşünüyorum.
Böyle bir şey alırsam daha uzun süre kullanabiliriz.
Bizim odamızın biri çalışma odası şeklinde.
Bebeğe oda yapabilmemiz için 4+1 ev lazım.
Ona da ne zaman taşınırız Allah bilir.
Tabii belirli bir süre mecburen ayrı yatırmak zorunda kalacağız ama en azından dolabı filan olamayacak sanırım.
Canım çok sağol inş sen de yarın güzel haberlerle geleceksin:):)Denizciğim gözün aydın.
Ben de yarın gidiyorum ayrıntılıya.
Canım ben karar verdim artık park yatak mı beşik mi diyordum ama bi arkadaşım da yeni doğum yaptı o da park yatak almış iyi bişey alırsın 2 yaşına kadar yatıyormuş.Eee ondan sonra bakacağız çaresine ama benim açımdan pratik olması çok önemliKararsızım hala canım.
Bizim ne zaman bebek odası yapabileceğimiz şimdilik belli değil.
Park yatak alırsam bir süre sonra yeniden yatak almak mı gerekir diye düşünüyorum.
Böyle bir şey alırsam daha uzun süre kullanabiliriz.
Bizim odamızın biri çalışma odası şeklinde.
Bebeğe oda yapabilmemiz için 4+1 ev lazım.
Ona da ne zaman taşınırız Allah bilir.
Tabii belirli bir süre mecburen ayrı yatırmak zorunda kalacağız ama en azından dolabı filan olamayacak sanırım.
Canım inş temiz çıkacak sonuçların hiç dert etme kendine.Rabbim sağlıcakla inş kucağımıza aldığımız günleri de göstermeyi nasip etsinslm kızlar yaaa kalkar kalkmaz hastaneyi aradım amnio sonucum belli olmuşmudur die ama yarın öğleden sonra ancak belli olurmuş. üfff zaten dün geceyi zor geçirdim beklemek ne zorrrr:97:
Havalar birden bire soğudu çok dikkat etmemiz lazım, inşallah grip olmazsıncanım içini ferah tut... Bişey çıkmaz... Yaptıranların hepsi hemen hemen olumlu cevap alıyolar.. Doktorların işgüzarlıkları işte :)))
kızlar bu arada galiba nezle olucam(( burnum çok feci akıyır ve hapşırıyorum devamlı ((( off inşallah olmam... Bu arada kızım bugün kıpır kıpır teyzeleri... Acayip hissediyorum artık...
ben hala net hissetmiyorum yaaacanım içini ferah tut... Bişey çıkmaz... Yaptıranların hepsi hemen hemen olumlu cevap alıyolar.. Doktorların işgüzarlıkları işte :)))
kızlar bu arada galiba nezle olucam(( burnum çok feci akıyır ve hapşırıyorum devamlı ((( off inşallah olmam... Bu arada kızım bugün kıpır kıpır teyzeleri... Acayip hissediyorum artık...
Aynen canım bende de var hapşuruk, akıntı...Yaa daha dikkatli olalımd erken herkesten önce hasta oluyorum.Bana viks çok iyi geliyor boğaz ağrılarıma falan sürünce.Bugün doktora sordum kullan da diyemem kullanma da dedi, iyice şaşırdım ilaç bile değil o dedi içine çok koklamadan kullan o zaman iyi geliyorsa dedi.Üfffff sormasaydım kullanacaktım şimdi tereddüte düştüm:44:kızlar bu arada galiba nezle olucam(( burnum çok feci akıyır ve hapşırıyorum devamlı ((( off inşallah olmam... Bu arada kızım bugün kıpır kıpır teyzeleri... Acayip hissediyorum artık...
ben hala net hissetmiyorum yaaa(geçmiş olsun buarada canım
ben hala net hissetmiyorum yaaa(geçmiş olsun buarada canım
aynen canım bende de var hapşuruk, akıntı...yaa daha dikkatli olalımd erken herkesten önce hasta oluyorum.bana viks çok iyi geliyor boğaz ağrılarıma falan sürünce.bugün doktora sordum kullan da diyemem kullanma da dedi, iyice şaşırdım ilaç bile değil o dedi içine çok koklamadan kullan o zaman iyi geliyorsa dedi.üfffff sormasaydım kullanacaktım şimdi tereddüte düştüm:44:
CANIM BENDE 20+5 İM.kalp atımı gibi çok nadir hissediyorum o kadar.ultrasonda baktım hareketli maşallahCanım senin kaç haftalıktı merak etme ben de çok hissetmiyorum doktora da sordum ben niye kıpır kıpır olduğunu hissetmiyorum dedim.Acele etme 1-2 haftaya daha bet hissedeceksin dedi
CANIM BENDE 20+5 İM.kalp atımı gibi çok nadir hissediyorum o kadar.ultrasonda baktım hareketli maşallahama ben hissedemiyorum işte
sağol canım... Sen kaçıncı haftandasın.. Bende 2 gündür daha net hissediyorum.. Evet bu o diyebiliyorum :))))
canım sanada geçmiş olsun... Napıcaz biz yaa... Ilaç alamıyoz ama erkenden hemen biz hastalanıyoruz... Eve gidip uyuyabilsem atlatırım ama işyerinden de zırt pırt izin alamam ki((
Ama ama tam karar vermiş gibi oluyorum kafamı karıştırıyorsunuz:44:
canım internette bakmıştım çalışan anneler daha geç hissedermiş diye acaba ondan dolayı mı bilmiyorum.bende kelebek uçuşları falan hiç olmadıCanım önce kelebek uçuşuyormuş gibi içinde pır pır bir şeyler hissediyorsun.
Ben şu anda öyle hissediyorum.
Dikkat et bence hissedersin.
CANIM BENDE 20+5 İM.kalp atımı gibi çok nadir hissediyorum o kadar.ultrasonda baktım hareketli maşallahama ben hissedemiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?