- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.001
Ama ama tam karar vermiş gibi oluyorum kafamı karıştırıyorsunuz:44:
aynen bende de öyle oluyo o yüzden halen bu beşik konusunda izlemede kalıyorum. bi kaç ay daha almıcam sanrım. ama bambikin anlattığıda beni baya bi ürküttü 11 aylık çocuk beşikten hemen sarkıyosa yani ne biliiimm
Canım ben de öyle arada hatta geneld akşamları tv izlerken böyle seyirme gibi bikaç hareket oluyor bazen, sen de dikkat et bak sertleşmeler oluyor belli bölgelerde...O zaman içim biraz olsun rahatlıyor.Bazı anneler geç hissedebilirmiş o yüzden panik yapmayalım hele ilk gebeliklerde hissetme biraz daha geç olabilirmiş tabi bu kişiden kişiye değişir ama neyse ki iyiler yaa ona duacıyız canım yaaa
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi günüden beri bu konuyu düşünüyorum ama artık net kararımı verdim
İnşallah sende kendi şartlarını göz önünde bulundurarak kararını versin
Canım yeğenm çok hareketli çocuk durduğu yerde duramıyor eli dursa kolu oynuyor,
çocuktan çocuğa değişir ama yinede ben onu o halde görünce dayanamadım en iyisi park yatak dedim
haa şimdi park yatağa geçirdik oradan çıkamayacak diye bişi yok..
2 hafta önce 1 yaşına girdi şimdide bacak atmaya- tırmanmaya çalışıyor
ewt canım onlar tekmeyi bile daha erken atıyorlarmış.kız bebekler öyle değilmiş.Erkek bebek daha çabuk hissediliyor diyorlar.
Kayınvalidem erkek olup olmadığını anlamak için durmadan hissediyor muun diye soruyordu.
Bıraktı çok şükür.
yerim ben onu şeker şeyAyy ne tatlıdır o şimdi yaa, bıcır bıcır.
Ayy ne tatlıdır o şimdi yaa, bıcır bıcır.
ewt canım onlar tekmeyi bile daha erken atıyorlarmış.kız bebekler öyle değilmiş.
Çokkk tatlı yayerim onu ben
Canım benimki kız ama 16+0'dan beri hissediyorum ilk başta emin olamamıştım daha erken diye düşünüyordum
16+3te kontrolüm vardı doktorumun odasına girer girmez heyecanla kıpırtıları hissetmeye başladınmı diye sordu
tarif ettim evet hissediyosun dedi hissettiğim yeri sordu gösterdim bebeğim oradaydı
buarada kızlar bebiş ultrasonda çok hareketliydi ya dr. inşallah erken gelmez dedi.allahım sağlıcakla vaktiyle zamanında gelmesini nasip etsin kuzumun
Denizcim görüşürüz kolay gelsin sanaKızlar ben çıkıyorum dersim var öğlede sonra...İyi muhabbetler size
Seninki kızmı guleysacım
Ben çıkıyorum şimdilik kızlar.
Yine nette çok vakit geçirmeye başladım.
Görüşmek üzere öptüm.
maşallah senin miniğine ısrarla ben burdayım diyo annişine tatlım benim
Aa öyle bi risk mi varmış ki :44:
Denizcim görüşürüz kolay gelsin sana
ewt canım kızım olacak inşallah :)
onu çok deniyorum ama tık yok teyzesi
Görüşürüz canımBende birazdan çıkıcam
Sağol canım sende en kısa zamanda hissedersin inşallah çok güzel oluyo
Akşamları dümdüz uzan elini karnına koy biraz bekle hissedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?