2011 Nisan Anneleri

Ama ama tam karar vermiş gibi oluyorum kafamı karıştırıyorsunuz :44:

Ben hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi günüden beri bu konuyu düşünüyorum ama artık net kararımı verdim
İnşallah sende kendi şartlarını göz önünde bulundurarak kararını versin

Canım yeğenm çok hareketli çocuk durduğu yerde duramıyor eli dursa kolu oynuyor,
çocuktan çocuğa değişir ama yinede ben onu o halde görünce dayanamadım en iyisi park yatak dedim

haa şimdi park yatağa geçirdik oradan çıkamayacak diye bişi yok..
2 hafta önce 1 yaşına girdi şimdide bacak atmaya- tırmanmaya çalışıyor

Erkek bebek daha çabuk hissediliyor diyorlar.
Kayınvalidem erkek olup olmadığını anlamak için durmadan hissediyor muun diye soruyordu.
Bıraktı çok şükür.

bi tarafa toplandığını sertleştiğini 1 aydır hissediyorum özellikle yorulduğumda çok bariz sertleşiyor.atış yok o kadar.bakalım elbet hissederiz canım.saplıklı olsunlarda gerçekten en önemlisi bu.çok şükür iyiler gerisi önemli değil.

Ayy ne tatlıdır o şimdi yaa, bıcır bıcır.

Ayy ne tatlıdır o şimdi yaa, bıcır bıcır.

Çokkk tatlı ya yerim onu ben

ewt canım onlar tekmeyi bile daha erken atıyorlarmış.kız bebekler öyle değilmiş.

Canım benimki kız ama 16+0'dan beri hissediyorum ilk başta emin olamamıştım daha erken diye düşünüyordum
16+3te kontrolüm vardı doktorumun odasına girer girmez heyecanla kıpırtıları hissetmeye başladınmı diye sordu
tarif ettim evet hissediyosun dedi hissettiğim yeri sordu gösterdim bebeğim oradaydı

maşallah senin miniğine ısrarla ben burdayım diyo annişine tatlım benim

Ben çıkıyorum şimdilik kızlar.
Yine nette çok vakit geçirmeye başladım.
Görüşmek üzere öptüm.

Görüşürüz canım Bende birazdan çıkıcam

maşallah senin miniğine ısrarla ben burdayım diyo annişine tatlım benim

Sağol canım sende en kısa zamanda hissedersin inşallah çok güzel oluyo
Akşamları dümdüz uzan elini karnına koy biraz bekle hissedersin

Bambikiim saol cnm,inşallaah cümlemize nasip eder sağlıkla kucağımıza almayı..
senin de prensesin hayırlı olsun,gözün aydın artık öğrendin ilk cicisi de pek şirinmiş,maşallaah
biberonu Dr. browns aldım cnm emzik de nuk aldım..biberonu plastik şişe silikon emzik 0+ aldım..
ayrıca 2 ad.yedek emzik ucu daha aldım 0-6 ay diye..bir avent gögüs ucu aldım..
önlemimi aldım hemen yani...okadar şey aldımki cicilere ekliycem ama fotoları çekme bile ayrı bir iş..

denizcim,gözün aydın cnm,maşallah prensesine nasılda büyümüş..Allah bağışlasın..

kızlar merhaba dün babasıyla markete gittik ordan bebişine pembe bir tulum aldı çok hoşuma gitti ilk kez kızıma pembe bişey aldık önceleri bilmiyorduk yeşil alıyorduk pembeye geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…