2011 Nisan Anneleri

Amin
Teşekkür ederiz teyzoşu
Bende Dr. Borwns alıcam sanırım emziktede nuk beğendim
Göğüs ucunu neden aldın memeişlerin ucu mu küçük ?
benimkilerde küçükte oyüzden sordum bende alayım ozamanlar elimiz ayağımıza dolaşmasın

Sabırsızlıkla bekliyoruz cicilerin resimlerini

onu çok deniyorum ama tık yok teyzesi

Seninki pek bi nazlı olucak demekki
Hayırlısı

kızlar merhaba dün babasıyla markete gittik ordan bebişine pembe bir tulum aldı çok hoşuma gitti ilk kez kızıma pembe bişey aldık önceleri bilmiyorduk yeşil alıyorduk pembeye geçtik

Güle güle kullansın pembiş cicisini
bizde cinsiyetini öğrendikten sonra eşimle dışarı çıkmıştık eşim çok tatlı bi eşofman takımı aldı
babasının ilk aldığı pek bi kıymetli oluyo

buarada dün gece eşim bana sevginle çocuğu boğacağından kokuyorum dedi.ayy öyle olmam inşallah.herşeyin normali güzel.geç hamile kaldım ve şimdiden karnımda seviyorum diye mi öyle düşündü anlamdım.

kıskanıyolar bizi
benim eşimde "ne kadar çok sevdin sen ya" diyo bide çok çaktırmıyorum güya

Bu gece babamız bizi rüyasında görmüş bebeğini öpüyormuş çok tatlıydı diyo

Kızlar ben beşiği kendim yaptırmak isyiyorum peki bu beşikten sarkma olaylarına karşı boyunu uzun yaptırsak nasıl olur sizce

yok canım küçük değil aksine baya vaar
yara olursa diye ondan aldım..lansinoh kremimi almıştım önceden ama nolur noolmaz dedim,o an heryerden bulamam diye aldım..
inş.ihtiyacımız olmaz tabi,yara olmasın memişlerimiz

Kızlar ben beşiği kendim yaptırmak isyiyorum peki bu beşikten sarkma olaylarına karşı boyunu uzun yaptırsak nasıl olur sizce
Kendin yaptırırsan daha iyi olur, boyunu çekmecesini filan herşeyini istediğin gibi yaptırırsın

Anladım canım ozaman bende alayım hiç aklıma gelmemişti bu durum inşallah yara olmaz sütümüz hemen gelir

Benim memişlerimin ucu küçüktü ama dün bi baktım biraz büyümüşler sanırım daha da büyüyecekler

Aa bu arada süt demişken benim sol göğsümden dün sıvı geldi internetten baktım 20. haftadan sonra olası bi durummuş

bnce ondandr canım bnde bi kez öle dedim bizim kızımız diye uyardı beni eşim
ben benim oğlum diyorum çünkü eşim şakada olsa ilk zamanlarda konuşmamızın birinde sen istedin şimdi şikayet etme gibilerden bir kelime kullandı,tabii sonrasında demek istediğini yanlış anlattığını falan söyledi özür diledi ama o gün bugündür ben birazda inat edercesine benim oğlum diyorum

canım bende kendim yaptırmak istiyorum kafama göre bulamazsam,karyolada yatağı park beşik gibi önce yukarda sonra altta alabileceğim şekilde düşünüyorum,böylellikle yaşı ilerlediği zaman yatağı aşağıya alıp sarkma olayı engellemiş olurum

KIZLAR BITRAZ ABARTTIGINIZIN VE AGIR KONUSTUGUNUZUN FARKINDAMISINIZ HEPIMIZ POPILER KULTURUN ICINDE YASAYAN INSANLARIZ..
hEM DUNE KADAR NELER PISIRIYORUZ YIYORUZ ADLI BIR BASLIK ACALIM DIYEN SIZ DEGILMIYDINIZ SUAN REKLAM IZLIYORUMDA MILYONLARCA YEMEK VE ICECEK REKLAMI YAPILDI...Benım soyledıgım sey evde hepımızın yapabılecegı bırsey ben bıle mutfakla hıc arası olmayan bırısı yapabıldıgıne gore herkes yapar..Ayrıca sızın canınız sadece duydugunuz seylerımı ıstıyor benım duymadıgım gormedıgım eskıden aklıma bıle gelmeyen seyler aklıma gelıyor... Burası bır topık ınsanalr ozgurce yazabılırler yeterkı bırbırımızın alanına tecavuz etmeyelım ve bırbırımıze hakaret boyutuna kaçan bılmıslıkler taslamayalım... Cok aşeren arkadaslar mumkunse sız dısarıyada cıkmayın malum artık sımdının manavlarında envayı cesıt meyve sebze ve yemek cesıtlerı var... Ayrıca hekımınız soylemıstır dıye dusunuyorum bızım aşerme dıye adlandırdıgımız sey su aylarımızda tamamen bızden kaynaklanan psıkolojık seyler...
Benım canımın ıstedıgı seye vucudumun hıc ıhtıyacının oldugunu zannetmıyorum...
Bırseyler yazarken o kadar duyarlı bırısıysenız karsınızdakının de sızın gıbı bır gebe oldugunu alınabılecegını de dusunun lutfen göz hakkından bahsedıyorsunuzda söz hakkından bahsetmıyorsunuz kalp kırıncada karsınızdakının hakkını calmıs oluyorsunuz...
Tamam ben bır daha yazmam canımın ıstedıgı seyı o kadar cahıl egıtımsız bır bayan degılım..
Hepınızı sevgıyle kucaklıyorum...
gebelıgınızın tadını cıkarın bırbırınıze saldıracagınıza...

Anladım canım ozaman bende alayım hiç aklıma gelmemişti bu durum inşallah yara olmaz sütümüz hemen gelir

Benim memişlerimin ucu küçüktü ama dün bi baktım biraz büyümüşler sanırım daha da büyüyecekler

Aa bu arada süt demişken benim sol göğsümden dün sıvı geldi internetten baktım 20. haftadan sonra olası bi durummuş [/B][/QUOTE]

eveet canım olası bir durum..benimde sol göğsümün ucunda bir şişlik oldu önce süt gibi yorumladık ama değil sanırım..
bir dermotologa gitcem içinden irin çıkıyor çünkü biraz canımı sıktı ama inş.doğuma kadar hallederiz..

Kızlar herkese selam ,herkese iyi haftalar,Güzel vede yorucu bir haftasonunun ardından yine geldik biz işimizin başına.Bugün çok sık buralarda olamayacağım hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

merhaba hanımlar dilerim herkes çok çok iyidir. sabahtan doktora gittim tahlillerimi göstermek için, ve kalsiyum eksikliği ile idrarımda enfeksiyon çıktı doktorum bana cals-d3 , megnorum saşe ve zimax 400gr verdi . internetten araştırdım ama hamilelere önerilmemektedir yazıyor offf ya ben ne yapacam şimdi daha ilaçları almadım acaba aranızda banim gibi olan var mı yada ne bileyim duyduğunuz yakınlarınızdan falan yada hiç ilaç kullanmasam bu idrar enfeksiyonu bebeğe zarar eder miki ???

Idrar yolu enfeksıyonu gebelıklete sıddetle uzak durulması gereken bır sey bır numaalı dusuk sebebı...
Doktorunun verıdıg ılacı lutfen kullan ona bakılırsa masum mıgde surubumuz ıcın bıle gebelıkte kullanmamalıdır yazıyor onu yasal oalrak yazmak zorundalar..Cunku gebeler uzerınde bır calısma olmadıgı ıcın..Ayrıca burdakı kımse senın hekımınden daha ıyı bılemez...Hekımıne guven..Ben ne ılaclar kullandım sen bır bılsen benım eşim cerrah aılemde herkes doktor ve kadın dogumcum en yakın arkadasım..Bu durumda bıle bana gerektıgı durumda bu kadar ılac kullandırıyorsa demekkı vardır bır bıldıklerı...İçini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…