- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.021
amin amin amin inşallah.cümlemizinki sağlıcakla olsun
Sağlıkla sıhhatle gelsin meleğin
kızlar merhaba dün babasıyla markete gittik ordan bebişine pembe bir tulum aldı çok hoşuma gitti ilk kez kızıma pembe bişey aldık önceleri bilmiyorduk yeşil alıyorduk pembeye geçtik[/QUOTEben daha pembiş bişe alamadım fıstığıma doğru düzgün alış verişe başlamadım diye beklemede.iyi günlerde kullansın miniğin
Bambikiim saol cnm,inşallaah cümlemize nasip eder sağlıkla kucağımıza almayı..
senin de prensesin hayırlı olsun,gözün aydın artık öğrendin ilk cicisi de pek şirinmiş,maşallaah
biberonu Dr. browns aldım cnm emzik de nuk aldım..biberonu plastik şişe silikon emzik 0+ aldım..
ayrıca 2 ad.yedek emzik ucu daha aldım 0-6 ay diye..bir avent gögüs ucu aldım..
önlemimi aldım hemen yani...okadar şey aldımki cicilere ekliycem ama fotoları çekme bile ayrı bir iş..
denizcim,gözün aydın cnm,maşallah prensesine nasılda büyümüş..Allah bağışlasın..
onu çok deniyorum ama tık yok teyzesi
kızlar merhaba dün babasıyla markete gittik ordan bebişine pembe bir tulum aldı çok hoşuma gitti ilk kez kızıma pembe bişey aldık önceleri bilmiyorduk yeşil alıyorduk pembeye geçtik
buarada dün gece eşim bana sevginle çocuğu boğacağından kokuyorum dedi.ayy öyle olmam inşallah.herşeyin normali güzel.geç hamile kaldım ve şimdiden karnımda seviyorum diye mi öyle düşündü anlamdım.
buarada dün gece eşim bana sevginle çocuğu boğacağından kokuyorum dedi.ayy öyle olmam inşallah.herşeyin normali güzel.geç hamile kaldım ve şimdiden karnımda seviyorum diye mi öyle düşündü anlamdım.
çok sıkta benim kızım falan diyorum hiç bizim kızımız demiyrm acaba bunlardan dolayımı bu şeklde düşünüyo çözemedim.
Amin
Teşekkür ederiz teyzoşu
Bende Dr. Borwns alıcam sanırım emziktede nuk beğendim
Göğüs ucunu neden aldın memeişlerin ucu mu küçük ?
benimkilerde küçükte oyüzden sordum bende alayım ozamanlar elimiz ayağımıza dolaşmasın
Sabırsızlıkla bekliyoruz cicilerin resimlerini
Kendin yaptırırsan daha iyi olur, boyunu çekmecesini filan herşeyini istediğin gibi yaptırırsınKızlar ben beşiği kendim yaptırmak isyiyorum peki bu beşikten sarkma olaylarına karşı boyunu uzun yaptırsak nasıl olur sizce
yok canım küçük değil aksine baya vaar
yara olursa diye ondan aldım..lansinoh kremimi almıştım önceden ama nolur noolmaz dedim,o an heryerden bulamam diye aldım..
inş.ihtiyacımız olmaz tabi,yara olmasın memişlerimiz
ben benim oğlum diyorum çünkü eşim şakada olsa ilk zamanlarda konuşmamızın birinde sen istedin şimdi şikayet etme gibilerden bir kelime kullandı,tabii sonrasında demek istediğini yanlış anlattığını falan söyledi özür diledi ama o gün bugündür ben birazda inat edercesine benim oğlum diyorumbnce ondandr canım bnde bi kez öle dedim bizim kızımız diye uyardı beni eşim
canım bende kendim yaptırmak istiyorum kafama göre bulamazsam,karyolada yatağı park beşik gibi önce yukarda sonra altta alabileceğim şekilde düşünüyorum,böylellikle yaşı ilerlediği zaman yatağı aşağıya alıp sarkma olayı engellemiş olurumKızlar ben beşiği kendim yaptırmak isyiyorum peki bu beşikten sarkma olaylarına karşı boyunu uzun yaptırsak nasıl olur sizce
seni tebrik ediyorum esracimen iyisi gecmi$i okumayim demekki gene birsey yaziyo,okumamak en hayirlisi.artik agir konusucam ama zaten uyari almak istemiyorum!! baska bir topikten yada bizim aramizda olmayan biri bugun okurken denk geldim bizim topige gelip yesil e... yazmis yok isteyen olursa bulurmusmus.insanlar artik ticareti buralara kadar ta$idi.bu tip insanlari Allaha havale ediyorum ve burda yazamadigim bircok agla unutmasin.dedigin gibi dünü$cüm ismarladim ama gelirken sivi diye havaalaninda cöpe attilar yani bana gelemedi.yurtdisi kargoya sordurdum gida maddeleri(yiyecek ve icecek)yasak.gümrükten cekmiyo.insallah yarin baska biri gelicek o gecirebilir.artik $ansa.insanlari anlamiyorum burda herkes hamile,ki olmasa bile bizim kültürümüzde göz hakki denen sey vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?