2011 Nisan Anneleri

HOŞBULDUM CANIM CIM... VALLAHİ SOĞUDU CNM ŞİMDİ YAZICAKTIM TIPİĞE PETEK ATEŞ ATIYO EVİN İÇİ NORMAL NE SICAK NE SOĞUK BATTANİYE ALTINDAYIM BENDE... DİKKAT ETMELİYİZ YA... İNŞ CNM SONUÇLAR YARIN ÇIKICAK DİMİ...İÇİNİ FERAH TUT AMA DEDİĞİN GİBİ BENDE DOKTORDAN NE ZAMAN ÇIKSAM BEBİŞİME BİŞEYLER ALIYORUM Bİ HEVES GELİYO...SENDE YARIN SONUÇLARI ALIRSIN BABASINA BİRAZ MASRAF YAPARSINIZ

Evet canım gördüm senin park yatağını çok güzel miniğin huzurla uyusun içinde
Bende alırsam kurarım bidaha da toplamam gibime geliyor oyüzden biraz daha geciktirmeyi düşünüyorum
Anneciğinde görsün

ben doktora gidince saracağım herşeyi unutuyorum.bu sefer gittiğim de yazıp gidicem
:26: İLK DÜŞÜĞÜMDE İKİNCİ RANDEVUMA GİTMEK NASİP OLMAMIŞTI O ZAMAN YAZMIŞTIM KAĞIDA NEDENSE UNUTUYORUM AA YAZMAK PEK İSTEMİYO CNM KOCAMA DİYORUM DİCEKLERİMİ UNUTMUYO SAĞOLSUN O YERİME SORUYO DOKTORA
SAĞOL CNM GÖRMEMİŞİM Bİ PARK YATAĞI OLMUŞ KURMUŞ ODASININ ORTASINADA TOPLAMAYI UNUTMUŞ HAHAHAHA KAFİYELİ OLDU
**********kızlar şu an doğumda olan bi arkadaşıma dua eder misiniz **************

AY:26: ALLAH YARDIMCISI OLSUN...DOĞUM ANINDA KAÇ MELEK ANNEYE BEBEĞE YARDIMCI OLURMUŞ...ESASINDA DOKTORLAR ''el altısıymış'' yani meleklerin yardımıyla doğum gerçekleşir ama doktor bebeği eliyle tutarış eli altta olur ya...ezan okunuyo...EZANLARIN HÜRMEYİNE RABBİM ONA KOLAY DOĞUM SAĞLIKLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞ.

Selam kızlar...
Bir sepet dolusu ütü yaptım, karnımı da doyurdum geldim.

Doğum yapan arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun...

Gebelikte neden burun kanar?
Normal popülasyona göre gebelerde burun kanamasına daha sık rastlanmaktadır. Bunun temel nedeni bebeğin ve anne adayının sağlığı açısından gebelik sırasında damarlarda dolaşan kan miktarının artmasıdır. Kan miktarı arttıkça burun mukozası içindeki ince ve yüzeysel kan damarlarının maruz kaldığı basınç da doğal olarak artar. Zaman zaman bu ince damarlar artan basınca direnemez ve damar duvarı yırtılarak kanamaya neden olur. Burun mukozasının kuru kalması, şiddetli sümkürme, burnu ve ağzı tıkayarak hapşırma gibi faktörler de basınç artışına pozitif etki ederek kanamayı tetikleyebilir.

KIZLAR SOĞUKLAIGINLIĞINDA DÜNDE OLDU LAVABODA BURNUMU TEMİZLERKEN TAZE KAN GELDİ AMA PIRTILAŞMIŞTI..SANIRIM HAFİF KANADI AMA DIŞARI ÇIKMADI...BİLGİNİZ OLSUN BEN BİRAZ TEDİRGİN OLMUŞTUM AMA OKUDUĞUM İÇİN İÇİM RAHATLADI... SİZİNDE KANADIMI BURNUNUZ

canım bnde de oldu ay hamileyiz =hersey normal diyecegiz galiba

3- 4 ay sonra birbirimiz için dua ederiz artık. Allah kısmet ederse ben normal doğum yapmak istiyorum. şimdiden düşünmeyim diyorum ama biraz gözüm korkmuyo da değill

canım en normalmi epudral falan mı ben başta epudral istiyordum yan etkilerini duyunca vazgeçtim bu konuda araştırma yapan lar olursa yada doktorlarının söylediklerini paylaşan olursa sevinirim

Selam kızlar...
Bir sepet dolusu ütü yaptım, karnımı da doyurdum geldim.

Doğum yapan arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun...
HAMARAT ANAM BU AVRAT.... EVDE Bİ TON İŞ VAR DÜN KAYINVALİDEM İLK DEFA 3. SENE SONUNDA BİZDE YATTI PEDER YOK DİE...MUTFAĞA SOKMADIM VALLAHİ..O YÜZDEN BU GÜN TEMBELLEŞİCEM DEDİ... Bİ ANDA YÜKLENMİM DİE... BEN ARTIK ÜTÜ YAPMIYORUM AHAHA KIYAFETLERİMİN ÇOĞU OLMUYO OLANLARIDA ÜTÜLEEK 5 DAK KOCAMDA GÖLEK HİÇ GİYMEZ PANTOLAN ÜTÜLERİM ONLARDA FASULYEDEN
selam şekerler kyantmışınız bayagı

HOŞGELDİN CNM BEBİŞİN NAPIYO...

canım en normalmi epudral falan mı ben başta epudral istiyordum yan etkilerini duyunca vazgeçtim bu konuda araştırma yapan lar olursa yada doktorlarının söylediklerini paylaşan olursa sevinirim

canm bana dr ben epidural normal doğumu ilk doğmlar için tavsye edyrm cunku uzun suryr dedi agrı fazla olablyr ama sonraki doğmlar kısa oldgu için gerek kalmayablyr dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…