- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.061
esracım hoşgeldin yeni gördüm seni bi taraftan internetten hamile kıyafetlerine bakıyodum daay havalar birden soğudu mu ne hiç battaniyenin altından çıkasım yok bu gün. hemen yarın öğleden sonra olsun hayırlı bi şekilde sonucumu öğreniyim sonra doya doya oğluşuma alışveriş yapıyım istiyorum. çok şey mi itttiiiyoruuumm??:78:
Ay bak gözlerim doluyo anneliktenmi ne...bizimde park yatağı gördün dimi tatlım... Odanın içini işgal etmiş durumda 2 haftadır yatak odamızda Eşim rahatsız değil ona kalsa odayı değiştirip bebeğin yatağını yerine koyalım hep orda kalsın dio... Bende yarın annem gelcek bana kaç hafta üstüne günümüz var görsün kaldırcam diyorum...yok evimize gelenler çok oluyo görüyolar falan kiminin yorumu hoşuma gidiyo kimi erken değilmi die fikir beyan ediyo... Yoruma kapatıcam yani
**********kızlar şu an doğumda olan bi arkadaşıma dua eder misiniz **************
**********kızlar şu an doğumda olan bi arkadaşıma dua eder misiniz **************
:26: İLK DÜŞÜĞÜMDE İKİNCİ RANDEVUMA GİTMEK NASİP OLMAMIŞTI O ZAMAN YAZMIŞTIM KAĞIDA NEDENSE UNUTUYORUM AA YAZMAK PEK İSTEMİYO CNMben doktora gidince saracağım herşeyi unutuyorum.bu sefer gittiğim de yazıp gidicem
SAĞOL CNM
Evet canım gördüm senin park yatağını çok güzelminiğin huzurla uyusun içinde
Bende alırsam kurarım bidaha da toplamam gibime geliyoroyüzden biraz daha geciktirmeyi düşünüyorum
Anneciğinde görsün
:26: İLK DÜŞÜĞÜMDE İKİNCİ RANDEVUMA GİTMEK NASİP OLMAMIŞTI O ZAMAN YAZMIŞTIM KAĞIDA NEDENSE UNUTUYORUM AA YAZMAK PEK İSTEMİYO CNMKOCAMA DİYORUM DİCEKLERİMİ UNUTMUYO SAĞOLSUN O YERİME SORUYO DOKTORA
korkuttun şim di beni ben de yazmayım en iyisi
:26: İLK DÜŞÜĞÜMDE İKİNCİ RANDEVUMA GİTMEK NASİP OLMAMIŞTI O ZAMAN YAZMIŞTIM KAĞIDA NEDENSE UNUTUYORUM AA YAZMAK PEK İSTEMİYO CNMKOCAMA DİYORUM DİCEKLERİMİ UNUTMUYO SAĞOLSUN O YERİME SORUYO DOKTORA
korkuttun şim di beni ben de yazmayım en iyisi
ÖZÜRDİLERİM CNM :26: OLURMU YAZ...ÖYLE DEDİM DİE ÜZÜLDÜM BAK ŞİMDİ GERÇEKTEN :93:
Gebelikte neden burun kanar?
Normal popülasyona göre gebelerde burun kanamasına daha sık rastlanmaktadır. Bunun temel nedeni bebeğin ve anne adayının sağlığı açısından gebelik sırasında damarlarda dolaşan kan miktarının artmasıdır. Kan miktarı arttıkça burun mukozası içindeki ince ve yüzeysel kan damarlarının maruz kaldığı basınç da doğal olarak artar. Zaman zaman bu ince damarlar artan basınca direnemez ve damar duvarı yırtılarak kanamaya neden olur. Burun mukozasının kuru kalması, şiddetli sümkürme, burnu ve ağzı tıkayarak hapşırma gibi faktörler de basınç artışına pozitif etki ederek kanamayı tetikleyebilir.
KIZLAR SOĞUKLAIGINLIĞINDA DÜNDE OLDU LAVABODA BURNUMU TEMİZLERKEN TAZE KAN GELDİ AMA PIRTILAŞMIŞTI..SANIRIM HAFİF KANADI AMA DIŞARI ÇIKMADI...BİLGİNİZ OLSUN BEN BİRAZ TEDİRGİN OLMUŞTUM AMA OKUDUĞUM İÇİN İÇİM RAHATLADI... SİZİNDE KANADIMI BURNUNUZ
3- 4 ay sonra birbirimiz için dua ederiz artık. Allah kısmet ederse ben normal doğum yapmak istiyorum. şimdiden düşünmeyim diyorum ama biraz gözüm korkmuyo da değill
bebek psikolojisi konuusnda tavsiye edeeğiniz kitaplar var mı kızlar?
HAMARAT ANAM BU AVRAT.... EVDE Bİ TON İŞ VAR DÜN KAYINVALİDEM İLK DEFA 3. SENE SONUNDA BİZDE YATTI PEDER YOK DİE...MUTFAĞA SOKMADIM VALLAHİ..O YÜZDEN BU GÜN TEMBELLEŞİCEM DEDİ... Bİ ANDA YÜKLENMİM DİE...Selam kızlar...
Bir sepet dolusu ütü yaptım, karnımı da doyurdum geldim.
Doğum yapan arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun...
selam şekerler kyantmışınız bayagı
canım en normalmi epudral falan mı ben başta epudral istiyordum yan etkilerini duyunca vazgeçtim bu konuda araştırma yapan lar olursa yada doktorlarının söylediklerini paylaşan olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?