2011 Nisan Anneleri

mrb kızlar nasılsınız temızlık yapmam lazm ama bıra ztembellık var bugun.
ethica ıncırlı hastanesıne muayeneye gıden var mı? ben galıba dogumu orda yapıcam.

rana 62 gecmış olsun ılaçları kullanmalısın bence daha fazla ılerlemeden

kızlar ben artık kızımın hareketlerını cok ıyı hıssedıyorum sımdıye kadar hıssedemıyorum dıye cok evhamlanıyordum cok sukurkı artık tamam ozellıkle de sırt üstü yattığım zaman fırıl fırıl dönüyo

Son düzenleme:
Güzel Anneler hepinize selamlar :80:
Biz de eşimle dün miniğimize ilk hediyesini aldık; pembeli alt,üst takım
Ama mağazaya gidince gözümüz korktu yaa...Bir sürü alınacak şey var, her şeyin binbir çeşidi markası...
Allah kolaylık versin, inşallah mantıklı seçimler yaparız..
Göğüs pompası çok lazım birşey mi acaba, manuel ve elektrıklı çeşidi var.. ben inşallah ücretli izinden sonra da , ücretsiz izin almak istiyorum, emzirme bitene kadar bebeğimle olmak istiyorum,
bazı durumlarda makinayla çekip,biberonla süt vermek zorunda mı kalınıyor acaba?
sanırım benim yaşam koçu gibi bir de annelik koçuna ihtiyacım var; alışveriş de beni yönlendirsin :84:

arkadaşlar
benim ayaklarım şişiyor sizdede varmı bu problem bazı günler davul gibi oluyor
tuzlu yemiyorum

canım çok mu ayakta kalıyorsun? ayaklar şişiyorsa uzanıp, ayaklarını biraz yukarıya dayayıp, öyle dinlenmen gerekiyormuş..İnternette okumuştum..

Benim de gece tuvalete kalktığımda, aynada yüzüme bakıyorum yüzüm şiş gibi geliyor..yarın doktora gittiğimde sorucam, acaba tuzu mu çok kaçırıyorum ben :44:

cnm o topiğe ben girmiyorum artık... aş erme psikolojik değil kimi zaman bebeğin isteği üzerini annenin verdiği tepkidir..tabi açılan iştah sonucu bizimde yeMe isteğimiz artık orantılı bunlar...ama böyle bi ricayı NASIL HAKARET OLARAK ALGILADIN ONU GERÇEKTEN ANLAMADIM... bulunduğum çevrede ciddi anlamda herşey bulabilirim o doğru ama geCEnin bi saatide yola düşmek işiMe gelmez... bilmeme geçmişte okudunmu cnm...Bİ BAYAN GİRİP YEŞİL...E İSTERSE CANLARINIZ YOK DALINDAN KOPARILMIŞ TAZE VS VS DİE REKLAM YAPTIĞI MEYVE ARKASINDAN TELEFON VE ADRESİ ÖZELE ATIN YOK ULAŞTIRIRIZ DİE BİTİRİLEN Bİ TİCARİ MAKSATLI HERNE HALTSA... BUNUNLA BİRLİKTE SKORPİON ARKADAŞIMIN BULUNDUĞU YERDE SÖZ EDİLEN İÇECEK ORADA HİÇ Bİ YERDE SATILMIYO ... YANİ HERKESTE BU durum farklı nüks edebilir.......

# Bammbik
# biblobebekler
# ayca22
# ysmnakikol
# mavili34
# mesa+
# leylaars
# mormaske
# 300110
# erenhava
# Suzi77
# cicibebe_cicianne+

slm güzel anneler....bu gün sanki meditasyon yapmış gibiyim..üstümde bi dinginlik var..zihnim boş...

GEÇMİŞİ OKUDUM TOPLU ALINTI YAPARKEN BİŞEY OLDU SİLİNDİ HEPSİ OF AKLIMDADA BİŞEY KALMADI... AMA DOKTOR RANDEVUSU OLAN ANNECİKLER GÜZEL HABERLERLE DÖNÜNCE NASIL MUTLU OLUYORUM ANLATAMAM HASTA OLAN ANNECİKLERDE BİLİYOSUNUZ BEN ATLATTIM ÇOK ŞÜKÜR EVİN İÇİNDE Bİ ANLIK TERLEME VE ÜŞÜTME İLE :84: 1 HAFTA BAYA HAPŞURMA BOĞAZ AĞRISI FALAN ÇEKTİM..İNŞ ÇABUK ATLATIRSINIZ.. HAPŞURURKEN TUTMAYIN HAPŞURUNUZU SALIN GİTSİN..BİDE MÜMKÜNSE AYAKTA HAPŞURMAYIN Bİ KERE AĞRI GİRMİŞTİ SAĞ TARAFIMA OZAAN BİRAZ TEDİRGİN OLMUŞTUM :93:

Eskiden feci hissederdim 2 gündür öyle bi pıt o kadar bi yoğunluk hissediyorum o kadar...acaba hareketli olduğum içinmi.. Bebişimi pek dinlemedim onun etkisi varmı acep...ben uaznıncada uyuduğu zamanamı denk geliyo... Of kafamda çeşit çeşit sorular ouştu kızlar doktora sorcak çok çey var

Park yatak konusu konuşulmuş aklıma geldi 11 aylık bebiş sarkmış sanırım park yataktan...şimdi biliyosunuz bunlar yatak boyları kademe kademe.. Ilk 1 yaşına kadar ilk kademede yata bilirler..he bebiş hareketliyse Sarkma gibi bi durumu varsa ikinci kademe yani alt kısma indiriyosun yatağını ve baya güvenilir oluyo.. Die biliyoru arkadaşlarımdanda..ama

Hoşgeldin esracım bende bi yandan işlerime bakıyorum bi yandan burayı takip ediyorum

Bu haftalarda bebek hareketleri düzenli olmazmış
bende bi gün çok yoğun hissediyosam ertesi gün çok az hissediyorum

Dikkat ediyorum gece su içmek için uyandığımda biraz dinliyorum tık yok
su içip gelip yatıyorum bizimki kıpır kıpır
keyfini bozup uyandırıyorum herhalde

Canım benim yeğenimden bahsediyoduk, beşikten sarkıyordu beşiğini kaldırdık yerine park yatak geldi
ilk doğduğu zamnalar gündüzleri onda yatıyordu,
ilk katında 3-4 ay yattı ondan sonra döndüğü için alt kata geçirdik
ama bizimki şimdi ordanda bacak atıp tırmanmaya çalışıyor

SLM BİTANECİK KONUŞAMIYORUZ YA... HALİYLE MAŞALLAH TOPİĞİMİZ KALABALIKLAŞTI... VALLAHİ BİZİMKİNİN HUYUNU ALAMADIM..BABASI GİBİ GALİBA ESTİRİKLİ İŞİNE GELİNCEMİ HAREKET EDİYO NE... BU HAFTA İÇİ GİDİCEM DOKTORUMA ÇOK HEYCANLIYIM.. BEBİŞİN NASIL SENİN CNM... ANNESİNİ ÜZMÜYO DİMİ... ELİNİ KOYUNCA ANLIYOMUSUN MESELA AYAKLARI NE TARAFTA...POPOSUNU DAYAYINCA FALAN...

esracım hoşgeldin yeni gördüm seni bi taraftan internetten hamile kıyafetlerine bakıyodum da ay havalar birden soğudu mu ne hiç battaniyenin altından çıkasım yok bu gün. hemen yarın öğleden sonra olsun hayırlı bi şekilde sonucumu öğreniyim sonra doya doya oğluşuma alışveriş yapıyım istiyorum. çok şey mi itttiiiyoruuumm??:78:

Evet canım maşallah topiğimiz kalabalık güzel payaşımlar oluyor
Geçen hafta annem elini karnıma koydu bi otarafa giiyor bi bu tarafa 10 dk filan takip etti sonra yorumu şu oldu; "babası gibi kurtlu"
Ay ne güzel gelmiş kontrol zamanın benim 15inde
Bebişim çok şükür iyi, hareketlerini hissettiğimde daha bi iyi oluyorum
Elimi karnıma koyunca bi sertlik hissdiyorum ama sırtını dayıyor galiba :44:
mesela o sertliğin az aşağısından tekme gibi bişi hissediyorum ayakları orda diyorum

Ay bak gözlerim doluyo anneliktenmi ne...bizimde park yatağı gördün dimi tatlım... Odanın içini işgal etmiş durumda 2 haftadır yatak odamızda Eşim rahatsız değil ona kalsa odayı değiştirip bebeğin yatağını yerine koyalım hep orda kalsın dio... Bende yarın annem gelcek bana kaç hafta üstüne günümüz var görsün kaldırcam diyorum...yok evimize gelenler çok oluyo görüyolar falan kiminin yorumu hoşuma gidiyo kimi erken değilmi die fikir beyan ediyo... Yoruma kapatıcam yani

ben doktora gidince saracağım herşeyi unutuyorum.bu sefer gittiğim de yazıp gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…