- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.041
Bende bebek alış verişine bunlarla başladım.
arkadaşlar
benim ayaklarım şişiyor sizdede varmı bu problem bazı günler davul gibi oluyor
tuzlu yemiyorum
arkadaşlar
benim ayaklarım şişiyor sizdede varmı bu problem bazı günler davul gibi oluyor
tuzlu yemiyorum
KIZLAR BITRAZ ABARTTIGINIZIN VE AGIR KONUSTUGUNUZUN FARKINDAMISINIZ HEPIMIZ POPILER KULTURUN ICINDE YASAYAN INSANLARIZ..
hEM DUNE KADAR NELER PISIRIYORUZ YIYORUZ ADLI BIR BASLIK ACALIM DIYEN SIZ DEGILMIYDINIZ SUAN REKLAM IZLIYORUMDA MILYONLARCA YEMEK VE ICECEK REKLAMI YAPILDI...Benım soyledıgım sey evde hepımızın yapabılecegı bırsey ben bıle mutfakla hıc arası olmayan bırısı yapabıldıgıne gore herkes yapar..Ayrıca sızın canınız sadece duydugunuz seylerımı ıstıyor benım duymadıgım gormedıgım eskıden aklıma bıle gelmeyen seyler aklıma gelıyor... Burası bır topık ınsanalr ozgurce yazabılırler yeterkı bırbırımızın alanına tecavuz etmeyelım ve bırbırımıze hakaret boyutuna kaçan bılmıslıkler taslamayalım... Cok aşeren arkadaslar mumkunse sız dısarıyada cıkmayın malum artık sımdının manavlarında envayı cesıt meyve sebze ve yemek cesıtlerı var... Ayrıca hekımınız soylemıstır dıye dusunuyorum bızım aşerme dıye adlandırdıgımız sey su aylarımızda tamamen bızden kaynaklanan psıkolojık seyler...
Benım canımın ıstedıgı seye vucudumun hıc ıhtıyacının oldugunu zannetmıyorum...
Bırseyler yazarken o kadar duyarlı bırısıysenız karsınızdakının de sızın gıbı bır gebe oldugunu alınabılecegını de dusunun lutfen göz hakkından bahsedıyorsunuzda söz hakkından bahsetmıyorsunuz kalp kırıncada karsınızdakının hakkını calmıs oluyorsunuz...
Tamam ben bır daha yazmam canımın ıstedıgı seyı o kadar cahıl egıtımsız bır bayan degılım..
Hepınızı sevgıyle kucaklıyorum...
gebelıgınızın tadını cıkarın bırbırınıze saldıracagınıza...
bu kitaplar nasıl okudunuz mu?banada kitap tavsiyesinde bulunurmusunuz almayı düşünüyorumdadr sabiha paktuna keskin in hayranıyım ben
evimde tüm kitapları var arkadaşlar sizede tavsiye ederim
anne işte
çöp çocuk v.b.
Park yatak konusu konuşulmuş aklıma geldi 11 aylık bebiş sarkmış sanırım park yataktan...şimdi biliyosunuz bunlar yatak boyları kademe kademe.. Ilk 1 yaşına kadar ilk kademede yata bilirler..he bebiş hareketliyseSarkma gibi bi durumu varsa ikinci kademe yani alt kısma indiriyosun yatağını ve baya güvenilir oluyo.. Die biliyoru arkadaşlarımdanda..ama
Hoşgeldin esracımbende bi yandan işlerime bakıyorum bi yandan burayı takip ediyorum
Bu haftalarda bebek hareketleri düzenli olmazmış
bende bi gün çok yoğun hissediyosam ertesi gün çok az hissediyorum
Dikkat ediyorum gece su içmek için uyandığımda biraz dinliyorum tık yok
su içip gelip yatıyorum bizimki kıpır kıpır
keyfini bozup uyandırıyorum herhalde
SLM BİTANECİK KONUŞAMIYORUZ YA... HALİYLE MAŞALLAH TOPİĞİMİZ KALABALIKLAŞTI... VALLAHİ BİZİMKİNİN HUYUNU ALAMADIM..BABASI GİBİ GALİBA ESTİRİKLİ İŞİNE GELİNCEMİ HAREKET EDİYO NE... BU HAFTA İÇİ GİDİCEM DOKTORUMA ÇOK HEYCANLIYIM.. BEBİŞİN NASIL SENİN CNM... ANNESİNİ ÜZMÜYO DİMİ... ELİNİ KOYUNCA ANLIYOMUSUN MESELA AYAKLARI NE TARAFTA...POPOSUNU DAYAYINCA FALAN...
canım benim yeğenimden bahsediyoduk, beşikten sarkıyordu beşiğini kaldırdık yerine park yatak geldi
ilk doğduğu zamnalar gündüzleri onda yatıyordu,
ilk katında 3-4 ay yattı ondan sonra döndüğü için alt kata geçirdik
ama bizimki şimdi ordanda bacak atıp tırmanmaya çalışıyor
Eskiden feci hissederdim 2 gündür öyle bi pıt o kadar bi yoğunluk hissediyorum o kadar...acaba hareketli olduğum içinmi.. Bebişimi pek dinlemedim onun etkisi varmı acep...ben uaznıncada uyuduğu zamanamı denk geliyo... Of kafamda çeşit çeşit sorular ouştu kızlar doktora sorcak çok çey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?