- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.201
Çok sağolun kızlar...İnşallah atlatırım diyeceğim ama bu enfeksiyonu ben bekarlığımdan beri yaşıyorum...Bebişime zarar vermesinde o bana yeter...
cnm böyle iğne batması gibi karnımla göğsümün alt kısmında dün oldu 2 defa hatta...rahatsız etti beni..
Nezaman buluşuyoruz cnmçarşamba saat 10 da doktor kontrolüm var.. Müsaitmisin..
hoşgeldin canmbugun ıkıncı merhabam ve sorum havada kaldı aşkolsun kızlar
İyi akşamlar kızlar, okuldan geldik yemek yaptık yedik veeee geldik ascııkkk sohbete
Ya ismini hatırlamıyorum bir arkadaş yazmış az yiyorum ama yine de kilo alıyorum diye...Aynen benn..
Ne oluyor anlamadım iştahım yerinde aslında ama kilo aldıracak şeyler de tüketmemeye çalışıyorum ne oluyor bu bünyeye bilmiyorum
canım ilaç tedavisi vermiyormu bende tatilde havuzda mantar kapmıştım bu sıradada hamilekalınca doktor az zararı olmaz dedi ama geçen akıntı çok fazlalaştı idrardada enfeksiyon çıkmıştı tek doz toz verdiler o zaman şimdide mantar için aldım fitil vs. geçti gibi zor gerçekten
bugun ıkıncı merhabam ve sorum havada kaldı aşkolsun kızlar
Kızlar bıcı bıcı yapıp gelicem...öptüm...
Ayyy sen miydin canım yaaa bir ara ilişti gözüme sonra unuttum kim olduğunu kusura bakmaooooooooooo benim canımmmm...işte 4 kilo aldm bugun itbaryla bide dkkat edyrm guya denizcm :92:
Nisacımmmmm geçmiş olsun canımcanım ilaç tedavisi vermiyormu bende tatilde havuzda mantar kapmıştım bu sıradada hamilekalınca doktor az zararı olmaz dedi ama geçen akıntı çok fazlalaştı idrardada enfeksiyon çıkmıştı tek doz toz verdiler o zaman şimdide mantar için aldım fitil vs. geçti gibi zor gerçekten
Canım veriyordu ama bir seferlik suyun içine katılan toz ilaçtan...Bu sefer farklı yazdı...Akıntım için fitilde verdi...Bebeğe hiçbir zararı yok dedi bu ilaçların...
Hoşgeldin tatlım ne sormuştun ben de yeni geldim????
canım sorun hakkında hiç bir fikrim yok. herhalde kimse bilmediği için cevap vermiyor küsme tatlım
:78: AY SAYFALAR BAZEN HIZLI İLERLİYO ONDAN ATLAMIŞ OLABİLİRİZ CNMKUSURA BAKMA... HOŞGELDİNİZ...
Nisacımmmmm geçmiş olsun canım
onemlı değıl kızlar ya da benım alınganlıgım ustumde kaç gundur kafam çok karışık drum dogum fıyatı verdı baya tuzlu başka dr arayışına gırebılırım ama yınede kararsızım doguma bu kadr para vercegıme bebgımın hucresını bankaya verırım dıye duşunuyorum.bırde ethıcada yapıcam galıba ethıca aklında bılgısı olan varmı acaba
İyiyiyim güzelim ne olsun büyüyorlar içerde.Bizim de bugün detaylı usg vardı çok şükür bir problem yok dedi doktorumuz inş Rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşsağolcanım benm geçti inş. tekrarlamazsen nasılsın güzel bebişin nasıl
İyiyiyim güzelim ne olsun büyüyorlar içerde.Bizim de bugün detaylı usg vardı çok şükür bir problem yok dedi doktorumuz inş Rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inş
Aaaaa söylemeyi unuttum aşımı oldum ben bugün doktor 2 doz olabilirisin dedi ben de aradan çıksın dedim.
Sen nasılsın neler yapıyorsun sen de benim gibi çok giremiyorsun de mii?Bebişin nasıl??
Yok güzelim inan hiçbir fikrim yok
kızlar merhabaaa nasılsınız.. kusura bakmayın coktandır giremedim yazılanlar birikmiş okuyamadım. annem babam kardeşim geldi babamla kardeşim dün döndü annem carşambaya kadar burda yarın bebişimi görmeye gidicez beraber umarım yüzünü gösterir oğlumm bu sefer:))) umarım herkesein keyfi yerinde herşey olundadır
Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?