2011 Nisan Anneleri

Çok sağolun kızlar...İnşallah atlatırım diyeceğim ama bu enfeksiyonu ben bekarlığımdan beri yaşıyorum...Bebişime zarar vermesinde o bana yeter...

canım ilaç tedavisi vermiyormu bende tatilde havuzda mantar kapmıştım bu sıradada hamilekalınca doktor az zararı olmaz dedi ama geçen akıntı çok fazlalaştı idrardada enfeksiyon çıkmıştı tek doz toz verdiler o zaman şimdide mantar için aldım fitil vs. geçti gibi zor gerçekten

cnm böyle iğne batması gibi karnımla göğsümün alt kısmında dün oldu 2 defa hatta...rahatsız etti beni..

Nezaman buluşuyoruz cnm çarşamba saat 10 da doktor kontrolüm var.. Müsaitmisin..

çarşamba olurda 4ten sonra olabilir yayın geç bitiyor ama perşembe cuma 2 buçukta cumartesi izinliyim bu arada mecidiyeköy çamlıca farketmez canım

bugun ıkıncı merhabam ve sorum havada kaldı aşkolsun kızlar
hoşgeldin canm

canım hoşgeldin afiyet olsun yarasın bebişine nasılsın nasıl gidiyor

Canım veriyordu ama bir seferlik suyun içine katılan toz ilaçtan...Bu sefer farklı yazdı...Akıntım için fitilde verdi...Bebeğe hiçbir zararı yok dedi bu ilaçların...

ooooooooooo benim canımmmm...işte 4 kilo aldm bugun itbaryla bide dkkat edyrm guya denizcm :92:
Ayyy sen miydin canım yaaa bir ara ilişti gözüme sonra unuttum kim olduğunu kusura bakma
Aynenn tatlım ben de 5 kilo amış bulunuyorum.Kiloları alıyorum alıyorum sonra tartıya çıkınca nasıl aldım ben bunları bu kadar çabuk diye düşünüyorum:44:Neyse bebişler sağlıklı olsun da alınan kilolar olsun

Nisacımmmmm geçmiş olsun canım

Canım veriyordu ama bir seferlik suyun içine katılan toz ilaçtan...Bu sefer farklı yazdı...Akıntım için fitilde verdi...Bebeğe hiçbir zararı yok dedi bu ilaçların...

inş. bian önce geçer insan bebekleridüşünüyor onlara bişi olmasın yeterfitil epey faydalı canım:78: ben çok zorlandım ama:78:

Hoşgeldin tatlım ne sormuştun ben de yeni geldim????

canım sorun hakkında hiç bir fikrim yok. herhalde kimse bilmediği için cevap vermiyor küsme tatlım

:78: AY SAYFALAR BAZEN HIZLI İLERLİYO ONDAN ATLAMIŞ OLABİLİRİZ CNM KUSURA BAKMA... HOŞGELDİNİZ...

onemlı değıl kızlar ya da benım alınganlıgım ustumde kaç gundur kafam çok karışık drum dogum fıyatı verdı baya tuzlu başka dr arayışına gırebılırım ama yınede kararsızım doguma bu kadr para vercegıme bebgımın hucresını bankaya verırım dıye duşunuyorum.bırde ethıcada yapıcam galıba ethıca aklında bılgısı olan varmı acaba

Yok güzelim inan hiçbir fikrim yok

sağolcanım benm geçti inş. tekrarlamaz sen nasılsın güzel bebişin nasıl
İyiyiyim güzelim ne olsun büyüyorlar içerde.Bizim de bugün detaylı usg vardı çok şükür bir problem yok dedi doktorumuz inş Rabbim sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsin inş
Aaaaa söylemeyi unuttum aşımı oldum ben bugün doktor 2 doz olabilirisin dedi ben de aradan çıksın dedim.
Sen nasılsın neler yapıyorsun sen de benim gibi çok giremiyorsun de mii?Bebişin nasıl??

ayy maşallah bebişine amin canım Rabbim hepimizn evladını sağlıacakla kucağımıza almayı nasip etsin evet canım fazla giremiyorum nete iş fazlasıyla alıyor enerjimi açıkcası aslında kendime bebek gelişimine vakit ayırmak istyrum eve gel yemek ye uyu şubatı iple çekiyrum izne çıkıcam

kızlar merhabaaa nasılsınız.. kusura bakmayın coktandır giremedim yazılanlar birikmiş okuyamadım. annem babam kardeşim geldi babamla kardeşim dün döndü annem carşambaya kadar burda yarın bebişimi görmeye gidicez beraber umarım yüzünü gösterir oğlumm bu sefer:))) umarım herkesein keyfi yerinde herşey olundadır

Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam

hoşgeldın canım annen gelmış uzakta geelmıyor dıye uzuluyordun sanırım gozun aydınguzel haberlerle gelırsın ınş.ben gordum kızımın yuzunu haftasonu çok gzl bır duygu

ya kızlar benim kafam çok karışık. aslında ciciler konusunda sormam daha mı uygun olurdu bilmiyorum? ben bebeğime 2 kollu, 4 kısa kollu alttan çıtçıtlı body aldım. 1 patiksiz 1 patikli alt, 1 pijama takımı, 3 penye battaniye, 3 önlük aldım. daha hastane çıkışı ve 5 li takımlardan alacağım ama neyden kaç tane alınmalı bir türlü karar veremiyorum. tulum, kısa-uzun kollu body, üst, alt kaçar tane almalı ki ne gereksiz eşya olsun elde ne de eksik gelsin ya da diğer şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…