- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.241
ya kızlar benim kafam çok karışık. aslında ciciler konusunda sormam daha mı uygun olurdu bilmiyorum? ben bebeğime 2 kollu, 4 kısa kollu alttan çıtçıtlı body aldım. 1 patiksiz 1 patikli alt, 1 pijama takımı, 3 penye battaniye, 3 önlük aldım. daha hastane çıkışı ve 5 li takımlardan alacağım ama neyden kaç tane alınmalı bir türlü karar veremiyorum. tulum, kısa-uzun kollu body, üst, alt kaçar tane almalı ki ne gereksiz eşya olsun elde ne de eksik gelsin ya da diğer şeylerden
başınız sağolsun cnm,benimde dün abimib kayınpederi vafet etti,bende ordaydım.Allah sabır versin..Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
inş.cnm hadi hayırlısı ,bebişinde iyidir inş..kızlar merhabaaa nasılsınız.. kusura bakmayın coktandır giremedim yazılanlar birikmiş okuyamadım. annem babam kardeşim geldi babamla kardeşim dün döndü annem carşambaya kadar burda yarın bebişimi görmeye gidicez beraber umarım yüzünü gösterir oğlumm bu sefer:))) umarım herkesein keyfi yerinde herşey olundadır
kankiş geldinde,bıcı bıcı mı yapcan bakimKızlar bıcı bıcı yapıp gelicem...öptüm...
cnm slm valla geçmişin tamamını okuyamadım..ethica hakkında hiç fikrim yok ne yazıkki..bugun ıkıncı merhabam ve sorum havada kaldı aşkolsun kızlar
cnm büyük geçmiş olsun kontrollerini aksatma,inş başka sorunun olmaz..Allah şifa versin..
Çok teşekkür ederim kızlar...Benim hatırlarsanız hep idrar yolu enfeksiyonunla başım dertteydi...Ağrılarım olurdu ama yola çıktığımda sabit durduğumdanmı bilemiyorum gaz sancısı gibi sıkıştırıp kıvrandırdı...Ozaman korkktum ben...Evimize dönünce 2 gün hissetmedim hareketlerini biraz panikledim...Pazar sabahı göbek hizamda sancı ile uyandım ve eşim hastaneye götürdü ve yaşadıklarımı anlattım idrar istediler ve yine idrarda çıktı sorun yalnız önceki testlerimde kan işemek veyada kum dökmek çıkmıyordu...Kan işemek derken normal idrar ama testte çıkıyor işte...
evet cnm bende ilk bebğimde 7aya kadar 4,5 kğ aldım,sonra 2,5 ayda 9,5kğ alıp 14kğ ile doğum yaptım..son aylar insan kendine şaşıyor,ben 12yi geçmem dyordum çünkü büyük konuşmuşum...leegörkem canım benim görümcem 5 ay boyunca hiç kilo almadım,5 aydan sonra bi kilo almaya başladım 17 kiloda tamamladım dedi.Kilo alımları son aylarda patlıyormuş dikkat et sen yinede,canınıda sıkma alırsın nede olsa.Dün ceyda düvenciyi gördüm tvde oda 19.haftasındaymış oda nisan annesi,göbüşü falan benim kadar belli oluyordu.
evet cnm benim bi arkadaşta 30kğ almıştı doğumdan sonra7-8kğ su kalmıştı ama yinede bu kadar abartmamalı dikkat etmeli,sonuçta vucüt deforme oluyor..Kızlar okuldaki bir öğretmen arkadaş 30 kilo almış hamileliğinde ama şimdi formu gayet yerinde.Ben de aslında takıyorum bazen ama istersek verebiliriz sanırım.Yani inşallah
cnm bu kadar panik yapma ,hem şöyle düşün bu ilk bebeğin 2.cide giyer kısmet olursa..aldıkların kıyafet bakımından az..ben 2011annelerine tavsiyeler bölümünde yazmıştım ama senin için kısacayazim..en çok lazım olan şey badi ve alt pijama,ben patiklileri tercih ettim..badileri küçüklerden 5-6 tane ,bi büyük boydan 5-6 tane alsan iyi oluyor,büyükte olsa giydiriken zor olmuyor..alt patikli donlardan da (ben don diyorum) bayagı giyebiliyor ,onunda sıfır numarası var 5-6tane ondan,5-6tane 1 numara al..1-2tane 10lu yada 12li hast.çıkışı al..diğer hast.çıkışlarını 5li takımlardan al daha kullanışlı oluyor.5li olanlardan 6tane falan almıştım ben..aslında bebeğin çok üstü kirlenmioyr ama en çok sıkıntı eğer kusuyorsa oluyor,birde kakaları sıvı oldugu için badisin ve donuna kaka bulşaması çok oluyor..hee birde erkeklerde alt değiştirirken sulama heryeri batırıyor altını açınca temiz bezi hemen üstüne kapatın bağlamasanız bile yoksa fıskiye gibi mübarek suluyor ..bunun dışında birkaç tanede tulum almıştım..zaten misafirliğe gelenlerde getiriyor bi sürü kıyafet..ben kuran okuttugumda bi valiz giysisi olmuştu,büyüklü küçüklü..yani çok abartmadan beğendiğin şeyleri al,içinde kalmasın sonradan (benim gibi )
başınız sağolsun cnm,benimde dün abimib kayınpederi vafet etti,bende ordaydım.Allah sabır versin..
inş.cnm hadi hayırlısı ,bebişinde iyidir inş..
kankiş geldinde,bıcı bıcı mı yapcan bakimçoktan yapmışsındır herhslde sıhhatler olsun..
cnm slm valla geçmişin tamamını okuyamadım..ethica hakkında hiç fikrim yok ne yazıkki..
cnm büyük geçmiş olsun kontrollerini aksatma,inş başka sorunun olmaz..Allah şifa versin..
evet cnm bende ilk bebğimde 7aya kadar 4,5 kğ aldım,sonra 2,5 ayda 9,5kğ alıp 14kğ ile doğum yaptım..son aylar insan kendine şaşıyor,ben 12yi geçmem dyordum çünkü büyük konuşmuşum...
evet cnm benim bi arkadaşta 30kğ almıştı doğumdan sonra7-8kğ su kalmıştı ama yinede bu kadar abartmamalı dikkat etmeli,sonuçta vucüt deforme oluyor..
ayyy canım ne güzel yaa b,z,m doktorun muayenehanseınde 4 boyutlu ultrason var ama bizim paşa inatçı yüzünü göstermiyorki:)))dönüveriyor arkasını:))
güle güle kullanın canım benim.. al bizdende o kadar anneannemiz bir geldi bir valız esya bugunde aldı biberon setlerini alan ayyy alem ya:))
ben ıkı seferdır ıkı kere ultrasona gırıyorum arada çıkolata yıyorum pozısyon degıştırsın dıye baya beklıtıyor bızı renklıden gorduk drum bu kız babsına benzıyor dedı babda baya kabarı tabı eve her gelene cd gosterıyor bana benzıyor dıye
sızde gule gule kullanın canım oo sız bıberonlarad gecmıssınz
kızlar ben çıkıyorum kociş geldi. iyi akşamlar herkese. bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum
bu arada kızlar amcamız bebek arabamızıda almıs bu hafta içi gelecekmiş bakalım merakla bekliyorum.. cocuklar gibi heyecan yaptım bende..:)
maşallah anneanneye ..benim annemde oğlumda öyleydi,her geliyordu yeni bi bebbek eşyası,oğlum 2yaşında nerdeyse hala her geldiğinde çorap,eşofman ne bulursa alıp getiriyor sağolsun..ayyy canım ne güzel yaa b,z,m doktorun muayenehanseınde 4 boyutlu ultrason var ama bizim paşa inatçı yüzünü göstermiyorki:)))dönüveriyor arkasını:))
güle güle kullanın canım benim.. al bizdende o kadar anneannemiz bir geldi bir valız esya bugunde aldı biberon setlerini alan ayyy alem ya:))
geçte olsa istiyorsan git kaydol cnm,hem vitamin ilaçlarını flnda ücretsiz veriyor sağlık bakanlığı,aşılar falanda yapılıyor..bir dahaki aylardada doğum konusunda bilgi vereceklermiş..hatta gebelik takibinden sonra lahusalık takibide varmış,doğumdan sonra eve ziyarete gelip ilgileniyorlarmış..zaten şimdi gitmesen bile bebiş doğunca mecbur gidiyorsun çünkü aşıları hemen başlıyor bebeğin ve aşıyı sadece sağlık ocakları yapıyor,hast.ler fln yapmıyor..benim gittiğim sağlık ocağı şimdi yeni binaya taşındı ve herşey yepyeni gelmiş,anne çocuk sağlığı merkezine çevrilmeye çalışıyor,inş. çevirirler ..Allah kolaylık versin canım zor gerçekten oğluşunuda uyut en iyisi bana demesi kolay geliyor ama bu arada ben :94: daha kaydolmadım sağlık ocağına çok mu geç acaba ne güzel ilgilenmişler seninle bebişinin kalp atışlarınıda duymuşsun ne güzel
ayy hakikaten yaa yılbaşına az kaldı ama ne tuhaf bana sanki yıl bitmiyor gibi geliyor..kızlar yılbaşına az kaldı...yani 2011 e girmeye...SKORPİON DÜNÜŞLE ONU KONUŞUYODUK...yılbaşı 2011 derken ne kaldı ki geriyebu günlere geldik birlikte
ay inş..böyle düşününce hem heyecanlanıp seviniyorum,hemde endişe ve korku kaplıyor içimi..tekrar aynı şeyleri yaşamak,küçük bi bebek fikri tuhaf geliyor..geri sayim ba$ladiiii.. Allahim kucagimiza aldigimiz günleride göstersin insallah hep birlikte
ohh gözün aydıncnm..git gez vallahi ,at sıkıntını..Kızlar ben bu haberin şerefine şimdi dooooru forum istanbula gidiyorumm alışverişeeee .. Görüşürüz öptüm hepiniziiiii
evet cnm dediğin gibi zor da olsa ,bebek doğunca herşey yalan oluyor,tek düşüncen o olouyor ve bu mükemmel bir duygu..normal doğumdan hiç korkmayın kızlar...insan anne olduğunu asıl o acının sonunda,kucağına aldığın sıcacık bebeğinle daha iyi anlıyorsun.onun dünyaya geliş anını,yavrun için verdiğin mücadeleyi,mücadelenin sonundaki mükafatını ...canlı canlı görüyorsun.hadi kıalaaarrr cesaret!
cnm mavinin modeli güzel,kreminde rengi içaaçıcı tabi kararr senin..kızlaar bebek odası baya bir kafamı kurcalıyor..
iyi ve kaliteli olsun istiyorum aynı zamanda fiyatı da uygun olsun istiyorum..
bu 2 modeli beğendim,caploonbadan fiyatları da uygun gibi,Bodrum satıcısından fiyat aldım ama merkezi İzmirde oradan bakıp alabilirim daha uyguna gelir hem..fikirlerinizi almak istedim,nasıl sizce?
Ay kızlar bende doğum değilde bebek eve geldiğinde napcam die düşünüyorum...eksik bişey edermiyim..çocuğuma iyi bakarmıyım...hamilelik psikolojim olmadı ama:26: Annelik olacak galiba..... Mesela bu emzik konusu... Emzirdikten sonra versem almazsa almasın ama ya emziğe sararda sütümü almazsa saçama mı düşündüm acaba... Sizce kızlar
yicika muayene ücreti dahilmi o doktora mı gidiyorsun
MAŞALLAH CNM..HADİ GÖZÜN AYDIN
sağol canım darısı başına inşallah.
istanbulda bulunun arkadaşlarım.... bu liste güncellenmedi...olurda bi gün buluşup görüşmek istersek die burda semtleri yazdım..ist olup listede olmayan arkadaşlarım var söylerseniz eklemek isterim
esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
ellot-----SARIYER
angel74---KÜÇÜKÇEKMECE
Bammbik----TUZLA
OK CNM BEN SANA ÖZELDEN ATARIM.. CUMA YADA CUMARTESİ... ÇAMLICA DAHA İYİ OLUR CNM İNŞ BULUŞURUZ.. DEĞİŞİKLİK OLURçarşamba olurda 4ten sonra olabilir yayın geç bitiyor ama perşembe cuma 2 buçukta cumartesi izinliyim bu arada mecidiyeköy çamlıca farketmez canım
NE KADAR FİYAT VERDİ CNM...SEN HANGİ HASTANEYE GİDİYOSUN Kİ...onemlı değıl kızlar ya da benım alınganlıgım ustumde kaç gundur kafam çok karışık drum dogum fıyatı verdı baya tuzlu başka dr arayışına gırebılırım ama yınede kararsızım doguma bu kadr para vercegıme bebgımın hucresını bankaya verırım dıye duşunuyorum.bırde ethıcada yapıcam galıba ethıca aklında bılgısı olan varmı acaba
SLM CNM..kızlar merhabaaa nasılsınız.. kusura bakmayın coktandır giremedim yazılanlar birikmiş okuyamadım. annem babam kardeşim geldi babamla kardeşim dün döndü annem carşambaya kadar burda yarın bebişimi görmeye gidicez beraber umarım yüzünü gösterir oğlumm bu sefer:))) umarım herkesein keyfi yerinde herşey olundadır
BAŞINIZ SAĞOLSUN CNM... MEMLEKET NERESİ UZAKMI ÇOKMU TEK KALCAN..Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
EVET CNM YILBAŞINA AZ KALDI HOŞ BİZE GELEN Bİ KUTLAMA YOK AMA YENİ YILA GİRİYORUZ SAĞLIKLA İNŞ.. O GÜNLERİDE Bİ GÖRELİM ALLAHIN İZNİYLEoh ohh güle güle kullanın..keşke bizimde amcamız olsa :) amca yok 3 hala var ama onlardanda aldığımız hava
maşallah anneanneye ..benim annemde oğlumda öyleydi,her geliyordu yeni bi bebbek eşyası,oğlum 2yaşında nerdeyse hala her geldiğinde çorap,eşofman ne bulursa alıp getiriyor sağolsun..
geçte olsa istiyorsan git kaydol cnm,hem vitamin ilaçlarını flnda ücretsiz veriyor sağlık bakanlığı,aşılar falanda yapılıyor..bir dahaki aylardada doğum konusunda bilgi vereceklermiş..hatta gebelik takibinden sonra lahusalık takibide varmış,doğumdan sonra eve ziyarete gelip ilgileniyorlarmış..zaten şimdi gitmesen bile bebiş doğunca mecbur gidiyorsun çünkü aşıları hemen başlıyor bebeğin ve aşıyı sadece sağlık ocakları yapıyor,hast.ler fln yapmıyor..benim gittiğim sağlık ocağı şimdi yeni binaya taşındı ve herşey yepyeni gelmiş,anne çocuk sağlığı merkezine çevrilmeye çalışıyor,inş. çevirirler ..
ayy hakikaten yaa yılbaşına az kaldı ama ne tuhaf bana sanki yıl bitmiyor gibi geliyor..
ay inş..böyle düşününce hem heyecanlanıp seviniyorum,hemde endişe ve korku kaplıyor içimi..tekrar aynı şeyleri yaşamak,küçük bi bebek fikri tuhaf geliyor..
ohh gözün aydıncnm..git gez vallahi ,at sıkıntını..
evet cnm dediğin gibi zor da olsa ,bebek doğunca herşey yalan oluyor,tek düşüncen o olouyor ve bu mükemmel bir duygu..
cnm mavinin modeli güzel,kreminde rengi içaaçıcı tabi kararr senin..
oy oy benim kankim nelerde düşünürmüş..enişelenme tatlım sen ben eminim süpppppper bi anniş olacaksın sen..hem hiç korkma onlar acıkınca cöpcöp nasıl kapıyorlar sen bile şaşarsın
kuzum bende eyüp rami de oturuyorum. beni de ekleyiverirsin. sen sormuşsun ama benim alışveriş için öyle bi evden çıkışım vardı kien kısa zamanda ciclerin resimlerini çekip koyarım topiğe
kızlar ya sizinde yatınca böle hafif yan yatmaya meğil verir gibi yaptınızda göbek deliğiniz batıyomu sanki ben yüzüstü yatmadan uyuyamazdım bari hafif meğilli yatayım dıyorum ama göbek deliğimden bişi batıyo yaa acıtıyo yani....
Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?