2011 Nisan Anneleri

bu arada kızlar amcamız bebek arabamızıda almıs bu hafta içi gelecekmiş bakalım merakla bekliyorum.. cocuklar gibi heyecan yaptım bende..:)

cnm bu kadar panik yapma ,hem şöyle düşün bu ilk bebeğin 2.cide giyer kısmet olursa..aldıkların kıyafet bakımından az..ben 2011annelerine tavsiyeler bölümünde yazmıştım ama senin için kısacayazim..en çok lazım olan şey badi ve alt pijama,ben patiklileri tercih ettim..badileri küçüklerden 5-6 tane ,bi büyük boydan 5-6 tane alsan iyi oluyor,büyükte olsa giydiriken zor olmuyor..alt patikli donlardan da (ben don diyorum ) bayagı giyebiliyor ,onunda sıfır numarası var 5-6tane ondan,5-6tane 1 numara al..1-2tane 10lu yada 12li hast.çıkışı al..diğer hast.çıkışlarını 5li takımlardan al daha kullanışlı oluyor.5li olanlardan 6tane falan almıştım ben..aslında bebeğin çok üstü kirlenmioyr ama en çok sıkıntı eğer kusuyorsa oluyor,birde kakaları sıvı oldugu için badisin ve donuna kaka bulşaması çok oluyor..hee birde erkeklerde alt değiştirirken sulama heryeri batırıyor altını açınca temiz bezi hemen üstüne kapatın bağlamasanız bile yoksa fıskiye gibi mübarek suluyor ..bunun dışında birkaç tanede tulum almıştım..zaten misafirliğe gelenlerde getiriyor bi sürü kıyafet..ben kuran okuttugumda bi valiz giysisi olmuştu,büyüklü küçüklü..yani çok abartmadan beğendiğin şeyleri al,içinde kalmasın sonradan (benim gibi )
Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
başınız sağolsun cnm,benimde dün abimib kayınpederi vafet etti,bende ordaydım.Allah sabır versin..

inş.cnm hadi hayırlısı ,bebişinde iyidir inş..
Kızlar bıcı bıcı yapıp gelicem...öptüm...
kankiş geldinde,bıcı bıcı mı yapcan bakim çoktan yapmışsındır herhslde sıhhatler olsun..
bugun ıkıncı merhabam ve sorum havada kaldı aşkolsun kızlar
cnm slm valla geçmişin tamamını okuyamadım..ethica hakkında hiç fikrim yok ne yazıkki..
cnm büyük geçmiş olsun kontrollerini aksatma,inş başka sorunun olmaz..Allah şifa versin..
evet cnm bende ilk bebğimde 7aya kadar 4,5 kğ aldım,sonra 2,5 ayda 9,5kğ alıp 14kğ ile doğum yaptım..son aylar insan kendine şaşıyor,ben 12yi geçmem dyordum çünkü büyük konuşmuşum...

Kızlar okuldaki bir öğretmen arkadaş 30 kilo almış hamileliğinde ama şimdi formu gayet yerinde.Ben de aslında takıyorum bazen ama istersek verebiliriz sanırım.Yani inşallah
evet cnm benim bi arkadaşta 30kğ almıştı doğumdan sonra7-8kğ su kalmıştı ama yinede bu kadar abartmamalı dikkat etmeli,sonuçta vucüt deforme oluyor..

hoşgeldın bayans bende şımdıye kadr 4 aldım ama drum bundan sonra alacaksın bu aydan sonra bellı olcak dedı fazla alıp alamdıgın

arkadaşım o topikte de yazdıklarını okudum çok işe yarar şeyler. tekrar yoruldun benim için çok sağol canımm

ben ıkı seferdır ıkı kere ultrasona gırıyorum arada çıkolata yıyorum pozısyon degıştırsın dıye baya beklıtıyor bızı renklıden gorduk drum bu kız babsına benzıyor dedı babda baya kabarı tabı eve her gelene cd gosterıyor bana benzıyor dıye

sızde gule gule kullanın canım oo sız bıberonlarad gecmıssınz[/QUOTE]

evet canım hiç sorma cok aldık eşim kızdı artık dün ben normalde 34 beden daraltarak giyiyordum cok kilo alınca olmamaya basladı eşim dedi git bişeyler al üzerine bigün ben gidip eve poşetlerle döndüm içinden bisürü bebek eşyası kendime iki adet elbise aldım dün aldı annemle beni istinye parka götürdü palto elbise ler aldı annem bebeğe bakınca da yok dedi ona almak onun şimdiden daha cok kıyafeti var daha doğmadan kızcagızın gyecek kıyafeti kalmadı:))))) sonra oğluna da aldı ama dayanamadı:)))

evet canım hiç sorma cok aldık eşim kızdı artık dün ben normalde 34 beden daraltarak giyiyordum cok kilo alınca olmamaya basladı eşim dedi git bişeyler al üzerine bigün ben gidip eve poşetlerle döndüm içinden bisürü bebek eşyası kendime iki adet elbise aldım dün aldı annemle beni istinye parka götürdü palto elbise ler aldı annem bebeğe bakınca da yok dedi ona almak onun şimdiden daha cok kıyafeti var daha doğmadan kızcagızın gyecek kıyafeti kalmadı:))))) sonra oğluna da aldı ama dayanamadı:)))[/QUOTE]

bızde gecen alışverış mer.gttık artık çocuk katlarında gezıyoruz kendımıze bışe bakmak aklımıza gelmıyor artık.ıyı yapmıssınz şimdıden bebışler bızım yerımızı aldı
kızlar ben çıkıyorum kociş geldi. iyi akşamlar herkese. bebişlerinizi ve sizleri öpüyorum

goruşuruz canım

Son düzenleme:
benım bır kaç gudur bacaklarıma kramp gırıyor gece anıden uyanıyorum ve hala bacaklarım agrıyor arkaları çok sert.magnezyum-calsıyum hapı kullandıgım halde

Son düzenleme:
bu arada kızlar amcamız bebek arabamızıda almıs bu hafta içi gelecekmiş bakalım merakla bekliyorum.. cocuklar gibi heyecan yaptım bende..:)

oh ohh güle güle kullanın..keşke bizimde amcamız olsa :) amca yok 3 hala var ama onlardanda aldığımız hava

maşallah anneanneye ..benim annemde oğlumda öyleydi,her geliyordu yeni bi bebbek eşyası,oğlum 2yaşında nerdeyse hala her geldiğinde çorap,eşofman ne bulursa alıp getiriyor sağolsun..

geçte olsa istiyorsan git kaydol cnm,hem vitamin ilaçlarını flnda ücretsiz veriyor sağlık bakanlığı,aşılar falanda yapılıyor..bir dahaki aylardada doğum konusunda bilgi vereceklermiş..hatta gebelik takibinden sonra lahusalık takibide varmış,doğumdan sonra eve ziyarete gelip ilgileniyorlarmış..zaten şimdi gitmesen bile bebiş doğunca mecbur gidiyorsun çünkü aşıları hemen başlıyor bebeğin ve aşıyı sadece sağlık ocakları yapıyor,hast.ler fln yapmıyor..benim gittiğim sağlık ocağı şimdi yeni binaya taşındı ve herşey yepyeni gelmiş,anne çocuk sağlığı merkezine çevrilmeye çalışıyor,inş. çevirirler ..
kızlar yılbaşına az kaldı...yani 2011 e girmeye...SKORPİON DÜNÜŞLE ONU KONUŞUYODUK...yılbaşı 2011 derken ne kaldı ki geriye bu günlere geldik birlikte
ayy hakikaten yaa yılbaşına az kaldı ama ne tuhaf bana sanki yıl bitmiyor gibi geliyor..
geri sayim ba$ladiiii..Allahim kucagimiza aldigimiz günleride göstersin insallah hep birlikte
ay inş..böyle düşününce hem heyecanlanıp seviniyorum,hemde endişe ve korku kaplıyor içimi..tekrar aynı şeyleri yaşamak,küçük bi bebek fikri tuhaf geliyor..

Kızlar ben bu haberin şerefine şimdi dooooru forum istanbula gidiyorumm alışverişeeee .. Görüşürüz öptüm hepiniziiiii
ohh gözün aydıncnm..git gez vallahi ,at sıkıntını..
evet cnm dediğin gibi zor da olsa ,bebek doğunca herşey yalan oluyor,tek düşüncen o olouyor ve bu mükemmel bir duygu..
cnm mavinin modeli güzel,kreminde rengi içaaçıcı tabi kararr senin..

oy oy benim kankim nelerde düşünürmüş..enişelenme tatlım sen ben eminim süpppppper bi anniş olacaksın sen..hem hiç korkma onlar acıkınca cöpcöp nasıl kapıyorlar sen bile şaşarsın

kuzum bende eyüp rami de oturuyorum. beni de ekleyiverirsin. sen sormuşsun ama benim alışveriş için öyle bi evden çıkışım vardı ki en kısa zamanda ciclerin resimlerini çekip koyarım topiğe

çarşamba olurda 4ten sonra olabilir yayın geç bitiyor ama perşembe cuma 2 buçukta cumartesi izinliyim bu arada mecidiyeköy çamlıca farketmez canım
OK CNM BEN SANA ÖZELDEN ATARIM.. CUMA YADA CUMARTESİ... ÇAMLICA DAHA İYİ OLUR CNM İNŞ BULUŞURUZ.. DEĞİŞİKLİK OLUR
NE KADAR FİYAT VERDİ CNM...SEN HANGİ HASTANEYE GİDİYOSUN Kİ...
SLM CNM...OH NE GÜZEL ANNE BABA KARDEŞ YANYANA MUHAPPET FALAN... GÜZEL HABERLERLE DÖN CNM...
Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
BAŞINIZ SAĞOLSUN CNM... MEMLEKET NERESİ UZAKMI ÇOKMU TEK KALCAN..
EVET CNM YILBAŞINA AZ KALDI HOŞ BİZE GELEN Bİ KUTLAMA YOK AMA YENİ YILA GİRİYORUZ SAĞLIKLA İNŞ.. O GÜNLERİDE Bİ GÖRELİM ALLAHIN İZNİYLE
kuzum bende eyüp rami de oturuyorum. beni de ekleyiverirsin. sen sormuşsun ama benim alışveriş için öyle bi evden çıkışım vardı ki en kısa zamanda ciclerin resimlerini çekip koyarım topiğe

EKLE CNM CİCİLERİ GÖZÜMÜZ GÖYNİMİZ AÇILSUN...

esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
ellot-----SARIYER
angel74---KÜÇÜKÇEKMECE
Bammbik----TUZLA
İklimya34----ÜSKÜDAR
cicibebe_cicianne----RAMİ

kızlar ya sizinde yatınca böle hafif yan yatmaya meğil verir gibi yaptınızda göbek deliğiniz batıyomu sanki ben yüzüstü yatmadan uyuyamazdım bari hafif meğilli yatayım dıyorum ama göbek deliğimden bişi batıyo yaa acıtıyo yani....

cnm öyle bi sorun yaşaadım ama sola yatınca bebek yoğunlaşıyo bi tarafa ozaman biraz farklı hissediyorum..bacak araa yastık vs koyunca rahatlıyorum vallahi

selam kizlar bugün ben isteyken doktordan evi 3 kere aramislar.e$imde annesine yemege gitmisti eve degildi.ne oldu ki acaba sabah olmaz simdi bana (simdi isten gelince telde numarayi gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…