2011 Nisan Anneleri

MAŞALLAH SANA.... KİLON KAÇ CNM... NE GÜZEL İYİYOSUN AMA KİLO ALMAMIŞSIN... ÇOK GÜZL GERÇEKTEN

esra yağmur-------BEŞİKTAŞ-ÜMRANİYE
bayans-------BEYKOZ
dscopur------AVCILAR
ERVA------RAMİ
yicika------ÜSKÜDAR
fguney------PENDİK
nisa_86------ÇAMLICA
ESRAesn------FATİH
aysu------4.LEVENT
esteem-----EMİRGAN
hnk----HADIMKÖY
ozz83----PENDİK
ellot-----SARIYER
angel74---KÜÇÜKÇEKMECE
Bammbik----TUZLA
İklimya34----ÜSKÜDAR

BENDE KOŞU YOLU DİYİNCE KADIKÖY ZANNETTİM

vakit var canım nasılsa gönlünce olsun boşver İzmiri bekle sen

sağol canım ama maalesef isteyerek olmadı bu durumhamilelik başlangıç kilom 54, şimdi 55 im. sabah aç karına tartıldığımda. son aylarda atağa kalkmayı planlıyorum

OLSUN CNM SONUÇTA BESLENİYOSUN... İLLAKİ.. BÜNYE YAKIYO DEMEK BEBEKTE SAĞLIKLIYSA OH... SON AYLARDA EN FAZLA KAÇ ALIRSIN Kİ..HADİ 8 AL YİNEDE ÇOK İYİ MAŞALLAH

OLSUN CNM SONUÇTA BESLENİYOSUN... İLLAKİ.. BÜNYE YAKIYO DEMEK BEBEKTE SAĞLIKLIYSA OH... SON AYLARDA EN FAZLA KAÇ ALIRSIN Kİ..HADİ 8 AL YİNEDE ÇOK İYİ MAŞALLAH

ay aslında ben neden böyle oldum biliyorum. Ebru Şallı yı çok kınamıştım. Kesin yememiştir kilo almamak için demiştim. Allah başıma verdi. Kimsenin arkasından daha da atıp tutmam

Kızlar okuldaki bir öğretmen arkadaş 30 kilo almış hamileliğinde ama şimdi formu gayet yerinde.Ben de aslında takıyorum bazen ama istersek verebiliriz sanırım.Yani inşallah

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR HERKEZE bende 50 kilo idim 3 kilo verdim üstüne 6 kilo aldım baktım aldım başımı gidiyorum şimdi kalorilerimi sayarsk yiyorum.

leegörkem canım benim görümcem 5 ay boyunca hiç kilo almadım,5 aydan sonra bi kilo almaya başladım 17 kiloda tamamladım dedi.Kilo alımları son aylarda patlıyormuş dikkat et sen yinede,canınıda sıkma alırsın nede olsa.Dün ceyda düvenciyi gördüm tvde oda 19.haftasındaymış oda nisan annesi,göbüşü falan benim kadar belli oluyordu.

bu arada bugün ikinci düzey ultrsonum vardı güzel çıktı herşey çok şükür. doktor hakan bey harika bi insan güven veren tecrübeli bi doktor. gitmek isteyen olursa medipolde ücreti 235 lira.

# fguney
# yicika
# tiancu
# eska
# esteem
# murun84
# esrayagmur
# denizcim
# leegorkemm
# armak

Kızlar bende birkaçgün oldu giremedim...Eşimle Ankara'ya gittik...Kendi arabamızla ama dr. görüşüp öyle cuma gece çıktık yola...İstanbul'a girdiğimizde kasıklarımda gaz sancısı gibi bir sancı oldumu İstanbul'dan çıkana kadar kaç yerde mola verdik bilmiyorum sonra geçti ve rahat yolculuk yaptık...Eve gelince 2 gün oğluşumu hissetmedim ve ağrımda olunca pazar acile gittik ve idrar testi yaptılar bolca kan işiyorsun ve kum döküyorsun dedi dr...1 serum 2 iğne yedim ve usg oğluşuma baktı ve maşallahı var çok hareketli dedi ama ben hissetmiyordum yine...Dr. hissetmemen normal dedi...Ağrıdan vücudun kasıldığından hissetmiyorsun dedi...Sıkça dr. kontrolünde olmalısın yoksa erken doğuma neden olur dedi...Sonra serum yeyince rahatladım ve bolca tekmeleri yedim...Bugünde bankada işlerim vardı beklerken sıramızı sanki içimde oyun oynuyordu hiç durmadı velet...

bu arada bugün ikinci düzey ultrsonum vardı güzel çıktı herşey çok şükür. doktor hakan bey harika bi insan güven veren tecrübeli bi doktor. gitmek isteyen olursa medipolde ücreti 235 lira.
MAŞALLAH CNM..HADİ GÖZÜN AYDIN

CNM BENİM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE...ŞİMDİ BİŞEY SORCAM YOLCULUKTAN SONRA AĞRIN OLDU DOKTORA GİTTİN KAN İŞİYORSUN DERKEN RENDİ NORMAL İDRAR RENGİ DİMİ..KUM NEDEN DÖKÜYOMUŞSUN NİÇİN OLUR CNM...BİDE ERKEN DOĞUMUNA NE SEBEB OLURMUŞ... :26: AY İYİSİN DİMİ ŞİMDİ CNM...

ay haklısın canım doktorda az kilo aldım diye sakın güvenip abur cubura dadanma dediben de izledim ceyda düvenciyi. 3 kilo almış o da

welcome canım çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine şimdi nasılsın peki umarım herşey yolunda gider rabbim seni ve bebişini korusun inşşş.

geçmiş olsun canım umarım bir daha olmaz kendine dikkat et birde kalın çorap giy üşütmemeye bak terliksiz dolaşma

gecmis olsun canim.bir an önce iyilesmen dilegiyle:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…