- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.161
canım ya ben dikkat etmiyorum özellikle ama çikolata kek hamur işi yeme dedi doktor onları yemiyorum. sebze meyve kırmızı-beyaz et istediğim kadar yiyorum. henüz 1 kilo aldım şimdilik. aslında endişeleniyorum ama doktor sorun yok dedi
MAŞALLAH SANA.... KİLON KAÇ CNM... NE GÜZEL İYİYOSUN AMA KİLO ALMAMIŞSIN... ÇOK GÜZL GERÇEKTEN
canım saolasın,burda merak edilmek de güzel birşey
2.cocuğu istiyorum ama şimdiden ona göre plan yapmak da zor,1 taneyi hakedelim de..bende ara renklerden yanayım tabi
bakalım İzmire gidince kesin kararımı vericem artık..tabi 1-1,5 ayı bulacak gitmem..
İnşallah sorun çıkmaz canım.
Tepeciğe gitmek ne demek :26:
sağol canım ama maalesef isteyerek olmadı bu durumhamilelik başlangıç kilom 54, şimdi 55 im. sabah aç karına tartıldığımda. son aylarda atağa kalkmayı planlıyorum
OLSUN CNM SONUÇTA BESLENİYOSUN... İLLAKİ.. BÜNYE YAKIYO DEMEK BEBEKTE SAĞLIKLIYSA OH... SON AYLARDA EN FAZLA KAÇ ALIRSIN Kİ..HADİ 8 AL YİNEDE ÇOK İYİ MAŞALLAH
MAŞALLAH CNM..HADİ GÖZÜN AYDINbu arada bugün ikinci düzey ultrsonum vardı güzel çıktı herşey çok şükür. doktor hakan bey harika bi insan güven veren tecrübeli bi doktor. gitmek isteyen olursa medipolde ücreti 235 lira.
# fguney
# yicika
# tiancu
# eska
# esteem
# murun84
# esrayagmur
# denizcim
# leegorkemm
# armak
Kızlar bende birkaçgün oldu giremedim...Eşimle Ankara'ya gittik...Kendi arabamızla ama dr. görüşüp öyle cuma gece çıktık yola...İstanbul'a girdiğimizde kasıklarımda gaz sancısı gibi bir sancı oldumu İstanbul'dan çıkana kadar kaç yerde mola verdik bilmiyorum sonra geçti ve rahat yolculuk yaptık...Eve gelince 2 gün oğluşumu hissetmedim ve ağrımda olunca pazar acile gittik ve idrar testi yaptılar bolca kan işiyorsun ve kum döküyorsun dedi dr...1 serum 2 iğne yedim ve usg oğluşuma baktı ve maşallahı var çok hareketli dedi ama ben hissetmiyordum yine...Dr. hissetmemen normal dedi...Ağrıdan vücudun kasıldığından hissetmiyorsun dedi...Sıkça dr. kontrolünde olmalısın yoksa erken doğuma neden olur dedi...Sonra serum yeyince rahatladım ve bolca tekmeleri yedim...Bugünde bankada işlerim vardı beklerken sıramızı sanki içimde oyun oynuyordu hiç durmadı velet...
leegörkem canım benim görümcem 5 ay boyunca hiç kilo almadım,5 aydan sonra bi kilo almaya başladım 17 kiloda tamamladım dedi.Kilo alımları son aylarda patlıyormuş dikkat et sen yinede,canınıda sıkma alırsın nede olsa.Dün ceyda düvenciyi gördüm tvde oda 19.haftasındaymış oda nisan annesi,göbüşü falan benim kadar belli oluyordu.
# fguney
# yicika
# tiancu
# eska
# esteem
# murun84
# esrayagmur
# denizcim
# leegorkemm
# armak
Kızlar bende birkaçgün oldu giremedim...Eşimle Ankara'ya gittik...Kendi arabamızla ama dr. görüşüp öyle cuma gece çıktık yola...İstanbul'a girdiğimizde kasıklarımda gaz sancısı gibi bir sancı oldumu İstanbul'dan çıkana kadar kaç yerde mola verdik bilmiyorum sonra geçti ve rahat yolculuk yaptık...Eve gelince 2 gün oğluşumu hissetmedim ve ağrımda olunca pazar acile gittik ve idrar testi yaptılar bolca kan işiyorsun ve kum döküyorsun dedi dr...1 serum 2 iğne yedim ve usg oğluşuma baktı ve maşallahı var çok hareketli dedi ama ben hissetmiyordum yine...Dr. hissetmemen normal dedi...Ağrıdan vücudun kasıldığından hissetmiyorsun dedi...Sıkça dr. kontrolünde olmalısın yoksa erken doğuma neden olur dedi...Sonra serum yeyince rahatladım ve bolca tekmeleri yedim...Bugünde bankada işlerim vardı beklerken sıramızı sanki içimde oyun oynuyordu hiç durmadı velet...
# fguney
# yicika
# tiancu
# eska
# esteem
# murun84
# esrayagmur
# denizcim
# leegorkemm
# armak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?