- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.181
MAŞALLAH CNM..HADİ GÖZÜN AYDIN
CNM BENİM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ET KENDİNE...ŞİMDİ BİŞEY SORCAM YOLCULUKTAN SONRA AĞRIN OLDU DOKTORA GİTTİN KAN İŞİYORSUN DERKEN RENDİ NORMAL İDRAR RENGİ DİMİ..KUM NEDEN DÖKÜYOMUŞSUN NİÇİN OLUR CNM...BİDE ERKEN DOĞUMUNA NE SEBEB OLURMUŞ... :26: AY İYİSİN DİMİ ŞİMDİ CNM...
welcome canım çok geçmiş olsun yaa dikkat et kendine şimdi nasılsın peki umarım herşey yolunda gider rabbim seni ve bebişini korusun inşşş.
geçmiş olsun canım umarım bir daha olmaz kendine dikkat et birde kalın çorap giy üşütmemeye bak terliksiz dolaşma
gecmis olsun canim.bir an önce iyilesmen dilegiyle:79:
geçmiş olsun welcome cım
Erken doğuma neden sebep olacağını tam açıklamadı sadece bebeğe zarar verirmi dedim hayır ama erken doğuma neden olur dedi...Dr. kontrollerine daha sık gitmelisin dedi...
cnm benim...ALLAH ŞİFA VERSİN.....
sağol canım...amin...sen nasılsın...dr. Yasaklarınız kalktımı...
# fguney
# yicika
# tiancu
# eska
# esteem
# murun84
# esrayagmur
# denizcim
# leegorkemm
# armak
Kızlar bende birkaçgün oldu giremedim...Eşimle Ankara'ya gittik...Kendi arabamızla ama dr. görüşüp öyle cuma gece çıktık yola...İstanbul'a girdiğimizde kasıklarımda gaz sancısı gibi bir sancı oldumu İstanbul'dan çıkana kadar kaç yerde mola verdik bilmiyorum sonra geçti ve rahat yolculuk yaptık...Eve gelince 2 gün oğluşumu hissetmedim ve ağrımda olunca pazar acile gittik ve idrar testi yaptılar bolca kan işiyorsun ve kum döküyorsun dedi dr...1 serum 2 iğne yedim ve usg oğluşuma baktı ve maşallahı var çok hareketli dedi ama ben hissetmiyordum yine...Dr. hissetmemen normal dedi...Ağrıdan vücudun kasıldığından hissetmiyorsun dedi...Sıkça dr. kontrolünde olmalısın yoksa erken doğuma neden olur dedi...Sonra serum yeyince rahatladım ve bolca tekmeleri yedim...Bugünde bankada işlerim vardı beklerken sıramızı sanki içimde oyun oynuyordu hiç durmadı velet...
Erken doğuma neden sebep olacağını tam açıklamadı sadece bebeğe zarar verirmi dedim hayır ama erken doğuma neden olur dedi...Dr. kontrollerine daha sık gitmelisin dedi...
selam kızlar iyi kaynatmalar nasılsınız?
Canım geçmiş olsun allah tez zamandaşifa versin canım biran önce atlatırsın inş.:94:
canım geçmişolsun aman dikkat et kendine
selam kızlar iyi kaynatmalar nasılsınız?
canım geçmiş olsun Allah tez zamandaşifa versin canım biran önce atlatırsın inş.:94:
Hoşgeldiniz cnm bende nisa nerde diyorum....nerdesin Cnm bişi sorcam karnına ellediğinde rahimini illaki hissediyosun sert değilmi... :26:
Bide cnm bebeğinin hareketleri nasıl düzene girdimi:26: Ben 2 gündür adam gibi hissetmiyorum
bugun ıkıncı merhabam ve sorum havada kaldı aşkolsun kızlar
cnm böyle iğne batması gibi karnımla göğsümün alt kısmında dün oldu 2 defa hatta...rahatsız etti beni..hoşbulduk cnm bnm kansızlıkla mücadele ediyorum çok halsizim nete girecek enerjim kalmıyor bazenEvet canım sert bende bikaç gündür hissetmiyorum yaa normalde çok netti 2 gündür ses yok düzene girmediği için galiba birde esracım sendede oluyormu dün arkadaşlar geldi ikeaya gidelim dedik arabada kalbimin altından rahmime taş gibiydi inanılmaz sancıgirdi gaz sanırım dedim ama gaz yapacak yiyeceklerdende uzak duruyorum
İyi akşamlar kızlar, okuldan geldik yemek yaptık yedik veeee geldik ascııkkk sohbete
Ya ismini hatırlamıyorum bir arkadaş yazmış az yiyorum ama yine de kilo alıyorum diye...Aynen benn..
Ne oluyor anlamadım iştahım yerinde aslında ama kilo aldıracak şeyler de tüketmemeye çalışıyorum ne oluyor bu bünyeye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?