2011 Nisan Anneleri

benımde kafam karışık.çıtçıtlı badı baya aldım ama alt almadıgımı bugun fark ettım orta boy hurç doldu ama bakıyorum yınede yeterlı değıl.

gözün aydın canım ne güzel hasret gidermişsinizdir darısı bana
Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
Başınız sağolsun canım bebişinle mışıl mışıl uyuyun
canım mevsimide düşün istersen mayıs sonunda havalar epeyce ısınır ben hep sıcak tutan şeyler aldım şimdilik ama hepsi mayısa kadar ancak giyer :44:

Sağolun kızlar.

Ya evet ben de gereksiz şey almak istemiyorum.Geçen seneki nisan annelerinin önerilerini dikkate almak lazım sanırım.Bir de burdaki tecrübeli anne adaylarımızın.

haklısın canım kimi diyor kısa kollu al üstüne hırka giydirirsin kimi diyor uzun kollu al onlar henüz çok küçük olduğundan çok üşürgaliba tecrübeyle öğreneceğiz biraz da. bu arada 2009 annelerinin 2010 nisan annelerine tavsiyesi var mı baktım ama bulamadım belki ordan da bişeyler çıkar

slm kızlar nasılsınız? ne var ne yok..erenhava,hnk,WELCQME,denizcim,ayca22,
ben fean değilim,ay şu bikaç gündür özellikler yemekten sonra bir ağırlık ve uyku çöküyor yerimden kalkamıyorum ya sizde böylemisiniz? valla öyle bir geliyorki böyle gözüm açılmıyor,oğlum rahat bırakmıyor,iki dakka gözüm dalsa bi gürültüyle açıyorum gözümü ya oyuncak fırlatmış oluyor,yada bişeyler devirmiş..valla sıkıldım bu durumdan,ilk gebelikte ne rahattım vurup kafayı yatıyordum..
bugün sağlık ocağına gittim,cuma kan vermiştim hem sonuçlarını alayım diye,hemde tetanoz için çağırmışlardı..2yi geçmişti gittiğimde önümde 6 kişi ve sistemde bi sorun varmış 4e geliyordu dr un yanına girebildiğimde,ay beklemekten heder oldum resmen..bu arada aile hekimimlede tanışmış oldum,cuma yoktuda tanışamamıştım..iyi bir bayana benziyor çok inceliyormuş millet hep öyle diyor..bakalım bugünlük ilgisinden memnun kaldım..hatta hemşireyi üstta aramay uğraşmayayım diye tel edip odasına çağırdı ve beni ona emanet etti inanmıyacaksınız ama bi hoşuma gittiki çünkü bu hamilelikte hiç kimse özel bi davranışta bulunmadı ve bu uduruma üzülüyorum,sanki ardarda hamile kalıp 2.bebeğime herkesin hakettiği ilgiyi göstermediğini ve bunun benim yüzümden oldugunu hissediyorum
neyse çok uzattım,kanımda yine düşme olmuş ne yazıkki,tetanoz aşımın ilk dozunu yaptılar biraz acııdı ama umduğum kadar değil..3gün ağrı,ateş ve koltuk alrı ağrısı yapabilirmiş,kolonya ile ovmak yeterliymiş..ordaki tartıya göre 63,5 kg çıktım belki almışımdır bilmiyorum..1 ay sonra 2.doz aşı için çağırdı..bacaklarımda varis ve ödem oluşmuş mu onu kontrol etti..çok şükür bişey çıkmadı ama bu aydan sonra tuzu azaltmak gerektiğini,özellikle turşu fln yememenin daha iyi olacagını söyledi..protein içeren et balık ,yeşillik ve meyva ve kalsiyum için süt,ben süt içemiyorum o zaman 2kase yoğurt dedi tüketmeliymşiz..birde ilk kez bebeğin kalp atışlarını dinlediler,böyle avometre gibi küçük bir cihazla..cihazın ucunda kalem şeklinde bişey var ona jel sürüp ,yattım ve kız bana "bebeğin oldugu yeri söyle dedi" , dedim burda sanırım ,aleti oraya koydu,benim yaramaz aşagı kaçtı,dedim aşağı indi,oraya tuttu baktık tıp,tıp,tıp,tıp ama nasıl hızlı kızla gözgöze geldik gülümsedik..maşallah dedi 139du sonra ben biraz hızlı nefes alıp verinde 143lere çıktı,dedi güzel ve çok hareketli..evet dedim :)

önlük ve ağız mendilini bol tutun tavsiyedir...
alt ayaklı çok almayın bence çabuk büyüdükleri için çok fazla kullanılmıyolar onun yerine ayaksız alın biraz
ve belli bi sayı aldıktan sonra bence bırakın almayı çünkü onlar sürekli yanımızdalar ve sürekli bişiylere ihtiyaçları olcak ve zaten
çarşıa pazara çıktıkça elinizde durmucak ve süreklialıcaksınız....

Sağolun kızlar.

Ya evet ben de gereksiz şey almak istemiyorum.Geçen seneki nisan annelerinin önerilerini dikkate almak lazım sanırım.Bir de burdaki tecrübeli anne adaylarımızın.

öncelikle başınız sağolsun canım. evet ben baktım biraz ama yine şu adet yeterli olur gibi pek bişey bulamadım. bir de 2009 annelerinin 2010 annelerine tavsiyelerine bakıcam bulabilirsem

ayaklı alt ta pek kullanışlı değilmış.bıde bebeklerımızn boyu uzn olursa o da var.gecen bı alışverış yaprken bı nısan annesıyle tanıştık 56 no bıar ay kullandım çıtçıtlı badı ve pıke battanıye çok onemlı bunlardan fazla alın dedı.ıkı gunde bır hurcu açıp duzenlıyorum çok mutlu oluyorum açınca

Son düzenleme:
Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam

canım başınız saolsun. yatın bakalım erkenden ne güzel..:)

hoşgeldın canım annen gelmış uzakta geelmıyor dıye uzuluyordun sanırım gozun aydınguzel haberlerle gelırsın ınş.ben gordum kızımın yuzunu haftasonu çok gzl bır duygu

ayyy canım ne güzel yaa b,z,m doktorun muayenehanseınde 4 boyutlu ultrason var ama bizim paşa inatçı yüzünü göstermiyorki:)))dönüveriyor arkasını:))

canımmm güle güle giysin bebeişin.. sorma benimde cok kafam karısık ne alıcam ne edicem bilmiyorum insanlardanda bir dünya şey geliyor. en son dedim odasını sipariş veriyim alınanları yıkayıp ütüleyip yerleştiriyim ondan sonra bakıp eksik ne wara alıım dedim.. annamadan saçma sapan bi dünya set oldu:)

benımde kafam karışık.çıtçıtlı badı baya aldım ama alt almadıgımı bugun fark ettım orta boy hurç doldu ama bakıyorum yınede yeterlı değıl.

güle güle kullanın canım benim.. al bizdende o kadar anneannemiz bir geldi bir valız esya bugunde aldı biberon setlerini alan ayyy alem ya:))

çok sağol canım haklısın aslında bundan sonra alınmayacak diye birşey yok. onları gördükçe daha çok alışveriş isteğimiz gelecek

sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah. ya aslında çıtçıtlı bodylerin üstüne giydirebilecek süslü şeyler arıyorum ama 0-3 ay için pek istediğim gibi şeyler yok. daha çok pijama ya da tulum tarzı şeyler. bakalım deneyerek göreceğiz fazlamı aldık eksikmi:) son aylarda zaten tamamen bunu konuşuruz gibi geliyor

Allah kolaylık versin canım zor gerçekten oğluşunuda uyut en iyisi bana demesi kolay geliyor ama bu arada ben :94: daha kaydolmadım sağlık ocağına çok mu geç acaba ne güzel ilgilenmişler seninle bebişinin kalp atışlarınıda duymuşsun ne güzel

ewet canım sürekli bişiyler alınıyo ama ben bu sefer pek bişiy almıyacağım
çünkü oğlumun bütün kıyafetleri yepyeni ve hepsi sarı ve yeşil tonları olduundan
kızda giyebilir erkek te...sadece cinsiyetini öğrenince son ayıma doğru bi hastane çıkışı alıcam
okadar battaniyeleri bile daha hiç kullanılmamış gibi bizim ev çok sıcak olduundan pek kullanamadık kışlık bişiy..
sizde bulunucağı ortama göre alışveriş yapın..

aminn canım inşallah:))) özlemiştim iyi oldu:)

ayyy canım benim maaşşallahh:))) bende yarın gidicem inşallah ayy cok heyecanlıyım:))

bencede canım haklısın... bende aynı ikirdeyim çünkü kaptırdın mı cok alınıyor..

ayyy canım ne güzel yaa b,z,m doktorun muayenehanseınde 4 boyutlu ultrason var ama bizim paşa inatçı yüzünü göstermiyorki:)))dönüveriyor arkasını:))

güle güle kullanın canım benim.. al bizdende o kadar anneannemiz bir geldi bir valız esya bugunde aldı biberon setlerini alan ayyy alem ya:))[/QUOTE]

ben ıkı seferdır ıkı kere ultrasona gırıyorum arada çıkolata yıyorum pozısyon degıştırsın dıye baya beklıtıyor bızı renklıden gorduk drum bu kız babsına benzıyor dedı babda baya kabarı tabı eve her gelene cd gosterıyor bana benzıyor dıye

sızde gule gule kullanın canım oo sız bıberonlarad gecmıssınz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…