- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.221
Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
ya kızlar benim kafam çok karışık. aslında ciciler konusunda sormam daha mı uygun olurdu bilmiyorum? ben bebeğime 2 kollu, 4 kısa kollu alttan çıtçıtlı body aldım. 1 patiksiz 1 patikli alt, 1 pijama takımı, 3 penye battaniye, 3 önlük aldım. daha hastane çıkışı ve 5 li takımlardan alacağım ama neyden kaç tane alınmalı bir türlü karar veremiyorum. tulum, kısa-uzun kollu body, üst, alt kaçar tane almalı ki ne gereksiz eşya olsun elde ne de eksik gelsin ya da diğer şeylerden
kızlar merhabaaa nasılsınız.. kusura bakmayın coktandır giremedim yazılanlar birikmiş okuyamadım. annem babam kardeşim geldi babamla kardeşim dün döndü annem carşambaya kadar burda yarın bebişimi görmeye gidicez beraber umarım yüzünü gösterir oğlumm bu sefer:))) umarım herkesein keyfi yerinde herşey olundadır
Başınız sağolsun canımKızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
canım mevsimide düşün istersen mayıs sonunda havalar epeyce ısınır ben hep sıcak tutan şeyler aldım şimdilik ama hepsi mayısa kadar ancak giyer :44:ya kızlar benim kafam çok karışık. aslında ciciler konusunda sormam daha mı uygun olurdu bilmiyorum? ben bebeğime 2 kollu, 4 kısa kollu alttan çıtçıtlı body aldım. 1 patiksiz 1 patikli alt, 1 pijama takımı, 3 penye battaniye, 3 önlük aldım. daha hastane çıkışı ve 5 li takımlardan alacağım ama neyden kaç tane alınmalı bir türlü karar veremiyorum. tulum, kısa-uzun kollu body, üst, alt kaçar tane almalı ki ne gereksiz eşya olsun elde ne de eksik gelsin ya da diğer şeylerden
benımde kafam karışık.çıtçıtlı badı baya aldım ama alt almadıgımı bugun fark ettım orta boy hurç doldu ama bakıyorum yınede yeterlı değıl.
gözün aydın canım ne güzel hasret gidermişsinizdir darısı bana
Başınız sağolsun canımbebişinle mışıl mışıl uyuyun
canım mevsimide düşün istersen mayıs sonunda havalar epeyce ısınır ben hep sıcak tutan şeyler aldım şimdilik ama hepsi mayısa kadar ancak giyer :44:
bırde boylarına dıkkat etmek lazm 56 yı sadece bır ay gıydırebılıyormusuz bana 62 yı daha fazla al dedıler ama.
Sağolun kızlar.
Ya evet ben de gereksiz şey almak istemiyorum.Geçen seneki nisan annelerinin önerilerini dikkate almak lazım sanırım.Bir de burdaki tecrübeli anne adaylarımızın.
Kızlar eşimin dedesi vefat etti, o da apar topar memlekete gitti.Biz de bebişimle yalnızları oynuyoruz. Uykum var zaten, erkende yatıcam
hoşgeldın canım annen gelmış uzakta geelmıyor dıye uzuluyordun sanırım gozun aydınguzel haberlerle gelırsın ınş.ben gordum kızımın yuzunu haftasonu çok gzl bır duygu
ya kızlar benim kafam çok karışık. aslında ciciler konusunda sormam daha mı uygun olurdu bilmiyorum? ben bebeğime 2 kollu, 4 kısa kollu alttan çıtçıtlı body aldım. 1 patiksiz 1 patikli alt, 1 pijama takımı, 3 penye battaniye, 3 önlük aldım. daha hastane çıkışı ve 5 li takımlardan alacağım ama neyden kaç tane alınmalı bir türlü karar veremiyorum. tulum, kısa-uzun kollu body, üst, alt kaçar tane almalı ki ne gereksiz eşya olsun elde ne de eksik gelsin ya da diğer şeylerden
benımde kafam karışık.çıtçıtlı badı baya aldım ama alt almadıgımı bugun fark ettım orta boy hurç doldu ama bakıyorum yınede yeterlı değıl.
önlük ve ağız mendilini bol tutun tavsiyedir...
alt ayaklı çok almayın bence çabuk büyüdükleri için çok fazla kullanılmıyolar onun yerine ayaksız alın biraz
ve belli bi sayı aldıktan sonra bence bırakın almayı çünkü onlar sürekli yanımızdalar ve sürekli bişiylere ihtiyaçları olcak ve zaten
çarşıa pazara çıktıkça elinizde durmucak ve süreklialıcaksınız....
canım başınız saolsun. yatın bakalım erkenden ne güzel..:)
ayyy canım ne güzel yaa b,z,m doktorun muayenehanseınde 4 boyutlu ultrason var ama bizim paşa inatçı yüzünü göstermiyorki:)))dönüveriyor arkasını:))
canımmm güle güle giysin bebeişin.. sorma benimde cok kafam karısık ne alıcam ne edicem bilmiyorum insanlardanda bir dünya şey geliyor. en son dedim odasını sipariş veriyim alınanları yıkayıp ütüleyip yerleştiriyim ondan sonra bakıp eksik ne wara alıım dedim.. annamadan saçma sapan bi dünya set oldu:)
güle güle kullanın canım benim.. al bizdende o kadar anneannemiz bir geldi bir valız esya bugunde aldı biberon setlerini alan ayyy alem ya:))
slm kızlar nasılsınız? ne var ne yok..erenhava,hnk,WELCQME,denizcim,ayca22,
ben fean değilim,ay şu bikaç gündür özellikler yemekten sonra bir ağırlık ve uyku çöküyor yerimden kalkamıyorum yasizde böylemisiniz? valla öyle bir geliyorki böyle gözüm açılmıyor,oğlum rahat bırakmıyor,iki dakka gözüm dalsa bi gürültüyle açıyorum gözümü ya oyuncak fırlatmış oluyor,yada bişeyler devirmiş..valla sıkıldım bu durumdan,ilk gebelikte ne rahattım vurup kafayı yatıyordum..
bugün sağlık ocağına gittim,cuma kan vermiştim hem sonuçlarını alayım diye,hemde tetanoz için çağırmışlardı..2yi geçmişti gittiğimde önümde 6 kişi ve sistemde bi sorun varmış 4e geliyordu dr un yanına girebildiğimde,ay beklemekten heder oldum resmen..bu arada aile hekimimlede tanışmış oldum,cuma yoktuda tanışamamıştım..iyi bir bayana benziyor çok inceliyormuş millet hep öyle diyor..bakalım bugünlük ilgisinden memnun kaldım..hatta hemşireyi üstta aramay uğraşmayayım diye tel edip odasına çağırdı ve beni ona emanet ettiinanmıyacaksınız ama bi hoşuma gittiki çünkü bu hamilelikte hiç kimse özel bi davranışta bulunmadı ve bu uduruma üzülüyorum,sanki ardarda hamile kalıp 2.bebeğime herkesin hakettiği ilgiyi göstermediğini ve bunun benim yüzümden oldugunu hissediyorum
neyse çok uzattım,kanımda yine düşme olmuş ne yazıkki,tetanoz aşımın ilk dozunu yaptılar biraz acııdı ama umduğum kadar değil..3gün ağrı,ateş ve koltuk alrı ağrısı yapabilirmiş,kolonya ile ovmak yeterliymiş..ordaki tartıya göre 63,5 kg çıktım belki almışımdır bilmiyorum..1 ay sonra 2.doz aşı için çağırdı..bacaklarımda varis ve ödem oluşmuş mu onu kontrol etti..çok şükür bişey çıkmadı ama bu aydan sonra tuzu azaltmak gerektiğini,özellikle turşu fln yememenin daha iyi olacagını söyledi..protein içeren et balık ,yeşillik ve meyva ve kalsiyum için süt,ben süt içemiyorum o zaman 2kase yoğurt dedi tüketmeliymşiz..birde ilk kez bebeğin kalp atışlarını dinlediler,böyle avometre gibi küçük bir cihazla..cihazın ucunda kalem şeklinde bişey var ona jel sürüp ,yattım ve kız bana "bebeğin oldugu yeri söyle dedi" , dedim burda sanırım ,aleti oraya koydu,benim yaramaz aşagı kaçtı,dedim aşağı indi,oraya tuttu baktıktıp,tıp,tıp,tıp ama nasıl hızlı kızla gözgöze geldik gülümsedik..maşallah dedi 139du sonra ben biraz hızlı nefes alıp verinde 143lere çıktı,dedi güzel ve çok hareketli..evet dedim :)
hoşgeldınn maş beışıne.bende sut ıçemıyorum maalesef
sağol canım haklısın ama gıorunce dayanılmıyoönlük ve ağız mendilini bol tutun tavsiyedir...
alt ayaklı çok almayın bence çabuk büyüdükleri için çok fazla kullanılmıyolar onun yerine ayaksız alın biraz
ve belli bi sayı aldıktan sonra bence bırakın almayı çünkü onlar sürekli yanımızdalar ve sürekli bişiylere ihtiyaçları olcak ve zaten
çarşıa pazara çıktıkça elinizde durmucak ve süreklialıcaksınız....
gözün aydın canım ne güzel hasret gidermişsinizdir darısı bana
Başınız sağolsun canımbebişinle mışıl mışıl uyuyun
canım mevsimide düşün istersen mayıs sonunda havalar epeyce ısınır ben hep sıcak tutan şeyler aldım şimdilik ama hepsi mayısa kadar ancak giyer :44:
ben fean değilim,ay şu bikaç gündür özellikler yemekten sonra bir ağırlık ve uyku çöküyor yerimden kalkamıyorum yasizde böylemisiniz? valla öyle bir geliyorki böyle gözüm açılmıyor,oğlum rahat bırakmıyor,iki dakka gözüm dalsa bi gürültüyle açıyorum gözümü ya oyuncak fırlatmış oluyor,yada bişeyler devirmiş..valla sıkıldım bu durumdan,ilk gebelikte ne rahattım vurup kafayı yatıyordum..
bugün sağlık ocağına gittim,cuma kan vermiştim hem sonuçlarını alayım diye,hemde tetanoz için çağırmışlardı..2yi geçmişti gittiğimde önümde 6 kişi ve sistemde bi sorun varmış 4e geliyordu dr un yanına girebildiğimde,ay beklemekten heder oldum resmen..bu arada aile hekimimlede tanışmış oldum,cuma yoktuda tanışamamıştım..iyi bir bayana benziyor çok inceliyormuş millet hep öyle diyor..bakalım bugünlük ilgisinden memnun kaldım..hatta hemşireyi üstta aramay uğraşmayayım diye tel edip odasına çağırdı ve beni ona emanet ettiinanmıyacaksınız ama bi hoşuma gittiki çünkü bu hamilelikte hiç kimse özel bi davranışta bulunmadı ve bu uduruma üzülüyorum,sanki ardarda hamile kalıp 2.bebeğime herkesin hakettiği ilgiyi göstermediğini ve bunun benim yüzümden oldugunu hissediyorum
neyse çok uzattım,kanımda yine düşme olmuş ne yazıkki,tetanoz aşımın ilk dozunu yaptılar biraz acııdı ama umduğum kadar değil..3gün ağrı,ateş ve koltuk alrı ağrısı yapabilirmiş,kolonya ile ovmak yeterliymiş..ordaki tartıya göre 63,5 kg çıktım belki almışımdır bilmiyorum..1 ay sonra 2.doz aşı için çağırdı..bacaklarımda varis ve ödem oluşmuş mu onu kontrol etti..çok şükür bişey çıkmadı ama bu aydan sonra tuzu azaltmak gerektiğini,özellikle turşu fln yememenin daha iyi olacagını söyledi..protein içeren et balık ,yeşillik ve meyva ve kalsiyum için süt,ben süt içemiyorum o zaman 2kase yoğurt dedi tüketmeliymşiz..birde ilk kez bebeğin kalp atışlarını dinlediler,böyle avometre gibi küçük bir cihazla..cihazın ucunda kalem şeklinde bişey var ona jel sürüp ,yattım ve kız bana "bebeğin oldugu yeri söyle dedi" , dedim burda sanırım ,aleti oraya koydu,benim yaramaz aşagı kaçtı,dedim aşağı indi,oraya tuttu baktıktıp,tıp,tıp,tıp ama nasıl hızlı kızla gözgöze geldik gülümsedik..maşallah dedi 139du sonra ben biraz hızlı nefes alıp verinde 143lere çıktı,dedi güzel ve çok hareketli..evet dedim :)
ewet canım sürekli bişiyler alınıyo ama ben bu sefer pek bişiy almıyacağım
çünkü oğlumun bütün kıyafetleri yepyeni ve hepsi sarı ve yeşil tonları olduundan
kızda giyebilir erkek te...sadece cinsiyetini öğrenince son ayıma doğru bi hastane çıkışı alıcam
okadar battaniyeleri bile daha hiç kullanılmamış gibi bizim ev çok sıcak olduundan pek kullanamadık kışlık bişiy..
sizde bulunucağı ortama göre alışveriş yapın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?