- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.341
gecmış olsun canım.benımde 3 aylık bebgım karnımda oldu 1 sene kendıme gelemdım bende boyle şeyler okuyunca tuylerım dıken dıken oluyor.ınş kardeşınınn de eşınınnde yuzu guler kısa zamanda
ayy ben çok kötü oldum yaa Allah yardımcısı olsun.benımde erkek kardesımın bebeğinin öldüğündeki olaylar gözümde canlandı 3 yıl oldu halen bı bebek ıstemeye gonullerı varmıyor.9 ay boyunca hıcbır sorun olmadan normal dogumla dogum yapmaya gıttıgımızde 12 saat sancı cektı ve doguma aldılar epidural ıle dogum yapmıstı.bebek haznede oksıjensız kalmıs dogum oldu ama bebekte ses yok bız ölüp ölüp dirildik.sonra ınceden bı sesı geldı cok sukur yasıyor dedık hemen doktorlar basına geldı bıldık yolunda gıtmeyen bırsey vardı tam 6 saat yasadı ve bebegımızı annemlerın ılk torununu kaybettık anlatılmaz tarıf edılmez bı acıydı.allah verdı allah aldı desekte bı an gonlumuze soz gecıremedık kızlar cok cok zor gunler atlattık hep beraber onlarında ılk bebeklerıydı.odası oyuncakları dogumdan sonra gelecek mısafırlere verılecek olan cıkolata ve hedıyelerı hepsı döküldü kaldı.çok zor atlattık ama gecıyo gıdıyo o gunlerde hıc aklımızdan cıkmıyor cıkmasına ımkanda yok zaten.allah hıc kımseye yasatmasın boyle bırsey.inşallah kardeşime ve eşine de en kısa zamanda hayırlısıyla bı evlat daha nasip eder.böyle zerdal gibi kötü seyler okuyuncada cok kotu oluyorum hemen aklıma o zor gunlerımız gelıyor.
gerceten ınsanın gozu bır kere korkunca cok fena oluyor.gene 3 aylık 4 aylık belkı daha kolay sabredılır ama 9 ay boyunca karnında taşı hıçbır sorun olmasın dogsunnve kaybet bıttıgımız gunlerdı gene gozlerımden yaslar suzuluyor allahım kımselere bu acıları yasatmasın hepımız sağlıkla kucagımıza alalım ınsallah.allahım korusun
gerceten ınsanın gozu bır kere korkunca cok fena oluyor.gene 3 aylık 4 aylık belkı daha kolay sabredılır ama 9 ay boyunca karnında taşı hıçbır sorun olmasın dogsunnve kaybet bıttıgımız gunlerdı gene gozlerımden yaslar suzuluyor allahım kımselere bu acıları yasatmasın hepımız sağlıkla kucagımıza alalım ınsallah.allahım korusun
Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
kızlar size birşey srmak istiyorum benim doktorum baska hastaneye doğuma 2000 tlye geliyormus bu fiyat sizce nasıl normali ne kadardır acaba..
kızlar size birşey srmak istiyorum benim doktorum baska hastaneye doğuma 2000 tlye geliyormus bu fiyat sizce nasıl normali ne kadardır acaba..
Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
benım drumda 2200 dedı bıze
anladım cnm senin doktorun kagan kocatepeydi di mi..
valla cnm ben eskdeyim tam teşeküllü özel hastaneye gidiyorum SGK kapsamında dr gözetiminde normal 145 sezeryan 155 dediler özel oda istersen ekstra 80 tl normal odalar 2 kişilik zaten...
evt canım kaan bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?