2011 Nisan Anneleri

kızlar merhabalar. Zerdal canım allah sabırlar versin hayırlısıyla hayırlı zamanda rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin. böyle kötü haberler okumak üzüyor insanı.burda hepimiz koca bir aileyiz...
neyse buralardayım..biraz kendime geleyim yazarım

gerceten ınsanın gozu bır kere korkunca cok fena oluyor.gene 3 aylık 4 aylık belkı daha kolay sabredılır ama 9 ay boyunca karnında taşı hıçbır sorun olmasın dogsunnve kaybet bıttıgımız gunlerdı gene gozlerımden yaslar suzuluyor allahım kımselere bu acıları yasatmasın hepımız sağlıkla kucagımıza alalım ınsallah.allahım korusun

Son düzenleme:

canım benim sizinde basınız saolsun cok üzüldüm.. allah hiç kimseye yasatmasın cok zor gerçekten.

amın.allah yardımcımız olsun

kızlar size birşey srmak istiyorum benim doktorum baska hastaneye doğuma 2000 tlye geliyormus bu fiyat sizce nasıl normali ne kadardır acaba..

amın.allah yardımcımız olsun

Allah sabır versin kardeşim umarım kısa zamanda tekrar nasip etsin rabbim kimseye yaşatmasın böyle acı Allahım bebeklerimiz ve biz sana emanetiz

gerçekten de ALLAH kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok üzüldüm elim ayağım titremeye başladı ALLAHım hepimizi ve bebişlerimizi korusun zerdal arkadaşımızıda gani gani sabırlar versin inşallah en kısa zamanda kucağı dolar diyecek başka kelime bulamadım

kızlar size birşey srmak istiyorum benim doktorum baska hastaneye doğuma 2000 tlye geliyormus bu fiyat sizce nasıl normali ne kadardır acaba..

valla cnm ben eskdeyim tam teşeküllü özel hastaneye gidiyorum SGK kapsamında dr gözetiminde normal 145 sezeryan 155 dediler özel oda istersen ekstra 80 tl normal odalar 2 kişilik zaten...

çok geçmiş olsun Allah sabırlar versin inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalır sağlıcakla kucağına alırsın.

Slm kızlar 2 gündür doğru düzgün giremiyorum siteye açar aömazda şok oldum zerdala allah yardım etsin çok zor

Bşın soğolsun .Allah sabır versin . Tez zamanda sağlıcakla kucağın dolar inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…