- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.361
kızlar birazdan doktor için çıkacaz bizde dua edin göriyim bebişimi ayy ok özledim wallahi:)))))
Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
buarada daha yeni geçmişi okuyabildim.amniyosentez sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözleri aydın çok sevindim.inşallah herkes sağlıcakla kuzucuklarına kavuşur.
peki neden olmuş kızlar ?? Ben geçmişi okuyamadım. Nedeni belli mi bebeği kaybetmesinin?
kızlar ne yaparsanız yapın çatlıyacağınız kadar çatlarsınız.yağların hepsi hikaye!!!arkadaşım çatlakların olmaması için çok su iç dedi kışın da su içmekçok zor oluyr zaten tuvalete çok gdyrm bide onun hiç çatlağı olmamaıştı çatlak kremi kullanmadım dedi onlar zaten çabk btyr ve pahalya mal oluyr sık sık almk zornda kaldgn için dedi..önemli olan nemlendmek nemlendrci buyuk boy kremlerden al gunde 2 kez sur bol bol dedi...paylaşayım dedim tabi bu çatlak işi biraz da yapısal galiba
Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
Çok şükür her şey normal, bebişimiz sağlıklı veeeeeeee kızımız oluyorrr
ay şükür gösterdi desene nazlı olacak bu nisan kızları valla işimiz var canım benimkide o kadar oyun yaptı 22de gösterdi kendini . hadi gözün aydın
canım çok üzüldüm!teseli etmek için kelime bulamıyor insan.allah sabır versin.haakınızda hayırlısı olsun. inşallah,en kısa zamanda anne olman dileğiyle...Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
Ay evet gösterdi çok şükür.
Artık kız isimleri düşünmeye başlayabiliriz.
haklısın cnm..gerçekten kimi zaman bir arkadaşın yerini dolduruyoruz burda..herkes aynı ilgi ve sevgiyi göstermiyor insanın içindecanım burda destk olmamız birbirmize cok iyi geliyor bende amnyosentez sürecinde desteğinizi çok gördüm allah hepinizden razı olsun
düşün en yakın arkadaşım bile aramamıştı ben aradım zaten birşey cıkmayacağını biliyordum ded umarsızca neyse napalım insan başıan gelmeden bilmiyormuş işin ciddiyetini bende belki ona öyle davranırdım
şekerler dün arkadaşım doğumda demiştim sizlere tüm gün haber bekledim hep bebeğin doğumuyla ilgili pazar gece 12 de hastane ye gitmişti dün öğlene kadar kendi sancısı ile doğum yaptırmaya çalışmıslar ama bebeğin kafası bir türlü geçmemiş arkadaşım çok güzel açıldı ama beni çok yordular ben ıkınamadım o yüzden sezeryan yaptılar dedi... Keşke baştan belli olsaydı sezeryan olacağı hem acıyı çekti hem normal doğum yapamdı
tatlım ben yogaya başladım ama henüz çok düzenli gidemiyorum..evde de kendim egzersiz yapıyorum ama nefes egzersizleriniKızlar aranızda giden olursa bu tarz nefes egzersizi ve yoga programına paylaşırsanız sevinirim bizler de öğrenelim
Zerdalimm,çok üzüldüm...ne desek acını hafifletemeyiz tabiki..Allahım tez zamanda tekrar sağlıkla ve hayırla doldursun inşallah kucağını..Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?