2011 Nisan Anneleri

selam kızlaar..zerda için çok uzuldm rabbim böle kaldramayacagımız seyler yasatmasın kmseye... bende yururyus yaptm geldim kilolar ustumu yapışmasın diye

canım benim yaa,ne kadar üzüldüm anlatamam.allah sabır versin,diyecek başka bir şey bulamıyorum.

CİNSİYET TESTİ
EVDE CİNSİYET BELİRLEME TESTİ
(Boy Girl IntelliGender Cinsiyet Belirleme Testi)
Bilindiği gibi bebeğin cinsiyeti ultrason muayenesinde 16-20 haftalarda yüksek oranda belirlenebilmektedir. 13-15 haftalarda da bu kadar yüksek oranda olmasa da gelişmiş ultrason cihazları ile belirlenebilmektedir. Evde annenin idrarı ile yapılabilen cinsiyet belirleme testi son yıllarda bazı ülkelerde kullanılmaktadır. Bazı ülkelerde ise bu tür testler yasaklanmıştır. Cinsiyet belirleme testleri ile gebeliğin 10. haftası gibi erken bir dönemde bebeğin cinsiyeti yüzde 80 oranında belirlenebilmektedir, aile dördüncü - beşinci aylara kadar beklemeden cinsiyeti öğrenebilmektedir. Test kabına sabah annenin ilk idrarı eklenerek 10 dakikada sonuç alınabilmektedir, 10 dakika sonunda şişedeki renk yeşilimsi ise erkek, turuncu ise kız manasına gelmektedir.

Cinsiyet gebelik döneminde çiftlerin ilk merak ettiği ve en çok merak ettiği konudur. Bu nedenle bu durumun erken belirlenebilmesi çiftleri mutlu edecektir ancak bazı durumlarda bu kadar erken belirlenmesinin sakıncaları da olabilir. Örneğin istemediği cinsiyeti öğrenen çift gebeliği küretaj ile aldırmak isteyebilir. Ülkemizde 10. gebelik haftasına kadar istemli lüretaj yasal olarak serbesttir. Bu durum küretaj oranlarında artışa neden olabilir. Bu nedenle zaten bazı ülkelerde bu test yasaklanmıştır. Ülkemizde de onaylanmış (veya yasaklanmış) olmamakla beraber bulunabilmektedir. Testin bir yararı da cinsiyete bağlı geçen kalıtsal hastalıklar konusunda olabilir. Bazı çiftlerin sadece kız veya sadece erkek çocuklarında genetik hastalıklar meydana gelmektedir, bu durumlarda çiftler cinsiyeti erkenden öğrenerek gebeliği aldırmak veya devam ettirmek isteyebilirler. Ancak doğada her konuda olduğu gibi cinsiyet konusunda da mükemmel bir "denge" vardır ve doğadaki hiçbir dengeye müdahale etmek doğru değildir, bu nedenle erken haftalarda cinsiyeti öğrenildiği için gebeliğin sonlandırılmasını çoğu uzmanlarca önerilmemektedir, bu hem doğanın dengesi açısından hem de etik açıdan tartışmalı bir konudur

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
Çok şükür her şey normal, bebişimiz sağlıklı veeeeeeee kızımız oluyorrr

# mili_
# leegorkemm
# ellot
# funmak
# _baby
# 300110
# landsarc+
# Sarissa
# angel74
slm kızlar sessizsiniz geçmişimi okuyorsunuz??

kızlar ne yaparsanız yapın çatlıyacağınız kadar çatlarsınız.yağların hepsi hikaye!!!

ay şükür gösterdi desene nazlı olacak bu nisan kızları valla işimiz var canım benimkide o kadar oyun yaptı 22de gösterdi kendini . hadi gözün aydın

ay şükür gösterdi desene nazlı olacak bu nisan kızları valla işimiz var canım benimkide o kadar oyun yaptı 22de gösterdi kendini . hadi gözün aydın

canım çok üzüldüm!teseli etmek için kelime bulamıyor insan.allah sabır versin.haakınızda hayırlısı olsun. inşallah,en kısa zamanda anne olman dileğiyle...

haklısın cnm..gerçekten kimi zaman bir arkadaşın yerini dolduruyoruz burda..herkes aynı ilgi ve sevgiyi göstermiyor insanın içinde
olmalı böyle şeyler,zorla olmaz zaten..

aah yaa,üzüldüm arkadaşına hem normal doğum acısı çekmiş sonra da sezeryana girmiş..neysee sağlıklı olsun bebeği
hepsi geçiyor,Allah bağışlasın bebeğini...

Kızlar aranızda giden olursa bu tarz nefes egzersizi ve yoga programına paylaşırsanız sevinirim bizler de öğrenelim
tatlım ben yogaya başladım ama henüz çok düzenli gidemiyorum..evde de kendim egzersiz yapıyorum ama nefes egzersizlerini
daha sonra doğuma doğru yapacağımızı biliyorum..öğrenince yazarım tabi hemen..

Zerdalimm,çok üzüldüm...ne desek acını hafifletemeyiz tabiki..Allahım tez zamanda tekrar sağlıkla ve hayırla doldursun inşallah kucağını..

gözün aydın canım,hadi bakalım prenseslerimizde artıyor artık..
ona,Allaah prensesini sana bağışlasın,sağlıkla gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…