2011 Nisan Anneleri

buarada daha yeni geçmişi okuyabildim.amniyosentez sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözleri aydın çok sevindim.inşallah herkes sağlıcakla kuzucuklarına kavuşur.

benim bildiğim günü geçince fazla beklerse oluyor bu olay,bunun yüzünden anne karnında ÖLEN BEBK BİLE VAR

günaydın bayanlar nasılsınız?kızlar ya benim geceleri uykudayken ve sabahları uyandığım zaman karnım ağrıyor.kramp tarzı bişeler oluyor.gerildiği için oluyordur bi sorun değildir demi ???

günaydın canım bende de aynı şey oluyor özellikle yataktan kalkarken sancılara doğruluyorum yatakta.zaten tuvalete de sıkışmış oluyorum o nedenlede rahim baskı yapıyo ikisi bi arada bayağı hissedilir bi sancım oluyo zamanla geçiyor.bebekler ağırlaştığı içinde olurmuş zaten

aman dikkat et cnm allah korumuş seni ve bebeğini nazar a mı geldin yoksa

saol cnm valla olabilir çünkü şuanki işim dolayısıyla hep göz önündeyim hepte karnımı gelıp okşuyor ay çok tatlı yesınler bebişi falan filan diyorlar e malum bayanların nazarı çok değermiş neysekı ucuz atlattık cnm buna şükür...

çok saol tatlım öncelikle.. bugün mışıl mışıl uyudum böyle dertsiz tasasız. allah kolaylıklar versin sana da cnm ..bi yaptır da sonra yaz bakalım nasıl bişimiş bu şeker yüklemr testi. umarım gizemli oğluşunun yüzünü görürsün bugün

bende her dustan sonra kurulanmadan bebe yağı ile yağlanıyorum birde bella B nin tommy honey butter kremi var dpktorum önermişti onu sürüyorum baya nemli tutuyor birde gunde 3 lt falan su içiyorum bazen daha da artıyor napıyım içim yanıyor sonrada wc den kurtulamıyorum :13:
sabun gibi kakao yağı sürdüm ama bende alerji yaptı derim yandı hemen kestim
birde arkadaşalr johnson un vazelinini önerdi oda baya işe yaramış

şekerler dün arkadaşım doğumda demiştim sizlere tüm gün haber bekledim hep bebeğin doğumuyla ilgili pazar gece 12 de hastane ye gitmişti dün öğlene kadar kendi sancısı ile doğum yaptırmaya çalışmıslar ama bebeğin kafası bir türlü geçmemiş arkadaşım çok güzel açıldı ama beni çok yordular ben ıkınamadım o yüzden sezeryan yaptılar dedi... Keşke baştan belli olsaydı sezeryan olacağı hem acıyı çekti hem normal doğum yapamdı

yapma yaaa ..ah cnm benim.. ikisi de sağlıkla kurtulmuş ya önemli olan o gerçi.ne mutlu ona şimdi bebişine kavuşmuştur kucağına alıyodur besliyodur..ayyy darısı başımızaaa kızlar aslında nefes egzersizlerine de başlamak lazım. doğum sırasında doğru nefes almak doğumu çok kolaylaştırıyomuş. zaten bi yere kadar doktorun müdahelesi etkili ama bi noktadan sonra doğru zamanda ıkınma ve doğru nefes tamamen annenin başarısıymış.. bazı kadınlarda yanlış zamanda ıkınmadan ötürü rahim ağzında derin yırtıklar vs oluşabiliyomuş.

evet şekerim egzersize başlamak lazım ben nette biraz bakmıştım dörde kadar sayarak burnumuzdan ciğerlerimize havayı dolduruyor ve ağzımızdan itmeden 6 ya kadar sayarak çıkmasına izin veriyoruz yazıyordu arada yapıyorum ama doğru mu bumudur acaba

Kızlar aranızda giden olursa bu tarz nefes egzersizi ve yoga programına paylaşırsanız sevinirim bizler de öğrenelim

Merhaba Kızlar,bugün muharrem ayının birinci günü bugün besmeleyle beraber 1000 ihlas okuyan Allahın karşısına kul borcuyla çıkmayacakmış.Muharrem ayının 10.günüde aşure günüdür,Birçok değişikliklere gebe olmuş bir gündür.Bu ilk 10 günü değerlendirmek lazım.
cicianne cicibebe neden kahve içmiyorsun canım,az kahve ve sütle bi kahvenin zararı olmaz bize diye düşünüyorum.Yani ben canım çektiğinde çok sık olmasada içiyorum:44:

iyi oldu hatırlattığın cnm bu 10 güne dikkat edelim. ben kahveyi demir emilimini bozuyo die içmiodum. demir hapı alıyoruz ya. ama dediğin gibi 1 fincan kahvenin pek bi zararı olmaz. bi de paşam onun tadına baksın bakalım

arkadaşım çatlakların olmaması için çok su iç dedi kışın da su içmekçok zor oluyr zaten tuvalete çok gdyrm bide onun hiç çatlağı olmamaıştı çatlak kremi kullanmadım dedi onlar zaten çabk btyr ve pahalya mal oluyr sık sık almk zornda kaldgn için dedi..önemli olan nemlendmek nemlendrci buyuk boy kremlerden al gunde 2 kez sur bol bol dedi...paylaşayım dedim tabi bu çatlak işi biraz da yapısal galiba

kızlar size bişey danışcam önümüzdeki ay bebiş alışverişi için ist yada bursa ya gitmeyi düşünüyoruz tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…