- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.301
cnm ya bi yopikta bebek çok sağlıklı 40 haftasında gelmiş ama kakasını yuttuğu için işte bişeyler yapmışlar falan korkutmuş bebek ve iyiymiş...bişey olmazmışta hani anlık...senin bilgin varmı? bana çok garip geldi nasıl yutarki :26:
buarada daha yeni geçmişi okuyabildim.amniyosentez sonuçları iyi çıkan arkadaşların gözleri aydın çok sevindim.inşallah herkes sağlıcakla kuzucuklarına kavuşur.
günaydın bayanlar nasılsınız?kızlar ya benim geceleri uykudayken ve sabahları uyandığım zaman karnım ağrıyor.kramp tarzı bişeler oluyor.gerildiği için oluyordur bi sorun değildir demi ???
aman dikkat et cnm allah korumuş seni ve bebeğini nazar a mı geldin yoksa
Bugün kontrolümüz var bebişimizi görücez kısmetse. Bakalım yüzünü gösterecekmi nazlı oğluşum bugün. Şeker yüklemede yapılacak. İnşaallah iyi çıkar sonuçlarım. Hnk canım seninde kontolün vardı bugün değil mi? Sanırım senin oğluşunda saklanıyordu benimkisi gibi. İnşaallah görürüz bugün minişlerimizi.
şekerler dün arkadaşım doğumda demiştim sizlere tüm gün haber bekledim hep bebeğin doğumuyla ilgili pazar gece 12 de hastane ye gitmişti dün öğlene kadar kendi sancısı ile doğum yaptırmaya çalışmıslar ama bebeğin kafası bir türlü geçmemiş arkadaşım çok güzel açıldı ama beni çok yordular ben ıkınamadım o yüzden sezeryan yaptılar dedi... Keşke baştan belli olsaydı sezeryan olacağı hem acıyı çekti hem normal doğum yapamdı
yapma yaaa ..ah cnm benim.. Ikisi de sağlıkla kurtulmuş ya önemli olan o gerçi.ne mutlu ona şimdi bebişine kavuşmuştur kucağına alıyodur besliyodur..ayyy darısı başımızaaaKızlar aslında nefes egzersizlerine de başlamak lazım. Doğum sırasında doğru nefes almak doğumu çok kolaylaştırıyomuş. Zaten bi yere kadar doktorun müdahelesi etkili ama bi noktadan sonra doğru zamanda ıkınma ve doğru nefes tamamen annenin başarısıymış.. Bazı kadınlarda yanlış zamanda ıkınmadan ötürü rahim ağzında derin yırtıklar vs oluşabiliyomuş.
selam kızlaaaaaaar butun gecmişi okuudm geldim
hoşgeldin canımmm.. Ay şu smileı görünce cnm kahve çekti yaa ama içemem kiiii:84:
canım arada bir kaçamak yapabilirsinokadarda yasakdeğil gfünde 1fincana izin var
Merhaba Kızlar,bugün muharrem ayının birinci günü bugün besmeleyle beraber 1000 ihlas okuyan Allahın karşısına kul borcuyla çıkmayacakmış.Muharrem ayının 10.günüde aşure günüdür,Birçok değişikliklere gebe olmuş bir gündür.Bu ilk 10 günü değerlendirmek lazım.
cicianne cicibebe neden kahve içmiyorsun canım,az kahve ve sütle bi kahvenin zararı olmaz bize diye düşünüyorum.Yani ben canım çektiğinde çok sık olmasada içiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?