- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.321
Bugün kontrolümüz var bebişimizi görücez kısmetse. Bakalım yüzünü gösterecekmi nazlı oğluşum bugün. Şeker yüklemede yapılacak. İnşaallah iyi çıkar sonuçlarım. Hnk canım seninde kontolün vardı bugün değil mi? Sanırım senin oğluşunda saklanıyordu benimkisi gibi. İnşaallah görürüz bugün minişlerimizi.
allah korumuş cnm.... aman dikkat edelim ya.... evet uzun zamandır yoktun özelettin kendini vallahi..kızlar uzuuuuuuuuun bi aradan sonra herkeze merhaba umarım iyisinizdir biz iyiz ama bikaç gundur aksılıkler yaşadık.Gçen gün dışarda çok yagmur vardı yürürken ayagım kaydı ve düştüm sonrasında çok korktum ama ALLAH a şükür iyiz şimdi ucuz atlattık...
ya... bana çok garip gelmişti vallahi.... ay RABBİM İNŞ HAYIRLI DOĞUM ZAMNINDA DOĞUM NASİP EDER İNŞ..benim bildiğim günü geçince fazla beklerse oluyor bu olay,bunun yüzünden anne karnında ÖLEN BEBK BİLE VAR
CNM STANDART EMİNÖNÜ HAVUZLUHAN VAR... FATİHTA CİVİL MAĞAZASI VAR İNT ADRESİNİ AL BUNLAR SANA YARDIMCI OLUR CNM...kızlar size bişey danışcam önümüzdeki ay bebiş alışverişi için ist yada bursa ya gitmeyi düşünüyoruz tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ?
kızlar size bişey danışcam önümüzdeki ay bebiş alışverişi için ist yada bursa ya gitmeyi düşünüyoruz tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ?
slm kızlar nasılsınız... Biz bugün iyiyiz çok şükür...bebişim biraz sakin bu aralar ama olsun... Iyi olduğunu biliyorum o yeter... yarın doktor randevum var... çok heycanlıyım
doktor kontrolüne giden arkadaşlara kolay gelsin.sağlıcakla dönün kızlar.
allah korumuş cnm.... aman dikkat edelim ya.... evet uzun zamandır yoktun özelettin kendini vallahi..
canım çok saol ay herşey üstüste geldi bide çalışınca pek giremedim nete perşembe gününe kadar evdeyim bol boll konusuruz artık inanın bende sizleri çok özledim...
ya... bana çok garip gelmişti vallahi.... ay RABBİM İNŞ HAYIRLI DOĞUM ZAMNINDA DOĞUM NASİP EDER İNŞ..
CNM STANDART EMİNÖNÜ HAVUZLUHAN VAR... FATİHTA CİVİL MAĞAZASI VAR İNT ADRESİNİ AL BUNLAR SANA YARDIMCI OLUR CNM...
canım bursada kapalıcarsı ve cumhuriyet caddesi diye bir yer var oralara bakabilirsin. istanbuldada havuzluhan ve eminonune bakabilirsin canım. kolay gelsin sana..
kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. Hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. Hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
ayyy canım çok geçmiş olsun okur okumaz nsl elim ayağım titredi çok üzüldüm..Allah sabır versin..Rabbim en kısa zmnda kucağını doldursun canım..sebebini, nasıl olduğunu yazabilirsen okumak isterim..Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
ayy ben çok kötü oldum yaa Allah yardımcısı olsun.benımde erkek kardesımın bebeğinin öldüğündeki olaylar gözümde canlan3 yıl oldu halen bı bebek ıstemeye gonullerı varmıyor.9 ay boyunca hıcbır sorun olmadan normal dogumla dogum yapmaya gıttıgımızde 12 saat sancı cektı ve doguma aldılar epidural ıle dogum yapmıstı.bebek haznede oksıjensız kalmıs dogum oldu ama bebekte ses yok bız ölüp ölüp dirildik.sonra ınceden bı seseı geldı cok suur yasıyor dedık hemen doktorlar basına geldı bıldık yolunda gıtmeyen bırsey vardı tam 6 saat yasadı ve bebegımızı annemlerın ılk torununu kaybettık anlatılmaz tarıf edılmez bı acıydı.allah verdı allah aldı desekte bı an gonlumuze soz gecıremedık kızlar cok cok zor gunler atlattık hep beraber onlarında ılk bebeklerıydı.odası oyuncakları dogumdan sonra gelecek mısafırlere verılecek olan cıkolata ve hedıyelerı hepsı döküldü kaldı.çok zor atlattık ama gecıyo gıdıyo o gunlerde hıc aklımızdan cıkmıyor cıkmasına ımkanda yok zaten.allah hıc kımseye yasatmasın boyle bırsey.inşallah kardeşime ve eşime de en kısa zamanda hayırlısıyla bı evlat daha nasip eder.böyle zerdal gibi kötü seyler okuyuncada cok kotu oluyorum hemen aklıma o zor gunlerımız gelıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?