2011 Nisan Anneleri

canım merhaba evet canım akşam 5 bucukta doktora gidicez bakalım ayy cok heyecanlıyım ama bugün yine hiç hareket etmedi bnm yaramaz doktoru duyunc bişiler olyor bu cocuga ne iş anlamadım.. bugü çok kosusturmacalı bir gün gecirdik ama sabah bir yatak odam vardı evde misafir için onu annemlerin istte bir ewi var ona yolladım sonra oturma odamı o odaya tasıdım bide dolap odası wardı yatak odamda dolapları oturma odasına koyduk ve yatak odamın yanındaki odada bebişime acıldı:)))))) tabi dolapları bosalt yerlestır bosalt yerlestır imanım gevredi heryer heryerde ama napıyım yoruldum arkası sonra dinleniyorum biraz o yüzden bebişim yoruldu anasının kosusturmacasına hareket etmiyor olabilir:)))

allah korumuş cnm.... aman dikkat edelim ya.... evet uzun zamandır yoktun özelettin kendini vallahi..
benim bildiğim günü geçince fazla beklerse oluyor bu olay,bunun yüzünden anne karnında ÖLEN BEBK BİLE VAR
ya... bana çok garip gelmişti vallahi.... ay RABBİM İNŞ HAYIRLI DOĞUM ZAMNINDA DOĞUM NASİP EDER İNŞ..
kızlar size bişey danışcam önümüzdeki ay bebiş alışverişi için ist yada bursa ya gitmeyi düşünüyoruz tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ?
CNM STANDART EMİNÖNÜ HAVUZLUHAN VAR... FATİHTA CİVİL MAĞAZASI VAR İNT ADRESİNİ AL BUNLAR SANA YARDIMCI OLUR CNM...

slm kızlar nasılsınız... Biz bugün iyiyiz çok şükür...bebişim biraz sakin bu aralar ama olsun... Iyi olduğunu biliyorum o yeter... yarın doktor randevum var... çok heycanlıyım

kızlar size bişey danışcam önümüzdeki ay bebiş alışverişi için ist yada bursa ya gitmeyi düşünüyoruz tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ?

canım bursada kapalıcarsı ve cumhuriyet caddesi diye bir yer var oralara bakabilirsin. istanbuldada havuzluhan ve eminonune bakabilirsin canım. kolay gelsin sana..

slm kızlar nasılsınız... Biz bugün iyiyiz çok şükür...bebişim biraz sakin bu aralar ama olsun... Iyi olduğunu biliyorum o yeter... yarın doktor randevum var... çok heycanlıyım

caımmm merhaba çok yorgunuz ama iyiyiz siz nasılsınız.. şimdiden gözün aydın canım gör bakalım oğlusunu.. bakalım ben napcam bizimde bu akşam doktor randevumuz ama hiç tık yok hareket etmedi bizim yaramaz bugün. normalde fıldır fıldır oynayan cocuk bi sakinleşti neden bilmem:)))

evt canım internetten epeyce bi araştırıyorum civil i biliyorum bu arada esracım senden bi ricam olcak biliyorum çok oldum ama rica etsem foto nasıl yükleniyor bi daha tarif edebilirmisin oğluşuma peluş battanıye aldım da onu sizlerle paylaşmak istiyorum birde çok hoş bir park yatak gördüm bakalım sizleri yorumlarınıda bi alayımda öyle karar erecem alıp almama konusunda...öpüyorum...

canım bursada kapalıcarsı ve cumhuriyet caddesi diye bir yer var oralara bakabilirsin. istanbuldada havuzluhan ve eminonune bakabilirsin canım. kolay gelsin sana..

canım çok teşekkür ederim hepsini not alıyorum inşallah şu ayıda hayırlısıyla atlatalımda önümüzdeki ay güzel güzel cicişler alcaz oğluma inşallah...

Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.

böyle durumda da ne denir insan şaşırıyor... çok çok üzüldüm doğrusu... Geçmiş olsun .... Allah seninde kucağını doldurmasını nasip etsin... Neden oldu ne oldu bilemiyorum ama ultrasonda yanlışmı baktılar ? Neden iki ultrasona girin dedin...

başınız sağolsun cnm çok üzüldüm.bu durumlarda malesef söyleyecek pek bi söz bulamıyor insan allahım size sabırlar versin sıhhat versin. inşallah sende yeniden sağlıkla bebek sahibi olursun tatlım.

canım çok çok üzüldüm geçmiş olsun.. Allah tez zamanda kucagını doldursun inşallah canım...

canım çok çok üzüldüm geçmiş olsun.. Allah tez zamanda kucagını doldursun inşallah canım...

allah sabır versin,inşalalh en yakın zamanda yeniden anne olursun,durup duruken nolmuşki?

allah sbrını çok çok versin en kısa zamanda kucağına bebeğini alırsın inşallah

ayyy canım çok geçmiş olsun okur okumaz nsl elim ayağım titredi çok üzüldüm..Allah sabır versin..Rabbim en kısa zmnda kucağını doldursun canım..sebebini, nasıl olduğunu yazabilirsen okumak isterim..

çokk gecmış olsun çok uzuldum allah sabır versın canım

ayy ben çok kötü oldum yaa Allah yardımcısı olsun.benımde erkek kardesımın bebeğinin öldüğündeki olaylar gözümde canlandı 3 yıl oldu halen bı bebek ıstemeye gonullerı varmıyor.9 ay boyunca hıcbır sorun olmadan normal dogumla dogum yapmaya gıttıgımızde 12 saat sancı cektı ve doguma aldılar epidural ıle dogum yapmıstı.bebek haznede oksıjensız kalmıs dogum oldu ama bebekte ses yok bız ölüp ölüp dirildik.sonra ınceden bı sesı geldı cok sukur yasıyor dedık hemen doktorlar basına geldı bıldık yolunda gıtmeyen bırsey vardı tam 6 saat yasadı ve bebegımızı annemlerın ılk torununu kaybettık anlatılmaz tarıf edılmez bı acıydı.allah verdı allah aldı desekte bı an gonlumuze soz gecıremedık kızlar cok cok zor gunler atlattık hep beraber onlarında ılk bebeklerıydı.odası oyuncakları dogumdan sonra gelecek mısafırlere verılecek olan cıkolata ve hedıyelerı hepsı döküldü kaldı.çok zor atlattık ama gecıyo gıdıyo o gunlerde hıc aklımızdan cıkmıyor cıkmasına ımkanda yok zaten.allah hıc kımseye yasatmasın boyle bırsey.inşallah kardeşime ve eşine de en kısa zamanda hayırlısıyla bı evlat daha nasip eder.böyle zerdal gibi kötü seyler okuyuncada cok kotu oluyorum hemen aklıma o zor gunlerımız gelıyor.

Son düzenleme:

gecmış olsun canım.benımde 3 aylık bebgım karnımda oldu 1 sene kendıme gelemdım bende boyle şeyler okuyunca tuylerım dıken dıken oluyor.ınş kardeşınınn de eşınınnde yuzu guler kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…