- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.381
gerçktenço acı bir olay yaşamışsınız geçmiş olsun.ben de korkuyorum,herşey biz insanlar için malesef!bebeğe alışveriş yaptığımda hep dua ediyorum;allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin diye.allah hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın.ayy ben çok kötü oldum yaa Allah yardımcısı olsun.benımde erkek kardesımın bebeğinin öldüğündeki olaylar gözümde canlandı 3 yıl oldu halen bı bebek ıstemeye gonullerı varmıyor.9 ay boyunca hıcbır sorun olmadan normal dogumla dogum yapmaya gıttıgımızde 12 saat sancı cektı ve doguma aldılar epidural ıle dogum yapmıstı.bebek haznede oksıjensız kalmıs dogum oldu ama bebekte ses yok bız ölüp ölüp dirildik.sonra ınceden bı sesı geldı cok sukur yasıyor dedık hemen doktorlar basına geldı bıldık yolunda gıtmeyen bırsey vardı tam 6 saat yasadı ve bebegımızı annemlerın ılk torununu kaybettık anlatılmaz tarıf edılmez bı acıydı.allah verdı allah aldı desekte bı an gonlumuze soz gecıremedık kızlar cok cok zor gunler atlattık hep beraber onlarında ılk bebeklerıydı.odası oyuncakları dogumdan sonra gelecek mısafırlere verılecek olan cıkolata ve hedıyelerı hepsı döküldü kaldı.çok zor atlattık ama gecıyo gıdıyo o gunlerde hıc aklımızdan cıkmıyor cıkmasına ımkanda yok zaten.allah hıc kımseye yasatmasın boyle bırsey.inşallah kardeşime ve eşine de en kısa zamanda hayırlısıyla bı evlat daha nasip eder.böyle zerdal gibi kötü seyler okuyuncada cok kotu oluyorum hemen aklıma o zor gunlerımız gelıyor.
gözün aydın canım,hadi bakalım prenseslerimizde artıyor artık..
ona,Allaah prensesini sana bağışlasın,sağlıkla gelsin..
selam kızlar,nasılız bugün?,funmak,mili_+,_baby,leegorkemm,balkupu,300110,landsarc,sarissa,angel74,tiancu,
kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
çok şükür her şey normal, bebişimiz sağlıklı veeeeeeee kızımız oluyorrr
# mili_
# leegorkemm
# ellot
# funmak
# _baby
# 300110
# landsarc+
# sarissa
# angel74
Slm kızlar sessizsiniz geçmişimi okuyorsunuz??
hadi bakalım canım bizimki netleşti gibi şimdilik ama yolumuz uzun bellide olmaz doğrusuHazal olacak güzelimizin ismi, babası öyle istiyor
hadi bakalım canım bizimki netleşti gibi şimdilik ama yolumuz uzun bellide olmaz doğrusuHAZAL olacak güzelimizin ismi, babası öyle istiyor
iyiyiz çok şükür angel'cığım.bugün biraz bebişe ciciler aldım,yavaş yavaş hazırlıyoruz çeyizini;allah inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip eder.
Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
merhaba KEMAY'cım.okul nasıl gitti bugün?yanılmıyorsam öğretmendin.
Ay evet gösterdi çok şükür.
Artık kız isimleri düşünmeye başlayabiliriz.
aminnn... Inşallah güle güle giyinsin canım.. Neler aldın bakalım...
merhaba canım ,ben biraz hastayım, (grip)yarın okula gitmiycem doktora gidicem,ilaç kullanamadığım için dinlenmeden geçmiycek heralde.
Kızlar bu beşiğe bayıldım.
Eğer fikir değiştirmezsek bunu almayı düşünüyoruz.
Bakalım siz de beğenecek misiniz?
Beyaz olanı çok sevdim ben.
Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com
bizim burada salı pazarı var orada da chıcco'nun malarını satıyorlar.mağaza fiyatlarından epeyi uygun.her hafta gitmeye çalışıyorum,gidince de dayanamıyor insan her şeyi alası geliyor.ben de bayağı bir şey aldım.yatağımın üzerine serdim hepsini.çocuklar okuldan gelince bayıldılar,sevdiler kardeşlerinin cicilerini;şimdi de babasını bekliyoruz.o da görsün kaldırıcam:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?