2011 Nisan Anneleri

gerçktenço acı bir olay yaşamışsınız geçmiş olsun.ben de korkuyorum,herşey biz insanlar için malesef!bebeğe alışveriş yaptığımda hep dua ediyorum;allah hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin diye.allah hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın.

selam kızlar,nasılız bugün?,funmak,mili_+,_baby,leegorkemm,balkupu,300110,landsarc,sarissa,angel74,tiancu,

selam canım..iyiylik senden ne haber :))

kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
çok şükür her şey normal, bebişimiz sağlıklı veeeeeeee kızımız oluyorrr

ooo.. Hayırlı olsnn... Bir prenses daha... çıtı pıtı :)))) gözün aydın...

# mili_
# leegorkemm
# ellot
# funmak
# _baby
# 300110
# landsarc+
# sarissa
# angel74
Slm kızlar sessizsiniz geçmişimi okuyorsunuz??

yok be bacım.... Feci yoğun çalışıyorum... Doğum iznine kadar yapmam gereken o kadar çok şey varki.. Bazen içim daralıyor nasıl yetiştiricem diye... Zamanla yarışıyorum resmen..

hadi bakalım canım bizimki netleşti gibi şimdilik ama yolumuz uzun bellide olmaz doğrusu Hazal olacak güzelimizin ismi, babası öyle istiyor

hazal çok güzel bir isim ...

hadi bakalım canım bizimki netleşti gibi şimdilik ama yolumuz uzun bellide olmaz doğrusu HAZAL olacak güzelimizin ismi, babası öyle istiyor

aaaaaaaaa Hazaal,çok severim bu ismi canım..mükemmel bir seçim olmuş
ben hiç değiştirmeyin,çok güzel bir isim çok beğenirim,adıyla yaşasın Hazalımız

iyiyiz çok şükür ANGEL'cığım.bugün biraz bebişe ciciler aldım,yavaş yavaş hazırlıyoruz çeyizini;allah inşallah sağlıkla giydirmeyi nasip eder.

basinsagolsun canim.tez zamanda rabbim tekrardan nasip etsin insallah.

zerdalcığım Allah sabır versin,doktorun anlamadı sanırım onu anladım ben.Rabbim inşallah bundan sonra sağlıklı bir annelik nasip eder sana dualarımız seninle.

sarissa canım kızın hayırlı mübarek olsun bu kadar saklamaya göre senden bi kız bekliyorduk zaten.Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam.

aminnn... Inşallah güle güle giyinsin canım.. Neler aldın bakalım...

bizim burada salı pazarı var orada da chıcco'nun malarını satıyorlar.mağaza fiyatlarından epeyi uygun.her hafta gitmeye çalışıyorum,gidince de dayanamıyor insan her şeyi alası geliyor.ben de bayağı bir şey aldım.yatağımın üzerine serdim hepsini.çocuklar okuldan gelince bayıldılar,sevdiler kardeşlerinin cicilerini;şimdi de babasını bekliyoruz.o da görsün kaldırıcam:79:

Kızlar bu beşiğe bayıldım.
Eğer fikir değiştirmezsek bunu almayı düşünüyoruz.
Bakalım siz de beğenecek misiniz?
Beyaz olanı çok sevdim ben.

Babyhope 930 Lks Byyen Beik | | Bebefix.com

çok güzel görüşünü cnm..fiyatı da çok çok uygun gerçekten..
büyüyen beşik alınıca biraz daha kaliteli almak gerekli diye düşünüyorum..amaç uzun yıllar kullanmaksa..
gerçi burdan kalitesi anlaşılmıyor ama fiyatı çok uygun olunca insan düşünüyor,gözle görmek lazım mutlakaa

ooh ne güzel şanslısınız valla..pazarda chicco ürünleri..aldığın cicileri biz de görelim öyle kaldır annesi

Mrb kızlar, yeni okuldan geldim...Kötü bir gündü benim için...Zaten nöbetler çok yorucu oluyor bunun üstüne bi de öğrencilerin tavırları derken...İyice sıkıldım anlayacağınız.Lisede çalışmak gerçekten çok zor özellikle son sınıflarla uğraşmak büyük bir fedakarlık istiyor.Çok ukala, zevzek, şımarık ayy o kadar sinirliyim kii...Laf söyleyemiyorsunuz yani...Sinirimden tepki göstermedim öğrenciye ama oturup hüngür hüngür ağladım Biraz da hormonlar da tetikledi herhaldeNeyse ki biraz rahatladım.Valla 2. dönem gitmeyeceğim yaaa olmuyor böyle hamile hamile

Zerdal
canım benim başın sağolsun.Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle tekrar nasip etsin...

Sarissa
canım benim hadi gözün aydın bir prenses daha eklendi listeye heeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…