- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.401
kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
çok şükür her şey normal, bebişimiz sağlıklı veeeeeeee kızımız oluyorrr
bizim burada salı pazarı var orada da chıcco'nun malarını satıyorlar.mağaza fiyatlarından epeyi uygun.her hafta gitmeye çalışıyorum,gidince de dayanamıyor insan her şeyi alası geliyor.ben de bayağı bir şey aldım.yatağımın üzerine serdim hepsini.çocuklar okuldan gelince bayıldılar,sevdiler kardeşlerinin cicilerini;şimdi de babasını bekliyoruz.o da görsün kaldırıcam:79:
Teşekkür ederim tatlımsarissaprensesin hayirli ugurlu olsun canim.
Biz de şimdilik bulamıyoruz ama buluruz daha var.bizim de kızımız olacak ben hiç bir ismi beğenemiyorum.
Teşekkür ederim. Amin canım hepimizinkini inşallah...zerdalcığım Allah sabır versin,doktorun anlamadı sanırım onu anladım ben.Rabbim inşallah bundan sonra sağlıklı bir annelik nasip eder sana dualarımız seninle.
sarissa canım kızın hayırlı mübarek olsun bu kadar saklamaya göre senden bi kız bekliyorduk zaten.Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin mevlam.
Evet, resimden alaşılmıyor ama gidip görme imkanım olacak.
çok güzel görüşünü cnm..fiyatı da çok çok uygun gerçekten..
büyüyen beşik alınıca biraz daha kaliteli almak gerekli diye düşünüyorum..amaç uzun yıllar kullanmaksa..
gerçi burdan kalitesi anlaşılmıyor ama fiyatı çok uygun olunca insan düşünüyor,gözle görmek lazım mutlakaa
Mrb kızlar, yeni okuldan geldim...Kötü bir gündü benim için...Zaten nöbetler çok yorucu oluyor bunun üstüne bi de öğrencilerin tavırları derken...İyice sıkıldım anlayacağınız.Lisede çalışmak gerçekten çok zor özellikle son sınıflarla uğraşmak büyük bir fedakarlık istiyor.Çok ukala, zevzek, şımarık ayy o kadar sinirliyim kii...Laf söyleyemiyorsunuz yani...Sinirimden tepki göstermedim öğrenciye ama oturup hüngür hüngür ağladım Biraz da hormonlar da tetikledi herhaldeNeyse ki biraz rahatladım.Valla 2. dönem gitmeyeceğim yaaa olmuyor böyle hamile hamile
Zerdal canım benim başın sağolsun.Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle tekrar nasip etsin...
Sarissa canım benim hadi gözün aydın bir prenses daha eklendi listeye heeee
Çok teşekkür ederim canım.tatlım çok sevindim prensesimize hayırlı olsun çok şükür sonunda öğrenebildik bu cimcime kız bizi çok merakta bıraktı
zerdal snn adına çok üzüldüm.
sebebi neydi acaba:S
allah tekrardan en kısa zamanda sana versn inş.
sarissa kızın hayırlı olsun cnm:)
güzel anneler merhabalar.
ben dün sağlık ocağına gittim
kayıt olmam gerekiyormuş ve kayıt oldum.
tetonoz aşısı vurdular. ve tansiyonumu ölçtüler
büyüğü 16 çıktı yüksekti yani. normalde 12 olması gerekiyormuş.
yarım saat bekletti bni bu seferde 13 e düşmüştü.
hemşire bu tehlikeli bişey idrar tahlili yaptır protein varmı baktır dedi. en kısa zamanda gidip yaptırıcam.
hamileliğimin başında yaptırmıştım ben yani 2 aylıkken fln.
hemşire bu tehlikeli bişey idrar tahlili yaptır protein varmı baktır dedi. en kısa zamanda gidip yaptırıcam.
Cnm ismin ole sanıyordum değil mi yoksa
bi 5 dk dinlenmiştim yokuştu sağlık ocağı artık ondanmıdır nedir bilmiyorum ama kendime bi tansiyon aleti edinmem gerekiyor.Teşekkür ederim canım.
Dinlenmeden hemen tansiyonunu ölçtülerse de fazla çıkıyor canım.
Malum daha çabuk yoruluyoruz.
Biraz takip et bakalım.
İnşallah bir şey çıkmaz.
biraz tuzlu ve hamur işi yiyorum ama hemen kestim dünden beri.mrb hoşgeldin cnm..tansiyonun yüksek çıkmış cidden..tuzlumu yiyorsun tuza dikkat et cnm..
benimde aksine hep düşük 9-6 10-6 gibi..2 aylıkken testleri yaptırdık ama tekrarlatmak gerekiyor bence..
inş.bir problem çıkmaz cnm,beslenmeyle düzelir umarım tansiyonunda..
şeker yüklemesi ne zaman yapılacak peki senin,günün gelmiş nerdeyse..
inş. cnm tşkler.selam cok gecmis olsun sanada tansiyon ihmale gelmiyo hamilelikte.bir an önce normale döner insallah canim.
benim normalde hep 12 7 idi. o yuzden farklı çıktı ama takip edicem bakalmTansiyon kişye göre de biraz değişiyor aslında.
benim hep düşüktür mesela.
Nabzım da her zaman düşük çıkar.
Ama bu hep böyle, hamilelikle ilgili değil.
slm kızlar nasılsınıznasıl gidiyor biraz geçmişe göz atıcaz herşey yolundadır inş.
CNM BEN HEMEN KAÇTIM KUSURA BAKMA.... http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-44372.html CNM BURDA ANLATIYO TAKILIRSIN BİRE BİE ANLATIRIM...evt canım internetten epeyce bi araştırıyorum civil i biliyorum bu arada esracım senden bi ricam olcak biliyorum çok oldum ama rica etsem foto nasıl yükleniyor bi daha tarif edebilirmisin oğluşuma peluş battanıye aldım da onu sizlerle paylaşmak istiyorum birde çok hoş bir park yatak gördüm bakalım sizleri yorumlarınıda bi alayımda öyle karar erecem alıp almama konusunda...öpüyorum...
Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
Çok şükür her şey normal, bebişimiz sağlıklı veeeeeeee kızımız oluyorrr
CNM SARIYERDE SALI PAZARI NERDE BENDE GİDİP Bİ GÜN BARİ YA...bizim burada salı pazarı var orada da chıcco'nun malarını satıyorlar.mağaza fiyatlarından epeyi uygun.her hafta gitmeye çalışıyorum,gidince de dayanamıyor insan her şeyi alası geliyor.ben de bayağı bir şey aldım.yatağımın üzerine serdim hepsini.çocuklar okuldan gelince bayıldılar,sevdiler kardeşlerinin cicilerini;şimdi de babasını bekliyoruz.o da görsün kaldırıcam:79:
Cnm ismin ole sanıyordum değil mi yoksa
degil canim benim ismim sedef.esrayla birbirimize dünü$ dememizin sebebi.onun oglu olacak ya benimkide henüz cinsiyetini göstermezken o bana senin kiz diye tahmin yapmisti ve nitekim öyle oldu.bende ona demistim kizimi sana veririm dünü$ü oluruz diye ordan kalma bu laf.sonrada vermekten vaz gectimoglunu buraya aliriz dedim o da buraya yollamiyo:)) ama yinede biz dünü$ü olduk.hikayemiz öyle iste..
slm kızlarrrrrr ben geldim..yorgun savaşcı gibiyim bugün yeni otrudum desem yalan söylemiş olmam herhlade..
ya bu tetanoz ne lanet bişeymiş ya akşama kadar bişeyim yoktu gece bi gerilme kolumda,uyuşma,ağrı mahvetti beni,sızdım resmen..gecede rahat ettirmedi,üstüe filan yatamadım,gittikçe kötü oldu.bugün dahada fena dokunulmuyor resmen..kolonyalı pamukla ovun demişlerdi ,eşime ovdurdum ama kolum hem sert hemde şişmiş bayagı ya
kanki msn gelsene cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?