- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.421
slm kızlar nasılsınızNasıl gidiyor biraz geçmişe göz atıcaz herşey yolundadır inş.
esracim dün doktordan aramalarinin sebebi guatr icinmis.ilacin dozunu yüksettik biraz.:94:bosuna tela$lanmisim.
bende iyiyim canım eve geldim yemekfalan yaptım hemen siteye gireyim dedim yaa bir arkadaş bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm Allah sabır versiniyi nisacım sen nasılsın
hoşgeldin cnm... Nasılsınız bu gün..
hoşbulduk canım herkeste aynı etki olmuyor galiba aşıda bende korkmaya başladımyenii gelenler hoşşgelmişş
bayans bnde dün oldum aşıyı.sadece dokununca hafif ağrı oluyor o kadar.
Mrb kızlar, yeni okuldan geldim...Kötü bir gündü benim için...Zaten nöbetler çok yorucu oluyor bunun üstüne bi de öğrencilerin tavırları derken...İyice sıkıldım anlayacağınız.Lisede çalışmak gerçekten çok zor özellikle son sınıflarla uğraşmak büyük bir fedakarlık istiyor.Çok ukala, zevzek, şımarık ayy o kadar sinirliyim kii...Laf söyleyemiyorsunuz yani...Sinirimden tepki göstermedim öğrenciye ama oturup hüngür hüngür ağladım Biraz da hormonlar da tetikledi herhaldeNeyse ki biraz rahatladım.Valla 2. dönem gitmeyeceğim yaaa olmuyor böyle hamile hamile
ay denizcim canım yaa çok iyi anlıyorum seni ama kendine yapıyorsun boşver bana gülüyor öğrenciler duymazdan görmezden geliyorum kendimi üzmemek adına.çocuklarda diyor hocam hamilelik yaradı size sinirlerinizi aldırdınız resmen diyeamaaannn diyorum size kızcam kınayacamda ne olacak Allah korusun ya bebişim size benzerse ne yaparım sonra diyorum yetiyor onlara bu laf
esracim dün doktordan aramalarinin sebebi guatr icinmis.ilacin dozunu yüksettik biraz.:94:bosuna tela$lanmisim.
ay denizcim canım yaa çok iyi anlıyorum seni ama kendine yapıyorsun boşver bana gülüyor öğrenciler duymazdan görmezden geliyorum kendimi üzmemek adına.çocuklarda diyor hocam hamilelik yaradı size sinirlerinizi aldırdınız resmen diyeamaaannn diyorum size kızcam kınayacamda ne olacak Allah korusun ya bebişim size benzerse ne yaparım sonra diyorum yetiyor onlara bu laf
canım yeni okudum bu arada prensesin hayırlı olsun cnm sağlıcakla kucağınada alırsın
sarissa tatlım cimcimen hayrlı olsun gozn aydın öğrendn sonnda miniğini
Yok canım yaaa önlerinde ağlar mıyım hiç...Dışarı çıktım öğretmenler odasında bir dosya unutmuşum dedim.Sonra koyverdim gittii:84::84::84:Teşekkür ederim canım.
Dediğin gibi lise daha zor gerçekten de.
Kızsan kızılmaz, lafın altında da kalmaz onlar.
Bizimkiler bile bazen dikleniyorlar.
Nöbeti bırakmamıza az kaldı ama.
Umarım sınıfta ağlamamışsındır.
Dillerinden kurtulamazsın.
Ayy canım benim ne güldüm ama çok sağol yaaa valla şu saatte bana acayip moral oldu.Öyle yapacağım artık bundan sonra onlar yokmuş gibi davranacağımay denizcim canım yaa çok iyi anlıyorum seni ama kendine yapıyorsun boşver bana gülüyor öğrenciler duymazdan görmezden geliyorum kendimi üzmemek adına.çocuklarda diyor hocam hamilelik yaradı size sinirlerinizi aldırdınız resmen diyeamaaannn diyorum size kızcam kınayacamda ne olacak Allah korusun ya bebişim size benzerse ne yaparım sonra diyorum yetiyor onlara bu laf
ama teyzeleri olarak bizde görseydik :)))) bizi niye mahrum bıraktın ki(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?