2011 Nisan Anneleri

Evt tatlım haklısın bi öğrenciler değil insan bu aralar herşeye sinir olabiliyor aman neyse ki geçecek hepsi vee sonu Allahın izniyle güzzel olacak
Canım bende daha dün yaptırdım.Aşı olurken kaydını da olursun sıkma canını geç kalmış değilsin

amin canım strese sokma kendini de bebişi de:))yarın gelir gelmez yazmayı unutma merakta bırakma beni

ay inş cnm ya umuduuzda o tepklesin vallahi yavrumm

sağol cnım inş. zaten az kaldi bebeklerimize dye sabredyrum
sen grdinmi detaylıya:44: aşı acıttı mı bu arada cnm

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
Çok şükür her şey normal, bebişimiz sağlıklı veeeeeeee kızımız oluyorrr
ohooo hayırlı olsun cnm ohh ne güzel küçük bi prenses eklenmiş aramıza..

ay söyleiceycke bişey gelmiyor aklıma..Rabbim sabır dayanma gücü versin..başka acı göstermesin..en kısa zamanda anneliği en hayırlı sağlıklı şekilde tattırsın..

Son düzenleme:
ederim tabi canım gidip bebişini doya doya gör:))ben napim bu ara cok iyiyim şükür..alışveriş işini düşünüyorum ne alsam die ahh bi de anlasak bu işten

ben bugün nisanda doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum en az 10 tane uzun kollu çıtçıtlı body al havalar daha serin oluyor bebekler için. uzun kollu giydirmek lazım dedi. bir de penye tulum çok işine yaramış. tulum içine çıtçıtlı body giydirip penye battaniyeye sarıyormuş. sanırım fazla kalın olmayan uzun kollu şeyler almalı

ayy en zor iş buneyse yarın görüşürüz tatlım dualrım seninle içini ferah tut..öyle bir gecer zamankiyi izliycem osmanın hatrına

kızlar iyi akşamlar herkese. ben çıkıyorum. yarın ayrıntılı usg miz var. ben 3 lü test yaptırmamıştım. onun yerine afp diye kan testi yaptırdım. normal değerin altında çıktı ama sınıra da yakın. o yüzden yarın tekrar gireceğim kontrole gitmeden ama eğer giremezsem bana dua edin. hepinizi öpüyorum

canım içini ferah tut Allah ın izniyle herşey güzel olacak yarın güzel haberlerini bekliyoruz

selam kızlar kaç gündür giremedim ne var ne yok..
yarın kontrolümüz var doktor amcamıza gidicez neler sorsam tavsiyeniz var mı,
çünkü bazen unutuyorum gelnce aklıma geliyor

selam kızlar kaç gündür giremedim ne var ne yok..
yarın kontrolümüz var doktor amcamıza gidicez neler sorsam tavsiyeniz var mı,
çünkü bazen unutuyorum gelnce aklıma geliyor

bende yarın gidicem cnm kontrole... vallahi guatıra bakılacaktı ilk hamilelikte bakılmıştı ilerleyen zamanlarda artıyomuş gerek varmı sorcam...bide karnım arada sertleşiyo onu sorcam... işte gerçi sert değil dio tecrübeli anneler tanıdıklar ama işte...vallahi aklıma bişey gelmiyo ya... esasında sorcak pek bişi kalmadı gibi...

ilk zamanlarda not defterimi sayfalarca dolduruyodum şimdi sorcak bişi bulamıyorum :)
benimde rahmim çok aşağıda sanki göbeğimin epey altında tepiniyo kızım oysaki göbeğin 2 parmak üstüne gelmiş olması gerekiyomuş artık

Yorulmuştur annesi bebişin. Ama onlar için uğraşıyoruz. Onların rahatı yinede bize göre çok iyi. Olan bize oluyor:)) Bizde gittik bugün doktora yine göstermedi maalesef benim oğluşum yüzünü. Süpriz olucak artık. Şeker yükleme testide yapıldı. İyi çıktı sonuçta. 500 gr olmuş oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…