- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.461
Evt tatlım haklısın bi öğrenciler değil insan bu aralar herşeye sinir olabiliyor aman neyse ki geçecek hepsi vee sonu Allahın izniyle güzzel olacakhormonlardan canımbende reklamlara ağlıyrm bizde iyiyiz denizcm ama artık iş çok yoruyor yasal süreye kadar sabredeyim dyrum ama nasıl olacak bilmyrum deli ediyorlar hep öğrenciler değil cnm sinir eden açıyorlar klimaları sabaha kadar kıvran
detaylıya 22de gdin dedi doktorum bu cuma aşı yaptırayım dyrum kayıtta yaptırmadım sağlık ocağına
ay canım benm iim evdeyim yarın tüm gün izinliyim. işyerinde herkesin başının etini yiyince sen git kontrolden önce dinlenirsin hem dedilerya valla heyecan dorukta. Allah'ım inşallah birşey çıkmaz, benimki ile birlikte tüm bebeklerimizi Allah esirgesin
ay inş cnm ya umuduuzda o tepklesin vallahi yavrummyesin teyzesi uyuyordur bu aralar gezdin ya braz alıştı annesiyle evde uyumaya
bugün bende kanala gelen uzmana sordum 22-23 haftadan sonra düzenli hissedersiniz dedi o zamanda az uyu dicen dedi :78: utandık güzel haberlerini bekliyoruz yarın gün içinde bakarım canım herşey yolundadır inş
Evt tatlım haklısın bi öğrenciler değil insan bu aralar herşeye sinir olabiliyor aman neyse ki geçecek hepsi vee sonu Allahın izniyle güzzel olacak
Canım bende daha dün yaptırdım.Aşı olurken kaydını da olursun sıkma canını geç kalmış değilsin
amin canım strese sokma kendini de bebişi de:))yarın gelir gelmez yazmayı unutma merakta bırakma beni
hiç merak etme akşam hemen yazarım canım. dua edin bana. stres yok ama heyecan acaip
sen nasılsın canım neler yaptın
ohooo hayırlı olsun cnm ohh ne güzel küçük bi prenses eklenmiş aramıza..Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim.
Çok şükür her şey normal, bebişimiz sağlıklı veeeeeeee kızımız oluyorrr
Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
ederim tabi canım gidip bebişini doya doya gör:))ben napim bu ara cok iyiyim şükür..alışveriş işini düşünüyorum ne alsam die ahh bi de anlasak bu işten
ben bugün nisanda doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum en az 10 tane uzun kollu çıtçıtlı body al havalar daha serin oluyor bebekler için. uzun kollu giydirmek lazım dedi. bir de penye tulum çok işine yaramış. tulum içine çıtçıtlı body giydirip penye battaniyeye sarıyormuş. sanırım fazla kalın olmayan uzun kollu şeyler almalı
ayy en zor iş buneyse yarın görüşürüz tatlım dualrım seninle içini ferah tut..öyle bir gecer zamankiyi izliycem osmanın hatrına
kızlar iyi akşamlar herkese. ben çıkıyorum. yarın ayrıntılı usg miz var. ben 3 lü test yaptırmamıştım. onun yerine afp diye kan testi yaptırdım. normal değerin altında çıktı ama sınıra da yakın. o yüzden yarın tekrar gireceğim kontrole gitmeden ama eğer giremezsem bana dua edin. hepinizi öpüyorum
selam kızlar kaç gündür giremedim ne var ne yok..
yarın kontrolümüz var doktor amcamıza gidicez neler sorsam tavsiyeniz var mı,
çünkü bazen unutuyorum gelnce aklıma geliyor
bende yarın gidicem cnm kontrole... vallahi guatıra bakılacaktı ilk hamilelikte bakılmıştı ilerleyen zamanlarda artıyomuş gerek varmı sorcam...bide karnım arada sertleşiyo onu sorcam... işte gerçi sert değil dio tecrübeli anneler tanıdıklar ama işte...vallahi aklıma bişey gelmiyo ya... esasında sorcak pek bişi kalmadı gibi...
canım merhaba evet canım akşam 5 bucukta doktora gidicez bakalım ayy cok heyecanlıyım ama bugün yine hiç hareket etmedi bnm yaramaz doktoru duyunc bişiler olyor bu cocuga ne iş anlamadım.. bugü çok kosusturmacalı bir gün gecirdik ama sabah bir yatak odam vardı evde misafir için onu annemlerin istte bir ewi var ona yolladım sonra oturma odamı o odaya tasıdım bide dolap odası wardı yatak odamda dolapları oturma odasına koyduk ve yatak odamın yanındaki odada bebişime acıldı:)))))) tabi dolapları bosalt yerlestır bosalt yerlestır imanım gevredi heryer heryerde ama napıyım yoruldum arkası sonra dinleniyorum biraz o yüzden bebişim yoruldu anasının kosusturmacasına hareket etmiyor olabilir:)))
# mefunihi
# rosaperle
# BALKUPUM
# happydays
# yicika
# mili_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?