- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.441
Yok canım yaaa önlerinde ağlar mıyım hiç...Dışarı çıktım öğretmenler odasında bir dosya unutmuşum dedim.Sonra koyverdim gittii:84::84::84:
ayydenizcimm ben kaçırmışım canım üzme kendini zaten doğum izniniz yarıyılda başlıyorrahat olursunbebişinle başbaşa geçirirsn
Evt canım dayanamadım bugün normalde sabırlıyımdır aslında, sinirlenip bağırmamak için ağladım ben de....Ayy hormonlarım da bi tuhaf zaten bu ara...Bi gülüyorum bi ağlıyorum ben de şaşırdım valla...ayydenizcimm ben kaçırmışım canım üzme kendini zaten doğum izniniz yarıyılda başlıyorrahat olursunbebişinle başbaşa geçirirsn
ESRAYAĞMUR'cum pazar 4.leventte valla gidebilirsen git yarı fiyatına herşey.mağazasında pahalı.ben herşeyini chicco dan almayı düşünüyorum.haftadan haftaya gider tamamlarım artık.sen nerede oturuyordun?
nisacım bizimkisi sakin bu aralar...ufaktan tepikliyo eskiden yeri çoktu sanırım şimdi daraldı diemi ne yarın görcem yavrumu inş..
Kızlar bizim bebiş sat a göre 18+6 ama ayrıntılı ultrasona göre 19+5 yani bir hafta önden gidiyor.
Yine de o sayılmaz değil mi sat a göre saymaya devam.
Canım çok sağol cevabın için senin içinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahcanım ilerde gönlünce olur inşallah tek yavrularımız sağlıkla gelsinde varsın küçük olsun odaları
gözünaydın canım evet bende çok şükür yaptırıpta kötü haber alan kimseyi duymadım çevremde.bu doktorlar seviyorlar bizi kobay olarak kullanmayı
canım hayırlı olsun bebişin öncelikle. 20-24.hafta arası detaylı ultrason var, 25 de şeker yüklemesi ,tam kan tam idrar var. ondan sonrada bitiyor sanırım.istersen Dr.Kaan Kocatepenin sitesinden kontrol edebilirsin hangi testler yaptırman gerektiğini
bende çabalıyorum kabızlıktan o kabızlıktan diyorum ama yok bacım yemiyorlar
cnm olmuyo die biliyorum
ay inş cnm ya umuduuzda o tepklesin vallahi yavrummyesin teyzesi uyuyordur bu aralar gezdin ya braz alıştı annesiyle evde uyumaya
bugün bende kanala gelen uzmana sordum 22-23 haftadan sonra düzenli hissedersiniz dedi o zamanda az uyu dicen dedi :78: utandık güzel haberlerini bekliyoruz yarın gün içinde bakarım canım herşey yolundadır inş
Evt canım dayanamadım bugün normalde sabırlıyımdır aslında, sinirlenip bağırmamak için ağladım ben de....Ayy hormonlarım da bi tuhaf zaten bu ara...Bi gülüyorum bi ağlıyorum ben de şaşırdım valla...
Sen nasılsın?Bebiş nasıl?Detaylıya gidecek misin?
ay inş cnm ya umuduuzda o tepklesin vallahi yavrumm
cnm beşiktaşta oturuyorum...atv binasının arkasında bilirsin...çok yakın yani... ha sen leventteki metrocity nin karşınsındaki pazarı diyosun bana çok yakın cnm...varmı orda bebiş elbisesi hiç dkkat etmemiştim bak
leegorkem canım nasılsın?yarın büyük gün senin için ama meraklanma bebiş sapasağlam bence içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?