- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.481
normal doğumdan hiç korkmayın kızlar...insan anne olduğunu asıl o acının sonunda,kucağına aldığın sıcacık bebeğinle daha iyi anlıyorsun.onun dünyaya geliş anını,yavrun için verdiğin mücadeleyi,mücadelenin sonundaki mükafatını ...canlı canlı görüyorsun.hadi kıalaaarrr cesaret!
ilk zamanlarda not defterimi sayfalarca dolduruyodum şimdi sorcak bişi bulamıyorum :)
benimde rahmim çok aşağıda sanki göbeğimin epey altında tepiniyo kızım oysaki göbeğin 2 parmak üstüne gelmiş olması gerekiyomuş artık
slm cnm ....
# mefunihi
# rosaperle
# BALKUPUM
# happydays
# yicika
# mili_
hoşgeldin WELCQME CNM...
selam canım
Canım aynı şekilde hala bende oğlumun hareketlerini göbeğimin altında hissediyorum ama dr. usg hala ordan bakıyor yalnız internette araştırdığımda göbek hizasında hatta 1-2 parmak yukarda yazıp gösteriyor...
Selam canım...
çok sagol ellotcum, cesaret verdin valla
herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldımm 4 nisanda kızım olacak inşallahh nasaılsınız herkes iyidir umarımm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalımiyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım:))
hoşgeldin bebişin hayırlı olsun inşallah
buarada halen eşim gelmedi işi çok yoğun şu sıralar bende hamileyim ilgi istediğim dönemde yanımda yok ve işlerinden dolayı yoğun ve stresli ne yapalım artık allah hayırlı bol kazançlar versin diyorum bekliyorum kuzu kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?