2011 Nisan Anneleri

çok sagol ellotcum, cesaret verdin valla

Canım aynı şekilde hala bende oğlumun hareketlerini göbeğimin altında hissediyorum ama dr. usg hala ordan bakıyor yalnız internette araştırdığımda göbek hizasında hatta 1-2 parmak yukarda yazıp gösteriyor...

Selam canım...

en azından orda hissediyorsunuz ben hiç bi yerde atışlarını hissetmiyorum ((sağlıklı olsunda

çok sagol ellotcum, cesaret verdin valla

eskiden ninelerimiz tarlalarda tek başlarına doğum yaparlarmış.bebeklerinin göbek bağını taşla ezerek keserlermiş,eteklerine sarıp evlerine giderlermiş...öyle lohusalık falan da yok!düşünün.biz bu zamanda,bu teknolojide,eğitimli doktorların elinde ay nasıl olur,nasıl yaparız;sezeryan mı,epidural anestezi mi diye karar veremiyoruz.şımarıklık yapıyoruz,nazlanıyoruz.bence biraz abartıyoruz.eski dönemlerdeki kadınlar bu şartlarda doğum yaptılarsa,biz bu şatlarda neyden korkuyoruz?(öyle lohusalık sendromu falan da yok!!!!!!)değil mi ama:26:

buarada halen eşim gelmedi işi çok yoğun şu sıralar bende hamileyim ilgi istediğim dönemde yanımda yok ve işlerinden dolayı yoğun ve stresli ne yapalım artık allah hayırlı bol kazançlar versin diyorum bekliyorum kuzu kuzu :)

canım aynen benim eşimde hamile kaldığımdan beri o kadar yoğun çalışıyo ki anlatamam halen evde yalnızım ama hayırlısı olsun napalım onlarda bizim ve bebişlerimiz için çalışıyolar Allahım onlara güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…