2011 Nisan Anneleri

ay çok haklısın cnm...onu geç bu benim fikrim kim nederse desin... doğum yapmaktan korktukları için sırf...çocuk yapmıyolar.. ay ne kızıyorum ya
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım:))
slm cnm hoşgeldin.... biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldımm 4 nisanda kızım olacak inşallahh nasaılsınız herkes iyidir umarımm

hoşgeldin cnm aramıza topiği sessiz bırakma uğra arada...ceee yapıp kaçma

hoşgeldin cnm aramıza topiği sessiz bırakma uğra arada...ceee yapıp kaçma[/QUOTE]

uğrarım uğrarım inşallah akşamları falan evde yalnız oluyorum sessiz bırakmam sizi :))

ewt canım allah nasip ederse herkesin bebişi olacak :)sağlıcakla bebişlere kavuşacağımız anı bekleyip paylaşımlarda bulunuyoruz

oh ne güzel ne güzel bende paylaşımlarda bulunup paylaşımlarınızdan yararlanmak istiyorum böyle topikler çok iyi oluyo gerçekten insan istediği herşeyi sorup anlatabiliyo

aaa sanırım istanbul kadıköy salı pazarından bahsediyosnuz bebek ürünleri oluyomuş kraft chicco gibi markaların uygun ürünleri oluyomuş sanırım dimi aynı şeyden mi bahsediyoruz ???
yok tatlım ellot arkadaş leventteki pazardan bahsediyor.4.leventteymiş bu.kadıköydemi varmış bebiş ürünleri ?

buarada ben bişe söyleyecem ben tetanoz aşısı yaptırmadım ve yaptırmayı düşünmüyrm burdaki arkadaşlarımın çogu ilk bebişinde yaptırmamış.
cnm bende yaptırmadım düşünmüyorumda...
bende bilmiyorumki burda bi arkadaş bahsetmişteee onaa sordumm
bakalm kadıköymüü
cnm levent salı pazarıymış

buarada ben bişe söyleyecem ben tetanoz aşısı yaptırmadım ve yaptırmayı düşünmüyrm burdaki arkadaşlarımın çogu ilk bebişinde yaptırmamış.

bende geçen hafta yaptırdım çok araştırdım bende herkes yaptırmış hemşire ve doktor tanıdıklarım var onlara sordum herkes tavsiye etti bi zararı yok dediler bide okulda bi arkadaşın yengesi elinde ufak bi kesik varmış çiçek saksısındaki toprağı değiştirirken tetanoz mikrobu geçiyo ve vücuduna yerleşiyo, daha sonra ilerleyerek boğazına yerleşmiş ve kadın ölümlerden dönmüş tam 8 ameliyat olmuş, tetanoz aşısı olsaymış böyle ilerlemeyecekmiş. neyse ben yaptırdım yani hatta doğumdan sonra devamını da yaptırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…