- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.501
ay çok haklısın cnm...onu geç bu benim fikrim kim nederse desin... doğum yapmaktan korktukları için sırf...çocuk yapmıyolar.. ay ne kızıyorum yaeskiden ninelerimiz tarlalarda tek başlarına doğum yaparlarmış.bebeklerinin göbek bağını taşla ezerek keserlermiş,eteklerine sarıp evlerine giderlermiş...öyle lohusalık falan da yok!düşünün.biz bu zamanda,bu teknolojide,eğitimli doktorların elinde ay nasıl olur,nasıl yaparız;sezeryan mı,epidural anestezi mi diye karar veremiyoruz.şımarıklık yapıyoruz,nazlanıyoruz.bence biraz abartıyoruz.eski dönemlerdeki kadınlar bu şartlarda doğum yaptılarsa,biz bu şatlarda neyden korkuyoruz?(öyle lohusalık sendromu falan da yok!!!!!!)değil mi ama:26:
slm cnm hoşgeldin.... biz iyiyiz çok şüküriyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım:))
herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldımm 4 nisanda kızım olacak inşallahh nasaılsınız herkes iyidir umarımm
ellot canım chicconun hangi ürünleri var bu pazarda?sen ne aldın ordan?
çok teşekkür ederim arkadaşım burdaki herkesin bebişi mi olacak inşallah? ne kadar kalabalık bi topik burası ne güzel
valla monttan ayakkabıya,tulum,zıbın ,bady,battaniye,elbiseler,pantolonlar....herşey var!
ewt canım allah nasip ederse herkesin bebişi olacak :)sağlıcakla bebişlere kavuşacağımız anı bekleyip paylaşımlarda bulunuyoruz
ellot hangi salı pazarı bu?
hangi şehirde?nerde?
oh ne güzel ne güzel bende paylaşımlarda bulunup paylaşımlarınızdan yararlanmak istiyorum böyle topikler çok iyi oluyo gerçekten insan istediği herşeyi sorup anlatabiliyo
ellot canım chicconun hangi ürünleri var bu pazarda?sen ne aldın ordan?
yok tatlım ellot arkadaş leventteki pazardan bahsediyor.4.leventteymiş bu.kadıköydemi varmış bebiş ürünleri ?aaa sanırım istanbul kadıköy salı pazarından bahsediyosnuz bebek ürünleri oluyomuş kraft chicco gibi markaların uygun ürünleri oluyomuş sanırım dimi aynı şeyden mi bahsediyoruz ???
cnm bende yaptırmadım düşünmüyorumda...buarada ben bişe söyleyecem ben tetanoz aşısı yaptırmadım ve yaptırmayı düşünmüyrm burdaki arkadaşlarımın çogu ilk bebişinde yaptırmamış.
cnm levent salı pazarıymışbende bilmiyorumki burda bi arkadaş bahsetmişteee onaa sordumm
bakalm kadıköymüü
buarada ben bişe söyleyecem ben tetanoz aşısı yaptırmadım ve yaptırmayı düşünmüyrm burdaki arkadaşlarımın çogu ilk bebişinde yaptırmamış.
istanbul-4.levent-salı pazarıellot hangi salı pazarı bu?
hangi şehirde?nerde?
pazarda chicco süpermiş ya canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?