2011 Nisan Anneleri

sarissacımm

hayırlı uğurlu olsun canım güzeller güzeli prensesin
Teşekkür ederim canım.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
sarissa hayırlı olsun prensesin gözün aydın.
zerdal canım en kısa zamanda sağlıcakla bebişin olur inşallah tekrar.allahım sabır versin.
Teşekkür ederim güleysa.
herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldımm 4 nisanda kızım olacak inşallahh nasaılsınız herkes iyidir umarımm
Hoş geldin aramıza.

Yarın kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah.
Dediğiniz gibi artık soracak bir şey bulamıyor insan.
İyi geceler hepinize...

canım benim hayırlı olsun çok sevindim:) biz gördük bugün yüzünü sonunda babasına benziodu aynıı:)))

canım benim hayırlı olsun çok sevindim:) biz gördük bugün yüzünü sonunda babasına benziodu aynıı:)))

ay ben sabırsızlanırım banada yakın bu pazar... haftaya salı gelmez şimdi.. ben gidim hemen haftayada alim cicilerden bari

hastane çıkışlarıyla başlayabilirsin mesela.ben 6'lı takımı(tulum,badi,şapka,eldiven,patik,önlük)35 tl ye aldım.ayrıca satın alabileceğiniz yeleği ve battaniyesi de var.onları da bugün aldımçyavaş yavaş alınabilir.

bende 15'li hasatane çıkışı, battaniye, havlu çıtçıtlı badiler, pijama takımı, atlet, külot, çorap, önlük falan aldım hastnae çıkışının içinde herşeyvar ama fazladan aldım başkada bişey almıcam kıyafet olarak, arabası yatağı falan kaldı bebişimin

ooohhh maşallah.sağlıkla giysin cicilerini.

merhaba kızlar... nasılsınız bugün çok mutluyum gittik bebeişimi gördük yine önden önden gidiyordu tosuncuk:) 540 gram olmus boyunu çok hareketli olduğu için ölçemedi ama 29 cm civarındymışş:)) kıpırkıpırdı ve sonundaaa yüzünüde gördükk aynı babasıı:)) velhasıl herşey yolundaymış çok şükür:)))

herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldımm 4 nisanda kızım olacak inşallahh nasaılsınız herkes iyidir umarımm

hoşgeldin aramıza,ne güzel bi kişi daha eklendi..bebeğin hayırlı olsun..

bende ptesi yaptırdım ama dokundu dünden beri kötü oldu şişti ağrı fn yaptı acıyor bayagı,diyecektimdi keşke yaptırmasaydım..ta ki senin şu yazdıklarını okuyana kadar :26:

gözün aydın cnm bebiş iyiymiş demek :) sonunda yüzünüde göstermiş ne mutlu ..Allah dahada iyi etsin..

Gözün aydın canım . bizde gittik bugün sabah bebeişimizi gördük .doktorumuz biraz tombiş bi bebek dedi :))) anası gibi olacak sanırım :)) 630 gr çıktı 9 gün önden gidiyoruz .Çok şükür birsorunumuz yok . idarar tahlili verdim böbreklerimde ağrıvar 3 gün sonra alıcaz sonuçları. aşı zamanım gelmiş sağlık ocağına giddip kayıtda yaptırmam gerek . 2 hafta sonra ayrıntılıda bebeğin kalbine bakılacak ve şeker yüklemesi yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…