- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.521
yok tatlım ellot arkadaş leventteki pazardan bahsediyor.4.leventteymiş bu.kadıköydemi varmış bebiş ürünleri ?
aaa sanırım istanbul kadıköy salı pazarından bahsediyosnuz bebek ürünleri oluyomuş kraft chicco gibi markaların uygun ürünleri oluyomuş sanırım dimi aynı şeyden mi bahsediyoruz ???
pendiğe yakın mı levent ?ben istanbulda oturmuyrm.allah kısmet ederse ocak ayında ist geleceğim pendiğe yakın olursa giderimde yoksa gidemem malesef kiii
Teşekkür ederim canım.sarissacımm
hayırlı uğurlu olsun canım güzeller güzeli prensesin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.kızlar iyi akşamlar herkese. ben çıkıyorum. yarın ayrıntılı usg miz var. ben 3 lü test yaptırmamıştım. onun yerine afp diye kan testi yaptırdım. normal değerin altında çıktı ama sınıra da yakın. o yüzden yarın tekrar gireceğim kontrole gitmeden ama eğer giremezsem bana dua edin. hepinizi öpüyorum
Teşekkür ederim güleysa.sarissa hayırlı olsun prensesin gözün aydın.
zerdal canım en kısa zamanda sağlıcakla bebişin olur inşallah tekrar.allahım sabır versin.
Hoş geldin aramıza.herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldımm 4 nisanda kızım olacak inşallahh nasaılsınız herkes iyidir umarımm
canım pendik e pek yakın değil levent, ama yinede gidebilirsin olmazsa kadıköydekine gidersin
kızlar çıkmalıyım iyi geceler
Yorulmuştur annesi bebişin. Ama onlar için uğraşıyoruz. Onların rahatı yinede bize göre çok iyi. Olan bize oluyor:)) Bizde gittik bugün doktora yine göstermedi maalesef benim oğluşum yüzünü. Süpriz olucak artık. Şeker yükleme testide yapıldı. İyi çıktı sonuçta. 500 gr olmuş oğluşum
Yorulmuştur annesi bebişin. Ama onlar için uğraşıyoruz. Onların rahatı yinede bize göre çok iyi. Olan bize oluyor:)) Bizde gittik bugün doktora yine göstermedi maalesef benim oğluşum yüzünü. Süpriz olucak artık. Şeker yükleme testide yapıldı. İyi çıktı sonuçta. 500 gr olmuş oğluşum
ay ben sabırsızlanırım banada yakın bu pazar... haftaya salı gelmez şimdi.. ben gidim hemen haftayada alim cicilerden bari
hastane çıkışlarıyla başlayabilirsin mesela.ben 6'lı takımı(tulum,badi,şapka,eldiven,patik,önlük)35 tl ye aldım.ayrıca satın alabileceğiniz yeleği ve battaniyesi de var.onları da bugün aldımçyavaş yavaş alınabilir.
bende 15'li hasatane çıkışı, battaniye, havlu çıtçıtlı badiler, pijama takımı, atlet, külot, çorap, önlük falan aldım hastnae çıkışının içinde herşeyvar ama fazladan aldım başkada bişey almıcam kıyafet olarak, arabası yatağı falan kaldı bebişimin
ooohhh maşallah.sağlıkla giysin cicilerini.
herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldımm 4 nisanda kızım olacak inşallahh nasaılsınız herkes iyidir umarımm
bende geçen hafta yaptırdım çok araştırdım bende herkes yaptırmış hemşire ve doktor tanıdıklarım var onlara sordum herkes tavsiye etti bi zararı yok dediler bide okulda bi arkadaşın yengesi elinde ufak bi kesik varmış çiçek saksısındaki toprağı değiştirirken tetanoz mikrobu geçiyo ve vücuduna yerleşiyo, daha sonra ilerleyerek boğazına yerleşmiş ve kadın ölümlerden dönmüş tam 8 ameliyat olmuş, tetanoz aşısı olsaymış böyle ilerlemeyecekmiş. neyse ben yaptırdım yani hatta doğumdan sonra devamını da yaptırmayı düşünüyorum.
merhaba kızlar... nasılsınız bugün çok mutluyum gittik bebeişimi gördük yine önden önden gidiyordu tosuncuk:) 540 gram olmus boyunu çok hareketli olduğu için ölçemedi ama 29 cm civarındymışş:)) kıpırkıpırdı ve sonundaaa yüzünüde gördükk aynı babasıı:)) velhasıl herşey yolundaymış çok şükür:)))
merhaba kızlar... nasılsınız bugün çok mutluyum gittik bebeişimi gördük yine önden önden gidiyordu tosuncuk:) 540 gram olmus boyunu çok hareketli olduğu için ölçemedi ama 29 cm civarındymışş:)) kıpırkıpırdı ve sonundaaa yüzünüde gördükk aynı babasıı:)) velhasıl herşey yolundaymış çok şükür:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?