- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.541
ilacının adı ne canım bende de hipertiroidi var propcyil içiyorum
Gözün aydın canım . bizde gittik bugün sabah bebeişimizi gördük .doktorumuz biraz tombiş bi bebek dedi :))) anası gibi olacak sanırım :)) 630 gr çıktı 9 gün önden gidiyoruz .Çok şükür birsorunumuz yok . idarar tahlili verdim böbreklerimde ağrıvar 3 gün sonra alıcaz sonuçları. aşı zamanım gelmiş sağlık ocağına giddip kayıtda yaptırmam gerek . 2 hafta sonra ayrıntılıda bebeğin kalbine bakılacak ve şeker yüklemesi yapılacak.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bız ıyıyız cok sukurkı
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bız ıyıyız cok sukurkı
canim ilacin ismi euthyrox 25 bendekide hipotroid yani düsük olan.seninkinin tam tersi..
hoşgeldin aramıza,ne güzel bi kişi daha eklendi..bebeğin hayırlı olsun..
bende ptesi yaptırdım ama dokundu dünden beri kötü oldu şişti ağrı fn yaptı acıyor bayagı,diyecektimdi keşke yaptırmasaydım..ta ki senin şu yazdıklarını okuyana kadar :26:
gözün aydın cnm bebiş iyiymiş demek :) sonunda yüzünüde göstermiş ne mutlu ..Allah dahada iyi etsin..
kızlar dün hızlıca yazıp çıktım. Hepinizin bana yazdıklarına teşekkür ediyor ve amin diyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hamile olduğunuz için benden etkilenmeyin diye ayrıntısını yazmadım. Bebekler allaha emanet. 1 akşamın içinde oldu bitti herşey. Bebekleriniz eşleriniz ve siz allaha emanet olun. Ara sıra bakarım topinkinize. Nisan ayındada doğum haberlerinizi alırım inşallah. Hamile olduğunuz için kızlar, dualarınızda olmak dileğiyle. Ben başka bir topinkim var oraya takılıyorum. Sohbet için gelenler olursa konuşup sohbet ederiz. Infertile bölünümde 30 lu yaşlar topiğindeyim ben. Hoşçakalın.
Canım benim Rabbim sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebişini göndersin inş.Kızlar dün hızlıca yazıp çıktım. Hepinizin bana yazdıklarına teşekkür ediyor ve amin diyorum. rabbim kimseye yaşatmasın. Hamile olduğunuz için benden etkilenmeyin diye ayrıntısını yazmadım. bebekler allaha emanet. 1 akşamın içinde oldu bitti herşey. Bebekleriniz eşleriniz ve siz allaha emanet olun. Ara sıra bakarım topinkinize. Nisan ayındada doğum haberlerinizi alırım inşallah. Hamile olduğunuz için kızlar, dualarınızda olmak dileğiyle. Ben başka bir topinkim var oraya takılıyorum. Sohbet için gelenler olursa konuşup sohbet ederiz. infertile bölünümde 30 lu yaşlar topiğindeyim ben. Hoşçakalın.
gunaydın kızlaar bizde ayrntılıdan geldik bebişimizi gördk annannemzi de götrdk mersnden gelmşti kal bebişi gör öle git dedim çok mutlu oldu...hersey ii çok saglıklı gözkyr dedi ins daha sonrada bi sorun çıkmaz saglıklı bi şeklde alrz kucagmza 5haftda 3 kilo almışım toplamda 4 ama 5 haftada 3kilo fazla dedi drbende dedim normal yiyorum ama nasıl alyrm blmyrm dedim...oda gebelik böle bişey dedi 4 hafta sonra seker taraması için gel dedi...geldgndede kanda demire bakarız gerekrse o zamn demir verecegim dedi şimdi vermedi..o zamana kadr kuru uzum ve pekmezle takviye yap dedi ...ay hergun duzenli yururyus yapyrmsun dedi bende hergun yapamyrm 2 gune bir yapmaya çalşyrm dedim havalar soğuk ama yapmaya çalış dedi çok yatma dedi 378gr mış bebişimiz bu arada ...bizden bu kadar
Canımmm gözün aydınnn
Yaaa benim bebiş 309 gr geldi çok mu zayıfça yavrum acaba yaaaa.....Bak şimdi içime dert oldu.Ben bu kiloları kendime mi alıyorum üfffffffffffffffffffffffff[/QUOT
off annesı off.ne evhamlısın sen.küçüçük yavru senden her besinini alır koccaman olur merak etme artık bu haftalardan sonra hızla büyücekler inşallah
benimde en büyük korkum kiloyu kendime almaktır.yarabbim bebişlerimize yarasın onlar sağlıklı olsunlar inşallahCanımmm gözün aydınnn
Yaaa benim bebiş 309 gr geldi çok mu zayıfça yavrum acaba yaaaa.....Bak şimdi içime dert oldu.Ben bu kiloları kendime mi alıyorum üfffffffffffffffffffffffff
gunaydın kızlaar bizde ayrntılıdan geldik bebişimizi gördk annannemzi de götrdk mersnden gelmşti kal bebişi gör öle git dedim çok mutlu oldu...hersey ii çok saglıklı gözkyr dedi ins daha sonrada bi sorun çıkmaz saglıklı bi şeklde alrz kucagmza 5haftda 3 kilo almışım toplamda 4 ama 5 haftada 3kilo fazla dedi drbende dedim normal yiyorum ama nasıl alyrm blmyrm dedim...oda gebelik böle bişey dedi 4 hafta sonra seker taraması için gel dedi...geldgndede kanda demire bakarız gerekrse o zamn demir verecegim dedi şimdi vermedi..o zamana kadr kuru uzum ve pekmezle takviye yap dedi ...ay hergun duzenli yururyus yapyrmsun dedi bende hergun yapamyrm 2 gune bir yapmaya çalşyrm dedim havalar soğuk ama yapmaya çalış dedi çok yatma dedi 378gr mış bebişimiz bu arada ...bizden bu kadar
Canımmm gözün aydınnn
Yaaa benim bebiş 309 gr geldi çok mu zayıfça yavrum acaba yaaaa.....Bak şimdi içime dert oldu.Ben bu kiloları kendime mi alıyorum üfffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?