2011 Nisan Anneleri

gözün aydın cnım.. maasallah bebeişine yerim ben onuuu:) bizimkiside tosuncuk olacakmıs doktorun dediğine göre ultrasonda 24+3 görünüyordu. yalnız bzmki kime cekti bilmiyorum anası 42 kilo ile hamile kaldı baba desen zayıf:)) eşim kilolu doğmuş ama belki ona benzicektr:)))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bız ıyıyız cok sukurkı

günaydıın cnım bizde iyiyiz çok şükür bebişi gördüm dün çok mutluyum:)))

canımm cok saol cok tsekkür ederiz gördük sonunda tombalak yanaklı bişi:)))

Kızlar dün hızlıca yazıp çıktım. Hepinizin bana yazdıklarına teşekkür ediyor ve amin diyorum. rabbim kimseye yaşatmasın. Hamile olduğunuz için benden etkilenmeyin diye ayrıntısını yazmadım. bebekler allaha emanet. 1 akşamın içinde oldu bitti herşey. Bebekleriniz eşleriniz ve siz allaha emanet olun. Ara sıra bakarım topinkinize. Nisan ayındada doğum haberlerinizi alırım inşallah. Hamile olduğunuz için kızlar, dualarınızda olmak dileğiyle. Ben başka bir topinkim var oraya takılıyorum. Sohbet için gelenler olursa konuşup sohbet ederiz. infertile bölünümde 30 lu yaşlar topiğindeyim ben. Hoşçakalın.

cnm bu üzüntünün içerisinde bizleri de düşündüğün için teşekkür ederim allah yardımcın olsun kalbine ferahlık versin inşallah..

gunaydın kızlaar bizde ayrntılıdan geldik bebişimizi gördk annannemzi de götrdk mersnden gelmşti kal bebişi gör öle git dedim çok mutlu oldu...hersey ii çok saglıklı gözkyr dedi ins daha sonrada bi sorun çıkmaz saglıklı bi şeklde alrz kucagmza 5haftda 3 kilo almışım toplamda 4 ama 5 haftada 3kilo fazla dedi dr bende dedim normal yiyorum ama nasıl alyrm blmyrm dedim...oda gebelik böle bişey dedi 4 hafta sonra seker taraması için gel dedi...geldgndede kanda demire bakarız gerekrse o zamn demir verecegim dedi şimdi vermedi..o zamana kadr kuru uzum ve pekmezle takviye yap dedi ...ay hergun duzenli yururyus yapyrmsun dedi bende hergun yapamyrm 2 gune bir yapmaya çalşyrm dedim havalar soğuk ama yapmaya çalış dedi çok yatma dedi 378gr mış bebişimiz bu arada ...bizden bu kadar

Son düzenleme:
Canım benim Rabbim sana en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebişini göndersin inş.

Canımmm gözün aydınnn
Yaaa benim bebiş 309 gr geldi çok mu zayıfça yavrum acaba yaaaa.....Bak şimdi içime dert oldu.Ben bu kiloları kendime mi alıyorum üfffffffffffffffffffffffff

günaydın hatunlar...
biz bugün tembeliz biraz...Yeni kalktık henüz acıktık kahvaltı hazırlıyoruz bir yandan yiyelim gelcez yine...

Canımmm gözün aydınnn
Yaaa benim bebiş 309 gr geldi çok mu zayıfça yavrum acaba yaaaa.....Bak şimdi içime dert oldu.Ben bu kiloları kendime mi alıyorum üfffffffffffffffffffffffff
benimde en büyük korkum kiloyu kendime almaktır.yarabbim bebişlerimize yarasın onlar sağlıklı olsunlar inşallah

amanda aman maaşallah Begüm hanıma doktora bakma canım sen hamileyiz biz kilolar dengesiz geliyor maalesef.bende durup durup kontrol öncesi son haftada alıyorum kiloları.tabi sonra azar yiyorum özel bir çabam yok kilo almamak için hatta tatlıyı alabildiğine abarttım bu ara...Koyverdim gitti anlayacağın. ama yürüyüş konusunda tembelim kabul ediyorum.utanmasam okulda öğretmenler odasından sınıfada araba ile gitcem düşün artık yani

Canımmm gözün aydınnn

yok canm normaldr telaş yapma zaten son 3 ay aslnda kilo alyr bebekler ..ya denizm ben sana bişey soracagm ben de öğretmenm ama yeni bikaç gun önce atandm bulndgm ilin ilçesine ama 80km uzaklkta..ilk atamam bu benim...ben 32.hafta iznine kadar çaşlmaya başlamadan rapor almayı düşünyrm çınku çok uzak gelyr su an için skntı olablr diye zaten 28 ocakta okullar kapanyrmş okul açldktan sonra 2.haftada da 32.hafta izni var...işlemleri halledp okula gdp mudure gdp rapor alacagmı konşmak istyrm yarın..sence mudur bi sorun çıkarr mı nasıl olur 1 ayiçin 80km uzaklığa gtmeye deger mi 1bucuk sat falan suruyr öğretmen arkadaşlarm bana fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…