- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.861
ben istiyooooom o listeyi yoksa patlayacağım
3 kilo iyide canim hic bisiy yemek istemiyo.sizin istahiniza hayran kaliyorum vala.benm yediklerim meyve her cesidinden.gunde 3 bardak sut.ekmek hic yemiyorum.kahvalti yapiyorum.surekli salata yiyorum.et tavuk yiyorum.ama hepsi zorla.çok şanslısın çoook 3 kilo çok iyi cnm :)))
3 kilo iyide canim hic bisiy yemek istemiyo.sizin istahiniza hayran kaliyorum vala.benm yediklerim meyve her cesidinden.gunde 3 bardak sut.ekmek hic yemiyorum.kahvalti yapiyorum.surekli salata yiyorum.et tavuk yiyorum.ama hepsi zorla.
evet cnm bi net göremedik vallahi..ne nazlı yaw...Az önce ilk kez internetten 2 takım sipariş ettim.Daha önce netten hiç alışveriş yapmamıştım bakalım inşallah istediğim gibi gelir ve memnun kalırım. Kapıda ödeyecem,kredi kartıyla yapmadım.
cnm hangi site bu merak ettim..bende alim...
Bu arada esracım bebişin yüzünü kapatmış ya aynen benimki de dün öyle duruyordu.Utangaç olacak galiba dedim :)
3 kilo iyide canim hic bisiy yemek istemiyo.sizin istahiniza hayran kaliyorum vala.benm yediklerim meyve her cesidinden.gunde 3 bardak sut.ekmek hic yemiyorum.kahvalti yapiyorum.surekli salata yiyorum.et tavuk yiyorum.ama hepsi zorla.
vitamin hapi kullaniyorum.ismi elevit deil ama ona benzer bisiy.icinde balik yagida var.aslında ıyı yıyorsun ama zorla olması kotu.elevıt felan kullanmıyormusun
Amerika'dayken benim de iştahım olmazdı hiç.
Hele kahvaltı yapmaktan hiç zevk almıyordum.
Ne de olsa her şey farklı oluyor.
Ne kadar zamandır ordasın bilemiyorum ama alışmak gerçekten zor oluyor.[/QUgercekten cok zor.hele benim icin.burda hamileyim.kizim tr de.aklim surekli onda.hergun telde konusuyoz ama olmuyo iste.dogumdan sonra ins.tr ye gidicem.esimle konustuk.biletimi bile aldik.6 ay kalicam.benm kahvaltim sadece yumurta domates salatalik.recel bal.oda mecburiyetten.sen niye gittin burdan canm.
kahvaltı
1 su bardağı meyva suyu , 2 kibrit kutusu peynir , 1 tatlı kaşığı tereyağı veya 5 zeytin , 2 ince dilim ekmek
öğle
1 porsiyon etli kuru fasülye , 1 porsiyon bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, salata
ara
1 su bardağı süt, 1 porsiyon meyva veya 1 ince dilim kek
akşam
1 porsiyon tarhana çorbası ,3 köfte kadar et , balık veya tavuk, 1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeğiveya salata , 1 ince dilim ekmek
yatarken
2 porsiyon meyva
not: 1 kibrit kutusu peynirin yerine 1 yumurta yenilebilir . 1 ince dilim ekmek yerine 1 porsiyon makarna veya patates veye 1 dilim börek yenilebiri...
Ya ben bunları yesem sadece açlıktan ölürüm gibime geliyor :)))))))))
kızlar avatarımı düzenledim...benim yaramaz böceğimin resmi...profilden gösterdi kendini..bide dedim ya ah ne çekiyo doktor teyzesi...bu yaramazımdan az uğraştırmıyoBurda azcık dürttü die saldırmış vaziyette..
şerekim teşekkür ederim mutlaka denemeliyim zor gelsede en azından 1 ay da olsa deneyeyim .[/Q
BENDE YARIN SABAHTAN İTİBAREN Bİ YOLA KOYMAYA ÇALIŞICAM BU BESLENME İŞİNİ ...:)) YOKSA ALIP BAŞINI GİDYOR KİLOLAR STRESE GİRİYORUM ÇOCUĞUMA YAZIK ..ANASININ BOĞAZI YÜZÜNDEN ÇOCUK İÇERDE PERİŞAN OLACAK :))
KIZLAR AVATARIMI DÜZENLEDİM...BENİM YARAMAZ BÖCEĞİMİN RESMİ...PROFİLDEN GÖSTERDİ KENDİNİ..BİDE DEDİM YA AH NE ÇEKİYO DOKTOR TEYZESİ...BU YARAMAZIMDAN AZ UĞRAŞTIRMIYOBURDA AZCIK DÜRTTÜ DİE SALDIRMIŞ VAZİYETTE..
ay çok şirin maşallah ya ..canım bunu kaç haftalıkken çektirdin ??? Bizim bu kadar net fotografımız yok ayrıntılıya biz 18 degirmiştik bu kadar net değildi şimdi kalp için gidicez caba o zaman böyle gösterirlermiki ???
KIZLAR AVATARIMI DÜZENLEDİM...BENİM YARAMAZ BÖCEĞİMİN RESMİ...PROFİLDEN GÖSTERDİ KENDİNİ..BİDE DEDİM YA AH NE ÇEKİYO DOKTOR TEYZESİ...BU YARAMAZIMDAN AZ UĞRAŞTIRMIYOBURDA AZCIK DÜRTTÜ DİE SALDIRMIŞ VAZİYETTE.. [/QUOTE
maşallah canım az önce bakim dedim ama çok küçüktü resim şimdi daha iyi görünüyor desene içerde şimdiden böyle çıkınca ne yapacaksın allah kolaylık versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?