- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.481
ben yolculuk yapacaktım hamile olduğumu öğrenip doktora gitrtiğimizde geçen hafta doktor gidmezsin dedi ben memlekete gidecektim 10 saat sürüyor deyince izizn vermedi
ben anlamadım ya izin vereme o riski alamam dedi eşim zaten dünden razı hamile olduğumu öğrenince gitmemi istemiyordu,bişey olur diyeBana gidebilirsin dedi benimkide 12 saat sürüyor ama süresini sormadım benim ablam 4 haftalıkken sivastan kütahyaya ordan alanyaya geçti bir ay tatil yaptı hergünde gezdi komşumda yaptı.
nisacım canım amaan dikkat et...
geçmiş olsun,biran evvel geçsin..
bol bol dinlen sakın ihmale etme kendini..
Allaha emanet meleklerimiz:Saruboceq:
Bana gidebilirsin dedi benimkide 12 saat sürüyor ama süresini sormadım benim ablam 4 haftalıkken sivastan kütahyaya ordan alanyaya geçti bir ay tatil yaptı hergünde gezdi komşumda yaptı.
düşük tehliken var dmedi bünye olarak zayıfta değilim kilom normal 54 kiloyum,napalım hayırlısı göndermedi bundada vardır bir hayırbünyeden bünyeye değişiyor galiba canım arkadaşımda bursa ankara çankırı sürekli gezdi hatta onun bir ara düşük tehl. oldu ama doktoru izin verdi
Günaydın kızlar. Çok şükür cuma günü kalp atışlarını duyduk. Aşağıdan baktı. Kızlar beni şimdi bi aydınlatın doktora sormayı unutmuşum, bu kağıdın birkaç yerinde değerler var. CRL yazan mı bebeğin mm si oluyor. CRL 4.4 mm diyor.
düşük tehliken var dmedi bünye olarak zayıfta değilim kilom normal 54 kiloyum,napalım hayırlısı göndermedi bundada vardır bir hayır
kaydirigubbakcemile5 gözün aydın canım tebrik ederim
öyle kurbanda gideriz ma benim şimdi gitmem lazımdı almanyadan annanem gelmişti onu görecektim,uzun yıllardır görmüyodum yaşlı bidaha görürüm göremem dünya haliHayırlısı canım sizde kurbanda gidersiniz inş.yeterki bebişler sağlıklı olsunolumunekankayizsmile
Benimde düşük tehlikem yok ama ilişki ilk 3 ay yasakmış. napalım uyarız bizde, önemli olan bebişimiz. benim zaten hiç aklıma bile gelmiyor.bizede ilişki yasak dedi canım düşük tehlikesi mi var dedim hayır yok sadece dikkat edeceksiniz ilk 3ay önemli dedi 1hafta sonrada hafif lekelenmem oldu acil dr.a gittim o da dedi ilişkiye ara verin die bizde zaten ara vermiştik hayırllısı bakalım inş bi sorun olmaz
Seyahat işine gelincede benim öyle bi planım yok ama yakın mesafede olsa iptal ederdim bu dönem çok önemliii bizim için
Doktor bana yolculuk yapabilirsin dedi ama ben kesinlikle düşünmüyorum kızlar. bayramda memlekete gitmiyeceğim. Kurbanda giderim artık. o zamana 5 aylık oluruz. Doktor bize 3 ay birliktelik yasak dedi kızlar size böyel bişey dedilermi, zatende birlikte olmuyorduk biz, korkuyoruz.
nisa saen doktor araştırdın mı?eskişehir için[/QUOTE
irfan , mine inan, rabia hanım varmış çok yoğunmuş ve bizimkiler çok beğnmiş sakaryada
kızlar bu sürede kilo aldınız mı? ben 48le hamile kaldım 1kilo vermişim.
birde benim midem çok kötü ya bulantı yok ama ne yesem midem ekşiyo ağzımda midemde yapış yapış kötü bi tat var böyle sorunu olup da çözüm bulan var mı?
öyle kurbanda gideriz ma benim şimdi gitmem lazımdı almanyadan annanem gelmişti onu görecektim,uzun yıllardır görmüyodum yaşlı bidaha görürüm göremem dünya hali
Ben Vajinal jel kullandığım için zaten mümkün değil, doktorum 16 haftaya kadar ilişki yasağı koydu, belki iyi halden daha erkene çeker zemuszemuszemuszemusBenimde düşük tehlikem yok ama ilişki ilk 3 ay yasakmış. napalım uyarız bizde, önemli olan bebişimiz. benim zaten hiç aklıma bile gelmiyor.
kızlar bu sürede kilo aldınız mı? ben 48le hamile kaldım 1kilo vermişim.
birde benim midem çok kötü ya bulantı yok ama ne yesem midem ekşiyo ağzımda midemde yapış yapış kötü bi tat var böyle sorunu olup da çözüm bulan var mı?
Canım ya benim iştahım çok fazla, sürekli açıkıyorum. Sürekli bişeyler yiyorum. Midenin ekşimesi için bal ye bakalım belki iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?