2011 Nisan Anneleri

ben yolculuk yapacaktım hamile olduğumu öğrenip doktora gitrtiğimizde geçen hafta doktor gidmezsin dedi ben memlekete gidecektim 10 saat sürüyor deyince izizn vermedi

Bana gidebilirsin dedi benimkide 12 saat sürüyor ama süresini sormadım benim ablam 4 haftalıkken sivastan kütahyaya ordan alanyaya geçti bir ay tatil yaptı hergünde gezdi komşumda yaptı.

Bana gidebilirsin dedi benimkide 12 saat sürüyor ama süresini sormadım benim ablam 4 haftalıkken sivastan kütahyaya ordan alanyaya geçti bir ay tatil yaptı hergünde gezdi komşumda yaptı.
ben anlamadım ya izin vereme o riski alamam dedi eşim zaten dünden razı hamile olduğumu öğrenince gitmemi istemiyordu,bişey olur diye

nisacım canım amaan dikkat et...
geçmiş olsun,biran evvel geçsin..
bol bol dinlen sakın ihmale etme kendini..
Allaha emanet meleklerimiz:Saruboceq:

sağol canım benim evdeyim işte akşama inş. çağırmazlar az az geliyor gibi canım bir ara çok az kahv. idi çok şükür kanamaya çevirmedi ağrımda yok amadediğin gibi Allah'a emanet ben ne yaparsam yapayımbilmiyorumkismile:Saruboceq: sen nasılsın canım?

bünyeden bünyeye değişiyor galiba canım arkadaşımda bursa ankara çankırı sürekli gezdi hatta onun bir ara düşük tehl. oldu ama doktoru izin verdi

Doktor bana yolculuk yapabilirsin dedi ama ben kesinlikle düşünmüyorum kızlar. bayramda memlekete gitmiyeceğim. Kurbanda giderim artık. o zamana 5 aylık oluruz. Doktor bize 3 ay birliktelik yasak dedi kızlar size böyel bişey dedilermi, zatende birlikte olmuyorduk biz, korkuyoruz.[/QUOTE]

bizede ilişki yasak dedi canım düşük tehlikesi mi var dedim hayır yok sadece dikkat edeceksiniz ilk 3ay önemli dedi 1hafta sonrada hafif lekelenmem oldu acil dr.a gittim o da dedi ilişkiye ara verin die bizde zaten ara vermiştik hayırllısı bakalım inş bi sorun olmaz

Seyahat işine gelincede benim öyle bi planım yok ama yakın mesafede olsa iptal ederdim bu dönem çok önemliii bizim için

kaydirigubbakcemile5 gözün aydın canım tebrik ederim

Benimde düşük tehlikem yok ama ilişki ilk 3 ay yasakmış. napalım uyarız bizde, önemli olan bebişimiz. benim zaten hiç aklıma bile gelmiyor.

bizede ilişki yasak dedi canım düşük tehlikesi mi var dedim hayır yok sadece dikkat edeceksiniz ilk 3ay önemli dedi 1hafta sonrada hafif lekelenmem oldu acil dr.a gittim o da dedi ilişkiye ara verin die bizde zaten ara vermiştik hayırllısı bakalım inş bi sorun olmaz

Seyahat işine gelincede benim öyle bi planım yok ama yakın mesafede olsa iptal ederdim bu dönem çok önemliii bizim için[/QUOTE]
yok bize ilişikiykle ilgili birşey dmedi biz adet olacam diye 2 gün önceden kesmiştik adetim de gelmeyince ha bugün gelir ha yarın gelir diye yapmadım sonraDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ZATEN 3 ay yapmayı düşünmüyoruz

kızlar bu sürede kilo aldınız mı? ben 48le hamile kaldım 1kilo vermişim.

birde benim midem çok kötü ya bulantı yok ama ne yesem midem ekşiyo ağzımda midemde yapış yapış kötü bi tat var böyle sorunu olup da çözüm bulan var mı?

Canım ya benim iştahım çok fazla, sürekli açıkıyorum. Sürekli bişeyler yiyorum. Midenin ekşimesi için bal ye bakalım belki iyi gelir.

öyle kurbanda gideriz ma benim şimdi gitmem lazımdı almanyadan annanem gelmişti onu görecektim,uzun yıllardır görmüyodum yaşlı bidaha görürüm göremem dünya hali

Günaydın öncelikle, Seyahat konusunu bende sordum doktoruma, 2 saatte bir mola verirseniz dert değil dedi, bu durumda otobüsle gitmek mümkün olmuyor tabiki, ancak arabayla gidersem. Bende uçakla gideceğimi söyledim, onada OK dedi, hiç bir sorun olmaz dedi. İzmire gideceğim zaten 45kd uçuş mesafesi, valizimi bandtan alması içinde birsine rica ederim.

Benimde düşük tehlikem yok ama ilişki ilk 3 ay yasakmış. napalım uyarız bizde, önemli olan bebişimiz. benim zaten hiç aklıma bile gelmiyor.
Ben Vajinal jel kullandığım için zaten mümkün değil, doktorum 16 haftaya kadar ilişki yasağı koydu, belki iyi halden daha erkene çeker zemuszemuszemuszemus

Bir yerde okumuştum, hamilelikte reflü olabiliyormuş, yemek yiyip yatmamak gerekiyor, dikkat et arkadaşım, birde hamileyiz kimisinin miğdesi bulanacak, kimisinin ekşiyecek, sanırım bu da normal hamilelik durumları.

Benimde miğde bulantım yok ama bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim, anlamadım. Normal yemeğime devam ediyorum sadece meyveyi ve süt-yoğutdu arttırdım öğünlerimde, ama bol bol yüzüyor ve yürüyorum, doktorum tavsiye etti.

Canım ya benim iştahım çok fazla, sürekli açıkıyorum. Sürekli bişeyler yiyorum. Midenin ekşimesi için bal ye bakalım belki iyi gelir.

aksine benim de hiç iştahım yok canım hiç bişey yemek istemiyo ayrıca ben bal hiç sevmem yaaa şimdilik first tropikal meyveli sakız çiğniyorum birde kayınvalidem leblebi ye dedi ama o da gaz yapıyo o da ayrı bi dert zaten midemin korkusundan ağzıma hiç bişey süresim yok inş en kısa zamanda geçer yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…