2011 Nisan Anneleri

Yazıyı nerde kokuduğumu buldum. hamileyim.info diye bir site

Hamilelikte Mide Yanması ve Mide Ekşimesi PDF Yazdır e-Posta

Midede ekşime, yanma gibi şeyler çok sık görülür. Bunlar hamileliğin başında meydana gelir, fakat doğuma kadar sürebilir. Buna alınan fazla besin sebep olur. Bu rahatsızlığı dindirmek için

Fazla yemek yemeyin veya bir süre daha az kalorili besinler alın. Izgara yemekler, tereyağ veya zeytinyağıyla karıştırılmış sebze*lerle (çiğ olarak) beslenin.Asitli, sindirilmesi zor, fazla yağlı olan salça gibi besinlerden sakının.Bütün sindirim bozukluklarında tavsiye Edildiği gibi azar azar birkaç öğün yemek yiyin.

Canım saolasın da ben yemek yesem adam gibi içim yanmaz akşam haşlama şeyler yedim yine aynı hamile kalmadan öncede vardı ama bu kadar çok değildi dr.uma ssöylüycem bakalım ne diycek birde benim biraz lekelenmem ollduğu için yatıorum
öyle aman aman da midemi doldurmam çünkü ben 3kaşık yemek yer doyarım kahve kola içmem zaten yağlı şeylerde midemi bulandırıyo yiyemiyorum zaten ne yapıcam onu da bilmiyorum

metin acı varmış birde zübeyde hanımda onadan çok iyi dyenler varmış
canım ben aslında ümit haSTANESİNİ MERAK EDİYORUM ÇÜNKÜ YENİDOĞAN YOĞUM BAKIM ÜNİTESİ OLAN BİR TEK ORASI VAR.ordada abrrahman akçay ı öneriyorlar.eskişehirli hamileler sayfasında bi arkadaş yamıştı 34 haftalıkken sorunlu hamilelikten dolayı kanaması olmuş tıpa gitmişler en iyyi yoğun bakım ümit hastanesinde diye oraya göndermişler orda doğum yapmış.

emine hanım hakkında birşey söyleyen oldumu

Ben Vajinal jel kullandığım için zaten mümkün değil, doktorum 16 haftaya kadar ilişki yasağı koydu, belki iyi halden daha erkene çeker zemuszemuszemuszemus
iyi halden ha, yok sana birliktelik falan:roflol::roflol: bekle bakalım 16 haftayı, eee yasağa icabet etmek lazım. Allahtan doktor eşimin yanında yasak dedide oda yelteneceği falan kalmadı.

Canım meyve yiyebiliyormusun, muz, şeftali , karbuz falan.

bende iştahsızlık vardı biraz biraz geçti şükür 2 gündür midemde çok bulanmıyor.bu mutfağa girememe olayı kaç haftalıkken başlıyor,aşermeye başlayan varmı?çevremdekiler bu zmanalarında genlede turşu falan eşeri,yorlardı,bende daha tık yok

kazbızlık sorunu yaşayan var mı? ben çok korkuyodum ama maşllah hamile kalmadan önce bu kadar düzenli çalışmıyordu:) ama her akşam meyve yiyorum onun sayesinde oluyor bir gün yemedim wertesi gün tuvaelte gitmedim.her akşam 1 şeftali,1 armut ,yarım veya 1 muz yiyorum

Günaydın kızlarrrr nasılsınızzz a.s.
benim bugün midem bulanıyor kalktığımdan beri şu anda elma kemiriyorum canım hiçbişey yemek istemiyoreyvahedigeldismile

Canım meyve yiyebiliyormusun, muz, şeftali , karbuz falan.[/QUOTE]

aklıma gelirse yiyorum canım benim hamilelikten öncede hiç iştahım yoktu yemek yemezdim meyve falan hiç bişey yemezdim şimdi yemeye çalışıyorum çok olmasada meyve yiyebiliyorum

Evt canım ben de senin gibi akşamları yatmadan önce meyve yemeye çalışıyorum çok şükür kabızlık problemi yaşamıyorumhihoyyyt

kokular beni de rahatsız etmeye başladı böyle yağlı şeylerin kokusu özellikle şuan yattığım için yemek yapmıyorum annemde kalıyorum 1hafta sonra da kayınvalidem bakıcak inş geçer bu tür şeyler

Aşermem yok da arad bi turşu falan aklıma geliyo ama aşerme denemez buna midemden de şikayetim olduğu için yemem de zaten

canım emine hanımı demedi halama az önce yazrken onunla konuşuyordum ama ümitte smear testlerini falan yaptırdı halamm abdurrahman akçaya internetten iyi diyorlar dediğin gibi yoğun bakım ünitesi çok önemli bende eşim askere giderse diye araştırmaya başlamaıştım esk. doktor belki esk. gelirim ailemin yanına doğum için Allah nasip ederse o günleri işte kuzenim rabiaya gidiyrmuş emine hanımı araştırdınmı netten

kabızlık sorunu biraz bende var çok meyve falan yiyip gerektiğince su içmediğimden olabilir die düşünüyorum ben inş yaşamazsınız böyle problemler

hoşgeldin denizcim başlıyor sanırımbulantıların artıkboshayallersmile

Hoşbulduk canımm bugün evdeymişsin iyice bi dinlen canım sadece wc ye gitmek için kalk yat bol bol...
Evt canım başladı galiba bulantılar istifra yok çok şükür ama midem o kadar karışıyoo ki daha kahvaltı etmedim bu saat oldu.Elma yedim 1 tane iyi geldi gibi sanki:bbo:

Allah kolaylık versin bitanem olumunekankayizsmile bizimkiler daha aramadı valla akşama gel yada dinlen diye inş. çağırmazlara dediğin gibi iyice dinlenirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yarın doktora gideceğim kızlar Allahın izniyle inş bebişimin kalp atışlarını duyarım ne olur bana dua edin tmm mıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yarın doktora gideceğim kızlar Allahın izniyle inş bebişimin kalp atışlarını duyarım ne olur bana dua edin tmm mıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İnşallah duyarsın arkadaşım. ama göremezsende üzülme ben 9 da duydum biliyorsun 6.haftada hastanede sadece kese göründü...Sen özele mi gitcen???

Bu arada bulantım yok ama gaz var bende. birde yumurta beni öldürecek bilmiyorumkismile Yarın mesai başlıyor okula git gel yaparken korkuyorum doğrusu şimdiyece olmayan cinslikler ortaya çıkarda millete rezil olurum diye:))) bulanırmışım durduk yere offf Allah saklasın yarabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…